Neko ga je nicim izazvan upitao sta je njegov prijedlog i znas sta onda bude...MuaDib wrote:Gdje corto?
Mora mu neko otpjevat:
Kad su se dva bracanina intrala na fjumeri....
Da dodje sebi
...s tipfeler masine...
Neko ga je nicim izazvan upitao sta je njegov prijedlog i znas sta onda bude...MuaDib wrote:Gdje corto?
MuaDib wrote:Gdje corto?
Valja, ja cu odraditi mjesec pa mjesec a vas dvojica mozete u isto vrijeme jedan drugom praviti drustvo.JoseMujica wrote:haj..isto mjesec?Opetja033 wrote:Hoces da se i sa tobom kladim? Sa @Madnerom sam u mjesec dana odmora u Banovicima.JoseMujica wrote:niti će se desiti DF u nekoj vladajućoj koaliciji...osim u slučaju da SDA ostane potpuno izolovana za što su male šanse pored DJL SDP
DF je prva stranka sa kojom ce SDA sjesti (ako vec nisu sjeli nakon izbora), prvi izbor. I jedni i drugi su jedva docekali. DF ulazi u vlast.
Opetja033 wrote: Valja, ja cu odraditi mjesec pa mjesec a vas dvojica mozete u isto vrijeme jedan drugom praviti drustvo.![]()
Bogami, sudeci po vama, izvjesna je koalicijamadner wrote:Tako ti je to kod crvenih, ovaj naradzastih, kada je najteze nisi sam.
joint union wrote:Bogami, sudeci po vama, izvjesna je koalicijamadner wrote:Tako ti je to kod crvenih, ovaj naradzastih, kada je najteze nisi sam.
Jedno je izvjesno. SDA, HDZ i SNSD čine kičmu svake buduće koalicije.JoseMujica wrote:negdje šemi koalicije...baš me zanima njegov insight u buduće koalicijeMuaDib wrote:Gdje corto?

Mogu pozajmiti onaj od Lijanovića što je stajo ispred Parlamenta Bosne i HercegovineŠto se nas u DF-u tiče, mi ćemo desetog novembra uključiti brojač i brojati koliko će od sto hiljada radnih mjesta koje su obećali otvoriti Bakir izetbegović i SDA'', zaključio je Suljagić.

