Ne ulazim u nijete. Kako god, vakat je da se riješi to pitanje i to na obostrano zadovoljstvo.insomnia78 wrote:Oni inace strasno drze do ramazana
To je ono što podržavam.
Ne ulazim u nijete. Kako god, vakat je da se riješi to pitanje i to na obostrano zadovoljstvo.insomnia78 wrote:Oni inace strasno drze do ramazana
Je li ovo, po obicaju, namjerno lazes, misleci da smo svi mi retardirani odioti, ili imas s necim potkrijepiti svoje (proizvoljne) tvrdnje?!insomnia78 wrote:Ali dzaba. Prema svjetskoj banci jedino su evropske zemlje, EU i USA uplatile obecanu pomoc za sanaciju razaranja izbposljednjeg sukoba. Arapi su za sada tu samo sa dovama i kletvamaславянин wrote:Pa kod prosjecnog Arapa ovo je savrseno vrijeme da se odgovori raketama - evo izraleci sad bombarduju , igra se na vjerska osjecanja kao dosta puta do sada.insomnia78 wrote:Samo je indikativno da raketiranje cesto puta izostane
Al majka mu stara, zar hamas nema preciznije rakete koje će pogoditi neki izraelski vojni kompleks?salik79 wrote:.
Ima li nade da ce Erdogan poslati 2 000 000 vojnika da zavrse sa zlocinackom drzavom Izrael za 7 dana?Dino34 wrote:Zanimljivo je, dragi moji simpatizeru cionista, da isti uvijek uoči ramazana krenu da ubijaju civile.insomnia78 wrote:Zanimljivo da raketiranje uvijek pocne pred ramazan
Kad palestinci iz logora "gaza" odgovore, onda kukate kako "teroristi" raketiraju po civilima.
muslimani se bombardovali na Markalama da NATO ovo ono... i te price...insomnia78 wrote:Realno nije prvi put da na “žici” pogine neko niti to izaziva raketiranje niti sprjecava vrh Hamasa da lijece šćeri i punice u Izraelu. E al kad Izrael bimbarduje uz ramazan to onda izaziva posebne simpatije širom muslimanskog svijeta...
A Izraelci prodaju struju teroristima tj. Hamasu... i to nesto kao znaci.insomnia78 wrote:Vodje Hamasa naravno nemaju problema lijeciti clanove porodice u nepostojecim bolnicama nepostojeceg Izraelaславянин wrote:Mi smo specijalni, mrznja arapa i izraelaca je velika - pregovori su nekoliko puta pali jer Arapi nece da pogledaju situaciju na terenu nego zive u oblacima... nazalost u svom tom politikanstvu arapski civili najvise pate ker sj im vodje nesposobne a uredjenje sredjovjekovno , za razliku od izraelaca..
Kolega bojim se da pricate gluposti i poredite neuporedibiCPT wrote:muslimani se bombardovali na Markalama da NATO ovo ono... i te price...insomnia78 wrote:Realno nije prvi put da na “žici” pogine neko niti to izaziva raketiranje niti sprjecava vrh Hamasa da lijece šćeri i punice u Izraelu. E al kad Izrael bimbarduje uz ramazan to onda izaziva posebne simpatije širom muslimanskog svijeta...
Obzirom da su, doslovno, hermeticki zatvoreni, sve sto imaju je za bremede.Dino34 wrote:Al majka mu stara, zar hamas nema preciznije rakete koje će pogoditi neki izraelski vojni kompleks?salik79 wrote:.
Ono, da gađaju gdje će ih zaboljeti, a ne po moru i njivama.
Nemaju osnovnih stvari za zivot a tebi cudno sto nemaju neke "preciznije rakete"? Pa ako imas mogucnost da prebaciti koju balisticku raketu siguran sam da ce ti biti zahvalni.Dino34 wrote:Al majka mu stara, zar hamas nema preciznije rakete koje će pogoditi neki izraelski vojni kompleks?salik79 wrote:.
Zamisli sada sta bi se desilo Izraelcima kada bi samo trepnuli na momenat i spustili gard .. isti ovi pozivaci na ljudska prava i medjunarodne zakone i velike borce za pravdu bi likovali i to kako..Bodkin wrote:Ali komentari na portalu na vijesti i Izraelu su nenadjebivi. Zamisljam kakav je to zivot da se toliko iznerviras i ides i jebes majku nekakvim zidovima po klix komentarima
znaci preventivno pobit sve... zvuci poznatoславянин wrote:Zamisli sada sta bi se desilo Izraelcima kada bi samo trepnuli na momenat i spustili gard .. isti ovi pozivaci na ljudska prava i medjunarodne zakone i velike borce za pravdu bi likovali i to kako..Bodkin wrote:Ali komentari na portalu na vijesti i Izraelu su nenadjebivi. Zamisljam kakav je to zivot da se toliko iznerviras i ides i jebes majku nekakvim zidovima po klix komentarima
Vjerovatno u "nenaoruzane" ubrajas i onih "500 000 do zuba naoruzanih i obucenih pesmergi" iz Kirkuka?Kikibombona wrote:Ima li nade da ce Erdogan poslati 2 000 000 vojnika da zavrse sa zlocinackom drzavom Izrael za 7 dana?Dino34 wrote:Zanimljivo je, dragi moji simpatizeru cionista, da isti uvijek uoči ramazana krenu da ubijaju civile.insomnia78 wrote:Zanimljivo da raketiranje uvijek pocne pred ramazan
Kad palestinci iz logora "gaza" odgovore, onda kukate kako "teroristi" raketiraju po civilima.
