Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

MensurM

#16201 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Korona Party wrote: 18/07/2021 12:53
klix wrote: 18/07/2021 12:51 Meni je nevjerovatno, da nikog još nije bilo u aleji tu noć.
Kako nije bilo,ako se spominje 60 svjedoka hajmo reci od oka,nisu posmatrali na web kameri panoramu Ilidze pa se onako prijavili da svjedoce.
Ma niko od njih nije svjedok događaja.
Koume

#16202 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

uglavnomja wrote: 18/07/2021 12:43 cinjenice kazu da ako ostane ovako kako je za sad poznato, da nema nista novo, a sve su sanse da je tako

memici ce se naci u jako nezgodnoj poziciji (u stvari vec su i toga su svjesni, vidjelo su u ovom zadnjem obracanju, i zato se "zvecka" protestima)

arijana tesko da ce dobiti sljedeci mandat (ode plata od nekoliko hiljada)
muriz ce vjerovatno morati platiti alisi odstetu za klevetu, arijana je spominjala neke 3000 km

i ovo je sitno

ako mutapi i ostali odluce da tuze drzavu (koja ce platiti iz budzetskih parra :zzzz: ) i memice licno

e, tu su gotovi, to ce biti velika lova, sa puno nula

plus sto ce izgubiti danasanji status "svetaca" koji im daje pravo i da izmisljaju i da lazu i da manipulisu, i da se bahate, i da se svete ... i da prozivaju koga hoce i kako hoce ....

realno, nista od ovoga ne bi sami postigli, pitanje je koliko im je logistika upetljana u ovo, i cija sve logistika i koliko je tu strana ukljuceno ...
u svakom slucaju stranke ce proci prilicno neokrnjeno, za razliku od memica

za ifeta ne sumnjam da ce isplivati bez problema, samo bogatiji
Ovo se tjesite da nema nista novo ili?
EasyMan

#16203 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by EasyMan »

Korona Party wrote: 18/07/2021 12:47
EasyMan wrote: 18/07/2021 12:47

Pa nije valjda da bas nista ne cujete sta se prica po gradu? :-D
Nisam ti ja iz Bosne zato te pitam.
Sta te onda boli k sta se desava po bosni :D Uzivaj gdje si i pusti nas da se gusimo u govnima :D
Koume

#16204 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

EasyMan wrote: 18/07/2021 13:08
Korona Party wrote: 18/07/2021 12:47

Nisam ti ja iz Bosne zato te pitam.
Sta te onda boli k sta se desava po bosni :D Uzivaj gdje si i pusti nas da se gusimo u govnima :D
Sta se prica po gradu?
EasyMan

#16205 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by EasyMan »

Najjaci su ovi likovi po forumu sto brane mutape i pisu da nema dokaza. :cry:
Kako ce biti dokaza kad su sve unistili majku vam majcinu.
Montiraju izjave, nalaze, dokaze. Pu!
EasyMan

#16206 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by EasyMan »

Koume wrote: 18/07/2021 13:12
EasyMan wrote: 18/07/2021 13:08

Sta se prica po gradu?
Tracevi bez dokaza. Ali se ti tracevi cesto ispostave kao tacni.
Interesantno je da sam od clanova sda, koje ne poznajem, cuo za ime nalogodavca. Bar oni misle da je on. Kao i da sam od clanova sbb-a cuo da nije rastoder pregazio havu nego...
Imam osjecaj da Bakirovi i Fahrini podanici ne podnose stranacke kolege kao ni svoje zvijezde vodilje nego su tu svi zbog svojih licnih interesa.
Koume

#16207 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

EasyMan wrote: 18/07/2021 13:24
Koume wrote: 18/07/2021 13:12
Sta se prica po gradu?
Tracevi bez dokaza. Ali se ti tracevi cesto ispostave kao tacni.
Interesantno je da sam od clanova sda, koje ne poznajem, cuo za ime nalogodavca. Bar oni misle da je on. Kao i da sam od clanova sbb-a cuo da nije rastoder pregazio havu nego...
Imam osjecaj da Bakirovi i Fahrini podanici ne podnose stranacke kolege kao ni svoje zvijezde vodilje nego su tu svi zbog svojih licnih interesa.
U kojoj je aferi prije ove ucestvovao kolega iz stranke
uglavnomja

