FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16151 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Muhamed Đakmić wrote:Ma ja, ali ako ode Lahm i Bastian, ode polako Bayernov identitet. A Bayern nije bio takav klub. Ne vjerujem da će Pep to uraditi, mada je tvrdoglav.
A Bajern nikad nije bio klub u kojoj se trener bas sve pitao. Jest da je siva eminencija u ćuzi, ali imaju Rumenige i Bekembauer :wink:

Takodjer Bajern nije nikad bio klub koji je trenere mijenjao kao npr. Inter, tako da ne treba zuriti sa zakljuccima.
simonese

#16152 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

samo cekam Ulija,jebat ce im znanje
5 0 5

#16153 Re: FC Bayern Munchen

Post by 5 0 5 »

Muhamed Đakmić wrote:Pa ne bi ti, ali ti si odavno na ovoj temi :D

Evo ovaj sa avatarom Barcelone smatra da bi to bilo sasvim ispravno :D

Nisam ni na tebe Bata mislio, ali eto, ako već hoćeš, hipotetički ako to Pep zatraži, šta će biti? :D
Šta ba sa avatarom Barcelone? Čovjek kaže, mislim da je dogovoreno da ostane do kraja karijere pa će preuzeti neku funkciju u klubu. Šta to znači neka mi neko objasni. Lahm ima 31 godinu. Da ima 35 pa hajde. Na kraju krajeva, uvijek se trenerova pika. Ako trener (Pep ili bilo ko drugi) kaže njemu nema mjesta u mom timu, tu je kraj priče. Uz to, Bild ga je stavio na tu listu, nisam ja. Hvala bogu da novinari i forumaši ne kupuju i prodaju igrače.
5 0 5

#16154 Re: FC Bayern Munchen

Post by 5 0 5 »

Muhamed Đakmić wrote:Ma ja, ali ako ode Lahm i Bastian, ode polako Bayernov identitet. A Bayern nije bio takav klub. Ne vjerujem da će Pep to uraditi, mada je tvrdoglav.
Kako to? Zar nema trenutno u timu bar 3 igrača iz Bayernove akademije? One koje je van Gaal iskopao?
Muhamed Đakmić

#16155 Re: FC Bayern Munchen

Post by Muhamed Đakmić »

Ima, ali nije isto Muller i Alaba kao što je Lahm i Schweinsteiger. Ne može još uvijek biti.
HB_BHF

#16156 Re: FC Bayern Munchen

Post by HB_BHF »

:D
Image
Tito_i_Partija

#16157 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Sto se Lahm-a tice, nadam se da ce opet igrat' u svojoj prirodnoj poziciji, jer tu je jedan od najjacih na svijetu. Nadam se odlasku Rafinhe, Dante-a, pa cak mozda i Robben-a i Ribery-a koji su vec u godinama i popraceni povredama. Dobri igraci, nema sta, ali treba polako mislit' na buducnost.

Za Gotze-a stvarno ne znam sta da kazem. Nekad sam mislio da ovaj momak ima strasan potencijal, i da je ta famozna otkupna klauzula od 30-35 miliona cista sica kad se uporedi sa njegovim talentom. Medjutim, razocar'o me je. Jednostavno nikako se ne pronalazi u ovoj ekipi, ne znam zbog cega. Malo me podsjeca na Podolskog kad je dos'o u Bayern, pa nedugo posle toga se vratio u Koln.

De Bruyne mi se jako svidja k'o moguca opcija kupovine, mali zuco je stvarno fenomenalan. Jako je dobar bio na SP-u, a u Wolfsburgu da ne govorimo. Malo su mi te price oko Hazarda bezveze, mislim da nema teorije da se Jozo odrekne jednog od najboljih igraca ove generacije, koji pod njegovom palicom igra maestralno. Di Maria bi se vjerovatno mog'o dovest', ali vjerujte da to nece bit' za male pare i nisam siguran kako bi se uklopio u ovaj sistem i Bundesligu. Ocito mu EPL ne godi nimalo, ako je to ikakav pokazatelj njegove adaptacije na nove sredine.
Muhamed Đakmić

#16158 Re: FC Bayern Munchen

Post by Muhamed Đakmić »

Gotze je reputaciju i taj prvi dio karijere izgradio igrajući u ekipi sa presingom, brzim kontrama i predajama lopte, gdje se u tri poteza dolazi do protivničkog gola. U Bayernu igra nešto sasvim drugo, ne može se ni porediti.
klopan

#16159 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Ma Lahm ostaje u to nema sumnje.
Nego čitao sam na nekom dr. ino-bayern forumu da je Atletico dobro zagrijan za Shvein-a,
a mi tražimo Grizmann-a, pa šta mislite o toj eventualnoj razmjenI? Mada ne bi, ni eventualna razmjena bila "suha".
simonese

#16160 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

klopan wrote:Ma Lahm ostaje u to nema sumnje.
Nego čitao sam na nekom dr. ino-bayern forumu da je Atletico dobro zagrijan za Shvein-a,
a mi tražimo Grizmann-a, pa šta mislite o toj eventualnoj razmjenI? Mada ne bi, ni eventualna razmjena bila "suha".
isto se prica za Schweinsteigera i Di Mariu
Partijaner

#16161 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Guzli se mora naci odgovarajuca pozicija, on je trenutno lutalica na terenu.

