al dzaba video i sve kad su odlucili to ce i napravit
Farma
Moderator: anex
- Neradnik
#16151 Re: Farma
zna to svako ko hoce da zna 
-
Igbala
#16152 Re: Farma
Eki za Ljubu "Kakva ženska, je*o te Rim, bolja je od Vendi" 
-
DooWhy
#16153 Re: Farma
Strašna popularnost klipa... 350 pregleda.
-
Igbala
#16154 Re: Farma
vanago kako je i navikaoNeradnik wrote:sta ovo tarot zdere
-
Igbala
#16155 Re: Farma
Da Fufi i Fifi nemaju toliko glasova, sigurno ne bi dogurali do finala, šta ćemo sadHrelja wrote: Nemogu. Jer ko god mi kaže da se neradi o prevari, i tvrdi da Stanija i Filip zaista imaju više glasova od ostalih farmera, ja toj osobi automatski moram da jebem mater, jer mora da je toliko glup da to nije normalno.
-
Igbala
#16156 Re: Farma
Očekujemo šou iza turističkog mjesta farmera, sjedi gospodče moje 
- klavirdžija
#16158 Re: Farma
Evo i klipa decenije, ovako ljigavu glumu ne možemo ni u Bandiniju vidjet…
- Havatar
#16162 Re: Farma
Haj ovih Sranijinih fanova sto dosadis e i sad ce morat da se zakljuca temaklavirdžija wrote:Evo i klipa decenije, ovako ljigavu glumu ne možemo ni u Bandiniju vidjet…
- ČičineBrčine
#16163 Re: Farma
Hoce li im dolaziti pismo pospali su svi.Igbala wrote:Eki željno očekuje pismo kao i ja
-
Igbala
#16164 Re: Farma
Gdje su oni što govore kako je Eki pokvaren, neiskren, bezobrazan
Duša draga
Duša draga
- klavirdžija
#16165 Re: Farma
Nije naravno non stop, ali sve je to mjestimično i počesto pokazao. Njega bih, iskreno, najradije branio, ali džaba da lažem i sebe i tebe.Igbala wrote:Gdje su oni što govore kako je Eki pokvaren, neiskren, bezobrazan![]()
Duša draga
-
Igbala
#16166 Re: Farma
klavirdžija wrote:Nije naravno non stop, ali sve je to mjestimično i počesto pokazao. Njega bih, iskreno, najradije branio, ali džaba da lažem i sebe i tebe.Igbala wrote:Gdje su oni što govore kako je Eki pokvaren, neiskren, bezobrazan![]()
Duša draga
Laži me, laži, vjerovat ću sve
- gnjev
#16167 Re: Farma
Hahah kako Sha Aki i Fitjko furaju ove levate
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
-
Igbala
#16168 Re: Farma
gnjev wrote:Nevaspitan siHrelja wrote:Utripovo sam da ti jebem sestru ako je imaš. Ako ne sestru, onda može i mater. Ako nemaš ni mater, onda da tebe jebem, ali samo u usta.gnjev wrote:Sta si utripovo nije ti jaran Majkl Mur ,sta ocekujes srebrenog medvjeda u najmanju ruju ?
-
jocikaknn
#16169 Re: Farma
Ja stvarno ne znam zasto svi toliko pljuju Staniju? Na ovoj farmi ima toliko gorih ljudi od nje, a svi se na nju nakacili.. Ja sam joj jedino zamerila sto je potencirala pricu da je Danijel gej i da je Jovana samo paravan, mada bih se sigurno i sama ljutila i cudila da li je moguce da neko moze to sve da radi zarad para.. Je l secate sta je Ljuba sve govorila za nju, gnusne izjave, a onda kad su pitanja gledalaca sve porice. Sha je zeleo da joj se priblizi, on i Memo smisljali plan kako i sta, al se Filip vratio, sve cuo napolju, a oni se prave ludi.. Goca je zena koju sam od pocetka zgotivila, ali je pocela toliko da pije i ogovarato je strano. I to sve pocelo od kad joj je Stanija prigovorila da smara sa pricama o radu? Pa sto bi se neko toliko uvredio nije mi jasno? I nije Stanija rekla da je Goca polupevaljka i jos stosta, al je takvo pitanje bilo postavljeno i od tada Goca ne moze da je smisli. Memo koji kaze da je Stanija rekla da je srecna sto je Filip izasao?! (znamo svi da su se svadjali tih dana i ako je rekla bilo sta slicno, bilo je u kontekstu da je mirnija i svoja od kad Filip nije tu) Jovana koja kaze da je Stanija laka zenska, a imala je seks sa Danijelom pred kamerama? Sta vise reci? Secate se kako se napijala, jednom cak nisu mogli iz kreveta ustati ona i Danijel i tad su bili kaznjeni. Filip M. koji kaze da je na poslednjoj zurci pozdravila Sarenog, ja nisam videla, VI? Svi ogovaraju Staniju i Filipa 24/7, a ovamo pricaju kako ih ne mrze, kako se utripovala. Gluposti, svi koji gledamo znamo da ih ne mogu smisliti.
