HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16076 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Jos jedno pitanje za zaista vrijedne HS-ovce. Da li ce mi ostati email adresa *@hs-hkb.ba posto sam presao na TM???? Neko mi je na 1360 rekao da hoce ali zaista njima vise ne vjerujem
chakany

#16077 Re: HS kablovska

Post by chakany »

Poštovani MH i HS kablovska,
znači ako hoću da gledam HBO + 1, HBO COMEDY +1, HBO HD i HBO COMEDY, moram se obratiti Telemachu, a ne HS-u?
Ja bih više volio da ostanem na HS-u, nego da moram ići u Telemach i tražiti te pakete.
Meni više ništa nije jasno, ako želim sve pakete (Prošireni + HD paket + HBO Premium), kome se onda moram obratiti da mi ti kanali budu dostupni?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#16078 Re: HS kablovska

Post by pici »

hrasno38 wrote:Jos jedno pitanje za zaista vrijedne HS-ovce. Da li ce mi ostati email adresa *@hs-hkb.ba posto sam presao na TM???? Neko mi je na 1360 rekao da hoce ali zaista njima vise ne vjerujem
i mene to interesuje
artuditu

#16079 Re: HS kablovska

Post by artuditu »

Imam trenutno KID 22 paket.
Šta ću sad imati u okviru toga?
Odnosno, šta mogu dobiti za istu cijenu?
Duo net grande familiy?
The Realist

#16080 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

artuditu wrote:Imam trenutno KID 22 paket.
Duo net grande familiy?
Morao bi još 12,6KM nadoplatiti za Duo Net Grande Family.
The Realist

#16081 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

chakany wrote:Poštovani MH i HS kablovska,
znači ako hoću da gledam HBO + 1, HBO COMEDY +1, HBO HD i HBO COMEDY, moram se obratiti Telemachu, a ne HS-u?
Ja bih više volio da ostanem na HS-u, nego da moram ići u Telemach i tražiti te pakete.
Meni više ništa nije jasno, ako želim sve pakete (Prošireni + HD paket + HBO Premium), kome se onda moram obratiti da mi ti kanali budu dostupni?
Ne moraš, ali moraš preći na neki od ovih novih paketa. Paketi su identični Telemachovim, ali ostaješ na HS-u suštinski. Zoveš isti broj1360, ali ne moraš prelaziti na Telemach.
artuditu

#16082 Re: HS kablovska

Post by artuditu »

The Realist wrote:
artuditu wrote:Imam trenutno KID 22 paket.
Duo net grande familiy?
Morao bi još 12,6KM nadoplatiti za Duo Net Grande Family.
Hvala na odgovoru.

Samo mi nije jasno - trenutno plaćam 47,30 za KID 22, a duo net grande family je 44,90 (tako piše u cjenovniku).
artuditu

#16083 Re: HS kablovska

Post by artuditu »

ups, sad vidim da nije uključena analogna u ove pakete :roll:
The Realist

#16084 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

artuditu wrote: Hvala na odgovoru.

Samo mi nije jasno - trenutno plaćam 47,30 za KID 22, a duo net grande family je 44,90 (tako piše u cjenovniku).
Zato što nisu uključili ono za održavanje infrastrukture, stoji ispod napisano. To je 15KM.
artuditu

#16085 Re: HS kablovska

Post by artuditu »

The Realist wrote:
artuditu wrote: Hvala na odgovoru.

Zato što nisu uključili ono za održavanje infrastrukture, stoji ispod napisano. To je 15KM.
Skontah naknadno.

Hvala :)
pici

#16086 Re: HS kablovska

Post by pici »

http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... OVNIKA.pdf

evo trio paketi na HS-u isto ko na telemahu... ja otvorio nalog za trio grande family ... ona cura u BBI me zajeba, nije mi otvorila nalog, ja smotane cure allahu dragi, evo sad iz treceg puta momak napokom otvori... stvarno nevjerovatno al cure su ... :shock: :mrgreen:
The Realist

#16087 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

pici wrote:http://www.hs-hkb.ba/wp-content/uploads ... OVNIKA.pdf

evo trio paketi na HS-u isto ko na telemahu... ja otvorio nalog za trio grande family ... ona cura u BBI me zajeba, nije mi otvorila nalog, ja smotane cure allahu dragi, evo sad iz treceg puta momak napokom otvori... stvarno nevjerovatno al cure su ... :shock: :mrgreen:
Meni se kao i tebi desi, ja 3 puta govorim Duo Net Grande Family, ovi meni Trio i na kraju kažu mislili da sam rekao da je Trio, a ja još naglasio da ne želim telefon :D.
hrasno38

