Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prpa.ba wrote: ↑17/03/2025 19:36
Pa dobro, eto i da MUP RS preuzme kontrolu nad drzavnim granicama, treba ostati pribran i pustiti institucije da rade. Ocekujem neku ovakvu izjavu:
Nažalost, ja bih volio da je centralni neki sistem BiH moćan da se pošalju državne policijske jedinice i uklone MUP RS sa granica. U dejtonski organizovanoj BiH sa MUP-om RS, sa 8000 naoružanih ljudi koje je Dodik spreman gurnuti u konflikt, zaista podržavam ovakav umjeren ili strateški pristup naših institucija koje polako stežu obruč oko Dodika. Nisu srljali i nisu mu dali argumente za konflikt koji on priželjkuje
izgleda da ces prpa docekati onaj gp alija Izetbegović u lukavici sto si ga spominjao prije nekoliko godina i brze od očekivanog
sad bez šale mosa ganola i vjeruj u državne institucije
Prpa.ba wrote: ↑17/03/2025 19:36
Pa dobro, eto i da MUP RS preuzme kontrolu nad drzavnim granicama, treba ostati pribran i pustiti institucije da rade. Ocekujem neku ovakvu izjavu:
Nažalost, ja bih volio da je centralni neki sistem BiH moćan da se pošalju državne policijske jedinice i uklone MUP RS sa granica. U dejtonski organizovanoj BiH sa MUP-om RS, sa 8000 naoružanih ljudi koje je Dodik spreman gurnuti u konflikt, zaista podržavam ovakav umjeren ili strateški pristup naših institucija koje polako stežu obruč oko Dodika. Nisu srljali i nisu mu dali argumente za konflikt koji on priželjkuje
izgleda da ces prpa docekati onaj gp alija Izetbegović u lukavici sto si ga spominjao prije nekoliko godina i brze od očekivanog
sad bez šale mosa ganola i vjeruj u državne institucije
Kako ce mi Sarajlije do Dzurica, valja cekti na prelazu i platiti carinu.
tramvajtrojka wrote: ↑17/03/2025 19:43
Moram dopuniti svoj originalni prijedlog.
Ulaz u Republiku Srpsku da nazovu "Alija Izetbegovic", a izlaz iz Republike Srpske "Elmedin Dino Konakovic".
Valja mu sad i do Trebinja, morat ce odmetnicki helikopterom preko Federacije. Nadam se da je odrzavanje po PSu, da ne zafali neki dio u kljucnom momentu.
Sta je odbjeglom Biku iz Laktasha preostalo: da sutra postroji i novu vojsku Sumske, pored “novih granicara”? Bas ga je krenulo. Zakoni lete na sve strane. Neces jos dugo, govedo.
Last edited by Porodice Foht on 17/03/2025 20:02, edited 1 time in total.
Ovo iza lesli nilsena je rs samo da znas, zato samo lagano nista se ne desava, ispod zita saradnja sa saveznicima , u javnosti opusteno i oprezno. Ako mi ne vjerujes za ovo iza cekaj da se utakmica zavrsi
Meni su smjesni pojedini novinari i botovi ovde, napadaju svakodnevno institucije drzave, a kad vide da se ipak nesto dogadja pobjegnu ili isto presute.