HS kablovska
Moderator: anex
- kloniran
#16126 Re: HS kablovska
Dokle cete testirati nase strpljenje sa svakodnevnim kratkim prekidima televizije i interneta? 
-
Zastozato
#16127 Re: HS kablovska
Ja mislio to samo kod mene slucaj.kloniran wrote:Dokle cete testirati nase strpljenje sa svakodnevnim kratkim prekidima televizije i interneta?
U cemu je fazon?
- crnivrag
#16128 Re: HS kablovska
Eto ga na prvoj strani cjenovnika.
Nema ga u dodatnim opcijama na Duo i Trio pakete, jer u takvim paketima mora biti makar Start paket digitalne.
Kako će se nuditi usluga digitalne televizije koja je uključena u paket, ako ne sadrži nijedan kanal.
Start paket je po defaultu uključen u najmanje Duo i Trio pakete, a sa većim paketima dolaze i dodatni paketi kanala.
- Reisova
#16129 Re: HS kablovska
Mi smo korisnici hbo kanala interneta i digitalne... Sada nemamo Disney Junior, kome se zaliti ? Ono po paketima smo dobri
ali ako ne vrate bas ovaj kanal mi odosmo.... Gdje se zaliti ?
- kloniran
#16130 Re: HS kablovska
ul.Jaroslava Černija 8
033 237-655
033 668-258
izgleda samo se ovima mozemo zaliti
p.s. ne zvati brojeve
033 237-655
033 668-258
izgleda samo se ovima mozemo zaliti
p.s. ne zvati brojeve
-
The Realist
#16131 Re: HS kablovska
Jučer naručio novi paket, danas već dolazili (doduše, ja naglasio da može svaki dan, ali NE DANAS
, no eto, kažu da će sutra, a.B.d.). Interesantno, nikako da dobijem dodatne kanale, naručim novi paket, isti dan dobih kanale i već sutradan eto njih
.
Ali hajde, barem su ovdje ažurni, nadam se da će stvarno i doći sutra, a.B.d.!
- hemed
#16132 Re: HS kablovska
Interesuje me jedno ima li neko od vas hema 2 hd resiver onaj crni i dali je iko poredao na njemu kanale kako i jesu na hs rasporedu za novi signal, kod mene discovery sc hd prvi pa histori hd, a treba da bude n1 pa nadalje,sad me zanima jel to do njih ili do resivera jos sam ga i resetovo na fabricke postavke ali nista jedno te isto
- kemox
#16133 Re: HS kablovska
E baš me zanima šta li će dalje biti sa KID paketima kojima su promjenili ime i koje pod novim imenom ne mogu da nađem ni u jednom cijenovniku tj. da vidim šta sve od usluga je uključeno u njih.
Ako neko zna, neka mi odgovori šta je uključeno u DUO KID S
Ako neko zna, neka mi odgovori šta je uključeno u DUO KID S
-
hoggarr
#16134 Re: HS kablovska
@ MH i HS kablovska
Poštovani,
Pogledajte Inbox.
Poštovani,
Pogledajte Inbox.
-
The Realist
#16135 Re: HS kablovska
Evo, bio tehničar i potpisao sam novi ugovor, zamijenili mi reciever, radi budućih usluga, te modem/router.
Što se tiče D3GO, pošto je bio aktiviran, treba ih nazvati i reći da uklone skroz podatke, kako bi se mogla ista e-mail adresa koristiti. To traje valjda dan-dva, vidjet ću i nakon toga se samo upišu novi podaci (broj ugovora je na ugovoru novom, a ID broj izdiktira operater.
I da, potpisao sam ugovor sa Telemachom i prešao kod njih.
Što se tiče D3GO, pošto je bio aktiviran, treba ih nazvati i reći da uklone skroz podatke, kako bi se mogla ista e-mail adresa koristiti. To traje valjda dan-dva, vidjet ću i nakon toga se samo upišu novi podaci (broj ugovora je na ugovoru novom, a ID broj izdiktira operater.
-
operacija labrador
#16136 Re: HS kablovska
kako mislis "Naručio" - koliko znam TM, prvo potpišeš ugovor pa onda kažeš šta si htio ...The Realist wrote:Jučer naručio novi paket, danas već dolazili (doduše, ja naglasio da može svaki dan, ali NE DANAS, no eto, kažu da će sutra, a.B.d.). Interesantno, nikako da dobijem dodatne kanale, naručim novi paket, isti dan dobih kanale i već sutradan eto njih
.
Pojasni to "naručio"...
-
The Realist
#16137 Re: HS kablovska
Pa preko telefona rekao da želim na novi paket preći, na to mislimoperacija labrador wrote: kako mislis "Naručio" - koliko znam TM, prvo potpišeš ugovor pa onda kažeš šta si htio ...
Pojasni to "naručio"...
-
operacija labrador
#16138 Re: HS kablovska
Nisam znao da je politika TM-a da ugovore potpisuju ili dogovoraju na "kućnoj" adresi .The Realist wrote:Pa preko telefona rekao da želim na novi paket preći, na to mislimoperacija labrador wrote: kako mislis "Naručio" - koliko znam TM, prvo potpišeš ugovor pa onda kažeš šta si htio ...
Pojasni to "naručio"....
Čemu onda poslovnica/e ?