#16088 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

hahahahahha suti dobro si prosao
vicious

#16089 Re: HS kablovska

Post by vicious »

Jedva se uhodali s onim kid paketima, a sad im uvališe ove duo, trio, pa nešto grande, pa extra... Ko bi se tu snašo :D
kemox

#16090 Re: HS kablovska

Post by kemox »

Ova tema HS kablovska zanimljivija od HBO paketa :D :lol:
MH i HS kablovska

#16091 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

Zdravo pici,
molimo Vas da prihvatite naše izvinjenje, vjerujemo da je došlo do nesporazuma.
Svakako ćemo provjeriti Vaše navode.
MH i HS kablovska

#16092 Re: HS kablovska

The Realist wrote:
chakany wrote:Poštovani MH i HS kablovska,
Ne moraš, ali moraš preći na neki od ovih novih paketa. Paketi su identični Telemachovim, ali ostaješ na HS-u suštinski. Zoveš isti broj1360, ali ne moraš prelaziti na Telemach.
Neophodno je samo da je na adresi na kojoj želite koristiti usluge, pušten novi signal.
Ukoliko još nije, molimo Vas za još malo strpljenja.
pici

#16093 Re: HS kablovska

Post by pici »

MH i HS kablovska wrote:

Zdravo pici,
ma nemojte sad da nekoga ribate... i meni je konfuzija sa ovim paketima a mogu mislit kako je vama koji ste u dodiru sa korisnicima tj na prvoj liniji... mali ne sporazum bitno da je rjesen ako sta zapne javnu cu na inbox,,,pozz
MH i HS kablovska

#16094 Re: HS kablovska

pici wrote:
MH i HS kablovska wrote:

Zdravo pici,
ma nemojte sad da nekoga ribate... i meni je konfuzija sa ovim paketima a mogu mislit kako je vama koji ste u dodiru sa korisnicima tj na prvoj liniji... mali ne sporazum bitno da je rjesen ako sta zapne javnu cu na inbox,,,pozz
Veoma smo Vam zahvalni na saradnji i razumijevanju. Budite slobodni da nam se javite, tu smo zbog Vas.
biggrin

#16095 Re: HS kablovska

Post by biggrin »

ne znam za druge, al meni ovo "zdravo pici" za oplakati :D :D :D
batara

#16096 Re: HS kablovska

Post by batara »

Spoštovani @MH i HS kablovska, hoće li biti kakvog povećanja brzine interneta u dogledno vrijeme, i da malo popravite sliku na kablovskoj (Ilidža) neke linije užas, pogotovo na sportklubovima :-?

Lp
hrasno38

#16097 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

biggrin wrote:ne znam za druge, al meni ovo "zdravo pici" za oplakati :D :D :D
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
operacija labrador

#16098 Re: HS kablovska

Post by operacija labrador »

Hoće li se nekada popraviti ovaj download ...
Vaš tehničar je konstatirao da je signal odličan i da nije do mene ...

Test:Mobitel Wifi (isto je i na "žici")

Video:https://vid.me/FAx0
The Realist

#16099 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Izgleda da su izvršili reautorizaciju na D3Mini recieverima, jer pojavili su se svi kanali koje bi trebali imati. Ili je to, ili su mi pustili nakon što sam naručio ovaj veći paket.

Ovo znači da do uvođenja novih usluga ništa više, osim bržeg neta neću dobiti prelaskom na Duo Net Grande Family paket, e jasam ovo odradio, svaka mi čast :D. Dobro, ima i UniFi mreža.

Još jedna stvar, kao prvi kanal u skupini kanala za djecu je TV Bugojno :D.
hrasno38

#16100 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

The Realist wrote:Izgleda da su izvršili reautorizaciju na D3Mini recieverima, jer pojavili su se svi kanali koje bi trebali imati. Ili je to, ili su mi pustili nakon što sam naručio ovaj veći paket.

Ovo znači da do uvođenja novih usluga ništa više, osim bržeg neta neću dobiti prelaskom na Duo Net Grande Family paket, e jasam ovo odradio, svaka mi čast :D. Dobro, ima i UniFi mreža.

Još jedna stvar, kao prvi kanal u skupini kanala za djecu je TV Bugojno :D.
Ja jos cekam autorizaciju za internet...sutra ujutro ce biti 48 sati! a sto se tice TV-a tu imam sve kanale sljedecih mjesec a onda ono sto sam potpiso...sve osim HBO paketa. Ali evo jos pitanja .....kada mogu postati legalni korisnik d3go usluge tj kad se mogu prijaviti na TM portal. Tu se traze neki brojevi sa racuna a ja do sada imam samo racune od HS-a.
Locked