#16208 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

Koume wrote: 18/07/2021 12:56
uglavnomja wrote: 18/07/2021 12:43 cinjenice kazu da ako ostane ovako kako je za sad poznato, da nema nista novo, a sve su sanse da je tako

memici ce se naci u jako nezgodnoj poziciji (u stvari vec su i toga su svjesni, vidjelo su u ovom zadnjem obracanju, i zato se "zvecka" protestima)

arijana tesko da ce dobiti sljedeci mandat (ode plata od nekoliko hiljada)
muriz ce vjerovatno morati platiti alisi odstetu za klevetu, arijana je spominjala neke 3000 km

i ovo je sitno

ako mutapi i ostali odluce da tuze drzavu (koja ce platiti iz budzetskih parra :zzzz: ) i memice licno

e, tu su gotovi, to ce biti velika lova, sa puno nula

plus sto ce izgubiti danasanji status "svetaca" koji im daje pravo i da izmisljaju i da lazu i da manipulisu, i da se bahate, i da se svete ... i da prozivaju koga hoce i kako hoce ....

realno, nista od ovoga ne bi sami postigli, pitanje je koliko im je logistika upetljana u ovo, i cija sve logistika i koliko je tu strana ukljuceno ...
u svakom slucaju stranke ce proci prilicno neokrnjeno, za razliku od memica

za ifeta ne sumnjam da ce isplivati bez problema, samo bogatiji
ne tjesim se ja nista, fino pise AKO

druga je stvar sto je sve ovo tragicno, do bola tragicno u svkom segmentu i aspektu

jedan momak ubijen
cura ranjena (ako je izgubila vid zbog toga jos gore)

jedna ogorcena porodica pocela osvetnicki pohod na "krivca", na udarenu curu i njenu porodicu, sva zamotano u nekakve zavjere, nalogodavce, bakire, sebije, doktor, policjace, sudije ...
uz pomoc stranke, koja je to obilato iskoristila
i dala memicima zastupnicku fotelju za to

e, tragedija je sto nisu stali kad su trebali, sto im niko nije rekao da nema sansi, nego su se upetljali u borbe kojim nisu dorasli, visoku politiku,
glavne u sudu, izborne zakone, ministre, ovo ono ...
kako god prodje rat za sud - memici nece imati koristi od toga, dapace

tragican epilog svega su dvije unistene porodice

i tragican dokaz mentaliteta naroda, povodljivog, zapaljivog, podloznog empatickoj manipulaciji ...

hiljade judi izadju da visu alisa je kurva ... zato jer je ozalosceni otac rekao da je ona kurva
i da trazi kaznu za neke nalogodavce, izvrsioce ... nepoznate, ali oni postoje jer je otac rekao da postoje
i da istresuju svoj bijes i frustraciju na citav sistem nasladjujuci se pritvorom za jednu trudnicu

a 0 ljudi izadje pred bolnnicu u kojoj i dalje sefuje ubica (simbol mafijaske stranke) sa dokazano laznom diplomom
ili vladu fbih u kojoj sefuje onaj kome se sudi za opljackane milione
ili pred sda centralu gdje su milijarde podijeljene
...
EasyMan

#16209 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by EasyMan »

Ne razumijem sta me pitas i na koga mislis. Nisam ukljucen u politiku. Nekad sam u kontaktu s ljudima koji jesu pa iako ne zelim saznam svasta.

Spominjem rastodera ovdje jer sam misljenja da je seferovic u slucaju dzenana memica ono sto je rastoder u slucaju have dovadzije.
Koume

#16210 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

uglavnomja wrote: 18/07/2021 13:30
Koume wrote: 18/07/2021 12:56
ne tjesim se ja nista, fino pise AKO

druga je stvar sto je sve ovo tragicno, do bola tragicno u svkom segmentu i aspektu

jedan momak ubijen
cura ranjena (ako je izgubila vid zbog toga jos gore)

jedna ogorcena porodica pocela osvetnicki pohod na "krivca", na udarenu curu i njenu porodicu, sva zamotano u nekakve zavjere, nalogodavce, bakire, sebije, doktor, policjace, sudije ...
uz pomoc stranke, koja je to obilato iskoristila
i dala memicima zastupnicku fotelju za to

e, tragedija je sto nisu stali kad su trebali, sto im niko nije rekao da nema sansi, nego su se upetljali u borbe kojim nisu dorasli, visoku politiku,
glavne u sudu, izborne zakone, ministre, ovo ono ...
kako god prodje rat za sud - memici nece imati koristi od toga, dapace

tragican epilog svega su dvije unistene porodice

i tragican dokaz mentaliteta naroda, povodljivog, zapaljivog, podloznog empatickoj manipulaciji ...

hiljade judi izadju da visu alisa je kurva ... zato jer je ozalosceni otac rekao da je ona kurva
i da trazi kaznu za neke nalogodavce, izvrsioce ... nepoznate, ali oni postoje jer je otac rekao da postoje
i da istresuju svoj bijes i frustraciju na citav sistem nasladjujuci se pritvorom za jednu trudnicu

a 0 ljudi izadje pred bolnnicu u kojoj i dalje sefuje ubica (simbol mafijaske stranke) sa dokazano laznom diplomom
ili vladu fbih u kojoj sefuje onaj kome se sudi za opljackane milione
ili pred sda centralu gdje su milijarde podijeljene
...
Pa ja koliko znam simboli te stranke su maksimalno upetljani u ovaj slucaj. Na kraju krajeva bili su protesti popaljeno pola federacije pa se ti isti nisu udostojili maknut iz svojih fotelja.
Koume

#16211 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

EasyMan wrote: 18/07/2021 13:34 Ne razumijem sta me pitas i na koga mislis. Nisam ukljucen u politiku. Nekad sam u kontaktu s ljudima koji jesu pa iako ne zelim saznam svasta.

