Žene je li neka od vas nedavno kupovala revlonov CS puder za masnu i kombinovanu kožu u onoj prodavnici kod eroneta?
Ja sam nedavno otišla i uzela u nijansi 10 Ivory i puder nije kakav je bio ranije. Sad je kremast, a ne tečan kako je prije bilo, što umjesto da bude pozitivna stvar, skroz nije. To više nije isti puder, ostavlja onaj grozni "brašnjavi" izgled na licu i ma koju količinu koristila on se samo zamelja i grozno izgleda. A ni ova nijasna nema više nikakve veze sa starom ivory nijansom nego je sad nevidljiva, kao da ništa nisam ni stavila. Nemam problematičnu kožu, ali pobogu ovo ne prekrije ni ono crvenilo oko nosa i na obrazima.

Očaj, a to mi je bio idealan puder.
Zanima me jesu li stvarno promjenili sastav i nijanse pudera ili je ovo neka fula od pakovanja samo u toj prodavnici pa da naručim preko neta dobila bih staru varijantu pudera?
Edit: čitam sad po netu da mu jesu promjenili sastav negdje 2013. znači još jedan perfektan proizvod uništen

te da dosta cura ima isti problem kao i ja. Pa novo pitanje, imate li preporučiti neku adekvatnu zamjenu za nas sa kombinovanom kožom?