- crnivrag
#16139 Re: HS kablovska
Govorio sam o ovome prije.operacija labrador wrote:
Nisam znao da je politika TM-a da ugovore potpisuju ili dogovoraju na "kućnoj" adresi .![]()
Čemu onda poslovnica/e ?
Prilikom odabira usluge putem telefona, tehničari donesu ugovor na adresu, kada dođu da pokopčaju novu opremu.
-
The Realist
#16140 Re: HS kablovska
Pošto mi se nije dalo čekati da deaktiviraju račun koji sam otvorio, registrovao sam drugi mail i tako pokrenuo D3GO. Uglavnom, svi kanali su otključani (vjerovatno dio radi akcije, pošto sam postao korisnik njihov, pa onaj mjesec dana što daju sve otključane kanale).
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16141 Re: HS kablovska
I kod mene je sve potpuno isto sto si naveo tako da ne mislis da te folirajuThe Realist wrote:Evo, bio tehničar i potpisao sam novi ugovor, zamijenili mi reciever, radi budućih usluga, te modem/router.
- hrasno38
#16142 Re: HS kablovska
Ja mislim da je to samo neki privremeni ugovor jer su meni rekli da cu onaj pravi ugovor dobiti postom.operacija labrador wrote:Nisam znao da je politika TM-a da ugovore potpisuju ili dogovoraju na "kućnoj" adresi .The Realist wrote:Pa preko telefona rekao da želim na novi paket preći, na to mislimoperacija labrador wrote: kako mislis "Naručio" - koliko znam TM, prvo potpišeš ugovor pa onda kažeš šta si htio ...
Pojasni to "naručio"....
![]()
Čemu onda poslovnica/e ?
- hrasno38
#16143 Re: HS kablovska
Jebem li ga jedan list papira na kojem su onako zbrda zdola zaokruzene kockice sa opcijama ne moze nikako biti validan ugovor a ja sam to dobio. Kada su mi tehnicari dolazili da zmjene opremu ostavili su samo papir sta su zamjenili tako da ja pravi ugovor jos uvijek nemam.crnivrag wrote:Govorio sam o ovome prije.operacija labrador wrote:
Nisam znao da je politika TM-a da ugovore potpisuju ili dogovoraju na "kućnoj" adresi .![]()
Čemu onda poslovnica/e ?
Prilikom odabira usluge putem telefona, tehničari donesu ugovor na adresu, kada dođu da pokopčaju novu opremu.
- hrasno38
#16144 Re: HS kablovska
Da znas da su ti prvi mjesec svi kanali otkljucani ako si uzeo Trio paketThe Realist wrote:Pošto mi se nije dalo čekati da deaktiviraju račun koji sam otvorio, registrovao sam drugi mail i tako pokrenuo D3GO. Uglavnom, svi kanali su otključani (vjerovatno dio radi akcije, pošto sam postao korisnik njihov, pa onaj mjesec dana što daju sve otključane kanale).
-
The Realist
#16145 Re: HS kablovska
Ne mislim da me foliraju, nego onako info stavljam, da znaju ostali koji budu uzimalihrasno38 wrote:
I kod mene je sve potpuno isto sto si naveo tako da ne mislis da te foliraju
Nisam uzeo trio, nego duo, ali valjda ova dva najveća paketa imaju neke pogodnosti.hrasno38 wrote:
Da znas da su ti prvi mjesec svi kanali otkljucani ako si uzeo Trio paket
- hrasno38
#16146 Re: HS kablovska
Pa vjerovatno imaju ne znam zaista. Kod mene je Trio Family i imam citav mjesec sve kanale otkljucane.The Realist wrote:Ne mislim da me foliraju, nego onako info stavljam, da znaju ostali koji budu uzimalihrasno38 wrote:
I kod mene je sve potpuno isto sto si naveo tako da ne mislis da te foliraju.
Nisam uzeo trio, nego duo, ali valjda ova dva najveća paketa imaju neke pogodnosti.hrasno38 wrote:
Da znas da su ti prvi mjesec svi kanali otkljucani ako si uzeo Trio paket
-
doff
#16147 Re: HS kablovska
Uzimanjem bilo kojeg paketa (ne mora biti integrisani, može i običan paket digitalne tv) prvi mjesec su svi kanali otključani
- crnivrag
#16148 Re: HS kablovska
Takav je sad ugovor za Duo i Trio Mix pakete, kao što možeš vidjeti sa ovog linka: http://www.telemach.ba/upload/document/ ... pravka.pdfhrasno38 wrote: Jebem li ga jedan list papira na kojem su onako zbrda zdola zaokruzene kockice sa opcijama ne moze nikako biti validan ugovor a ja sam to dobio. Kada su mi tehnicari dolazili da zmjene opremu ostavili su samo papir sta su zamjenili tako da ja pravi ugovor jos uvijek nemam.
- hrasno38
#16149 Re: HS kablovska
Nisam ja dobio ovakav papircrnivrag wrote:Takav je sad ugovor za Duo i Trio Mix pakete, kao što možeš vidjeti sa ovog linka: http://www.telemach.ba/upload/document/ ... pravka.pdfhrasno38 wrote: Jebem li ga jedan list papira na kojem su onako zbrda zdola zaokruzene kockice sa opcijama ne moze nikako biti validan ugovor a ja sam to dobio. Kada su mi tehnicari dolazili da zmjene opremu ostavili su samo papir sta su zamjenili tako da ja pravi ugovor jos uvijek nemam.
- DaysleepeR
#16150 Re: HS kablovska
...........