Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dustaban wrote: ↑13/01/2023 10:15
Jedno pitanjce u svezi EON boxa.
Dakle imam ovaj premium paket i instalirao sam EON i na tablet i laptop itd... i lani sam se sasvim fino posluzio istim kad sam bi na ljetovanju u HR. Sad pitam - da li mogu tako ponijeti i ovaj EON box pa ga tamo prikopcat na veliki TV ?!
Zavisno od operatera na kojeg ćeš biti spojen zavisit će i broj kanala kojima možeš pristupiti. Vjerovatno će to da budu samo lokalni kanali iz BiH. Nađi uslove korištenja EON-a, piše tamo preciznije.
dzeno123 wrote: ↑13/01/2023 11:29
Jedno pitanje, preko d3 resivera nece da mi premotava kanale, i Pise da kontaktiram korisnicku sluzbu. Jel se nekome ovo jos desavalo @Telemach ?
u Hrvatskoj rade skoro svi kanali. Mislim da jedino Hayat ne radi.
Što se tiče EON boxa, to ne znam može li se nositi i je li vezan za lokaciju. A imaju i dvije vrste boxova (OTT i coax).
Zamiolio bih vas po drugi put, da mi date informacije koja je procedura da prekinem saradnju poslje isteka ugovora? Da li da samo odnesem aparaturu do telemach centra i na licu mjesta prekinem, ili se mora najaviti dan-dva prije. Prije nekoliko dana sam postavio isto pitanje, niste mi dali odgovor, pitao sam i vasu kolegicu koja je zvala da mi ponudi produzenje na 24mj. i ona mi je izbjegla odgovor. Molim vas ako nije problem da odgovorite kratko i jasno, bez da trazite moje podatke pa da me opet neko zove i ubijedjuje da produzim ugovor. Hvala
prije izvjesnog vremena kad mi je istekao ugovor pokupio opremu, odnio u poslovnicu, platio sto sam duzan i potpisao raskid ugovora, vjerujem da je isto i danas, stim da to nisam mogao obaviti u poslovnici saraj polje vec sam morao ici na grbavicu
dragan.j wrote: ↑12/01/2023 23:28
Pokušao sam deinstalirat aplikacije Davinci kids, hbo max i tidal, i to sam uradio već tri puta, ali izgleda one se same vraćaju. Jel ima neka opcija da se to ugasi, zauzimaju mi bezveze 200mb prostora.
Pozdrav @dragan.j,
Navedene aplikacije nije moguće onemogućiti i deinstalirati, jer iste predstavljaju sastavni dio novog servisa Apps and games u okviru EON platforme. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Dakle imam ovaj premium paket i instalirao sam EON i na tablet i laptop itd... i lani sam se sasvim fino posluzio istim kad sam bi na ljetovanju u HR. Sad pitam - da li mogu tako ponijeti i ovaj EON box pa ga tamo prikopcat na veliki TV ?!
Pozdrav @dustaban,
EON box uređaj je namijenjen za korištenje isključivo u okviru domaćinstva u kojem je aktivan EON paket. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
dzeno123 wrote: ↑13/01/2023 11:29
Jedno pitanje, preko d3 resivera nece da mi premotava kanale, i Pise da kontaktiram korisnicku sluzbu. Jel se nekome ovo jos desavalo @Telemach ?
Pozdrav @dzeno123,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke, kako bismo Vam pružili podršku za rad usluge TV unazad putem D3 resivera.
Poneses opremu u TM, nakon predaje i uplate dugovanja sa tim danom potpises papir i zavrsis.
mbenz wrote: ↑13/01/2023 12:19
Zamiolio bih vas po drugi put, da mi date informacije koja je procedura da prekinem saradnju poslje isteka ugovora? Da li da samo odnesem aparaturu do telemach centra i na licu mjesta prekinem, ili se mora najaviti dan-dva prije. Prije nekoliko dana sam postavio isto pitanje, niste mi dali odgovor, pitao sam i vasu kolegicu koja je zvala da mi ponudi produzenje na 24mj. i ona mi je izbjegla odgovor. Molim vas ako nije problem da odgovorite kratko i jasno, bez da trazite moje podatke pa da me opet neko zove i ubijedjuje da produzim ugovor. Hvala
mbenz wrote: ↑13/01/2023 12:19
Pozdrav @mbenz,
Dostavili smo Vam odgovor u inbox. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Ako imas na laptopu nema potrebe da nosis sponis se na mojeon.tv tako nesto i imas sve kanale normala...Mozes HDMI ponjet da spojis na tv i tjt
Hoće li biti zatamnjen RTL tokom utakmica svjetskog prvenstva u rukometu ?
