Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja se evo patim, gledam par minuta na jednom odma puca traži drugi jebeš ovo prođe me ćejf, možda komšinici pokucam da je pitam imal ona tu Arena 4-orku
AmiĐa_Idriz wrote:Ja se evo patim, gledam par minuta na jednom odma puca traži drugi jebeš ovo prođe me ćejf, možda komšinici pokucam da je pitam imal ona tu Arena 4-orku
livetv.ru
Ovdje imas. Ne znam kakvi su ovi obicni preko weba ali mislim da ne trzaju. A ja gledam sopcast rusa i ide dobro i HD i sve ali rus ubi
AmiĐa_Idriz wrote:Ja se evo patim, gledam par minuta na jednom odma puca traži drugi jebeš ovo prođe me ćejf, možda komšinici pokucam da je pitam imal ona tu Arena 4-orku
livetv.ru
Ovdje imas. Ne znam kakvi su ovi obicni preko weba ali mislim da ne trzaju. A ja gledam sopcast rusa i ide dobro i HD i sve ali rus ubi
igra 0 bodova, sreća pa je i ovaj Augsburg dno dna inače bi mi već imali 2 komada u mreži, igraju mlitavo, sporo i bezidejno, na kraju će dobiti gol iz prekida
livetv.ru
I kod mene je sopcast i nije link pukao nijednom tokom I poluvremena
Ja kad sam vidio sastav konto sam da je Klop postavi taktiku zabi jedan gol u prvom u gostima izvadi Staridza i Coutinja i lagano privodi kraju al izgleda nesto drugo ima u vidu