Republika Turska

Post Reply
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#16151 Re: Republika Turska

Post by japin_mutapi »

ublehaš se uz*ebo jer holandija nije neka prćija poput izraela sa kojom može na ovaj način
uz to mora ispoštovat vladimira što mu je spasio * uzicu pa posle izbjeglica sada zakuhava diplomatski sve po nalogu velemajstora iz kremlja
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#16152 Re: Republika Turska

Post by japin_mutapi »

i ne nije mu lahko u duši zato se uz*ebo

assas nakovanj vladimir čekić kurdi i mule uz teherana raspuhuju vatru
mora slušati inače nije ni za *urac
kiligonzales

#16153 Re: Republika Turska

Post by kiligonzales »

Vizionar 1985 wrote:
kiligonzales wrote:
1.Cemu zabrana lobiranja van granica Turske medju samim Turcima koji imaju pravo da iznesu svoj stav o referendumu o predsjednickim ovlastima u svojoj zemlji?
2.Cemu prekomjerna sila prema istima i zabrane?
3.Zar nije onemogucavanje te populacije da iznese svoje misljenje o tome , uplitanje EU zemalja u politicke prilike Turske?
4.Jeli isto u skladu sa demokratijom jer referendum i jeste legitimno demokratsko pravo ?
5.Otkud Evropljanima pravo da odlučuju šta je dobro za Tursku, a šta ne pored njih samih?
Ma samo trkeljate a veze nemate sta se desilo i sta je Holandija uradila.
Srusila ovim cinom i Holandija i svi koji je podrzavaju u tome Medzunarodno, Un pravo, Diplomatsko Pravo koje postoji ne znam kolko godina.

Halo kontate li vi sta su Tokmaci uradili. Zabranili Ministrici Turske i Ministru da udzu u Tursku Ambasadu u Holandiji i da dodzu do te Ambasade.

Kada se zna da Ambasadori imaju Imunitet Diplomatski, kada Ambasada ima Diplomatski Imunitet i kada je Ambasada jedne drzave u drugoj teritorij upravo te drzave.

Komotno sutra Erdogan moze pohapsit Ambasadore Holandije i onih koji Holandiju podrzavaju u ovome recimo pod optuzbom da su Vojni Puc u Turskoj podrzavali i ucestvovali u tome.

Ovo je Diplomatski Incident samo takav i Sranje samo takvo i Presedan.

Niste skontali nista kakvo su Holandzani sranje napravili.

PS. Lobiranje i Posjeta zajednice je tu manje bitna.
PPS. I to je bitno ali sporedno. Ni ovo nisu imali pravo da zabrane.

Sta mislite kako bi Srbija, Rusija, Amerika, Kina... [k_rci palci] reagovali da njihovim zvanicnicima neko zabrani posjetu njihovim gradzanima, i jos posjetu AMBASADI.
Šta sam pogrešno napisao? Šta se ne slaže sa onim što si ti rekao?
sunceKOtepsija

#16154 Re: Republika Turska

Post by sunceKOtepsija »

Velicanstveno 21. stoljece
Image
2023-prva godina-godina kad ce cijeli svijet i zvanicno priznati da je Turska Velesila
nakon toga, ceka nas 2051. i 2073. a sta je predsjednik pripremio za te godine mozemo samo pretpostavljati-ceka nas Velicanstveno 21. stoljece
Image
NajdraziVodjaa

#16155 Re: Republika Turska

Post by NajdraziVodjaa »

japin_mutapi wrote:ublehaš se uz*ebo jer holandija nije neka prćija poput izraela sa kojom može na ovaj način
uz to mora ispoštovat vladimira što mu je spasio * uzicu pa posle izbjeglica sada zakuhava diplomatski sve po nalogu velemajstora iz kremlja
Navodno u Ankari se mogu cuti povici Tuvska, Svbija, Vusija ne tveba nam unija!
Sanjarko

#16156 Re: Republika Turska

Post by Sanjarko »

NajdraziVodjaa wrote: Zapravo je Zdravko Mamic ali nesto mi ne da da stavim avatar...

A naravno da su laz te price o demografskoj katastrofi, sta ti mislis da populacija treba stalno da raste i tako u nedogled? Broj stanovnika od drugog svjetskog rata na ovamo je konstatno u porastu i to mora nekad stati i to je pozeljno da se smanji broj stanovnika tako da pad populacije uopste ne treba biti problem.
:lol:

Ma ja ba pozeljno.

