Nisam ni rekao da niko nije pisao ništa, niti sam ikoga optuživaoMH i HS kablovska wrote: Na ovu temu smo već pisali i obavještavali korisnike, kako ovdje tako i na web stranici.
Odgovor je potvrdan, ne morate mijenjati operatera, možete koristiti postojeće usluge ili potpisati Ugovor sa trenutnim davatelje usluga za nove unaprijeđene servise.
HS kablovska
Moderator: anex
-
The Realist
#16051 Re: HS kablovska
- supercali
#16052 Re: HS kablovska
Opet nisu svi kanali tuMH i HS kablovska wrote:Trenutno imate sve što ste imali i ranije s tim što je D3 ponuda izmjenjena i pušteni su Vam dodatni kanali iz ponude.supercali wrote:Ja nikako da nadjem sadrzaje ovih novih paketa
Ja sam konkretno L
Sta on sve obuhvata?
Podsjećamo da dodatne kanale, korisnici kompanija M&H Company, HKB net i HS imat će mogućnost u sklopu Osnovne digitalne usluge gledati potpuno besplatno do isteka promotivnog perioda, tj. dana 1.8.2016 godine.
Doduse vjerovatno ta nova sema kod mene jos nije pustena
- MH i HS kablovska
#16053 Re: HS kablovska
Predlažemo da nam se javite u PP kako bismo provjerili i odgovorili na adekvatan način.supercali wrote:Opet nisu svi kanali tuMH i HS kablovska wrote:Trenutno imate sve što ste imali i ranije s tim što je D3 ponuda izmjenjena i pušteni su Vam dodatni kanali iz ponude.supercali wrote:Ja nikako da nadjem sadrzaje ovih novih paketa
Ja sam konkretno L
Sta on sve obuhvata?
Podsjećamo da dodatne kanale, korisnici kompanija M&H Company, HKB net i HS imat će mogućnost u sklopu Osnovne digitalne usluge gledati potpuno besplatno do isteka promotivnog perioda, tj. dana 1.8.2016 godine.
Doduse vjerovatno ta nova sema kod mene jos nije pustena
-
The Realist
#16054 Re: HS kablovska
Evo, preko telefona uzeh novi paket, Duo Net Grande Family, a posto ostajem na HS-u ne moram racune na nulu dovesti.
Jedino cudno sto moram na 24 mjeseca potpisati, kako ne bih morao platiti 80KM prikljucne takse, iako ostajem na istom operateru.
Jedino cudno sto moram na 24 mjeseca potpisati, kako ne bih morao platiti 80KM prikljucne takse, iako ostajem na istom operateru.
-
laik1981
#16055 Re: HS kablovska
@MH i HS kablovska
I ja sam vam poslao jedno pitanje u inbox..
-
kakaljin
#16056 Re: HS kablovska
Kakva priključna taksa kada već koristiš operatera i to se davno platilo hs-u. Pri uvodjenju kablovske.The Realist wrote:Evo, preko telefona uzeh novi paket, Duo Net Grande Family, a posto ostajem na HS-u ne moram racune na nulu dovesti.
-
The Realist
#16057 Re: HS kablovska
Tako mi rece, ali nisam u kuci, pa nisam raspravljao, vidjet cu kad dodju, pogotovo sto na veci paket prelazim, a.B.d.!kakaljin wrote:
Kakva priključna taksa kada već koristiš operatera i to se davno platilo hs-u. Pri uvodjenju kablovske.
- crnivrag
#16058 Re: HS kablovska
Plaća se priključna taksa na odabrani paket, ako se odluči da se paket uzme bez ugovorne obaveze.The Realist wrote:Tako mi rece, ali nisam u kuci, pa nisam raspravljao, vidjet cu kad dodju, pogotovo sto na veci paket prelazim, a.B.d.!kakaljin wrote:
Kakva priključna taksa kada već koristiš operatera i to se davno platilo hs-u. Pri uvodjenju kablovske.
