Farma
Moderator: anex
-
jocikaknn
#16202 Re: Farma
Nece ona, ne brinite se, ipak je Grand malo uticajniji od Stanije..Neradnik wrote:ja nebi volio da pobjedi stanija samo zato sto ce pare otici obami a nece ostat u srbiji
-
HARIS96
#16204 Re: Farma
HAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHA
- Neradnik
#16205 Re: Farma
nebi reko sa obzirom da se kamere sa nje ne skidaju i ako prica gluposti i gleda se samo sa filipom dok na drugom djelu se radi show koji je svima zanimljiviji od ovo dvoje sto mumlaju i gledaju se....jocikaknn wrote:Nece ona, ne brinite se, ipak je Grand malo uticajniji od Stanije..Neradnik wrote:ja nebi volio da pobjedi stanija samo zato sto ce pare otici obami a nece ostat u srbiji
isto tako nebi volio da pobjedi ekrem jer opet idu pare obami
-
Igbala
#16206 Re: Farma
Eki konačno shvatio zadatak, da pitanja budu zanimljiva 
-
Igbala
#16207 Re: Farma
No, no...lova ide meniNeradnik wrote:nebi reko sa obzirom da se kamere sa nje ne skidaju i ako prica gluposti i gleda se samo sa filipom dok na drugom djelu se radi show koji je svima zanimljiviji od ovo dvoje sto mumlaju i gledaju se....jocikaknn wrote:Nece ona, ne brinite se, ipak je Grand malo uticajniji od Stanije..Neradnik wrote:ja nebi volio da pobjedi stanija samo zato sto ce pare otici obami a nece ostat u srbiji
isto tako nebi volio da pobjedi ekrem jer opet idu pare obami
Ovaj Ekrem nije normalan, ja umirem od smijeha
- lijan
#16208 Re: Farma
Pare od glavne nagrade niko nece vidjeti nego ce dobiti neku vrstu kompezacije snimanje albuma, voditelj neke emisije i sl. a kes ide gazdi u dzep...tako to radi g. Mitrovic.Neradnik wrote:ja nebi volio da pobjedi stanija samo zato sto ce pare otici obami a nece ostat u srbiji
Last edited by lijan on 05/07/2013 01:47, edited 2 times in total.
-
Igbala
#16209 Re: Farma
Eki Goci "Naći ćeš nekog lješnjaka, neko magare što voli puno da pije" 
- gnjev
#16211 Re: Farma
Hahah e cuj ona budala koja pije ti ces njega . Bil sta karao sa strane hahahah
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
- lijan
#16212 Re: Farma
Mislim da ce sad zadruga poceti tovariti Filipa Panajotovica da Stanija jos vise dobije glasova na emociji od djeckurlije
- gnjev
#16214 Re: Farma
Morala bi solo uci u superfinale vidjet cemolijan wrote:Mislim da ce sad zadruga poceti tovariti Filipa Panajotovica da Stanija jos vise dobije glasova na emociji od djeckurlije
- ČičineBrčine
#16215 Re: Farma
Eki legenda "ti onda imas dobar qurac 34 cm" Eri

Pitanja su mu do bola
Pitanja su mu do bola
Last edited by ČičineBrčine on 05/07/2013 01:53, edited 1 time in total.
- gnjev
#16216 Re: Farma
Vidis da prica sam sa sobom .HARIS96 wrote:Dosadni ste sa klipom
-
Igbala
#16217 Re: Farma
Za jutarnju smjenu:
Eki intervjuisao farmere (bez cenzure)
Memo--
Sha--Nešto da obilježi farmere koji su mu dragi, sve je osim Fufice
Daria--
Radojka--
Koliko sam slušala, nije bilo zanimljivo do Duleta, pa dopunite za prva četiri
Dule--Jesi li drkao za ovaj mjesec dana dok ti je Radojka bila na farmi i bacao ga u nesvjest?
Goca--Bi li ti voljela kada izađeš sa farme da imaš nekog muža, nekog da te dočeka, s kim ćeš provesti noć u francuskom krevetu?
Miki--Bi li ti nešto karao sa strane?
Era--Imam žensku za tebe, ima 49 godina, bojim se bi li mogao da je zadovoljiš i na dan koliko puta?
Danijel--Reci mi molim te sada, ti kada budeš oženio Jovanu, za sat vremena koliko puta ćeš da je pojebeš?
Aki--Reci ti meni molim te gospodine, da te pitam, istinu mi reci, imaš 20 godina i jesi li šta jebo dosad?
Stanija--Reci mi molim te, koliko ti se momaka sviđelo do sada svuda po svijetu?