Spominjem rastodera ovdje jer sam misljenja da je seferovic u slucaju dzenana memica ono sto je rastoder u slucaju have dovadzije.
Ime nalogodavca
EasyMan

#16212 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by EasyMan »

Koume wrote: 18/07/2021 13:41
EasyMan wrote: 18/07/2021 13:34 Ne razumijem sta me pitas i na koga mislis. Nisam ukljucen u politiku. Nekad sam u kontaktu s ljudima koji jesu pa iako ne zelim saznam svasta.

Ime nalogodavca
Cini mi se da ga je vec neko spomenuo na ovoj temi, fikro :-D
vjeshalica

#16213 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

EasyMan wrote: 18/07/2021 12:30
vjeshalica wrote: 18/07/2021 10:51

Jeste interesantno, jedan forumas je pomenuo izmedju redova pricu o mogucem izvrsitelju spomenuli smo Fikru, a ja sam pomenula Bludnjinog konobara. Msm da znas onda na sta sam ciljala. :)
Dakle to je prica iz tako da se izrazim linija Ilidzanskih i ljudi koji bolje barataju informacijama.
Ja sam cuo da spominju nekog drugog, nisam cuo da je iko spominjao Asima, a pricu sam cuo od nekih ljudi iz parlamenta.
Nisi ti pisao o tome vec drugi forumas. Na drugog sam se referisala.
uglavnomja

#16214 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

Koume wrote: 18/07/2021 13:35
Pa ja koliko znam simboli te stranke su maksimalno upetljani u ovaj slucaj. Na kraju krajeva bili su protesti popaljeno pola federacije pa se ti isti nisu udostojili maknut iz svojih fotelja.
najmaksimalnije upetljavanje u slucaj je bio imurizov i ifetov trud da se ljubo oslobodi optuznice za ubistvo

a sve ostalo su indicije, izmisljotine, "zavjere", fantazije ...

kao da ce se jedna sebija baviti nekim momkom sa ilidze? :-)

da ponovim - sda rjesava probleme KUPOVINOM ljudi, ne ubijanjem
skaljicmufid

#16215 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skaljicmufid »

Vezano za istragu i optužnicu Državnog tužilaštva,

zaprepastilo me je saznanje da je Državno tužilaštvo držalo u pritvoru Alisu nepotrebno. Jednu ženu narušenog zdravlja, trudnicu u petom mjesecu visokorizične trudnoće, koja se sumnjiči da se ne želi sjetiti detalja nekog događaja, saobraćajke, držali su 30 dana zatvorenu u pritvoru sa kriminalkama samo zbog ostrašćene javnosti i straha od Muriza, Alise i Ifeta!

Kako se to zaključuje?

Pa nisu je ponovo vještačili, niti su saznali od nje ništa novo, dakle sve to se moglo (ne)preduzeti za vrijeme dok bi ona bila na slobodi ili u kućnom pritvoru!

I sada ja treba da poštujem i uvažavam tužitelje Državnog tužilaštva kao profesionalne, savjesne i odgovorne nositelje pravosudne funkcije?! Jer pokazuju mišice, strogoću i odlučnost pravne države na jednoj trudnici, umjesto... dovršite rečenicu
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#16216 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by mk ultra »

Da izvines, ako joj je neko xxx bitniji od njenog djeteta i trudnoce... :skoljka:
vjeshalica

#16217 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

uglavnomja wrote: 18/07/2021 13:53
SDA peksini su ubili mnogo ljudi iza rata na ovamo, nije nista plod slucajnosti mnoge smrti kao sto vi zelite da to predstavite
Hoces li da nabrajamo imena?
EasyMan

#16218 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by EasyMan »

Koume wrote: 18/07/2021 13:35
najmaksimalnije upetljavanje u slucaj je bio imurizov i ifetov trud da se ljubo oslobodi optuznice za ubistvo

da ponovim - sda rijesava problema KUPOVINOM ljudi, ne ubijanjem
Politika je gadna stvar, tu ko upadne nema ga vise. Niti moze vise biti covjek niti se moze protiv nje boriti.
Murizov problem je sto se nije prodao i prihvatio nekog podvaljenog roma. Jebi ga, takav covjek, ne moze halaliti dijete.
Gdje je muz Have Dovadzije? Zasto je sutio na podvaljenog Rastodera? Ozenio se u roku od odmah i zamisli evo ga u politici. Jebi ga, takav covjek.
uglavnomja

