HS kablovska
Moderator: anex
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16076 Re: HS kablovska
Jos jedno pitanje za zaista vrijedne HS-ovce. Da li ce mi ostati email adresa *@hs-hkb.ba posto sam presao na TM???? Neko mi je na 1360 rekao da hoce ali zaista njima vise ne vjerujem
- chakany
#16077 Re: HS kablovska
Poštovani MH i HS kablovska,
znači ako hoću da gledam HBO + 1, HBO COMEDY +1, HBO HD i HBO COMEDY, moram se obratiti Telemachu, a ne HS-u?
Ja bih više volio da ostanem na HS-u, nego da moram ići u Telemach i tražiti te pakete.
Meni više ništa nije jasno, ako želim sve pakete (Prošireni + HD paket + HBO Premium), kome se onda moram obratiti da mi ti kanali budu dostupni?
znači ako hoću da gledam HBO + 1, HBO COMEDY +1, HBO HD i HBO COMEDY, moram se obratiti Telemachu, a ne HS-u?
Ja bih više volio da ostanem na HS-u, nego da moram ići u Telemach i tražiti te pakete.
Meni više ništa nije jasno, ako želim sve pakete (Prošireni + HD paket + HBO Premium), kome se onda moram obratiti da mi ti kanali budu dostupni?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#16078 Re: HS kablovska
i mene to interesujehrasno38 wrote:Jos jedno pitanje za zaista vrijedne HS-ovce. Da li ce mi ostati email adresa *@hs-hkb.ba posto sam presao na TM???? Neko mi je na 1360 rekao da hoce ali zaista njima vise ne vjerujem
-
artuditu
#16079 Re: HS kablovska
Imam trenutno KID 22 paket.
Šta ću sad imati u okviru toga?
Odnosno, šta mogu dobiti za istu cijenu?
Duo net grande familiy?
Duo net grande familiy?
-
The Realist
#16080 Re: HS kablovska
Morao bi još 12,6KM nadoplatiti za Duo Net Grande Family.artuditu wrote:Imam trenutno KID 22 paket.
Duo net grande familiy?
-
The Realist
#16081 Re: HS kablovska
Ne moraš, ali moraš preći na neki od ovih novih paketa. Paketi su identični Telemachovim, ali ostaješ na HS-u suštinski. Zoveš isti broj1360, ali ne moraš prelaziti na Telemach.chakany wrote:Poštovani MH i HS kablovska,
-
artuditu
#16082 Re: HS kablovska
Hvala na odgovoru.The Realist wrote:Morao bi još 12,6KM nadoplatiti za Duo Net Grande Family.artuditu wrote:Imam trenutno KID 22 paket.
Duo net grande familiy?
Samo mi nije jasno - trenutno plaćam 47,30 za KID 22, a duo net grande family je 44,90 (tako piše u cjenovniku).
-
artuditu
#16083 Re: HS kablovska
ups, sad vidim da nije uključena analogna u ove pakete 
-
The Realist
#16084 Re: HS kablovska
Zato što nisu uključili ono za održavanje infrastrukture, stoji ispod napisano. To je 15KM.artuditu wrote: Hvala na odgovoru.
Samo mi nije jasno - trenutno plaćam 47,30 za KID 22, a duo net grande family je 44,90 (tako piše u cjenovniku).
-
artuditu
#16085 Re: HS kablovska
Skontah naknadno.The Realist wrote:Zato što nisu uključili ono za održavanje infrastrukture, stoji ispod napisano. To je 15KM.artuditu wrote: Hvala na odgovoru.
Hvala
- pici
#16086 Re: HS kablovska
http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... OVNIKA.pdf
evo trio paketi na HS-u isto ko na telemahu... ja otvorio nalog za trio grande family ... ona cura u BBI me zajeba, nije mi otvorila nalog, ja smotane cure allahu dragi, evo sad iz treceg puta momak napokom otvori... stvarno nevjerovatno al cure su ...

evo trio paketi na HS-u isto ko na telemahu... ja otvorio nalog za trio grande family ... ona cura u BBI me zajeba, nije mi otvorila nalog, ja smotane cure allahu dragi, evo sad iz treceg puta momak napokom otvori... stvarno nevjerovatno al cure su ...
-
The Realist
#16087 Re: HS kablovska
Meni se kao i tebi desi, ja 3 puta govorim Duo Net Grande Family, ovi meni Trio i na kraju kažu mislili da sam rekao da je Trio, a ja još naglasio da ne želim telefonpici wrote:http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... OVNIKA.pdf
evo trio paketi na HS-u isto ko na telemahu... ja otvorio nalog za trio grande family ... ona cura u BBI me zajeba, nije mi otvorila nalog, ja smotane cure allahu dragi, evo sad iz treceg puta momak napokom otvori... stvarno nevjerovatno al cure su ...![]()
- hrasno38
#16088 Re: HS kablovska
hahahahahha suti dobro si prosaopici wrote:http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... OVNIKA.pdf
evo trio paketi na HS-u isto ko na telemahu... ja otvorio nalog za trio grande family ... ona cura u BBI me zajeba, nije mi otvorila nalog, ja smotane cure allahu dragi, evo sad iz treceg puta momak napokom otvori... stvarno nevjerovatno al cure su ...![]()
- vicious
#16089 Re: HS kablovska
Jedva se uhodali s onim kid paketima, a sad im uvališe ove duo, trio, pa nešto grande, pa extra... Ko bi se tu snašo 
- kemox
#16090 Re: HS kablovska
Ova tema HS kablovska zanimljivija od HBO paketa

