Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
King Theoden

#16176 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by King Theoden »

insomnia78 wrote:Oni inace strasno drze do ramazana
Ne ulazim u nijete. Kako god, vakat je da se riješi to pitanje i to na obostrano zadovoljstvo.
To je ono što podržavam.
salik79

#16177 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:
славянин wrote:
insomnia78 wrote:Samo je indikativno da raketiranje cesto puta izostane
Pa kod prosjecnog Arapa ovo je savrseno vrijeme da se odgovori raketama - evo izraleci sad bombarduju , igra se na vjerska osjecanja kao dosta puta do sada.
Ali dzaba. Prema svjetskoj banci jedino su evropske zemlje, EU i USA uplatile obecanu pomoc za sanaciju razaranja izbposljednjeg sukoba. Arapi su za sada tu samo sa dovama i kletvama
Je li ovo, po obicaju, namjerno lazes, misleci da smo svi mi retardirani odioti, ili imas s necim potkrijepiti svoje (proizvoljne) tvrdnje?!
insomnia78

#16178 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Ja nikad ne lazem
insomnia78

#16179 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Imas crno na bijelo koliko od obecanih sredstava za obnovu je i uplaceno i od koga
insomnia78

#16180 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

I cemu to prozivanje? Cuj jel po obicaju namjerno lazes
King Theoden

#16181 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by King Theoden »

salik79 wrote:.
Al majka mu stara, zar hamas nema preciznije rakete koje će pogoditi neki izraelski vojni kompleks?
Ono, da gađaju gdje će ih zaboljeti, a ne po moru i njivama.
Kikibombona

#16182 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Kikibombona »

Dino34 wrote:
insomnia78 wrote:Zanimljivo da raketiranje uvijek pocne pred ramazan
Zanimljivo je, dragi moji simpatizeru cionista, da isti uvijek uoči ramazana krenu da ubijaju civile.
Kad palestinci iz logora "gaza" odgovore, onda kukate kako "teroristi" raketiraju po civilima.
Ima li nade da ce Erdogan poslati 2 000 000 vojnika da zavrse sa zlocinackom drzavom Izrael za 7 dana?

Iran isto moze poslati 2 000 000, a moze i porodica Asad i shia vlada iz Bagdada.

Mnogo su zajebani kada treba na nenaoruzane udariti, neka se dokazu protiv cionista.
CPT

#16183 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by CPT »

insomnia78 wrote:Realno nije prvi put da na “žici” pogine neko niti to izaziva raketiranje niti sprjecava vrh Hamasa da lijece šćeri i punice u Izraelu. E al kad Izrael bimbarduje uz ramazan to onda izaziva posebne simpatije širom muslimanskog svijeta...
muslimani se bombardovali na Markalama da NATO ovo ono... i te price... :roll:
CPT

#16184 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by CPT »

insomnia78 wrote:
славянин wrote:Mi smo specijalni :lol: , mrznja arapa i izraelaca je velika - pregovori su nekoliko puta pali jer Arapi nece da pogledaju situaciju na terenu nego zive u oblacima... nazalost u svom tom politikanstvu arapski civili najvise pate ker sj im vodje nesposobne a uredjenje sredjovjekovno , za razliku od izraelaca..
Vodje Hamasa naravno nemaju problema lijeciti clanove porodice u nepostojecim bolnicama nepostojeceg Izraela
A Izraelci prodaju struju teroristima tj. Hamasu... i to nesto kao znaci.
insomnia78

#16185 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

CPT wrote:
insomnia78 wrote:Realno nije prvi put da na “žici” pogine neko niti to izaziva raketiranje niti sprjecava vrh Hamasa da lijece šćeri i punice u Izraelu. E al kad Izrael bimbarduje uz ramazan to onda izaziva posebne simpatije širom muslimanskog svijeta...
muslimani se bombardovali na Markalama da NATO ovo ono... i te price... :roll:
Kolega bojim se da pricate gluposti i poredite neuporedibi
Bodkin

#16186 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bodkin »

Ali komentari na portalu na vijesti i Izraelu su nenadjebivi. Zamisljam kakav je to zivot da se toliko iznerviras i ides i jebes majku nekakvim zidovima po klix komentarima
salik79

#16187 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by salik79 »

Dino34 wrote:
Al majka mu stara, zar hamas nema preciznije rakete koje će pogoditi neki izraelski vojni kompleks?
Obzirom da su, doslovno, hermeticki zatvoreni, sve sto imaju je za bremede.
CPT

#16188 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by CPT »

Dino34 wrote:
Nemaju osnovnih stvari za zivot a tebi cudno sto nemaju neke "preciznije rakete"? Pa ako imas mogucnost da prebaciti koju balisticku raketu siguran sam da ce ti biti zahvalni. :wink:
славянин

#16189 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by славянин »

Bodkin wrote:Ali komentari na portalu na vijesti i Izraelu su nenadjebivi. Zamisljam kakav je to zivot da se toliko iznerviras i ides i jebes majku nekakvim zidovima po klix komentarima
Zamisli sada sta bi se desilo Izraelcima kada bi samo trepnuli na momenat i spustili gard .. isti ovi pozivaci na ljudska prava i medjunarodne zakone i velike borce za pravdu bi likovali i to kako..
CPT

#16190 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by CPT »

славянин wrote:
Bodkin wrote:Ali komentari na portalu na vijesti i Izraelu su nenadjebivi. Zamisljam kakav je to zivot da se toliko iznerviras i ides i jebes majku nekakvim zidovima po klix komentarima
Zamisli sada sta bi se desilo Izraelcima kada bi samo trepnuli na momenat i spustili gard .. isti ovi pozivaci na ljudska prava i medjunarodne zakone i velike borce za pravdu bi likovali i to kako..
znaci preventivno pobit sve... zvuci poznato :wink:
salik79

#16191 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
Dino34 wrote:
insomnia78 wrote:Zanimljivo da raketiranje uvijek pocne pred ramazan
Zanimljivo je, dragi moji simpatizeru cionista, da isti uvijek uoči ramazana krenu da ubijaju civile.
Kad palestinci iz logora "gaza" odgovore, onda kukate kako "teroristi" raketiraju po civilima.
Ima li nade da ce Erdogan poslati 2 000 000 vojnika da zavrse sa zlocinackom drzavom Izrael za 7 dana?

