Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zlo zlo

#16176 Re: Juventus

Post by zlo zlo »

dosta da mu struk vidim, i strahujem da se ne slomi usred tekme :lol:
Astrix

#16177 Re: Juventus

Post by Astrix »

Forza Juve wrote:Ma Pjanke je u pravi klub dosao,Ibra je za 6 mjeseci dobio u Juventusu 10kg misicne mase,Ekdal 8kg,nas Pjanke nek dobije 5 i bit ce ko grom.A sto se Modrica tice,pogledaj mu samo noge i butne misice,nije on bas tako slab nit bez razloga tako dobar.
Ne pričaj gluposti kakvih 10 kg mišića u 6 mjeseci?!
Pravi bilderi krv propišaju dok za godinu navuku par kila a ovi tek tako 10 kg? Jeste navukao kila i mase ali nije mišića..
Crvena Tifoza

#16178 Re: Juventus

Post by Crvena Tifoza »

Poslije Salihamidžića, pa i Baljića (mada Elvir nije ostavio veliki trag u RM) još jedan naš igrač u velikom klubu.
mO k3

#16179 Re: Juventus

Post by mO k3 »

Forza Juve wrote:
mO k3 wrote:
Forza Juve wrote:Pjanic je veliki majstor i zna da igra lopte al brate izgleda toliko nespremno fizicki,antiatletski da je to strasno,kad ga vide Juventusovi kondicioni i fitnes treneri nece im biti dobro :-)
Ali dosao je na najbolje moguce mjesto kad je u pitanju dizanje fizicke spreme.Forza Juveee :izet:
jes vala bas ovi iz juventusa kupili macku u vreci .... de ba na pisi gluposti

Prvo se potrudi da shvatis sta je napisano pa onda nesto pisi na to,nema nikakve dileme da je Pjanic dobar igrac i da je Juventus napravio pravi posao njegovim dovodjenjem ali cinjenica je da je fizicki dosta slab,vrlo cesto je 'krepavao' u 60.minuti sto je i Garsija dok je vodio Romu govorio,genetika igra ulogu u sirini ramena,prsima ali pogledaj mu torzo,to je nedopustivo a kad se izgovori ime Juventus,jedna od prvih asocijacija je fizicka sprema.Dybala je imao slican problem kad je dosao,ali su ga dosta dotjerali nakon par mjeseci i tek onda je igrao standardno.
Ovdje bih ja reko da ti neznas sta pises :mrgreen:
Forza Juve

#16180 Re: Juventus

Post by Forza Juve »

Astrix wrote:
Forza Juve wrote:Ma Pjanke je u pravi klub dosao,Ibra je za 6 mjeseci dobio u Juventusu 10kg misicne mase,Ekdal 8kg,nas Pjanke nek dobije 5 i bit ce ko grom.A sto se Modrica tice,pogledaj mu samo noge i butne misice,nije on bas tako slab nit bez razloga tako dobar.
Ne pričaj gluposti kakvih 10 kg mišića u 6 mjeseci?!
Pravi bilderi krv propišaju dok za godinu navuku par kila a ovi tek tako 10 kg? Jeste navukao kila i mase ali nije mišića..
Moze,sve moze
http://www.24sata.hr/sport/teske-optuzb ... usu-468600
Ulf negirao ono sto je rekao a misici ostali :izet:
supercali

#16181 Re: Juventus

Post by supercali »

Crvena Tifoza wrote:Poslije Salihamidžića, pa i Baljića (mada Elvir nije ostavio veliki trag u RM) još jedan naš igrač u velikom klubu.
A kodro?
omar little

#16182 Re: Juventus

Post by omar little »

joj, kad vam se sad navale bosnje na temu ovdje, ne zavidim vam. :D

miretu sretno.
Crvena Tifoza

#16183 Re: Juventus

Post by Crvena Tifoza »

supercali wrote:
Crvena Tifoza wrote:Poslije Salihamidžića, pa i Baljića (mada Elvir nije ostavio veliki trag u RM) još jedan naš igrač u velikom klubu.
A kodro?