Ali kad ga covjek vidi kako se ponasa sa loptom stice se dojam da mu je mrsko igrati.

Nego, pronadzite uljeza. :mrgreen:

Image
klopan

#16162 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Partijaner wrote:Guzli se mora naci odgovarajuca pozicija, on je trenutno lutalica na terenu.

Ali kad ga covjek vidi kako se ponasa sa loptom stice se dojam da mu je mrsko igrati.

Nego, pronadzite uljeza. :mrgreen:
...a nije da sam rasista :D
klopan

#16163 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Nemojte na Goetzea, mali je uvijek spreman da zabija :izet: :
Image
mO k3

#16164 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

simonese wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Remont pod hitno.
ma nije bas tako,da su igrali Alaba,Ribery,Robben,Lahm u formi,Martinez u formi i Schweini u formi,pito bi te ja
Martinez je za mene ublehas ....
mO k3

#16165 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

u ovome trenutku su momci identitet , kada odu doce drugi
Jedini identitet koji je dugorcono ostao u bayern je jedan jedini oliver kahn :)
5 0 5 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Pa ne bi ti, ali ti si odavno na ovoj temi :D

Evo ovaj sa avatarom Barcelone smatra da bi to bilo sasvim ispravno :D

Nisam ni na tebe Bata mislio, ali eto, ako već hoćeš, hipotetički ako to Pep zatraži, šta će biti? :D
Šta ba sa avatarom Barcelone? Čovjek kaže, mislim da je dogovoreno da ostane do kraja karijere pa će preuzeti neku funkciju u klubu. Šta to znači neka mi neko objasni. Lahm ima 31 godinu. Da ima 35 pa hajde. Na kraju krajeva, uvijek se trenerova pika. Ako trener (Pep ili bilo ko drugi) kaže njemu nema mjesta u mom timu, tu je kraj priče. Uz to, Bild ga je stavio na tu listu, nisam ja. Hvala bogu da novinari i forumaši ne kupuju i prodaju igrače.
Lahmova rijec u bayernu ima tezinu ... vidjeces za par godina
ledeni_caj

#16166 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Prije ce Pep iz Bayerna nego Lahm.
Zmijuga loma

#16167 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zmijuga loma »

Ma nema šta, Bayo izdominiro kad je Lahm igrao na beku. Sjetimo se dva higlighta: City kući 2:3 i Real kući 0:4.

Gledaj samo elitne reakcije kod trećeg gola. Frajer ležerno gleda kako se Milner namješta da je pospremi iz gol šanse, bez ikakve urgencije. Valjda nije htio da mu smeta i zaklanja dalji ugao. :D

Lahm je ko Iniesta, reputacija legende i imidž dobrog dečka su ga imunizirali na bilo kakvu ozbiljnu kritiku.

Dok je ovaj Rafinha redovno na streljani. :D Da mi je znati pod čijim mandatom su on i Dante došli. :D
missko

#16168 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Kakvih se gluposti napisalo ova zadnja 2 dana to je cudo
ledeni_caj

#16169 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

missko wrote:Kakvih se gluposti napisalo ova zadnja 2 dana to je cudo
Krivo ti sto se tvoje ne mogu da istaknu? :D
Partijaner

#16170 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Sad bih volio da Pep da otkaz cisto da ovi katalonci ne ulijecu ovdje ko copor vukova, nemoj da bi ko sta gluho bilo ruzno rekao o njemu.
Tito_i_Partija

#16171 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Partijaner wrote:Sad bih volio da Pep da otkaz cisto da ovi katalonci ne ulijecu ovdje ko copor vukova, nemoj da bi ko sta gluho bilo ruzno rekao o njemu.
Ma ne sikiraj se plaho, samo otidji na bilo koju drugu temu i postavi neki link/sliku koja upucuje na to kako je Ronaldo bolji od Messija. Eto ih tamo dok si rek'o "keks". :lol:
Partijaner

#16172 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Tito_i_Partija wrote:
Partijaner wrote:Sad bih volio da Pep da otkaz cisto da ovi katalonci ne ulijecu ovdje ko copor vukova, nemoj da bi ko sta gluho bilo ruzno rekao o njemu.
Ma ne sikiraj se plaho, samo otidji na bilo koju drugu temu i postavi neki link/sliku koja upucuje na to kako je Ronaldo bolji od Messija. Eto ih tamo dok si rek'o "keks". :lol:
Evo da zakuhamo, nesto se Boatengu smiju. :oops:

omar little

#16173 Re: FC Bayern Munchen

Post by omar little »

ma, pljunuta ista situacija. :D zapravo, jos je i gore. treba pisati na adresu interneta da popravi tu nepravdu i pravi gifove s ovim. :D
Tito_i_Partija

#16174 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

omar little wrote:ma, pljunuta ista situacija. :D zapravo, jos je i gore. treba pisati na adresu interneta da popravi tu nepravdu i pravi gifove s ovim. :D
Sumnjam da bi funcionisalo, jer, kako ono guja rece: "Messi je ko Iniesta, reputacija legende i imidž dobrog dečka su ga imunizirali na bilo kakvu ozbiljnu kritiku." :run:
groove

#16175 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

Partijaner wrote:
a mozes li napisati ko su bili strijelci na ovoj utakmici?
thanks.
Post Reply