Naslovnica wrote:
Pa i resetujem ga, druge nema. Isto kao da "zabaguje". Prečesto se dešava da ne bi bilo krajnje iritantno.
Ako je izgubljena sinhronizacija s LoL serverom - zašto se to dešava, pogotovu zašto toliko često.
Pitam se da li su u LoL-u svjesni tog problema i ne mogu ništa da učine zbog toga ili sam ja izolovan slučaj (a očito da nisam, jer se i tebi dešava)...
To se pocelo cesto desavati poslije ona dva update-a (oko kad su ukinuli bili "ono za ono"). Prije je to bilo rijetko mozda jednom godisnje.
afannedim wrote:Ne uzimaj MAG-ove ja cu svoje polupati kolko su loši. Da mi je kakav update odraditi novi softver valjda bi radili kako treba
Nisu oni po prirodi losi, medju boljima su. Problem je kad se nesto desi na kanalu pise reset kanala 10,9,8 toga na AirTiesu nema. Ili radi ili kocka ili ne radi.
afannedim wrote:
I meni se to dešavalo sa AirTies STB, SUPERWEB TV radi normalno i nikako mi nije jasno da SEVDAH TV uredno radi na SUPERWEBU a kod mene na STB trza kanal ko lud.
Imaju oni 3 razlicita streama. Jedan za resiver, drugi za mozaik i treci za Super web tv i ako odredjeni kanal, koji je doatupan na ova tri nacina, pretvaraju iz mpeg 4 u mpeg 2 za SD resiver onda ima i cetvrti stream.