laž, na pitanje voditeljice ide li DF sigurno u opoziciju, Suljagić je odgovorio da je njima najlakše ukjučiti brojač i brojati ovo što je gore navedeno, ali ne u kontekstu u kojem se navodi ovdje u ovom citatu...O'zone wrote:Mogu pozajmiti onaj od Lijanovića što je stajo ispred Parlamenta Bosne i HercegovineŠto se nas u DF-u tiče, mi ćemo desetog novembra uključiti brojač i brojati koliko će od sto hiljada radnih mjesta koje su obećali otvoriti Bakir izetbegović i SDA'', zaključio je Suljagić.![]()
slika
Evo ti čitav članak pa se žali uredništvu radio Sarajevaplavipatriota wrote:laž, na pitanje voditeljice ide li DF sigurno u opoziciju, Suljagić je odgovorio da je njima najlakše ukjučiti brojač i brojati ovo što je gore navedeno, ali ne u kontekstu u kojem se navodi ovdje u ovom citatu...O'zone wrote:Mogu pozajmiti onaj od Lijanovića što je stajo ispred Parlamenta Bosne i HercegovineŠto se nas u DF-u tiče, mi ćemo desetog novembra uključiti brojač i brojati koliko će od sto hiljada radnih mjesta koje su obećali otvoriti Bakir izetbegović i SDA'', zaključio je Suljagić.![]()
slika
Emir Suljagić za Radiosarajevo.ba: Ujedinjenja s kriminalcima nema
17. oktobar 2014. u 15:05
Pozive Zlatka Lagumdžije za ujedinjenje Demokratske fronte i Socijaldemokratske partije, te moguće koalicije u koje bi u postizbornom periodu mogla ući Demokratska fronta, za Radiosarajevo.ba komentira Emir Suljagić, predsjednički kandidat na izborima i član Predsjedništva te stranke.
''Mi u Demokratskoj fronti smatramo SDP sestrinskom partijom i pružamo ruku svim poštenim i čestitim ljudima. Nećemo i ne želimo lešinariti nad ovim što se sada događa u SDP-u, međutim ne možemo i nećemo razgovarati s dvije skupine ljudi: jedni su oni koji su potpisivali i podržavali sporazum Lagumdžija - Čović o različitoj vrijednosti glasa, a druga su oni koji su umiješani u kriminal i korupciju, o čemu sam također siguran da Zlatko Lagumdžija zna najviše. Sve što će DF raditi u narednih dvije, odnosno četiri godine bit će motivirano očuvanjem, odnosno konsolidacijom ljevice u Bosni i Hercegovini'', rekao je Suljagić za Radiosarajevo.ba.
Na pitanje o mogućim koalicijama, Suljagić nije odredio s kim će DF u koaliciju, ali čini se da zna s kime neće.
''Nećemo u bilo kakvu vlast u kojoj bismo morali odustati od svojih principa i vrijednosti. Demokratska fronta je naučila sve lekcije iz kraha Zlatka Lagumdžije, od kojih je najvažnija ta da lijevo biračko tijelo neće oprostiti flertovanje s vrijednostima i principima. Lopta je u svakom slučaju u dvorištu onih koji sebe nazivaju izbornim pobjednicima. Što se nas u DF-u tiče, mi ćemo desetog novembra uključiti brojač i brojati koliko će od sto hiljada radnih mjesta koje su obećali otvoriti Bakir izetbegović i SDA'', zaključio je Suljagić.
Nisu ljudi glasali za DF, već protiv SDP-a, jedini koji je tu znao znanje je Zlatko.Marko Zarko wrote:nego uskoro ćemo otkriti ko stoji iza uspjeha zk, nismo sigurni da je bas on sam plus reuf, hanka i ostala klika. moramo priznati da je tu neko znao znanje
VjecitiStudent wrote:Nisu ljudi glasali za DF, već protiv SDP-a, jedini koji je tu znao znanje je Zlatko.Marko Zarko wrote:nego uskoro ćemo otkriti ko stoji iza uspjeha zk, nismo sigurni da je bas on sam plus reuf, hanka i ostala klika. moramo priznati da je tu neko znao znanje
jedni su oni koji su potpisivali i podržavali sporazum Lagumdžija - Čović o različitoj vrijednosti glasa
Istog smo mišljenja.Hafis wrote:Ma sve će to Komšo i Emir srediti.
Imam nekakv zloban osjećaj da će se ta bulumenta zvana DF raspasti mnogo prije lokalnih izbora.
Novo je to, a gladno, i vjerojatno niskog praga. Živi bili pa vidjeli.
O'zone wrote:
Emir Suljagić za --- NO LINKS ---: Ujedinjenja s kriminalcima nema
''Mi u Demokratskoj fronti smatramo SDP sestrinskom partijom i pružamo ruku svim poštenim i čestitim ljudima. Nećemo i ne želimo lešinariti nad ovim što se sada događa u SDP-u, međutim ne možemo i nećemo razgovarati s dvije skupine ljudi: jedni su oni koji su potpisivali i podržavali sporazum Lagumdžija - Čović o različitoj vrijednosti glasa, a druga su oni koji su umiješani u kriminal i korupciju, o čemu sam također siguran da Zlatko Lagumdžija zna najviše. Sve što će DF raditi u narednih dvije, odnosno četiri godine bit će motivirano očuvanjem, odnosno konsolidacijom ljevice u Bosni i Hercegovini'', rekao je Suljagić za --- NO LINKS ---.
....reče čovjek kojem je Zlatko do prije dvije godine bio zakletva i o kojem je napisao knjigu sa kojom se ne mogu porediti ni najznačajnija djela veličanja kulta ličnosti pisana u vrijeme Lenjina i Staljina, čovjek kojem je nasilje nad ženom standarni "modus operandi" i čovjek koji je lagao da će se kandidovati u RS-u za skupštinu entiteta pa se pridružio DF-u neposredno pred predaju kandidatskih listi. Toliko o jačini ličnosti, karakteru i dosljednosti dotičnog.O'zone wrote:
Emir Suljagić za --- NO LINKS ---: Ujedinjenja s kriminalcima nema
''Mi u Demokratskoj fronti smatramo SDP sestrinskom partijom i pružamo ruku svim poštenim i čestitim ljudima. Nećemo i ne želimo lešinariti nad ovim što se sada događa u SDP-u, međutim ne možemo i nećemo razgovarati s dvije skupine ljudi: jedni su oni koji su potpisivali i podržavali sporazum Lagumdžija - Čović o različitoj vrijednosti glasa, a druga su oni koji su umiješani u kriminal i korupciju, o čemu sam također siguran da Zlatko Lagumdžija zna najviše. Sve što će DF raditi u narednih dvije, odnosno četiri godine bit će motivirano očuvanjem, odnosno konsolidacijom ljevice u Bosni i Hercegovini'', rekao je Suljagić za --- NO LINKS ---.

Evo Suljagiću jedne mozgalize o vrijednosti glasa:Styling wrote:....reče čovjek kojem je Zlatko do prije dvije godine bio zakletva i o kojem je napisao knjigu sa kojom se ne mogu porediti ni najznačajnija djela veličanja kulta ličnosti pisana u vrijeme Lenjina i Staljina, čovjek kojem je nasilje nad ženom standarni "modus operandi" i čovjek koji je lagao da će se kandidovati u RS-u za skupštinu entiteta pa se pridružio DF-u neposredno pred predaju kandidatskih listi. Toliko o jačini ličnosti, karakteru i dosljednosti dotičnog.