Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duh_sa_sjekirom wrote:Gdje mogu kupiti male roletne za auto (za zadnja bočna stakla)?
Tražio u par prodavnica, nema i ne znaju gdje ima.
Ne znam ti reci 100% tacno, ali obidji neka od ovih mjesta i morao bi ih pronaći -Penny, FIS, OBI , benzinske pumpe , kao i poneke prodavnice auto dijelova , i ćunerske opreme i led dioda
Moze li mi neko preporuciti uslugu ciscenja stana (40m²),da je provjereno i po mogucnosti povoljno. Nasao sam par oglasa na piku,ali bih volio naci nekoga po preporuci
Gdje naruciti domaca jaja sa dostavom? Jel neko kupovao u Trebos eggs ekoloska su nisu domaca ali kazu da imaju dobar kvalitet?U pitanju je djete komsinice kojoj zaista trebaju zdrava jaja domaca
Evelinda wrote:Gdje naruciti domaca jaja sa dostavom? Jel neko kupovao u Trebos eggs ekoloska su nisu domaca ali kazu da imaju dobar kvalitet?U pitanju je djete komsinice kojoj zaista trebaju zdrava jaja domaca
Evelinda wrote:Gdje naruciti domaca jaja sa dostavom? Jel neko kupovao u Trebos eggs ekoloska su nisu domaca ali kazu da imaju dobar kvalitet?U pitanju je djete komsinice kojoj zaista trebaju zdrava jaja domaca
Gdje kona zivi? Mi imamo domaca jaja i jos puno domacih,organskih proizvoda...javni mi se na pp