-
r_faruk
#16059 Re: HS kablovska
The Realist wrote:Evo, preko telefona uzeh novi paket, Duo Net Grande Family, a posto ostajem na HS-u ne moram racune na nulu dovesti.
da li ces moci koristiti ovaj paket na svim televizorima? ovo mi jos niko ne odgovori iz HS-a. i ja bih uzeo isti paket, ali ne znam hoce li mi jos naplatiti ostale televizore
-
laik1981
#16060 Re: HS kablovska
Pise im na vise televizora u kuci.. Jel se ovaj paket po isteku 6 mjeseci placa 59,9KM??r_faruk wrote:The Realist wrote:Evo, preko telefona uzeh novi paket, Duo Net Grande Family, a posto ostajem na HS-u ne moram racune na nulu dovesti.
da li ces moci koristiti ovaj paket na svim televizorima? ovo mi jos niko ne odgovori iz HS-a. i ja bih uzeo isti paket, ali ne znam hoce li mi jos naplatiti ostale televizore
- crnivrag
#16061 Re: HS kablovska
Pošto imate potpuno identičan cjenovnik i identične usluge, onda je logično da se primjenjuju i ista pravila.r_faruk wrote:
A pravilo kaže da se isti paketi mogu koristiti na dva televizora ukoliko se uzme usluga D3 Kuća, ili ako želiš module onda plaćaš cijenu programskih paketa koje želiš gledati na drugom TV-u.
Takvo je pravilo u okviru svih kompanija koje djeluju u okviru Telemach grupacije.
- crnivrag
#16062 Re: HS kablovska
Po isteku se plaća cijena koja se nalazi prekrižena ispod, a na više televizora se podrazumijeva korištenje analogne TV, koja se u suštini može koristiti na neograničenom broju televizora.laik1981 wrote: Pise im na vise televizora u kuci.. Jel se ovaj paket po isteku 6 mjeseci placa 59,9KM??
-
The Realist
#16063 Re: HS kablovska
Aha,oni bas odlucili na svemu uzimati novac. Dobro da nisu mjesecno ogranicili besplatan broj pritisaka na dugmad daljinskog, a nakon toga da se placa svako dodatno koristenje daljinskog.crnivrag wrote: Plaća se priključna taksa na odabrani paket, ako se odluči da se paket uzme bez ugovorne obaveze.
I pitao sam za reciever onaj, kazu da nemaju i da mora ovaj D3Mini biti.
- crnivrag
#16064 Re: HS kablovska
Vjerovatno sad taj samo nude, međutim ako se odlučiš na korištenje usluge VOD i 72 sata unazad, onda ti taj resiver moraju zamijeniti jer on ne može pružiti ove usluge.The Realist wrote:
Aha,oni bas odlucili na svemu uzimati novac. Dobro da nisu mjesecno ogranicili besplatan broj pritisaka na dugmad daljinskog, a nakon toga da se placa svako dodatno koristenje daljinskog.
I pitao sam za reciever onaj, kazu da nemaju i da mora ovaj D3Mini biti.
-
laik1981
#16065 Re: HS kablovska
E ovako, ja imam hs-ov hd receiver koji sam platio i njihov modul koji sam takodjer platio.. Ako bi se odlucio za neki od ovih grande paketa da li bi ih mogao koristiti sa tim uredjajima i kakvi su uslovi u ovom slucaju?
-
The Realist
#16066 Re: HS kablovska
Vjerovatno da hocu, ali eto, treba da uvedu to prvo. Pitao sam ih oko toga, bit ce i na HS-u, ali ako se potpise ugovor za nove pakete.crnivrag wrote: Vjerovatno sad taj samo nude, međutim ako se odlučiš na korištenje usluge VOD i 72 sata unazad, onda ti taj resiver moraju zamijeniti jer on ne može pružiti ove usluge.
- MH i HS kablovska
#16067 Re: HS kablovska
laik1981 wrote:@MH i HS kablovska
Zdravo laik1981,
odgovor Vas čeka u pp.
-
laik1981
#16068 Re: HS kablovska
odgovorio sam..MH i HS kablovska wrote:laik1981 wrote:@MH i HS kablovska
Zdravo laik1981,
odgovor Vas čeka u pp.
-
kakaljin
#16069 Re: HS kablovska
Nigdje još zvanicno nije napisano na koje duo pakete prelaze kid paketi i na koje trio pakete prelaze quadro paketi. Takodjer na koji paket prelazi sama digitalna tv. Jer kada dodje novi signal na šta će korisnici biti prebačeni.