Jest mozda nekom, al sta mislis kad bi se populacija prepolovila sta bi se desilo.

PS. Ne znam kak bi te sa vakim razmisljanjem u Iluminate primili.

Al opet sta ja znam, mozda im je cilj smanjenje populacije. ;-)
sunceKOtepsija

#16157 Re: Republika Turska

Post by sunceKOtepsija »

Velicanstveno 21. stoljece
Image
2023-prva godina-godina kad ce cijeli svijet i zvanicno priznati da je Turska Velesila
nakon toga, ceka nas 2051. i 2073. a sta je predsjednik pripremio za te godine mozemo samo pretpostavljati-ceka nas Velicanstveno 21. stoljece
Image
Image
Image
:thumbup: idemo dalje...
Sanjarko

#16158 Re: Republika Turska

Post by Sanjarko »

kiligonzales wrote:

Code: Select all

[quote="Vizionar 1985"][quote="kiligonzales"]

1.Cemu zabrana lobiranja van granica Turske medju samim Turcima koji imaju pravo da iznesu svoj stav o referendumu o predsjednickim ovlastima u svojoj zemlji?
3.Zar nije onemogucavanje te populacije da iznese svoje misljenje o tome , uplitanje EU zemalja u politicke prilike Turske?
4.Jeli isto u skladu sa demokratijom jer referendum i jeste legitimno demokratsko pravo ?
5.Otkud Evropljanima pravo da odlučuju šta je dobro za Tursku, a šta ne pored njih samih?

[/quote]

Srusila ovim cinom i Holandija i svi koji je podrzavaju u tome Medzunarodno, Un pravo, Diplomatsko Pravo koje postoji ne znam kolko godina.

Halo kontate li vi sta su Tokmaci uradili. Zabranili Ministrici Turske i Ministru da udzu u Tursku Ambasadu u Holandiji i da dodzu do te Ambasade.

Kada se zna da Ambasadori imaju Imunitet Diplomatski, kada Ambasada ima Diplomatski Imunitet i kada je Ambasada jedne drzave u drugoj teritorij upravo te drzave.

Komotno sutra Erdogan moze pohapsit Ambasadore Holandije i onih koji Holandiju podrzavaju u ovome recimo pod optuzbom da su Vojni Puc u Turskoj podrzavali i ucestvovali u tome.

Sta mislite kako bi Srbija, Rusija, Amerika, Kina... [k_rci palci] reagovali da njihovim zvanicnicima neko zabrani posjetu njihovim gradzanima, i jos posjetu AMBASADI.[/quote]
Ma nisi prika nista, samo pisem da nisu bas samo to razlozi, ovo nije tebi bilo ni upuceno, nego sam se samo nadovezao, da bude drugima jasnije.

Pozdrav.
Sanjarko

#16159 Re: Republika Turska

Post by Sanjarko »

sunceKOtepsija wrote: 2023-prva godina-godina kad ce cijeli svijet i zvanicno priznati da je Turska Velesila
Ti ko onaj Hizo Rizo ironicno.
Daj ba, ak sacuvaju cijelu Tursku povsinom kao sada bit ce zadovoljni.

Nece bas bit banana, al ni neka sila veca.
Nece ni Iran mozda.
NajdraziVodjaa

#16160 Re: Republika Turska

Post by NajdraziVodjaa »

Ne bi se desilo nista, ne moze populacija vjecno rasti kad tad mora poceti pad koji isto kao i rast ne moze vjecno trajati. Naseljavanje imigranata je katastrofalna ideja vec sada Evropa osjeca posljedice rasta njihovog broja, kad Turci protestuju a politicari dolaze da mitinguju a ima ih 2% mozes misliti sta bi radili da ih ima 12%. Rastom broja imigranata raste i desnica, raste i vjerovatnoca novih sukoba na tlu evrope.
kiligonzales

#16161 Re: Republika Turska

Post by kiligonzales »

Vizionar 1985 wrote:
kiligonzales wrote:

Code: Select all

[quote="Vizionar 1985"][quote="kiligonzales"]

[/quote]

Sta mislite kako bi Srbija, Rusija, Amerika, Kina... [k_rci palci] reagovali da njihovim zvanicnicima neko zabrani posjetu njihovim gradzanima, i jos posjetu AMBASADI.[/quote]
Ma nisi prika nista, samo pisem da nisu bas samo to razlozi, ovo nije tebi bilo ni upuceno, nego sam se samo nadovezao, da bude drugima jasnije.