Naravno i Kodro. :thumbup:
insaneinthebrain

#16184 Re: Juventus

Post by insaneinthebrain »

omar little wrote:joj, kad vam se sad navale bosnje na temu ovdje, ne zavidim vam. :D

miretu sretno.
kud predje u juve :run: :D :izet:
Atticus Finch

#16185 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Image
relativno84

#16186 Re: Juventus

Post by relativno84 »

“Znam da hvala nije dovoljno da objasni moju zahvalnost svima u Juventusu. Veselim se novim izazovima, ali u meni ostaje praznina zbog svega što ostaje iza mene.”
“HVALA, svima suigračima koji su bili u klubu ovih pet sezona. Teško da ću imati sreću da opet imam ovakvu grupu suigrača ponovno.”
“HVALA, stručnom stožeru Conte i Allegrija koji su me naučili mnoge nove stvari.”
“HVALA, svima ljudima koji su radili s nama iza scene i doprinijeli našim uspjesima.”
“HVALA, upravi kluba, bolja nije mogla biti. Klub je svjetlosnim godinama ispred ostalih talijanskih klubova i postat će i vodeća momčad Europe.”
“HVALA, prekrasnom gradu Torinu, gdje su rođena moja voljena djeca i gdje moja obitelj ima predivne uspomene.”
“HVALA, svim navijačima koji su mi dali podršku i poštovali me bez obzira na moje kvalitete. Prepoznali su moje poštovanje koje sam imao prema dresu u svakoj utakmici.”
“Bude mi malo neugodno zbog vaših komentara jer mislim da ih nisam zaslužio i jako sam vam zahvalan zbog toga.”
“HVALA JUVE!!! Pozdravljan vas uz veliku naklonost i želim vam sve najbolje u budućnosti.”
Simone Padoin

Nazalost dosao je i taj dan :(

FORZA JUVE!!!
Image
Atticus Finch

#16187 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Morata je out, sad je to već sigurno. Žao mi je, postao mi je drag, iako je tu bilo loših momenata realno. Uredu, riješio je neke bitne tekme, ali bilo je utakmica kad nisam mogao vjerovati šta promašuje. Prva sezona i bruka zicera, pa onda Sevilja. :-)

Bez obzira, sretno gdje god završio. :)

Nadam se da je ovo posljednji put da uprava pristaje na buyback klauzule.

Berardi vjerovatno ostaje u Sasuolu još jednu sezonu, tako da i ta opcija otpada. Sad je jedan napadač prioritet. Ostaje da vidimo koji profil će tražiti.
Tito_i_Partija

#16188 Re: Juventus

Post by Tito_i_Partija »

Mislim da to za Moratu i nije neka velika steta. U zadnje vrijeme mu je manje-vise nekako krenulo (i to je vjerovatno jedan od razloga zasto ga Real vraca nazad), al' stvarno nije neki prolificni golgeter, niti ce ikad bit' po mom misljenju. Pocesto se jako, jako lose snalazi u zicerskim momentima, sto jedan napadac takvog kalibra sebi ne bi treb'o dozvolit'. Za klasu ispod Dybale, bez sumnje.

Nego, vise mi smeta ovo za Dani Alvesa. Stara drtina na kraju karijere, uvijek problemi sa disciplinom i ponasanjem, a u zadnje vrijeme i igracki skroz nepouzdan. Pa majka mu stara, nije valjda dotle doslo? :roll:
Atticus Finch

#16189 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Alves je low cost opcija, neće imati pretjerano veliku platu, ugovor najvjerovatnije 2 godine uz opciju produženja na još jednu. A donosi kvalitet, iskustvo i pobjednički mentalitet. Ne vidim veliki problem u ovom transferu. Ljekarski je zakazan za 27. u ponedjeljak.