- MH i HS kablovska
#16091 Re: HS kablovska
Zdravo pici,pici wrote:http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... OVNIKA.pdf
molimo Vas da prihvatite naše izvinjenje, vjerujemo da je došlo do nesporazuma.
Svakako ćemo provjeriti Vaše navode.
- MH i HS kablovska
#16092 Re: HS kablovska
Neophodno je samo da je na adresi na kojoj želite koristiti usluge, pušten novi signal.The Realist wrote:Ne moraš, ali moraš preći na neki od ovih novih paketa. Paketi su identični Telemachovim, ali ostaješ na HS-u suštinski. Zoveš isti broj1360, ali ne moraš prelaziti na Telemach.chakany wrote:Poštovani MH i HS kablovska,
Ukoliko još nije, molimo Vas za još malo strpljenja.
- pici
#16093 Re: HS kablovska
ma nemojte sad da nekoga ribate... i meni je konfuzija sa ovim paketima a mogu mislit kako je vama koji ste u dodiru sa korisnicima tj na prvoj liniji... mali ne sporazum bitno da je rjesen ako sta zapne javnu cu na inbox,,,pozzMH i HS kablovska wrote:Zdravo pici,pici wrote:http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... OVNIKA.pdf
- MH i HS kablovska
#16094 Re: HS kablovska
Veoma smo Vam zahvalni na saradnji i razumijevanju. Budite slobodni da nam se javite, tu smo zbog Vas.pici wrote:ma nemojte sad da nekoga ribate... i meni je konfuzija sa ovim paketima a mogu mislit kako je vama koji ste u dodiru sa korisnicima tj na prvoj liniji... mali ne sporazum bitno da je rjesen ako sta zapne javnu cu na inbox,,,pozzMH i HS kablovska wrote:Zdravo pici,pici wrote:http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... OVNIKA.pdf
- biggrin
#16095 Re: HS kablovska
ne znam za druge, al meni ovo "zdravo pici" za oplakati

-
batara
#16096 Re: HS kablovska
Spoštovani @MH i HS kablovska, hoće li biti kakvog povećanja brzine interneta u dogledno vrijeme, i da malo popravite sliku na kablovskoj (Ilidža) neke linije užas, pogotovo na sportklubovima
Lp
Lp
- hrasno38
#16097 Re: HS kablovska
biggrin wrote:ne znam za druge, al meni ovo "zdravo pici" za oplakati![]()
![]()
-
operacija labrador
#16098 Re: HS kablovska
Hoće li se nekada popraviti ovaj download ...
Vaš tehničar je konstatirao da je signal odličan i da nije do mene ...
Test:Mobitel Wifi (isto je i na "žici")
Video:https://vid.me/FAx0
Vaš tehničar je konstatirao da je signal odličan i da nije do mene ...
Test:Mobitel Wifi (isto je i na "žici")
Video:https://vid.me/FAx0
-
The Realist
#16099 Re: HS kablovska
Izgleda da su izvršili reautorizaciju na D3Mini recieverima, jer pojavili su se svi kanali koje bi trebali imati. Ili je to, ili su mi pustili nakon što sam naručio ovaj veći paket.
Ovo znači da do uvođenja novih usluga ništa više, osim bržeg neta neću dobiti prelaskom na Duo Net Grande Family paket, e jasam ovo odradio, svaka mi čast
. Dobro, ima i UniFi mreža.
Još jedna stvar, kao prvi kanal u skupini kanala za djecu je TV Bugojno
.
Ovo znači da do uvođenja novih usluga ništa više, osim bržeg neta neću dobiti prelaskom na Duo Net Grande Family paket, e jasam ovo odradio, svaka mi čast
Još jedna stvar, kao prvi kanal u skupini kanala za djecu je TV Bugojno
- hrasno38
#16100 Re: HS kablovska
Ja jos cekam autorizaciju za internet...sutra ujutro ce biti 48 sati! a sto se tice TV-a tu imam sve kanale sljedecih mjesec a onda ono sto sam potpiso...sve osim HBO paketa. Ali evo jos pitanja .....kada mogu postati legalni korisnik d3go usluge tj kad se mogu prijaviti na TM portal. Tu se traze neki brojevi sa racuna a ja do sada imam samo racune od HS-a.The Realist wrote:Izgleda da su izvršili reautorizaciju na D3Mini recieverima, jer pojavili su se svi kanali koje bi trebali imati. Ili je to, ili su mi pustili nakon što sam naručio ovaj veći paket.
Ovo znači da do uvođenja novih usluga ništa više, osim bržeg neta neću dobiti prelaskom na Duo Net Grande Family paket, e jasam ovo odradio, svaka mi čast. Dobro, ima i UniFi mreža.
Još jedna stvar, kao prvi kanal u skupini kanala za djecu je TV Bugojno.