Pozdrav.
:thumbup:
sunceKOtepsija

#16162 Re: Republika Turska

Post by sunceKOtepsija »

Vizionar 1985 wrote:
sunceKOtepsija wrote: 2023-prva godina-godina kad ce cijeli svijet i zvanicno priznati da je Turska Velesila
Ti ko onaj Hizo Rizo ironicno.
Daj ba, ak sacuvaju cijelu Tursku povsinom kao sada bit ce zadovoljni.

Nece bas bit banana, al ni neka sila veca.
Nece ni Iran mozda.
u pitanju su izjave visokih turskih zvanicnika, Predsjednik Republike je u svojoj viziji licno definirao 2023. 2053. i 2071. godinu-i to ne bez razloga :thumbup: mislim da ce Turska mnoge iznenadit, s pravom su mnogi rekli da je 21. vijek stoljece Turske
megaman4

#16163 Re: Republika Turska

Post by megaman4 »

Samo je pitanje trenutka gdje ce da pukne i ode sve u 3 pm. Evropa odavno puca po savovima. Najbolje se izmaci negdje u prirodu kako glava ne bi zaboljela. Cijelom svijetu treba restart sto prije to bolje.
Pandakonda

#16164 Re: Republika Turska

Post by Pandakonda »

Neka njima to njihovo zlatno Tursko stoljeće samo što dalje od evrope :-)
missko

#16165 Re: Republika Turska

Post by missko »

Eno onaj nacista ce pobjediti u Holandiji. Ispada Erdo da je upravu
Bodkin

#16166 Re: Republika Turska

Post by Bodkin »

missko wrote:Eno onaj nacista ce pobjediti u Holandiji. Ispada Erdo da je upravu
Jasta ce.
A sultan je uvijek u pravu. Nema tamo razlike, svi oni u holandiji su isti
Banksy

#16167 Re: Republika Turska

Post by Banksy »

Vizionar 1985 wrote:
Banksy wrote:Za to smo se borili, da bolesnik mlati Bosnom i Srebrenicom k'o svojom slamom, i neka, Alija mu je ostavio u amanet. I njih i njega ste birali.

Turski premijer Tajip Erdogan izjavio je danas da mu je Alija Izetbegović ostavio "Bosnu u amanet".

"Rekao mi je u bolnici: Bosna je ostavština Osmanlija", kazao je Erdogan.

http://www.inmedia.ba/wp-content/upload ... 168318.jpg
Borili smo se da spasimo svoj zivot, cak se tolko ni za Bosnu nismo borili, nego za Goli Opstanak.

I vidim ovo svi ko papagaji ponavljate, al niko da neki dokaz za ovo da.
Ne kazem da ga nema, nego samo copy paste tekst.
Imal kakav dokaz da je ovo rekao.
Samo Erdoganova riječ.
http://hms.ba/turska-premijera-filma-al ... -erdoganu/
sargon

#16168 Re: Republika Turska

Post by sargon »

Danas se igra četvrtfinale Kupa BiH. Jedan od parova je i:

Teroristička organizacija FK FETO - Mladost Doboj Kakanj

Hipoteticki sta da FETO-vci osvoje kup i odu u Evropu, a u kvalifikacijama izvuku npr. Trabzon, odu momci u Tursku i budu pohapseni kao pripadnici teroristicke organizacije. :lol: :lol:

Ocekujem da sultan uputi protestnu nofu FS BiH :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#16169 Re: Republika Turska

Post by Chmoljo »

prog321 wrote:ulogu predsjednika u vecini demokratskih drzava
u Njemackoj tu ulogu obavlja kancelor.

moja je greska sto neke stvari koje su za mene common sense uzimam da je i drugima.
ocigledno nije :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#16170 Re: Republika Turska

Post by muha_sa »

džaba udjoh na temu :-) --konto ode neko u rudnik kad ono nic :lol:
arzuhal

#16171 Re: Republika Turska

Post by arzuhal »

muha_sa wrote:džaba udjoh na temu :-) --konto ode neko u rudnik kad ono nic :lol:
Ja sam gori od tebe, ja sam dvaput to uradio ni zbog čeg', samu u jednoj minuti: jednom uš'o zbog @Chmolje, drugi put zbog tebe... :cry:
muha_sa

#16172 Re: Republika Turska

Post by muha_sa »

procito interesantan post---pratim :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#16173 Re: Republika Turska

Post by Chmoljo »

jao_situacije

#16174 Re: Republika Turska