Iran isto moze poslati 2 000 000, a moze i porodica Asad i shia vlada iz Bagdada.

Mnogo su zajebani kada treba na nenaoruzane udariti, neka se dokazu protiv cionista.
Vjerovatno u "nenaoruzane" ubrajas i onih "500 000 do zuba naoruzanih i obucenih pesmergi" iz Kirkuka? :oops:
славянин

#16192 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by славянин »

Ne samo ne dozvoliti da se drzava ugrozi, da oce preventivno da pobiju mogu da vjerovatno protjeraju milione i pobiju stotine hiljada , kada su uspjeli doci do
Damaska,Bejruta i sueza sumnjam da ne mogu da poravnaju gazu i sto je ostalo od zapadne obale.
scarface32

#16193 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by scarface32 »

CPT wrote:
Dino34 wrote:
Nemaju osnovnih stvari za zivot a tebi cudno sto nemaju neke "preciznije rakete"? Pa ako imas mogucnost da prebaciti koju balisticku raketu siguran sam da ce ti biti zahvalni. :wink:
Zato pojedinci u gazi zive ko bubreg u loju. `I njima odgovara ovakvo stanje.
CPT

#16194 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by CPT »

славянин wrote:Ne samo ne dozvoliti da se drzava ugrozi, da oce preventivno da pobiju mogu da vjerovatno protjeraju milione i pobiju stotine hiljada , kada su uspjeli doci do
Damaska,Bejruta i sueza sumnjam da ne mogu da poravnaju gazu i sto je ostalo od zapadne obale.
Oni bi da mogu sutra sve pobili. I pod "mogu" ne mislim na tehnicku vec los "PR" koji ide uz genocid. Kad okupiras narod onda je doza obaveznog "garda" dio paketa. Mozda bi trebali pokusali sa vracanjem zemljem? Vracanjem izbjeglica? Reparacijama? Divlje ideje, znam.
славянин

#16195 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by славянин »

CPT wrote:
славянин wrote:Ne samo ne dozvoliti da se drzava ugrozi, da oce preventivno da pobiju mogu da vjerovatno protjeraju milione i pobiju stotine hiljada , kada su uspjeli doci do
Oni bi da mogu sutra sve pobili. I pod "mogu" ne mislim na tehnicku vec los "PR" koji ide uz genocid. Kad okupiras narod onda je doza obaveznog "garda" dio paketa. Mozda bi trebali pokusali sa vracanjem zemljem? Vracanjem izbjeglica? Reparacijama? Divlje ideje, znam.
Kao sto su vratili u libanonu pa ih danas odatle raketama gadjaju - ili kao sto su vratili se u Siriji ili kao sto su se povukli iz gaze ... koji losi PR ? Mislio sam da jevreji ono kontrolisu sve a arape su u 3 otvorena rata kolektivno napipali tako da ne vidim prepreku da ih komplet rasele 63 ili 71.
CPT

#16196 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by CPT »

scarface32 wrote:Zato pojedinci u gazi zive ko bubreg u loju. `I njima odgovara ovakvo stanje.
Da, oni su se u biti dogovorili sa Izraelom da takvo stanje ostane. A Izrael je jako stalo do tih "u loju" jelte. Oni su nekoga nagovorili da demonstrira, da bi (po dogovoru) fasovali metak, da bi (opet po dogovoru) Hamas reagovao, da bi (opet po dogovoru) Izrael bombardovao.
CPT

#16197 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by CPT »

славянин wrote:
CPT wrote:
Kao sto su vratili u libanonu pa ih danas odatle raketama gadjaju - ili kao sto su vratili se u Siriji ili kao sto su se povukli iz gaze ... koji losi PR ? Mislio sam da jevreji ono kontrolisu sve a arape su u 3 otvorena rata kolektivno napipali tako da ne vidim prepreku da ih komplet rasele 63 ili 71.
Koji los PR? Ti nisi cuo za BDS? Zasto mislis d napadaju (pa cak i ubijaju) novinare? Jer nemaju sta drugo uraditi. Da mogu pobiti sve redom i da to niko ne vidi uradili bi to sutra.
salik79

#16198 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by salik79 »

славянин wrote:
CPT wrote:
Vratili, je li?! :D
commendatore

#16199 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by commendatore »

nea sta zidovi su anticipirali i prekucali nacisticke doktrine i propagande i medija i spijunaze i vojne pripreme.... ko da ih je sam Adolf ucio kako da se prema slabijim ophode..... postali su potpuno isti....
славянин

#16200 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by славянин »

Ne poginulo 20 izraelskih vojnika u 10 godina okupacije - veliki boj hezbolaha :lol: , upravo dok je ovakvih mitova arapskih i iranskih izraelci nemaju puno razloga za brigu - ovi blebecu a ovi samo rade na koheziji i osiguranju zemlje .

Insala dogodine u jeruzalemu :D
Locked