Ne znam zasto ljudi toliko misle da je namesteno da neko od njih dvoje pobedi. Vecina farmera je krsila pravila, a cesto ni nije bila kaznjavana za razliku od Stanije i Filipa, pa valjda ste gledali?
ZNA se da ce pobediti neko iz GRANDA! Prethodne 3 farme su dokazi! Mislim da su to najverovatnije Goca ili Aki..
Meni je strasno kada vidim koliko u nasem narodu ima mrznje prema ljudima koji nam nista nisu skrivili. Pa kako se tek ponasamo prema ljudima koji zaista jesu? Moze neko da nam se svidi, neko ne, ali zar na ovakav nacin da iskazujemo?
Ne znam zasto ljudi toliko misle da je namesteno da neko od njih dvoje pobedi. Vecina farmera je krsila pravila, a cesto ni nije bila kaznjavana za razliku od Stanije i Filipa, pa valjda ste gledali?
ZNA se da ce pobediti neko iz GRANDA! Prethodne 3 farme su dokazi! Mislim da su to najverovatnije Goca ili Aki..
Meni je strasno kada vidim koliko u nasem narodu ima mrznje prema ljudima koji nam nista nisu skrivili. Pa kako se tek ponasamo prema ljudima koji zaista jesu? Moze neko da nam se svidi, neko ne, ali zar na ovakav nacin da iskazujemo?
- ČičineBrčine
#16170 Re: Farma
Eki show, nova emissija na tv-u... uzivajmo 
- klavirdžija
#16171 Re: Farma
Eki je gledo Letermana, vidi se da ga kopira. 
- gnjev
#16172 Re: Farma
Sani a da odes u emisiju zingiri pingiri i izlozis kratak referat o sestri ?jocikaknn wrote:Ja stvarno ne znam zasto svi toliko pljuju Staniju? Na ovoj farmi ima toliko gorih ljudi od nje, a svi se na nju nakacili.. Ja sam joj jedino zamerila sto je potencirala pricu da je Danijel gej i da je Jovana samo paravan, mada bih se sigurno i sama ljutila i cudila da li je moguce da neko moze to sve da radi zarad para.. Je l secate sta je Ljuba sve govorila za nju, gnusne izjave, a onda kad su pitanja gledalaca sve porice. Sha je zeleo da joj se priblizi, on i Memo smisljali plan kako i sta, al se Filip vratio, sve cuo napolju, a oni se prave ludi.. Goca je zena koju sam od pocetka zgotivila, ali je pocela toliko da pije i ogovarato je strano. I to sve pocelo od kad joj je Stanija prigovorila da smara sa pricama o radu? Pa sto bi se neko toliko uvredio nije mi jasno? I nije Stanija rekla da je Goca polupevaljka i jos stosta, al je takvo pitanje bilo postavljeno i od tada Goca ne moze da je smisli. Memo koji kaze da je Stanija rekla da je srecna sto je Filip izasao?! (znamo svi da su se svadjali tih dana i ako je rekla bilo sta slicno, bilo je u kontekstu da je mirnija i svoja od kad Filip nije tu) Jovana koja kaze da je Stanija laka zenska, a imala je seks sa Danijelom pred kamerama? Sta vise reci? Secate se kako se napijala, jednom cak nisu mogli iz kreveta ustati ona i Danijel i tad su bili kaznjeni. Filip M. koji kaze da je na poslednjoj zurci pozdravila Sarenog, ja nisam videla, VI? Svi ogovaraju Staniju i Filipa 24/7, a ovamo pricaju kako ih ne mrze, kako se utripovala. Gluposti, svi koji gledamo znamo da ih ne mogu smisliti.
