Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote:ma ne znam šta bi ti reko , oni kameniti pećinari su mi baš antipatični.
Čak bih volio da im pitari uvale peticu u nedjelju i Kupu ,al opet i to je problem kad se počnu hurčiti ovdje....i to mi pravo ide na žulj još kad počnu divovati ...kako da to mirno posmatram Nikako
Pa vrlo jednostavno. Sirokobrijezana nema na forumu, znaci maltretiramo pitare i prognoziramo pobjedu Sirokog.
A rezultat ce biti kako odigraju, nema veze s nama
Haj, ponesi taj fen
Cestitke Pitarima, valjda cete ovako i u finalu
Realno, najbolja ekipa ove sezone bez ikakve konkurencije. Vidjelo se to jos i prije pauze, a sad ste jos i bolji
A vas dvojica ko pubertetlije. Budite dobri da ne budete modri.
Sad ja kriv... a eno tamo sve fino pise... ima i pecat
joj opet peglanje s listicom... sto nas Bog ne pogleda da igramo finale kupa sa Slobodom ili tako nekom ekipom npr Zeljeznicarom... vazda neko peglanje sa listicom tacno mi muka
Najgore sto igramo sa njima 3 tekme u mjesec dana... Vidjeli smo kako to zavrsi sa Zrinjskim. Ne mozes sve dobiti. A mi moramo sve dobiti sa njima. Hajde valjda se opamete.
Tomahawk11 wrote:manijače, jesi vidio šta bude kad izvedemo prvi tim
Nisam gledo drugo poluvrijeme htio prekinut kad je Kovačević skino penal , al rekoh sebi , haj jebo derbi olešićemo ih abd nekad.
Pa odgledo do kraja prvog dijela . I tebi da ponovim , uništite Lišticu triput pisaću bordo slovima sedam dana i bonus Husref lika slika
Tomahawk11 wrote:manijače, jesi vidio šta bude kad izvedemo prvi tim
Nisam gledo drugo poluvrijeme htio prekinut kad je Kovačević skino penal , al rekoh sebi , haj jebo derbi olešićemo ih abd nekad.
Pa odgledo do kraja prvog dijela . I tebi da ponovim , uništite Lišticu triput pisaću bordo slovima sedam dana i bonus Husref lika slika
Maharadza wrote:Šta hoće ovi plavi luzeri na ovoj temi?! Jel' vas to trica ubila toliko u pojam pa ste zaboravili daaavno ispadanje iz ovoga takmičenja?!
Vineru ....pojma ti ne znaš ono što hoćemo mi i olešimo