Iako je bilo očekivano, Marotta je danas potvrdio da je Mascherano teško izvediva opcija, Gomes također.

Od igrača koji bi mogli uletiti umjesto Morate spominju se Gabriel Jesus (teško ostvarivo) i Batshuayi.

Vidjet ćemo.

Image

Mogući izlazni transferi i njihov uticaj na bilancu.
Juventus have agreed an exclusive licensing deal with global sports media company IMG, which will represent the club in in Japan, China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Australia and New Zealand.
Last edited by Atticus Finch on 21/06/2016 15:54, edited 1 time in total.
insaneinthebrain

#16190 Re: Juventus

steta, sretno alvaro i hvala za sve lijepe trenutke :thumbup:
relativno84

#16191 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Dosta je vala bilo i njega i njegovog razvlacenja, neka ide daleko :D
Forza Juve

#16192 Re: Juventus

Post by Forza Juve »

Morata je i zvanicno otkupljen od Reala,steta(a mozda i nije),neka mi neko kaze po cemu je Zaza losiji igrac od njega,statistika kaze da je i bolji.
insaneinthebrain

#16193 Re: Juventus

Forza Juve wrote:Morata je i zvanicno otkupljen od Reala,steta(a mozda i nije),neka mi neko kaze po cemu je Zaza losiji igrac od njega,statistika kaze da je i bolji.
sta bolji, messi mu nije ravan. otimaju se klubovi za njim :lol:
Forza Juve

#16194 Re: Juventus

Post by Forza Juve »

insaneinthebrain wrote:
Forza Juve wrote:Morata je i zvanicno otkupljen od Reala,steta(a mozda i nije),neka mi neko kaze po cemu je Zaza losiji igrac od njega,statistika kaze da je i bolji.
sta bolji, messi mu nije ravan. otimaju se klubovi za njim :lol:
Dobro,necemo pretjerivati sad ali Moratu ostavi cura i on ne zabije gola 3 mjeseca,to nije bas dobra osobina za profi fudbalera,nikako ne pokusavam reci da je Morata los,ali nije ni nezamjenjiv,nije Mesi a ni Ronaldo,a i sjetit ce se on Juventusa prije ili kasnije,zna on dobro kakav je dosao a kakav odlazi,malo koji klub od ovih vecih ce mu tolerisati one postove golgeterske kojih ima u svakoj sezoni kao Juve sto je trpio i cekao da proradi.
relativno84

#16195 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Image
:thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#16196 Re: Juventus

Post by Tomahawk11 »

Jedna pticica mi je sa'nula: Pogba u Madrid za 92 mil eura....istina ili jos jedna bomba??
Tito_i_Partija

#16197 Re: Juventus

Post by Tito_i_Partija »

Tomahawk11 wrote:Jedna pticica mi je sa'nula: Pogba u Madrid za 92 mil eura....istina ili jos jedna bomba??
Ako se pticica ne zove "skenderija" onda je brale prava kasikara. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#16198 Re: Juventus

Post by Tomahawk11 »

Tito_i_Partija wrote:
Tomahawk11 wrote:Jedna pticica mi je sa'nula: Pogba u Madrid za 92 mil eura....istina ili jos jedna bomba??
Ako se pticica ne zove "skenderija" onda je brale prava kasikara. :D
Ne zove se skenderija :D

Hm, nema nista ni iz Madrida, ali me ne bi iznenadilo da ovo pazare.
Doduse, vec jesu Moratu, ali ko zna, ima i Real sta poslati u suprotnom smjeru, prije svega se spominje Kovacic, pa cak i Kroos u toj zamjeni snaga.
omar little

#16199 Re: Juventus

Post by omar little »

jel se zna miretov broj? i kace dresovi u prodaju? :D
Fast Driver

#16200 Re: Juventus

Post by Fast Driver »

omar little wrote:jel se zna miretov broj? i kace dresovi u prodaju? :D
69
Post Reply