FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Osim_13

#16051 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Osim_13 »

animus wrote: 09/04/2021 22:57
KatarinaKosaca wrote: 09/04/2021 22:44
animus wrote: 09/04/2021 22:37 Hajde sve ali kako ti takljuci da cu ja glasati za SDA 2022. Ti ko vidovita Dzemila.
Toliko o slobodi govora. Necemo priznati ono sto svi vidimo. Niko ne smije reci da je car go. Ja znam da ono vise necu gledati nikada. Toliko mi je prenijela nervoze kao da sam ja gostovao tamo umjesto nje.
MA, već smaraju na forumu da svakog ko drugačije misli "Đe si SDA botu", smatra, ubi. Nigdje ne vidim da netko TOLIKO ne podnosi drugačije mišljenje, viđenje. Žena nema govornu manu, radi se o temi, mada nema ni tako širok vokabular kako piše. Sretno joj, ne mora se biti intelektualni guru da se bude dobar grafonačelnik
Ne samo na forumu nego i uživo. Ne smiješ iznijeti svoje mišljenje. Isti su mi rang kao i SDA botovi. Ljudi imaju potrebu da te strpaju u neku grupu. Niko vise ne prihvata da ima ljudi koji su slobodnog uma i svoje zaključke donose na osnovu onog sto su sami vidjeli i uočili.
Nadam se da je trema ono mada sumnjam. Ja imam tremu kad nastupam i znam dobro sta to znaci. Ona je bila u najmanju ruku nekako cudna.
Meni ova gradonacelnica djeluje kao da je malo mentalno zaostala.
Da, baš čudno što je ljudima ružno leglo ovo mišljenje. Može se to valjda i uljudnije složiti.
animus

#16052 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by animus »

zateznistub wrote: 09/04/2021 22:49 Žena doktor pravnih nauka u tridesetoj, ali heeej forumski miš kaže da slabo priča, bolesna retardi rana sta li.

I onda se kao čudimo stanju u gradu i nazovi državi...
Kakvih sam ja sve doktora nauka sreo u zivotu. Meni to zvanje danas nista ne znaci. Iskreno nisam ranije cuo nista o njoj i kad sam joj citao CV kontao sam hvala Bogu na ovoj ženi. Nakon ovog nastupa :-) imam osjećaj da je ona jedna od onih novokompanovanih dr sci.
Ovaj forumski mis je kompetentan da ovo napise jer se svakodnevno krece u krugu ljudi koji su u nauci postigli mnogo i imaju slicna zvanja kao i ona.
Nero Histrion

#16053 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

animus wrote: 09/04/2021 22:16 Meni ova gradonacelnica djeluje kao da je malo mentalno zaostala. Poslije svake rijeci pravi pauzu. Nista pametno ne kaze. I onaj glupi osmijeh cijelo vrijeme. Žalosno ako smo spali na ovo.
Meni je zena odlicna, obrazovana, mlada, sarmantna, osmijeh za desetku. Nakon tupog pogleda i neartikulisanih izjvava prethodnika, ovo je divno osvjezenje. Cuj zalosno da smo spali na ovo :shock:
Zalosno da smo dosli u stiuaciju na nam Asim sredi i da spadnemo na Skaku, to je zalosno.
Last edited by Nero Histrion on 09/04/2021 23:26, edited 1 time in total.
Aida_Beba

#16054 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Aida_Beba »

zateznistub wrote: 09/04/2021 22:49 Žena doktor pravnih nauka u tridesetoj, ali heeej forumski miš kaže da slabo priča, bolesna retardi rana sta li.

:thumbup:
dzumandzic1

#16055 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

Av Av je pao na ispitu kad ga je Aljosa razotkrio na FACE tv.

