Jesi li šta našao?
Meni stigla odbijenica.
A tv kupujem sestri.

Moderator: Benq
Jesi li šta našao?

Tako je i pametnije ako ti se ne zuri i kad si vec masio ove popuste. Pored tih 65Q70T i 65Q75T kojim su podigli cijenu u Tehnomagu gledam sad na ekupi.ba 55XH9077 i 55XH9096 i sad i njima podigli cijenu na 2000KM odnosno 1800KM sa Visa karticom a prije 2 dana bili ispod 1500KM sa RF Mastercardom.mirsek wrote: ↑01/12/2020 14:04Nisam, nazalost. A nista, naredni black friday ce biti veca cifra za kupovinu, vjerovatno oko 2500 KM, posto skupljam citavu godinu pomalo za ove praznicne popuste.
Mada uvijek mogu uzeti na 12 rata pa da ta razlika ne bude prevelika kad se po ratama gleda. Uglavnom, ne zurim, strpljivo cekam.
Ako nije izlozbeni primjerak to je i bolje jer znamo svi da su proslogodisnji Samsungovi modeli bolji. Znas li konkretno naziv modela koji ti nude, jel 50RU7092?-Chesterfield- wrote: ↑01/12/2020 19:51Jesi li šta našao?
Meni stigla odbijenica.Obećali su dati ponudu za drugi tv koji sam im tražio. Imaju na stanju prošlogodišnji model i ja rekao da ću namjeriti 50 KM. Ne bi im bilo pošteno da me opet izrade?
A tv kupujem sestri.
![]()
Jeste taj model. Ne nude oni, nego ja tražio taj model. Vidim imaju ga na stanju.CooK wrote: ↑01/12/2020 20:02To je i bolje jer znamo svi da su proslogodisnji Samsungovi modeli bolji. Znas li konkretno naziv modela koji ti nude, jel 50RU7092?-Chesterfield- wrote: ↑01/12/2020 19:51Jesi li šta našao?
Meni stigla odbijenica.Obećali su dati ponudu za drugi tv koji sam im tražio. Imaju na stanju prošlogodišnji model i ja rekao da ću namjeriti 50 KM. Ne bi im bilo pošteno da me opet izrade?
A tv kupujem sestri.
![]()
Gdje tražiš? U Njemačkoj..?doma87 wrote: ↑01/12/2020 20:49 Takodjer i ove sto sam ja htio nema, stoje na stranici al ih nema, ne znam kakva je to propaganda...
https://www.mediamarkt.de/de/product/_s ... lsrc=aw.ds
valja li ova serija samsunga?
Hajde javi sta je bilo, da vidim kako ce se pokazati.-Chesterfield- wrote: ↑01/12/2020 20:07Jeste taj model. Ne nude oni, nego ja tražio taj model. Vidim imaju ga na stanju.CooK wrote: ↑01/12/2020 20:02To je i bolje jer znamo svi da su proslogodisnji Samsungovi modeli bolji. Znas li konkretno naziv modela koji ti nude, jel 50RU7092?-Chesterfield- wrote: ↑01/12/2020 19:51
Jesi li šta našao?
A tv kupujem sestri.
![]()
Ne bi me iznenadilo da sutra kažu, nemamo ni taj na stanju.
A trenutno ga imaju.
Velika pogotovo kad su proslogodisnji modeli u pitanju samo sto je trgovac u obavezi da ti kaze da je u pitanju izlozbeni primjerak.
Da drugCooK wrote: ↑01/12/2020 21:35Hajde javi sta je bilo, da vidim kako ce se pokazati.-Chesterfield- wrote: ↑01/12/2020 20:07Jeste taj model. Ne nude oni, nego ja tražio taj model. Vidim imaju ga na stanju.
A trenutno ga imaju.
Ovogodisnji 65" model Q7 odnosno dosadasnje Q6 serije je trenutno poprilicno dobar TV za taj kesh mada ce biti i pofino jeftiniji kroz par mjeseci(oko cca 1800KM na proljece).doma87 wrote: ↑01/12/2020 20:49 Takodjer i ove sto sam ja htio nema, stoje na stranici al ih nema, ne znam kakva je to propaganda...
https://www.mediamarkt.de/de/product/_s ... lsrc=aw.ds
valja li ova serija samsunga?
CooK wrote: ↑01/12/2020 21:35Hajde javi sta je bilo, da vidim kako ce se pokazati.-Chesterfield- wrote: ↑01/12/2020 20:07Jeste taj model. Ne nude oni, nego ja tražio taj model. Vidim imaju ga na stanju.
A trenutno ga imaju.

