UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pishkota
#16201 Re: UEFA Champions League
bit ce svega veceras 
- Romanista 101%
- B6Redhell
#16203 Re: UEFA Champions League
Cuj profe intektualcaTito_i_Partija wrote:Pa dobro, nije mi bas cudno za vas dvojicu-trojicu, jer se vidi da ne znate ni recenicu sastavit' kako treba. Al' otkud bas Ultima i Toma da se navuku na ove kriminalce? I to jos Toma za Real post'o k'o Hrasno za Dzeku, poklopac svakom ko progovori sta protiv.B6Redhell wrote:djesi analiticaru. svjetski...Tito_i_Partija wrote:Jbt tolika su manjina ovdje da su ugrozeni k'o pande, jer i mala djeca znaju kakvim se lopovlucima njihov klub bavi, i ono opet izlazi sa komentarom tipa "izasli misevi".![]()
Navijaci k'o i klub, nigdje obraza.
eto te ko LSD-ovac.... ili nedo bog lesko..
jes vidio.. taj lopovski klub sta radi..
nego sta ce biti sutra, hoce li lopovi uraditi sta, ili oni posteni I fini....
, samo bez ofrcane price o sudiji.....?????
Nisi odgovorio na pitanje. ..
Sta je za sutra..
- Tito_i_Partija
#16205 Re: UEFA Champions League
Pa zna se da ce vas pogurat' sudije. Ako ne sutra, onda sigurno u povratnoj.
- B6Redhell
#16206 Re: UEFA Champions League
Aaa ok znaci sudije..
Ma naravno lopovskom timu valja pomoci.

Ma naravno lopovskom timu valja pomoci.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#16207 Re: UEFA Champions League
AminArtest wrote:Džele ga meće
-
kory_galaktikos
#16208 Re: UEFA Champions League
ima vas sasvim dovoljno da osnujete udruzenje
"plakaci zbog pobjeda i titula Madrida"
rasturali bi
veceras Dzeko mece
"plakaci zbog pobjeda i titula Madrida"
veceras Dzeko mece
- leškarenje
#16209 Re: UEFA Champions League
E cuj izabrali Servete koje su bile seste da ih tamburaju ....Reims
igras od osmine finala,mada su se tu zajebali to je trebalo od poluufinala al eto 
- ultima_palabra
#16210 Re: UEFA Champions League
E jebaji ga sad... za koliko ono ti klubova navijas? Bayern, Barcelona, Juventus, PSG, ... jesam li koga zaboravio?Tito_i_Partija wrote:Pa dobro, nije mi bas cudno za vas dvojicu-trojicu, jer se vidi da ne znate ni recenicu sastavit' kako treba. Al' otkud bas Ultima i Toma da se navuku na ove kriminalce? I to jos Toma za Real post'o k'o Hrasno za Dzeku, poklopac svakom ko progovori sta protiv.B6Redhell wrote:djesi analiticaru. svjetski...Tito_i_Partija wrote:Jbt tolika su manjina ovdje da su ugrozeni k'o pande, jer i mala djeca znaju kakvim se lopovlucima njihov klub bavi, i ono opet izlazi sa komentarom tipa "izasli misevi".![]()
Navijaci k'o i klub, nigdje obraza.
eto te ko LSD-ovac.... ili nedo bog lesko..
jes vidio.. taj lopovski klub sta radi..
nego sta ce biti sutra, hoce li lopovi uraditi sta, ili oni posteni I fini....
, samo bez ofrcane price o sudiji.....?????
- B6Redhell
#16211 Re: UEFA Champions League
Vidi jes te LSD navuko na nesto iz Prije nove ere.. . Da se druzis s njim rehabilitacijski centar” bi s tobom posla imao ....leškarenje wrote:E cuj izabrali Servete koje su bile seste da ih tamburaju ....Reims![]()
![]()
igras od osmine finala,mada su se tu zajebali to je trebalo od poluufinala al eto
Pusti kraju suplje price. Vrijeme ti se skoncentrisati na trenutne utakmice ko i nama svima. .
- leškarenje
#16212 Re: UEFA Champions League
Pa sto brojite ove praistorijske titule izborene protiv strasnog Reimsa i ServetaB6Redhell wrote:Vidi jes te LSD navuko na nesto iz Prije nove ere.. . Da se druzis s njim rehabilitacijski centar” bi s tobom posla imao ....leškarenje wrote:E cuj izabrali Servete koje su bile seste da ih tamburaju ....Reims![]()
![]()
Pusti kraju suplje price. Vrijeme ti se skoncentrisati na trenutne utakmice ko i nama svima. .![]()
![]()
- Logovan
#16213 Re: UEFA Champions League
Kad svi očekuju neku dobru utakmicu, ona bude nigdje veze, sa ukupno 3 šuta, jednom pravom prilikom i rezultatom sa početka utakmice.