Pozdrav Dr. Gradonacelnici. Evropsko Sarajevo se stvara :bih:
Last edited by dzumandzic1 on 09/04/2021 23:16, edited 1 time in total.
Osim_13

#16056 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Osim_13 »

Pao je i kad je tramvajske šine preskakao po Sarajevu nekad davno :D
Droog

#16057 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Droog »

Gradonacelnica TOP

:bih:
chelo

#16058 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Neki su jeli i ješće govna na ovoj temi sve da Bono Vux sjedne u Vijećnicu. Samo što mi smrde na stranačke sendvičare iz Loznice.
problemnatravunu

#16059 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by problemnatravunu »

Pustite Benjaminu neka se uhoda, upozna sa poslom!
Predivna, vesela, nasmijana, pravo osvježenje nakon mnogih namrštenih ženskih gabora u politici, koji uz to iz usta sipaju govna i bljuvotime svake vrste!
.
.

Mene je pravo potreslo ono sa gostima glede događanja i umiranja ljudi na KCUS-u! :shock:
Horor brale, par ekselans :run:
suspect_zero

#16060 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

Kako god, Benjamina je pravo osvježenje.....trema je večeras drmala, mlada je i nije medijski bila eksponirana i to se primjetilo.
Konačno nova, mlada i još neiskvarena faca :thumbup:
Xforumas

#16061 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Xforumas »

Qler wrote: 09/04/2021 22:46
deogest wrote: 09/04/2021 22:38
Qler wrote: 09/04/2021 22:36 I ja sam ovo bas primjetio za pricu, bas tesko sastavi recenicu. Nadam se da ce to prevazici.
Trema vjerovatno. Jer tesko je da neko s 2 fakulteta i doktoratom ne barata dovoljnim fondom rijeci i nema sirok vokabular.
Nije problem fond ili vokabular, ne fali joj toga, nego samo ta "rječitost".. Pravi te pauze, bas kao ili trema ili nesto drugo...
Pa je li moguce da niste "kapacitet" da skontate sta je u pitanju. Zena nema postapalice, nego umjesto da govori "aaaaammm, ovaaaaj, onaaaaaj" pravi pauzu. Ne znam s kakvim ste vi ljudima do sad bili u kontaktu, odnosno koga slusate i s kim komunicirate ali ovo je jako cesta "pojava" medju ljudima (pogotovo obrazovanim) koji ne zele da koriste postapalice. Kod nje je vjerovatno zbog treme to zvucalo i malo izrazenije ali mi nije jasno sto je to ljudima cudno?! :?
problemnatravunu

#16062 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by problemnatravunu »

Xforumas wrote: 09/04/2021 23:21

Trema vjerovatno. Jer tesko je da neko s 2 fakulteta i doktoratom ne barata dovoljnim fondom rijeci i nema sirok vokabular.
Nije problem fond ili vokabular, ne fali joj toga, nego samo ta "rječitost".. Pravi te pauze, bas kao ili trema ili nesto drugo...
Pa je li moguce da niste "kapacitet" da skontate sta je u pitanju. Zena nema postapalice, nego umjesto da govori "aaaaammm, ovaaaaj, onaaaaaj" pravi pauzu. Ne znam s kakvim ste vi ljudima do sad bili u kontaktu, odnosno koga slusate i s kim komunicirate ali ovo je jako cesta "pojava" medju obrazovanim ljudima koji ne zele da koriste postapalice. Kod nje je vjerovatno zbog treme to zvucalo i malo izrazenije ali mi nije jasno sto je to ljudima cudno?! :?
Draži ljudima onaj ze kloc izence :lol:
dzumandzic1

#16063 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

Pa je li moguce da niste "kapacitet" da skontate sta je u pitanju. Zena nema postapalice, nego umjesto da govori "aaaaammm, ovaaaaj, onaaaaaj" pravi pauzu. Ne znam s kakvim ste vi ljudima do sad bili u kontaktu, odnosno koga slusate i s kim komunicirate ali ovo je jako cesta "pojava" medju ljudima (pogotovo obrazovanim) koji ne zele da koriste postapalice. Kod nje je vjerovatno zbog treme to zvucalo i malo izrazenije ali mi nije jasno sto je to ljudima cudno?! :?
Apsolutno se slazem sa ovim.
chelo

#16064 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Žena sročena od a do ż, našli ovdje iz noćne tramvajske da joj prebiru po kapacitetu. Čaršijo, mrska si sama sebi.
Nivelacija

#16065 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nivelacija »

Dajmo podršku dok se ne snadje mlada je osoba.

