Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Muhamed Đakmić wrote:Ma ja, ali ako ode Lahm i Bastian, ode polako Bayernov identitet. A Bayern nije bio takav klub. Ne vjerujem da će Pep to uraditi, mada je tvrdoglav.
A Bajern nikad nije bio klub u kojoj se trener bas sve pitao. Jest da je siva eminencija u ćuzi, ali imaju Rumenige i Bekembauer
Takodjer Bajern nije nikad bio klub koji je trenere mijenjao kao npr. Inter, tako da ne treba zuriti sa zakljuccima.
Muhamed Đakmić wrote:Pa ne bi ti, ali ti si odavno na ovoj temi
Evo ovaj sa avatarom Barcelone smatra da bi to bilo sasvim ispravno
Nisam ni na tebe Bata mislio, ali eto, ako već hoćeš, hipotetički ako to Pep zatraži, šta će biti?
Šta ba sa avatarom Barcelone? Čovjek kaže, mislim da je dogovoreno da ostane do kraja karijere pa će preuzeti neku funkciju u klubu. Šta to znači neka mi neko objasni. Lahm ima 31 godinu. Da ima 35 pa hajde. Na kraju krajeva, uvijek se trenerova pika. Ako trener (Pep ili bilo ko drugi) kaže njemu nema mjesta u mom timu, tu je kraj priče. Uz to, Bild ga je stavio na tu listu, nisam ja. Hvala bogu da novinari i forumaši ne kupuju i prodaju igrače.
Muhamed Đakmić wrote:Ma ja, ali ako ode Lahm i Bastian, ode polako Bayernov identitet. A Bayern nije bio takav klub. Ne vjerujem da će Pep to uraditi, mada je tvrdoglav.
Kako to? Zar nema trenutno u timu bar 3 igrača iz Bayernove akademije? One koje je van Gaal iskopao?
Sto se Lahm-a tice, nadam se da ce opet igrat' u svojoj prirodnoj poziciji, jer tu je jedan od najjacih na svijetu. Nadam se odlasku Rafinhe, Dante-a, pa cak mozda i Robben-a i Ribery-a koji su vec u godinama i popraceni povredama. Dobri igraci, nema sta, ali treba polako mislit' na buducnost.
Za Gotze-a stvarno ne znam sta da kazem. Nekad sam mislio da ovaj momak ima strasan potencijal, i da je ta famozna otkupna klauzula od 30-35 miliona cista sica kad se uporedi sa njegovim talentom. Medjutim, razocar'o me je. Jednostavno nikako se ne pronalazi u ovoj ekipi, ne znam zbog cega. Malo me podsjeca na Podolskog kad je dos'o u Bayern, pa nedugo posle toga se vratio u Koln.
De Bruyne mi se jako svidja k'o moguca opcija kupovine, mali zuco je stvarno fenomenalan. Jako je dobar bio na SP-u, a u Wolfsburgu da ne govorimo. Malo su mi te price oko Hazarda bezveze, mislim da nema teorije da se Jozo odrekne jednog od najboljih igraca ove generacije, koji pod njegovom palicom igra maestralno. Di Maria bi se vjerovatno mog'o dovest', ali vjerujte da to nece bit' za male pare i nisam siguran kako bi se uklopio u ovaj sistem i Bundesligu. Ocito mu EPL ne godi nimalo, ako je to ikakav pokazatelj njegove adaptacije na nove sredine.
Gotze je reputaciju i taj prvi dio karijere izgradio igrajući u ekipi sa presingom, brzim kontrama i predajama lopte, gdje se u tri poteza dolazi do protivničkog gola. U Bayernu igra nešto sasvim drugo, ne može se ni porediti.
Ma Lahm ostaje u to nema sumnje.
Nego čitao sam na nekom dr. ino-bayern forumu da je Atletico dobro zagrijan za Shvein-a,
a mi tražimo Grizmann-a, pa šta mislite o toj eventualnoj razmjenI? Mada ne bi, ni eventualna razmjena bila "suha".
klopan wrote:Ma Lahm ostaje u to nema sumnje.
Nego čitao sam na nekom dr. ino-bayern forumu da je Atletico dobro zagrijan za Shvein-a,
a mi tražimo Grizmann-a, pa šta mislite o toj eventualnoj razmjenI? Mada ne bi, ni eventualna razmjena bila "suha".
u ovome trenutku su momci identitet , kada odu doce drugi
Jedini identitet koji je dugorcono ostao u bayern je jedan jedini oliver kahn
5 0 5 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Pa ne bi ti, ali ti si odavno na ovoj temi
Evo ovaj sa avatarom Barcelone smatra da bi to bilo sasvim ispravno
Nisam ni na tebe Bata mislio, ali eto, ako već hoćeš, hipotetički ako to Pep zatraži, šta će biti?
Šta ba sa avatarom Barcelone? Čovjek kaže, mislim da je dogovoreno da ostane do kraja karijere pa će preuzeti neku funkciju u klubu. Šta to znači neka mi neko objasni. Lahm ima 31 godinu. Da ima 35 pa hajde. Na kraju krajeva, uvijek se trenerova pika. Ako trener (Pep ili bilo ko drugi) kaže njemu nema mjesta u mom timu, tu je kraj priče. Uz to, Bild ga je stavio na tu listu, nisam ja. Hvala bogu da novinari i forumaši ne kupuju i prodaju igrače.
Lahmova rijec u bayernu ima tezinu ... vidjeces za par godina
Ma nema šta, Bayo izdominiro kad je Lahm igrao na beku. Sjetimo se dva higlighta: City kući 2:3 i Real kući 0:4.
Gledaj samo elitne reakcije kod trećeg gola. Frajer ležerno gleda kako se Milner namješta da je pospremi iz gol šanse, bez ikakve urgencije. Valjda nije htio da mu smeta i zaklanja dalji ugao.
Lahm je ko Iniesta, reputacija legende i imidž dobrog dečka su ga imunizirali na bilo kakvu ozbiljnu kritiku.
Dok je ovaj Rafinha redovno na streljani. Da mi je znati pod čijim mandatom su on i Dante došli.
Partijaner wrote:Sad bih volio da Pep da otkaz cisto da ovi katalonci ne ulijecu ovdje ko copor vukova, nemoj da bi ko sta gluho bilo ruzno rekao o njemu.
Ma ne sikiraj se plaho, samo otidji na bilo koju drugu temu i postavi neki link/sliku koja upucuje na to kako je Ronaldo bolji od Messija. Eto ih tamo dok si rek'o "keks".
Partijaner wrote:Sad bih volio da Pep da otkaz cisto da ovi katalonci ne ulijecu ovdje ko copor vukova, nemoj da bi ko sta gluho bilo ruzno rekao o njemu.
Ma ne sikiraj se plaho, samo otidji na bilo koju drugu temu i postavi neki link/sliku koja upucuje na to kako je Ronaldo bolji od Messija. Eto ih tamo dok si rek'o "keks".
omar little wrote:ma, pljunuta ista situacija. zapravo, jos je i gore. treba pisati na adresu interneta da popravi tu nepravdu i pravi gifove s ovim.
Sumnjam da bi funcionisalo, jer, kako ono guja rece: "Messi je ko Iniesta, reputacija legende i imidž dobrog dečka su ga imunizirali na bilo kakvu ozbiljnu kritiku."