Ja sam samo opet ponovio ko sam, šta sam, moj odnos prema fašizmu, ko mi je porodica, odakle sam, kakav mi je bio život, kakvi su mi stavovi danas i kakvi su bili prije dvadeset godina. Ja sam na ovom forumu od 2003. svako se može uvjeriti kakvi su mi stavovi.Challenger_ wrote:sarajevoxxxx wrote:A obzirom da te jako zanima moja ličnost, te da očito nemaš ništa drugo ponuditi osim jadnih podvala...![]()
Stari... NIKAD, ali NIKAD se nisam bavio ličnošću forumaša, ničijom pa ni tvojom. Apsolutno nikad, ni javno ni tajno. Interesuje me šta ljudi pišu, na to se referiram a ne na ličnost ili mahalsko pitanje "ko se krije iza nickova". Šta više, ne jednom sam napisao da apsolutno vjerujem sve što pišeš o sebi (maloljetni borac, hafiz, student u Jordanu, otac, vlasnik firme...) i to je sve. Ja ni u snu nisam lik iz te tvoje priče.
Što se tiče "podvala", ono su tvoji upisi iz vremena (2013-a) kada je i ISIL bio "opozicija" u očima njihovih tvoraca, u očima Zio-USA-Wahhabi osovine. Uostalom, oni (franšize AQ i ISIL) su njihova arapska i muslimanska inačica Blackwater/Academi-ja. Znam da je nezgodno što su se morarli odreći svoje tvorevine (makar javno, u Siriji više, u Iraku manje, a u Jemenu ih DEBELO PLAĆAJU i danas) pa su se ljudi kao ti našli u nezgodnoj situaciji. Ali, ja sa tim nemam ništa, žali se njima, a ne meni.
Ukratko, ne interesuje me tvoja privatnost, nikad se tim nisam bavio, a upisi su tvoji, što si sam potvrdio, više puta.
Doviđenja i prijatno.
Ja svoje stavove ne krijem, vrlo sam jasan, ponosan sam na njih
Uostalom u Siriji je režim odgovoran za preko 90 % nasilja ili masakara, zajedno sa Rusima počinili su oko 95% svih zločina u Siriji po pisanju SNHR-a. Ja sam rekao da ne osuđujem Isil za rat (ta organizacija nije ni postojala 2011.) a ne da ne osuđujem zločine i sve ono što sa sobom nosi, kao što mi ti i Salik podvaljujete. Cijeli svijet vidi da su arapska društva zatucana, nema te propagande koja to može uljepšati i svaliti sve na radikale i njih okriviti za nasilje. Kada jedan tim konstantno gubi mijenja se ponekad i trener. U arapskom svijetu za poraze ekipe ne krive ni igrače ni trenera. 50 godina su im uvijek drugi krivi. Već sam ti rekao nekoliko puta, to što ti pričaš, to isto se govorilo sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Tu priču je znao napamet svaki arapski ambasador, lokalni političar . Nismo mi ništa krivi, za sve je kriv Izrael. Selefije, vehabije, džihad...
Problem Sirije je ogromna korupcija, strašna diktatura, bio sam u Siriji znam o čemu govorim. Mafijašu ne treba zavjera da mu napraviš problem. Mafijaš je sam po sebi problem, ubica ne može biti fin pa da ga neko pokvari sa zavjerom nekih kapitalista sa zapada. Ubica je prvo ubica, koga briga za zavjerom, katarskim gasovodom, velikim Izraelom. Želiš da se riješiš ubice, mafijaša, okova i to je to.