Nije--cim su Gotovinu i Markaca oslobodilimO k3 wrote:Cova kaze ovo nije sud pravde , nego politicki sud ..... pa poceo ko braca srbi
jel i to reko
Nije--cim su Gotovinu i Markaca oslobodilimO k3 wrote:Cova kaze ovo nije sud pravde , nego politicki sud ..... pa poceo ko braca srbi
pici wrote:krepo je
dok je bosnjaka bice iz bosne ... to trebaju da znaju sve ustase i cetnici mamu im jebemDonieBrasco wrote:Jeste, samo ce se jedan narod i to onaj kojeg je najmanje pitati za buducnost drzave.mO k3 wrote:jeli se ovaj zajebava ili sam ja to pogresno razumio da se buducnost bih zavisi od hrvatskog naroda iz bih??
jeli on nekga zajebava
Rece kriminalac i ustasa.
mO k3 wrote:ja sam ti pesimista , ali znas ta kazu pesimiste su iskusni optimisti ... ucinio je haag puno toga loseg a jedna stvar je da nisu presudili srbiju a hrvatsku jesu , koji apsurdnadInsan wrote:I šta kažeš moke, ništa od UZP-a, hahah.
Ko gleda intervju Covica, moze zakljuciti da su mu stranci dali jednu disciplinsku mjeru da ne doljeva ulje na vatru.nadInsan wrote:Au, jeste teško Čoviću, jedva priča muca, suze u očima. Bogami, prpa im.
Isto trdve DHZ ovi poltroni u Zagrebu.mO k3 wrote:Cova kaze ovo nije sud pravde , nego politicki sud ..... pa poceo ko braca srbi
Kao što rekoh, ako ništa sad će ove što leže tamo valjda malo oštrije kontrolisati...đeneralu Sratku zavirivati u bulju i druge tjelesne otvore i tako toultima_palabra wrote:Mislio sam da se Haag uozbiljio nakon fijaska sa Slobom... ovo je baš blamaža, čuj otrov popio
Ne zajebava jer su oni tas na vagi. Problem je sto ocekuju jedno deset puta vise nego sto ih sljeduje pa k tomemO k3 wrote:jeli se ovaj zajebava ili sam ja to pogresno razumio da se buducnost bih zavisi od hrvatskog naroda iz bih??
jeli on nekga zajebava
cccc muha znas covica znas i sam koji je to ljigavac , ali ako bogda sljedece izbore dolazi drugi clan predsjednistva ,ali se nece zvati sigurno dragan covicmuha_sa wrote:Nije--cim su Gotovinu i Markaca oslobodilimO k3 wrote:Cova kaze ovo nije sud pravde , nego politicki sud ..... pa poceo ko braca srbi
jel i to reko
I ja se slažem sa time, nije mi žao što je umro, al sačuvaj Bože i da mi je drago, dobio je presudu i neka je odleži, neka podnese to kao vojnik.radiostar wrote:nemojte, zivi bili, likovati, budite dostojanstveni
sad sam popio čašicu za njeg, pardon pročitao knjigu a kad kući dođem pričitat ću još koju! inače moj drug ima bibliotiku pa kad odemo kod njega čitat ćemo njemu u čast.radiostar wrote:nemojte, zivi bili, likovati, budite dostojanstveni
14:40 - Žalbeno vijeće Tribunala u nastavku današnjeg zasjedanja potvrdilo je Petkovićevu 20-godišnju kaznu, a Valentinu Ćoriću 16 godina zatvora.
Gebels je otrovao svoje sestero djece (ja mislim sestero). Njihov doktor je bio tu i djeci je prije trovanja dao morfij da ih uspava, a Gebels i njegova zena su djeci ubacili smrvljene tablete cijanida u usta. Potom su se i oni sami otrovali (ili ubili iz oruzja, ne zna se 100% pouzdano).House wrote:jesu li ono nacisti pili otrov kako ne bi pali u ruke rusa?