Ovo je za nju šok. Docice to na svoje.

Treba nam smjena generacija.
Xforumas

#16066 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Xforumas »

problemnatravunu wrote: 09/04/2021 23:23

Pa je li moguce da niste "kapacitet" da skontate sta je u pitanju. Zena nema postapalice, nego umjesto da govori "aaaaammm, ovaaaaj, onaaaaaj" pravi pauzu. Ne znam s kakvim ste vi ljudima do sad bili u kontaktu, odnosno koga slusate i s kim komunicirate ali ovo je jako cesta "pojava" medju obrazovanim ljudima koji ne zele da koriste postapalice. Kod nje je vjerovatno zbog treme to zvucalo i malo izrazenije ali mi nije jasno sto je to ljudima cudno?! :?
Draži ljudima onaj ze kloc izence :lol:
Pa izgleda da smo navikli na Skakavce iz Travnika i ZEove pa nam sad ovi normalni zvuce "cudno".
Stararaja

#16067 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Stararaja »

Poslozio Avdo bandu pa sad pjena party

https://www.istraga.ba/avazovi-rotiraju ... ori-ubice/
Qler

#16068 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Qler »

Zato sam i napisao da je moguce i da je trena, ili jednostavno nije bas dobar public speaker. Ne mislim nista lose, jednostavno joj treba vjezbe za ove stvari, jel to problem reci?
Palmalma

#16069 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Palmalma »

Vidi se da zena ima neiskustvo i tremu od tv nastupa. Mozda joj je i prvi put da uzivo nastupa.
Kod nas se to odmah okrene na ismijavanje, jer smo navikli da pred tv-om gledamo jedne te iste vec dvije i po decenije koji su "doktorirali" te nastupe po raznim medijima.
chelo

#16070 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Trebao je neki Palma glavati sjest da se prosjek intelektualni ima s kim iznivelisati u Gradu. Ne znaju s koje se strane lista knjiga, nešto komentarišu njen govor. Podrška mladoj osobi. Umrite ispijači toza.
mrgreen

#16071 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mrgreen »

Djevojka jako lijepo i tecno govori. Pauze su prirodne za nekog ko razmišlja dok prica, a ne deklamuje napamet naučeni govor.

Sigurna sam da Skakavcima para usi.
Nero Histrion

#16072 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

Upravo, odlicna opservacija. Nema "onaj", "ovaj", "znaci", nema zamuckivanja, pravi smislene pauze, zena bira rijeci, sve s mjerom, kulturno, ima vokabular, ima, ima odlican fond rijeci kojima se ne razbacuje i ne lupeta tipa Franko en de Jure, njiHa i hu iz ju, nego bas s puno dostojanstva i sarma vodi dijalog. Bravo i sretno ti, Benjamina. :bih:
Qler

#16073 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Qler »

Ja iskreno ne vidim da je neko nesto napao, bar ja nisam, a ovdje se odmah upalili kao da sam joj mater opsovao... Zena mora nauciti da prica bolje na javnim nastupima, nije ni prva ni posljednja koja ima taj problem. Jel ko rekao da je nesposobna? Da je nekvalifikovana? Da je neobrazovana? To cu isto činjenice, kao i ovo ako ste gledali da treba popraviti govor na javnim nastupima. Ne znam čemu tolika agresiva ako se ukaže na nešto?
Nero Histrion

#16074 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

Stararaja wrote: 09/04/2021 23:27 Poslozio Avdo bandu pa sad pjena party

https://www.istraga.ba/avazovi-rotiraju ... ori-ubice/
av av av :zzzz:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#16075 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

chelo wrote: 09/04/2021 23:31 Trebao je neki Palma glavati sjest da se prosjek intelektualni ima s kim iznivelisati u Gradu. Ne znaju s koje se strane lista knjiga, nešto komentarišu njen govor. Podrška mladoj osobi. Umrite ispijači toza.
Bože sačuvaj. Netko napiše utisak i ti, ne samo da vrijeđaš, nego mu prizivaš smrtđ
Locked