Pozdrav @typeOnegative,
Na Zahtjev TV kuća RTL i RTS smo dužni zatamniti prenos Svjetskog Rukometnog prvenstva na TV kanalima RTL, RTL 2, RTS 1 i RTS 2. Navedene TV kuće su otkupile prava za reemitovanje navedenog sadržaja samo na području Republike Hrvatske i Republike Srbije. Zahtjevi za zatamnjenjem sadržaja su strogo regulisani pravima za zaštitu autorskih i srodnih prava otkupljenih za područje matičnih država. Molimo za razumijevanje.
typeOnegative wrote: ↑13/01/2023 16:30
iako niko nije kupio prava za bih ?
Pozdrav @typeOnegative,
Prava na reemitovanje Svjetskog Rukometnog prvenstva za područje Bosne i Hercegovine je otkupila TV kuća Arena Sport. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Jel moguce da ste nam iskljucili HBO, nemam nekih kanala koje sam prije imao a ne govorim o praznicnim programima nego ste me mamili ugovor da potpisem sa tim programom i sad ga nmg gledati par dana.
Jer se mora svakih par dana o vama lose pisati, dokle vise ?
Jel moguce da ste nam iskljucili HBO, nemam nekih kanala koje sam prije imao a ne govorim o praznicnim programima nego ste me mamili ugovor da potpisem sa tim programom i sad ga nmg gledati par dana.
Pozdrav @Haris1110,
Vaše usluge su stavljene u stanje mirovanja od 02.01.2023. godine do 31.03.2023. godine. U skladu sa tim Vam je onemogućeno korištenje svih usluga u okviru paketa. Ukoliko želite ponovo aktivirati usluge, zamolit ćemo Vas da Zahtjev za prijevremenu aktivaciju usluga dostavite na e-mail adresu: [email protected]. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Hoće li biti zatamnjen RTL tokom utakmica svjetskog prvenstva u rukometu ?
Pozdrav @typeOnegative,
Na Zahtjev TV kuća RTL i RTS smo dužni zatamniti prenos Svjetskog Rukometnog prvenstva na TV kanalima RTL, RTL 2, RTS 1 i RTS 2. Navedene TV kuće su otkupile prava za reemitovanje navedenog sadržaja samo na području Republike Hrvatske i Republike Srbije. Zahtjevi za zatamnjenjem sadržaja su strogo regulisani pravima za zaštitu autorskih i srodnih prava otkupljenih za područje matičnih država. Molimo za razumijevanje.
Pozdrav @Haris1110,
Vaše usluge su stavljene u stanje mirovanja od 02.01.2023. godine do 31.03.2023. godine. U skladu sa tim Vam je onemogućeno korištenje svih usluga u okviru paketa. Ukoliko želite ponovo aktivirati usluge, zamolit ćemo Vas da Zahtjev za prijevremenu aktivaciju usluga dostavite na e-mail adresu: [email protected]. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Ugovor na Esma , skenderija. po Usernamu : HariS1110, vi vec vidovti postali i znate o kojem ugovoru pricam .
Haris1110 wrote: ↑14/01/2023 16:29
Ugovor na Esma, skenderija. po Usernamu : HariS1110, vi vec vidovti postali i znate o kojem ugovoru pricam .
Pozdrav @Haris1110,
Svi parametri su uredni. Na adresi korisitite 2 D3 Mini resivera i 1 PDS2 D3 resiver. Ukoliko određeni kanali nedostaju putem D3 Mini resivera, potrebno je da isti vratite na fabrička podešavanja. Dostavljamo Vam detaljne upute, a PIN kod koji će Vam biti potreban je 1234. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.