- B6Redhell
#16214 Re: UEFA Champions League
Evo i kad oduzmemo te titule.leškarenje wrote:Pa sto brojite ove praistorijske titule izborene protiv strasnog Reimsa i ServetaB6Redhell wrote:Vidi jes te LSD navuko na nesto iz Prije nove ere.. . Da se druzis s njim rehabilitacijski centar” bi s tobom posla imao ....leškarenje wrote:E cuj izabrali Servete koje su bile seste da ih tamburaju ....Reims![]()
![]()
Pusti kraju suplje price. Vrijeme ti se skoncentrisati na trenutne utakmice ko i nama svima. .![]()
![]()
fino je vidjeti kad ljudi ovako izanaliziraju fino
Imali ko ispred...???
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16215 Re: UEFA Champions League
U krvi u krvi mi je da budem prvi ja moram sve da probam zivot je dobra roba 
- pizarro
#16216 Re: UEFA Champions League
+1_BataZiv_0809 wrote:U krvi u krvi mi je da budem prvi ja moram sve da probam zivot je dobra roba
-
omar little
#16217 Re: UEFA Champions League
kladarica?Velkoski wrote:AminArtest wrote:Džele ga meće
- Logovan
#16218 Re: UEFA Champions League
Auu šta napisa leško.leškarenje wrote: Pa sto brojite ove praistorijske titule izborene protiv strasnog Reimsa i Servetafino je vidjeti kad ljudi ovako izanaliziraju fino
Ovom logikom možemo oduzeti titule koje je npr. prije Liverpool redovno osvajao po Engleskoj.
Eto i kada oduzmeš te titule, šta dobiješ? Koliko ih onda ima?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16219 Re: UEFA Champions League
Kad si najveci ili nastojis biti najveci jasno je da si pod lupom i da te se secira i procjenjuje vrlo detaljno. Tako da ta medalja ima dvije strane i kao navijaci/simpatizeri takvog mainstreama kao sto je Real morate prihvatiti da ce ljudima uvijek biti interesantne stvari poput sudijskih gresaka in favorem vaseg omiljenog kluba.
To sto ste vi odlucili glumiti Perezovog Antu Nobila, da izostavim ove infantilne "sae ba misevi", druga je stvar. Mislim legitimno je, nemam nista protiv, ali imam svoje misljenje o tome.
Ali sto neko rece, ne znam je li na ovom forumu ili sam to neđe drugo cuo, navijace Reala bas mozes iz aviona skontati
To sto ste vi odlucili glumiti Perezovog Antu Nobila, da izostavim ove infantilne "sae ba misevi", druga je stvar. Mislim legitimno je, nemam nista protiv, ali imam svoje misljenje o tome.
Ali sto neko rece, ne znam je li na ovom forumu ili sam to neđe drugo cuo, navijace Reala bas mozes iz aviona skontati
- leškarenje
#16220 Re: UEFA Champions League
da hoces sve citati valjalo biLogovan wrote:Auu šta napisa leško.leškarenje wrote: Pa sto brojite ove praistorijske titule izborene protiv strasnog Reimsa i Servetafino je vidjeti kad ljudi ovako izanaliziraju fino
![]()
Da su starije od vatre i točka, titule su titule, one su osvojene i one se broje. Zamisli priču od ljudi za 100 godina. Biće šta ubrajate titule iz npr. 2013, 2015, 2017, one su prahistorijske.
Ovom logikom možemo oduzeti titule koje je npr. prije Liverpool redovno osvajao po Engleskoj.
Eto i kada oduzmeš te titule, šta dobiješ? Koliko ih onda ima?
pa realno, citajuci kakva su bila pravila i ko je osnovao takmicenje ne cudi me da su ih hladno osvajali...pa jel to bilo takmicenje pod pokroviteljstvom Reala ili nekog drugog kad su oni pravila odredjivali ?
- Tito_i_Partija
#16221 Re: UEFA Champions League
Da li stvarno mislis da, ako malo vise komentarisem na nekoj klupskoj temi, ili ako u nekoj utakmici favoriziram vise jedan klub nego drugi, to znaci da navijam za taj klub? De mi onda komotno nabaci jos i Liverpool, Romu, Dortmund, i Manchester. Haj moze i Chelsea, jer Cyprus je prilicno usamljen ovih dana, valja mi se javit' covjeku.ultima_palabra wrote: E jebaji ga sad... za koliko ono ti klubova navijas? Bayern, Barcelona, Juventus, PSG, ... jesam li koga zaboravio?Sve onako obrazli klubovi, ne dao Bog da im sudija prnal svirne, odmah nabiju loptu na tribine... a ako protivnik dobije nezasluzen crveni, odmah napustaju teren.
Od klubova sto si naveo simpatiziram Barcelonu (prvenstveno zbog Messija), pa hajde i Bayern (jer sam proveo neko vrijeme u Minhenu), mada sebe ne bi nazv'o navijacem ijednog od ova dva kluba. Al' ovo ostalo sto si izvuk'o ti je vala nidje veze, i cak pomalo cudno od tebe.
- leškarenje
-
nema me tamo
#16224 Re: UEFA Champions League
za ovo se živi
- leškarenje