Iran isto moze poslati 2 000 000, a moze i porodica Asad i shia vlada iz Bagdada.
Mnogo su zajebani kada treba na nenaoruzane udariti, neka se dokazu protiv cionista.
Zato pojedinci u gazi zive ko bubreg u loju. `I njima odgovara ovakvo stanje.CPT wrote:Nemaju osnovnih stvari za zivot a tebi cudno sto nemaju neke "preciznije rakete"? Pa ako imas mogucnost da prebaciti koju balisticku raketu siguran sam da ce ti biti zahvalni.Dino34 wrote:Al majka mu stara, zar hamas nema preciznije rakete koje će pogoditi neki izraelski vojni kompleks?salik79 wrote:.
Oni bi da mogu sutra sve pobili. I pod "mogu" ne mislim na tehnicku vec los "PR" koji ide uz genocid. Kad okupiras narod onda je doza obaveznog "garda" dio paketa. Mozda bi trebali pokusali sa vracanjem zemljem? Vracanjem izbjeglica? Reparacijama? Divlje ideje, znam.славянин wrote:Ne samo ne dozvoliti da se drzava ugrozi, da oce preventivno da pobiju mogu da vjerovatno protjeraju milione i pobiju stotine hiljada , kada su uspjeli doci do
Damaska,Bejruta i sueza sumnjam da ne mogu da poravnaju gazu i sto je ostalo od zapadne obale.
Kao sto su vratili u libanonu pa ih danas odatle raketama gadjaju - ili kao sto su vratili se u Siriji ili kao sto su se povukli iz gaze ... koji losi PR ? Mislio sam da jevreji ono kontrolisu sve a arape su u 3 otvorena rata kolektivno napipali tako da ne vidim prepreku da ih komplet rasele 63 ili 71.CPT wrote:Oni bi da mogu sutra sve pobili. I pod "mogu" ne mislim na tehnicku vec los "PR" koji ide uz genocid. Kad okupiras narod onda je doza obaveznog "garda" dio paketa. Mozda bi trebali pokusali sa vracanjem zemljem? Vracanjem izbjeglica? Reparacijama? Divlje ideje, znam.славянин wrote:Ne samo ne dozvoliti da se drzava ugrozi, da oce preventivno da pobiju mogu da vjerovatno protjeraju milione i pobiju stotine hiljada , kada su uspjeli doci do
Damaska,Bejruta i sueza sumnjam da ne mogu da poravnaju gazu i sto je ostalo od zapadne obale.
Da, oni su se u biti dogovorili sa Izraelom da takvo stanje ostane. A Izrael je jako stalo do tih "u loju" jelte. Oni su nekoga nagovorili da demonstrira, da bi (po dogovoru) fasovali metak, da bi (opet po dogovoru) Hamas reagovao, da bi (opet po dogovoru) Izrael bombardovao.scarface32 wrote:Zato pojedinci u gazi zive ko bubreg u loju. `I njima odgovara ovakvo stanje.
Koji los PR? Ti nisi cuo za BDS? Zasto mislis d napadaju (pa cak i ubijaju) novinare? Jer nemaju sta drugo uraditi. Da mogu pobiti sve redom i da to niko ne vidi uradili bi to sutra.славянин wrote:Kao sto su vratili u libanonu pa ih danas odatle raketama gadjaju - ili kao sto su vratili se u Siriji ili kao sto su se povukli iz gaze ... koji losi PR ? Mislio sam da jevreji ono kontrolisu sve a arape su u 3 otvorena rata kolektivno napipali tako da ne vidim prepreku da ih komplet rasele 63 ili 71.CPT wrote:Oni bi da mogu sutra sve pobili. I pod "mogu" ne mislim na tehnicku vec los "PR" koji ide uz genocid. Kad okupiras narod onda je doza obaveznog "garda" dio paketa. Mozda bi trebali pokusali sa vracanjem zemljem? Vracanjem izbjeglica? Reparacijama? Divlje ideje, znam.славянин wrote:Ne samo ne dozvoliti da se drzava ugrozi, da oce preventivno da pobiju mogu da vjerovatno protjeraju milione i pobiju stotine hiljada , kada su uspjeli doci do
Vratili, je li?!славянин wrote:Kao sto su vratili u libanonu pa ih danas odatle raketama gadjaju - ili kao sto su vratili se u Siriji ili kao sto su se povukli iz gaze ... koji losi PR ? Mislio sam da jevreji ono kontrolisu sve a arape su u 3 otvorena rata kolektivno napipali tako da ne vidim prepreku da ih komplet rasele 63 ili 71.CPT wrote:Oni bi da mogu sutra sve pobili. I pod "mogu" ne mislim na tehnicku vec los "PR" koji ide uz genocid. Kad okupiras narod onda je doza obaveznog "garda" dio paketa. Mozda bi trebali pokusali sa vracanjem zemljem? Vracanjem izbjeglica? Reparacijama? Divlje ideje, znam.славянин wrote:Ne samo ne dozvoliti da se drzava ugrozi, da oce preventivno da pobiju mogu da vjerovatno protjeraju milione i pobiju stotine hiljada , kada su uspjeli doci do