Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manekenka u penziji wrote:Kako misliš 5 dlaka?
Kako jednom u 2 mjeseca?
Oj, gdje ja živim? Ja veze nemam o šminkanju
Lako.
Doslovno ti zena sredi obrve. Cupa one najsitnije i ne rastu. Zaista u 2 mjeseca mi se pojavi nekih 5 dlacica iscupam ih pincetom i kraj price. Oblik je konstantan, ne u ravnim, zarezanim crtama, vec savrseno prirodno izgledaju, a sredjene su.
kiki-miki wrote:žSređuje li iko u Sarajevu obrve koncem?
Dodji kod mene vodim te zenskoj koja je zanat ucilau Londonu u salonu gdje je obrve sredjivala Cheryl Cole.
Ja sam u obrve ulozila 6 mjeseci, svakih mjesec ides na cupanje, sad imam 5 dlaka koje sporadicno narastu jednom u 2 mjeseca cupnem pincetom i prezadovoljna sam.
sigmabh wrote:Moj prijedlog...ako se slaze Lady..da ko sta hoce prodavat od make up-a nek stavi sliku i samo napomena da se sve dogovara preko PP...
Lady..odobriiii
Preporuka za lagani drugstore puder?
Ne treba mi nista posebno, cisto da ujednaci ten i da ne klizi sa lica. Dobila sam malo boje na moru pa mi je Colorstay previse svijetao a svakako dosta tezak za ljeto pa ne nosim nista osim korektora i bronzera
foundation trazim al' haj reko da ne kazu kako se preseravam sto sam to napisala a ne puder
taj rimmel stay matte inace koristim po potrebi za matiranje
privlaci me plaho ova cc cream, jesi probala ili preporucujes jer si cula da valja?
VenomousV wrote:foundation trazim al' haj reko da ne kazu kako se preseravam sto sam to napisala a ne puder
taj rimmel stay matte inace koristim po potrebi za matiranje
privlaci me plaho ova cc cream, jesi probala ili preporucujes jer si cula da valja?
Sta god Lisa Eldridge preporuci, meni savrseno odgovara..I jos kad je rekla da je koristi 2 sedmice, a kod mene se lice nevjerovatno popravilo, mogu proci sa samo malo podloge na nosu, oko noca, na bradi- skontala sam da je nabavim ali mi feelunique pomrsi plan..Nikako da je re-stockaju.