#16219 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

vjeshalica wrote: 18/07/2021 13:59
SDA peksini su ubili mnogo ljudi iza rata na ovamo, nije nista plod slucajnosti mnoge smrti kao sto vi zelite da to predstavite
hocu

znam za neke, ali to su sve zvjerke

a ne anonimni momcici iz anonimnih porodica koji tesko rade da zarade nesto
vjeshalica

#16220 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

uglavnomja wrote: 18/07/2021 14:02
vjeshalica wrote: 18/07/2021 13:59

hocu

znam za neke, ali to su sve zvjerke

a ne anonimni momcici iz anonimnih porodica koji tesko rade da zarade nesto
Nedzad Ugljen, Sulejman Redzic .....

Mozemo i mafijaske obracune podzemlja, Delalic, Torlakovic....
MensurM

#16221 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

EasyMan wrote: 18/07/2021 14:00

da ponovim - sda rijesava problema KUPOVINOM ljudi, ne ubijanjem
Politika je gadna stvar, tu ko upadne nema ga vise. Niti moze vise biti covjek niti se moze protiv nje boriti.
Murizov problem je sto se nije prodao i prihvatio nekog podvaljenog roma. Jebi ga, takav covjek, ne moze halaliti dijete.
Gdje je muz Have Dovadzije? Zasto je sutio na podvaljenog Rastodera? Ozenio se u roku od odmah i zamisli evo ga u politici. Jebi ga, takav covjek.
Postoje svjedoci da je Rastoder vozio jesi ti zdrav, kakav Radončić. Baš sam ja naveo taj slučaj na ovoj temi kao primjer teorije zavjere u mahalskom gradu poput našeg. Tako je i Budnjo postao ubica iako nikad u životu nije sreo Alisu.
dzolix

#16222 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

skaljicmufid wrote: 18/07/2021 13:57 Vezano za istragu i optužnicu Državnog tužilaštva,

zaprepastilo me je saznanje da je Državno tužilaštvo držalo u pritvoru Alisu nepotrebno. Jednu ženu narušenog zdravlja, trudnicu u petom mjesecu visokorizične trudnoće, koja se sumnjiči da se ne želi sjetiti detalja nekog događaja, saobraćajke, držali su 30 dana zatvorenu u pritvoru sa kriminalkama samo zbog ostrašćene javnosti i straha od Muriza, Alise i Ifeta!

Kako se to zaključuje?

Pa nisu je ponovo vještačili, niti su saznali od nje ništa novo, dakle sve to se moglo (ne)preduzeti za vrijeme dok bi ona bila na slobodi ili u kućnom pritvoru!

I sada ja treba da poštujem i uvažavam tužitelje Državnog tužilaštva kao profesionalne, savjesne i odgovorne nositelje pravosudne funkcije?! Jer pokazuju mišice, strogoću i odlučnost pravne države na jednoj trudnici, umjesto... dovršite rečenicu
Smatram da niko od njih nije trebo biti pritvoren. Trebala se i morala se vrshiti ponovna istraga, bolja, kvalitetnija i preciznija,,,,,,ali bez pritvora.
A poshto su pritvorili njih dvojicu pa jos jednog i drzali ih maximalno u pritvoru onda je donekle i logichno da su pritvorili malo i njih dvoje.
Taj pritvor je mozda chak izazvo kontraefekat. Losiju istragu. Pretpostavljam.
To je sve uchinjeno zbog povladjivanja Memicima i javnosti.
Last edited by dzolix on 18/07/2021 14:28, edited 1 time in total.
EasyMan

#16223 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by EasyMan »

MensurM wrote: 18/07/2021 14:08

Postoje svjedoci da je Rastoder vozio jesi ti zdrav, kakav Radončić. Baš sam ja naveo taj slučaj na ovoj temi kao primjer teorije zavjere u mahalskom gradu poput našeg. Tako je i Budnjo postao ubica iako nikad u životu nije sreo Alisu.
U autu jeste bio, ali na mjestu suvozaca.
Ja za Budnju nikad ni od koga nisam cuo da ima veze sa ubistvom oaim od novinara pojedinih.
vjeshalica

#16224 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

Irhad je vozio a sa njim je bio Rastoder
Dva nerazdvojna prijatelja

Ne zaboravite slucaj ubistva 2 cure na pjesackom od strane Sefica i farse na sudu

I nadje se neko ko ti da piša po tome jer si obicni nabotovani kloc i zlo?
Koume

#16225 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Ti jedini spominjes na ovom forumu Budnju kao ubicu niko drugi
Locked