Tako kako si i napisao samo sto se standardni televizori posebno rangiraju a QLED televizori takodje posebno rangiraju a i kod jednih i kod drugih veci broj odnosno serija modela znaci bolji TV. Npr svaki QLED je bolji od svakog televizora TU serije a QLED TV sa vecim pocetnim brojem je bolji od QLED-a sa manjim pocetnim brojem kao sto je i svaki TU televizor sa veca prva dva broja bolji od svakog TU televizora sa manja prva dva broja.
Pa i onim QLED-ima sto je @mirsek nasao na snizenju je podignuta cijena par sati nako sto su ovdje spomenuti. Izgleda da su spijuni medju nama i cekaju dobru priliku pa navale.-Chesterfield- wrote: ↑01/12/2020 21:50CooK wrote: ↑01/12/2020 21:35Hajde javi sta je bilo, da vidim kako ce se pokazati.-Chesterfield- wrote: ↑01/12/2020 20:07
Jeste taj model. Ne nude oni, nego ja tražio taj model. Vidim imaju ga na stanju.
A trenutno ga imaju.
Zalijepio sam ja njima i link ove teme.
Sutra će mi reći što si reklamirao taj stari model!
Razgrabilo se.
Ja kada sam kupio taj tv, postavljao sam snimak zaslona. I nakon moje narudžbe je i dalje bilo na stanju, ali po drugoj cijeni.
![]()
Besplatna je dostava.zippoo87 wrote: ↑02/12/2020 00:59 ja sutra uzimam samsung 55RU7402 pa ako neko ima neku pametnu da me odgovori,neka napise do podne...dok nisam kupio
tv ce me izaci 900 KM...ne daju ovi iz DOmoda nize...sve sam pokusao...zvao,slao mailove na vise adresa ali ne daju
pa eto...nadam se samo da necu imati problem sa karticom,jer ovi iz banaka sada blokiraju kupovine
zna li neko je li domod salje televizore o svom trosku ili da i tu racunam jos 20 KM vise
@CooK jesi li ti jos uvijek pri svom stavu da je ovaj najbolji ...halalio sam 70-90 KM vise,nije do para ako vrijedi
Imam ti ja jednog Sonya, još dvije godine pod garancijom, ništa mu ne fali osim mušterijezippoo87 wrote: ↑02/12/2020 00:59 ja sutra uzimam samsung 55RU7402 pa ako neko ima neku pametnu da me odgovori,neka napise do podne...dok nisam kupio
tv ce me izaci 900 KM...ne daju ovi iz DOmoda nize...sve sam pokusao...zvao,slao mailove na vise adresa ali ne daju
pa eto...nadam se samo da necu imati problem sa karticom,jer ovi iz banaka sada blokiraju kupovine
zna li neko je li domod salje televizore o svom trosku ili da i tu racunam jos 20 KM vise
@CooK jesi li ti jos uvijek pri svom stavu da je ovaj najbolji ...halalio sam 70-90 KM vise,nije do para ako vrijedi
Ma definitivno je bolji i vrijedi 90KM vise od onog 58TU7172 koji si mislio uzeti. Prvo, samo to sto je proslogodisnja serija vrijedi vise jer su proslogodisnji modeli(RU) bolji od ovogodisnjih(TU) a drugo sto je to serija 7400 a onaj je serija 7100. Uostalom, ako ne vjerujes imas oci pa idi u neku od radnji koje imaju oba ta televizora i uvjeri se licno.zippoo87 wrote: ↑02/12/2020 00:59 ja sutra uzimam samsung 55RU7402 pa ako neko ima neku pametnu da me odgovori,neka napise do podne...dok nisam kupio
Već sam ti pisao. Sa RU7400 nema fule. Imam ga vec pola godine tako da je prošao sve moguće testovezippoo87 wrote: ↑02/12/2020 00:59 ja sutra uzimam samsung 55RU7402 pa ako neko ima neku pametnu da me odgovori,neka napise do podne...dok nisam kupio
Po kojoj cijeni si ga dobio, ako se smije znati i koja velicina. Ja isto za dnevne gledao 55tu8072 i sad me trenutno izadje 930 KM najjeftinije, a mogao prije par dana gotov 100 km jeftinije dobiti al se neckao, ocito predugofantom_s wrote: ↑02/12/2020 08:11 Elem, stigao juce TU8072 i imam zajebanciju sa titlovima. Kad ubacim titl (preimenovan fajl kao i film) on je na engleskom(ne znam gdje ga samo nadje kad je jedini titl na jeziku nasih naroda i narodnosti). Kada u word padu za isti fajl promjenim enkoding i snimim ga kao Unicode onda nema problema. Sta ciniti? P.s.utiske za tv cu postaviti naknadno.