-
Igbala
#16173 Re: Farma
Zato što stalno laže, uzdiže sebe iznad ostalih, hoće da je u centru pažnje, jednostavno smara.jocikaknn wrote:Ja stvarno ne znam zasto svi toliko pljuju Staniju? Na ovoj farmi ima toliko gorih ljudi od nje, a svi se na nju nakacili.. Ja sam joj jedino zamerila sto je potencirala pricu da je Danijel gej i da je Jovana samo paravan, mada bih se sigurno i sama ljutila i cudila da li je moguce da neko moze to sve da radi zarad para.. Je l secate sta je Ljuba sve govorila za nju, gnusne izjave, a onda kad su pitanja gledalaca sve porice. Sha je zeleo da joj se priblizi, on i Memo smisljali plan kako i sta, al se Filip vratio, sve cuo napolju, a oni se prave ludi.. Goca je zena koju sam od pocetka zgotivila, ali je pocela toliko da pije i ogovarato je strano. I to sve pocelo od kad joj je Stanija prigovorila da smara sa pricama o radu? Pa sto bi se neko toliko uvredio nije mi jasno? I nije Stanija rekla da je Goca polupevaljka i jos stosta, al je takvo pitanje bilo postavljeno i od tada Goca ne moze da je smisli. Memo koji kaze da je Stanija rekla da je srecna sto je Filip izasao?! (znamo svi da su se svadjali tih dana i ako je rekla bilo sta slicno, bilo je u kontekstu da je mirnija i svoja od kad Filip nije tu) Jovana koja kaze da je Stanija laka zenska, a imala je seks sa Danijelom pred kamerama? Sta vise reci? Secate se kako se napijala, jednom cak nisu mogli iz kreveta ustati ona i Danijel i tad su bili kaznjeni. Filip M. koji kaze da je na poslednjoj zurci pozdravila Sarenog, ja nisam videla, VI? Svi ogovaraju Staniju i Filipa 24/7, a ovamo pricaju kako ih ne mrze, kako se utripovala. Gluposti, svi koji gledamo znamo da ih ne mogu smisliti.
Gora od nje je samo Vesna.
I zato što je King Šah nije obilježio
Last edited by Igbala on 05/07/2013 01:24, edited 1 time in total.
- lijan
#16174 Re: Farma
Ovde samo fali Pečat od Sanija Dobrojevica vodje kampanje za Stanijujocikaknn wrote:Ja stvarno ne znam zasto svi toliko pljuju Staniju? Na ovoj farmi ima toliko gorih ljudi od nje, a svi se na nju nakacili.. Ja sam joj jedino zamerila sto je potencirala pricu da je Danijel gej i da je Jovana samo paravan, mada bih se sigurno i sama ljutila i cudila da li je moguce da neko moze to sve da radi zarad para.. Je l secate sta je Ljuba sve govorila za nju, gnusne izjave, a onda kad su pitanja gledalaca sve porice. Sha je zeleo da joj se priblizi, on i Memo smisljali plan kako i sta, al se Filip vratio, sve cuo napolju, a oni se prave ludi.. Goca je zena koju sam od pocetka zgotivila, ali je pocela toliko da pije i ogovarato je strano. I to sve pocelo od kad joj je Stanija prigovorila da smara sa pricama o radu? Pa sto bi se neko toliko uvredio nije mi jasno? I nije Stanija rekla da je Goca polupevaljka i jos stosta, al je takvo pitanje bilo postavljeno i od tada Goca ne moze da je smisli. Memo koji kaze da je Stanija rekla da je srecna sto je Filip izasao?! (znamo svi da su se svadjali tih dana i ako je rekla bilo sta slicno, bilo je u kontekstu da je mirnija i svoja od kad Filip nije tu) Jovana koja kaze da je Stanija laka zenska, a imala je seks sa Danijelom pred kamerama? Sta vise reci? Secate se kako se napijala, jednom cak nisu mogli iz kreveta ustati ona i Danijel i tad su bili kaznjeni. Filip M. koji kaze da je na poslednjoj zurci pozdravila Sarenog, ja nisam videla, VI? Svi ogovaraju Staniju i Filipa 24/7, a ovamo pricaju kako ih ne mrze, kako se utripovala. Gluposti, svi koji gledamo znamo da ih ne mogu smisliti.
-
Igbala
#16175 Re: Farma
gnjev wrote: Sani a da odes u emisiju zingiri pingiri i izlozis kratak referat o sestri ?