Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
5 0 5 wrote:Antoine Griezmann (24, Atlético Madrid), Felipe Anderson (22, Lazio), Ilkay Gündogan (24, Borussia Dortmund), Marco Verratti (22, Paris Saint-Germain)
Mislim da će Pep ostati.
Od ovih igrača, isto tako mislim da bayo neće nikog dovesti.
A Čisto se nadam da ono s Bale-om i DI Marijom, nema veze s realnošću.
klopan wrote:
Mislim da će Pep ostati.
Spisak je iz BILD-a. Spominju se još Granit Xhaka, Julian Brandt, Gonzalo Castro i Kevin De Bruyne.
Vjerujem, sve je to na nivou špekulacija za sada, ali za neke igrače čisto sumnjam da
će dovesti- tipa Grizmann koji će biti preko 60mil.iLI Debryne ili Anderson- koje traže pola Evrope.
klopan wrote:
Mislim da će Pep ostati.
Spisak je iz BILD-a. Spominju se još Granit Xhaka, Julian Brandt, Gonzalo Castro i Kevin De Bruyne.
Bild obično ima dobre informacije kada je Bayern u pitanju, ali ovoga puta mi se čini baš kao nagađanje.
Oko Griezmanna jeste bilo nekih glasina, ali recimo Veratti mi nekako nije vjerovatno, ne znam što bi išao iz Pariza.
Gundogan nakon one povrede leđa više nije isti i ne bi bio neko pojačanje za Bayern. Ali ko zna, možda se i vrati u formu.
Za Andersona fakat ne znam šta bih rekao, od svih tih imena mi se De Bruyne čini nekako najizgledniji, samo što bi morali Wolfsburgu iskeširati baš dobru sumu za njega.
Muhamed Đakmić wrote:Pa ne bi ti, ali ti si odavno na ovoj temi
Evo ovaj sa avatarom Barcelone smatra da bi to bilo sasvim ispravno
Nisam ni na tebe Bata mislio, ali eto, ako već hoćeš, hipotetički ako to Pep zatraži, šta će biti?
Vrlo tesko pitanje, ali hajde da budem diplomatican-podrzat cu svako rjesenje koje ce donijeti boljitak klubu.
Zadnji put sam razmisljao o , uslovno govoreci, slicnoj dilemi je 2006 godine, kada je bilo pitanje ko ce biti prvi golman Njemacke na Mundijalu. Preporodjeni Lehman koji cijelu Ligu prvaka nije primio nijedan gol ili legendarni Kahn koji je vec pokazivao znakove stagnacije.
Ja recimo mislim da bi to bila fula. Ima Lahm još puno toga da donese Bayernu.
Milan je ne tako davno najurio Pirla, vidi ga gdje je sad. Villas Boas i Rafa Benitez su se htjeli riješiti Drogbe, Terrija i Lamparda, na kraju su osvojili Ligu prvaka, a ove sezone standardno igrali za Chelsea i donijeli mu titulu (osim Lamparda je l'). Mislim da svaki trener prije svega mora poštovati klub kao instituciju i ne dirati legende bez potrebe, jer tako sebi rupu kopa.
Muhamed Đakmić wrote:Ja recimo mislim da bi to bila fula. Ima Lahm još puno toga da donese Bayernu.
Milan je ne tako davno najurio Pirla, vidi ga gdje je sad. Villas Boas i Rafa Benitez su se htjeli riješiti Drogbe, Terrija i Lamparda, na kraju su osvojili Ligu prvaka, a ove sezone standardno igrali za Chelsea i donijeli mu titulu (osim Lamparda je l'). Mislim da svaki trener prije svega mora poštovati klub kao instituciju i ne dirati legende bez potrebe, jer tako sebi rupu kopa.
Ovo razmisljanje mi je vrlo blisko.
S tim da je ova jako talentovana generacija njemackih fudbalera, koji cine okosnicu Bajerna, vec puno toga prosla. Narocito puno razocarenja i frustracije zbog izgubljenih finala i sa repkom i sa klubom. I onda su u dvije godine sve samljeli. Jednostavno je i umor faktor kad igras SP do kraja, kao i motivacija, svasta nesto. Mislim da to itekako treba posmatrati u siroj slici kada govorimo o post Jup Hejkens eri.