Filip--Koliko si imao ženski prije Stanije, iskreno?
Prestaju zanimljiva pitanja...
Gordana--Vidi molim te, imala si muža, sada si slobodna, od toga prvog muža imala si kćerku, sada momentalno ti si sama u stanu, kako je tu tebe raspoloženje sada, muža nemaš a samo imaš kćer?
Tarot--Šta ti misliš o ovim ljudima ovdje, bi li ti mogao da živiš s njima kada izađemo sa farme, da idemo na piće, ručak, da posudiš nekome para, kako ti se sviđaju ovi ljudi, da ti dođe neko i kaže da mu daš 2000€ da nema za djecu, kome bi dao od ovih ljudi?
pismo (Filipu fdfgdhu bilo dosadno za vrijeme intervjua, sad on postavlja pitanja)
Sandra--
Fićko--
Eki intervjuisao farmere (bez cenzure)
Memo--
Sha--Nešto da obilježi farmere koji su mu dragi, sve je osim Fufice
Daria--
Radojka--
Koliko sam slušala, nije bilo zanimljivo do Duleta, pa dopunite za prva četiri
Dule--Jesi li drkao za ovaj mjesec dana dok ti je Radojka bila na farmi i bacao ga u nesvjest?
Goca--Bi li ti voljela kada izađeš sa farme da imaš nekog muža, nekog da te dočeka, s kim ćeš provesti noć u francuskom krevetu?
Miki--Bi li ti nešto karao sa strane?
Era--Imam žensku za tebe, ima 49 godina, bojim se bi li mogao da je zadovoljiš i na dan koliko puta?
Danijel--Reci mi molim te sada, ti kada budeš oženio Jovanu, za sat vremena koliko puta ćeš da je pojebeš?
Aki--Reci ti meni molim te gospodine, da te pitam, istinu mi reci, imaš 20 godina i jesi li šta jebo dosad?
Stanija--Reci mi molim te, koliko ti se momaka sviđelo do sada svuda po svijetu?
Filip--Koliko si imao ženski prije Stanije, iskreno?
Prestaju zanimljiva pitanja...
Gordana--Vidi molim te, imala si muža, sada si slobodna, od toga prvog muža imala si kćerku, sada momentalno ti si sama u stanu, kako je tu tebe raspoloženje sada, muža nemaš a samo imaš kćer?
Tarot--Šta ti misliš o ovim ljudima ovdje, bi li ti mogao da živiš s njima kada izađemo sa farme, da idemo na piće, ručak, da posudiš nekome para, kako ti se sviđaju ovi ljudi, da ti dođe neko i kaže da mu daš 2000€ da nema za djecu, kome bi dao od ovih ljudi?
pismo (Filipu fdfgdhu bilo dosadno za vrijeme intervjua, sad on postavlja pitanja)
Sandra--
Fićko--
- gnjev
#16219 Re: Farma
Ali Mutavko nekoga da zabavi . Prije bi Tarotu poslo za rukom
-
Igbala
#16220 Re: Farma
Bezveze sad, Eki je unikatgnjev wrote:Ali Mutavko nekoga da zabavi . Prije bi Tarotu poslo za rukom
-
Igbala
#16221 Re: Farma
Što fgfdh sam sebe ofirno uzdiže pitanjem Radojki 
-
Igbala
#16222 Re: Farma
@Astrid
Fićko kaže da bi već sutra trebao da bude u Bosni, pripremi se
Da li to znači da sutra odlaze ovi stari ili je samo planiran nastup, pa ono odgođen jer je na farmi
Fićko kaže da bi već sutra trebao da bude u Bosni, pripremi se
Da li to znači da sutra odlaze ovi stari ili je samo planiran nastup, pa ono odgođen jer je na farmi
-
electric
#16223 Re: Farma
a jel to i oni dolaze na Giletov koncert??Igbala wrote:@Astrid
Fićko kaže da bi već sutra trebao da bude u Bosni, pripremi se![]()
- ČičineBrčine
#16224 Re: Farma
Koji je perfidni debil i pagan ovaj mutavac, svaku priliku koristi da napadne jedinu osobu koju smije na ovoj farmi Akija.
Koja gnjida, I usrana dronfulja je za njega mila majka koji debil
Koja gnjida, I usrana dronfulja je za njega mila majka koji debil
- klavirdžija
#16225 Re: Farma
Fifi je za patološko proučavanje, ovo fakat nije normalno
Laka noć normalnim ljudima, a ovo ostalo...
Laka noć normalnim ljudima, a ovo ostalo...