Šta će biti nakon 01.08.2016. Godine
- MH i HS kablovska
#16070 Re: HS kablovska
Koji tačno reciever koristite, oznaka? Svu dosadašnju opremu koristite i dalje, u slučaju da ona nije kompatibilna i ne može podržati nove usluge, dobićete novi uređaj.laik1981 wrote:E ovako, ja imam hs-ov hd receiver koji sam platio i njihov modul koji sam takodjer platio.. Ako bi se odlucio za neki od ovih grande paketa da li bi ih mogao koristiti sa tim uredjajima i kakvi su uslovi u ovom slucaju?
- MH i HS kablovska
#16071 Re: HS kablovska
Nećete biti prebaćeni automatizmom na drugi paket, ako ne potpišete promjenu paketa, koristićete dosadašnje usluge.kakaljin wrote:Nigdje još zvanicno nije napisano na koje duo pakete prelaze kid paketi i na koje trio pakete prelaze quadro paketi. Takodjer na koji paket prelazi sama digitalna tv. Jer kada dodje novi signal na šta će korisnici biti prebačeni.
O svim detaljima i novitetima ćemo Vas blagovremeno informisati.
-
laik1981
#16072 Re: HS kablovska
Na receiveru pise hema dv3 a sa straznje strane cbs digital.. Modul isto tako pise hema dv3 kupljen u gros hg za 60KM.. Modulom sam super zadovoljan ali receiver je smece.. Platio sam ga 100KM i volio bih ga zamijeniti kada bi postojala mogucnost..MH i HS kablovska wrote:Koji tačno reciever koristite, oznaka? Svu dosadašnju opremu koristite i dalje, u slučaju da ona nije kompatibilna i ne može podržati nove usluge, dobićete novi uređaj.laik1981 wrote:E ovako, ja imam hs-ov hd receiver koji sam platio i njihov modul koji sam takodjer platio.. Ako bi se odlucio za neki od ovih grande paketa da li bi ih mogao koristiti sa tim uredjajima i kakvi su uslovi u ovom slucaju?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16073 Re: HS kablovska
Na vise televizora u kuci podrazumjeva samo analognu semu. To je moglo dok smo bili na starom HS-u a sad se digitala za svaki novi TV placa posebno osim u slucaju da se uzme D3 kuca.laik1981 wrote:Pise im na vise televizora u kuci.. Jel se ovaj paket po isteku 6 mjeseci placa 59,9KM??r_faruk wrote:The Realist wrote:Evo, preko telefona uzeh novi paket, Duo Net Grande Family, a posto ostajem na HS-u ne moram racune na nulu dovesti.
- kemox
#16074 Re: HS kablovska
E jeste.... Šta vam fali da nas korisnike KID paketa počastite besplatnim d3goMH i HS kablovska wrote:Ne morate prelaziti na Telemach, ali da bi koristili D3Go uslugu neophodno je da se opredijelite za jedan od novih unaprijeđenih servisa/paketa koje imate u našoj novoj ponudi.kemox wrote:Hoćemo li mi kiji imamo KID paket (sada se vode kao duo paketi) imati d3go besplatno? Ili ako hoćemo da imamo ovu uslugu besplatno moramo da pređemo na telemah i uzmemo neki od duo ili trio paket?
Molio bih predstavnika kablovske da mi odgovori
Hajde pitajte direktora može li?
P.S.
Hajde sredite nam to, neću ti više postavljati naugodna pitanja ovdje na forumu
Last edited by kemox on 13/02/2016 09:42, edited 2 times in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16075 Re: HS kablovska
I ja sami imao i zamjenili su mi za TM modul a zamjenit ce mi i risiver. Mozes ih vjerovatno kao i ja staviti na PIK:)laik1981 wrote:E ovako, ja imam hs-ov hd receiver koji sam platio i njihov modul koji sam takodjer platio.. Ako bi se odlucio za neki od ovih grande paketa da li bi ih mogao koristiti sa tim uredjajima i kakvi su uslovi u ovom slucaju?