Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
avetinja

#16051 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

todd_smith wrote:
avetinja wrote::lol: :lol: :lol:

Kone se hvataju za zadnju slamku. Čuj što se radujemo. :lol: :lol: :lol:

Sami sebe prekucavaju. Zar vam je toliko loše da nas pozivate da ne slavimo pobjedu? :lol: :lol: :lol:

Ni apaurini ne pomažu? :lol: :lol: :lol:

Opušteno, slavili ste i vi pretprošli put. Još ste na kesicama za šećer pisali rezultat. Kako se onda to zove? :lol: :lol: :lol:
jarane slavi, ko ovdje prica "vidi ih sto slave pobjedu u derbiju"?

nego mi sega kaze jedan lik nabili vam komplekse...jer ste nas uzeli 1-0? ok, dodje drugi kaze zeljina skola sampioni, a skontas da su samo 3 igraca iz zeljine skole bila na terenu i nisu osvojili nista u karijeri :lol: i onda dodje treci kaze Mulalic bh Simone nakon 1 utakmice u ligi :lol:

i onda se smijes tome i dodje ti lik i kaze vidi sto se smiju od muke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pročitaj prijašnje postove. Evo, ovaj gore kaže da se radujemo ko sirotinja, a i ostali se čude što slavimo. Ne kontam, i vi ste slavili, čak ste i rezultate na kesicama za šećer pisali. Ne bi mi vas ovako zajebavali da pojedinci nisu svašta pisali, a sam znaš čega je sve bilo. Od ponižavanja Edisa preko ismijavanja svega što se tiče Želje i na kraju prizivanje katastrofe na sred Grbavice. Da ste bili korektni, ja ne bih ništa posebno napisao. Žao mi je što će korektnim pitarima ovi postovi bosti oči.

Nego, i ti slaviš. Na kladari si stavio 1X. :mrgreen:
Logovan

#16052 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

todd_smith wrote:
BlueBlood wrote:vasa djeca prodju omladinsku skolu i onda mogu samo sa tribina gledati utakmice svog kluba. Svjesni ste i vi toga da je juce' pobjedila Grbavica skola fudbala na celu sa Edisom Mulalicem SABLJOM
Aaaaaaaa

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kljucajte temu nasli smo pobjednika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ganjeta

#16053 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

direktni wrote:
ganjeta wrote:Dok ja Amar bio vi opuhali mesare...bubrezi ovako, bubrezi onako, i dodje jednu tekmu vi opet po starom receptu.
Sto se tiče tekme, nikad opusteniji je nisam čekao,a noc prije se otrujem, cijeli dan juce povracam i tekma mi nije bila na pameti....kaže žena nemoguće da neces na derbi, onda si pravo los. Pošto nije bilo prenosa a linkovi nisu pouzdani bas se nekako natjeram i odem.

Ubjedjen sam bio u pobjedu, jer kad mi se rodio sin dobili, i sad se rodila princeza i naravno da će biti pobjeda.

Ali tarbljenje nisam očekivao :zoka: .
Da su živa i zdrava. sretno buraz. Odmah pravi treće. :-D
Ma ganola tebra...ja to uradim da presječem niz kad vidim da ostale čarlame ne piju vode :D . Možda bi i radio češće, ali me jebe 50 kg i par stativa u glavi, a realno volim i smokvicu :nargila: .

P.S. Ništa bez ćorave dijaspore :zoka:.
rumenige_brajtner

#16054 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

Samprotivsviju wrote:Jebote koje ovi komplekse od nas imaju...citam ive postove i gledam slike...covjek bi pomislio 10 komada razlike dobili :lol:

Koja sreca, meni majke mi donekle i drago...sta bi bilo da je opet Sarajevo dobilo...ugasili klub?
polako, još ćeš se radovat u budućnosti :D
trippy

#16055 Re: Sarajevski derbi

Post by trippy »

todd_smith wrote:Najuspjesniji period u historiji kluba im cinili Nyeme i Adilovici i ono ti dodje i laprda o nekoj skoli i djeci
:lol: :lol:

Pored Nyeme i Adilovica u tom periodu su igrali i izvjesni Zeba, Armin Hodzic, Colic, Zolotic, Svraka, Jamak, Eldar Hasanovic... i oni su necija djeca valjda...

i kazes ova trojica sto su igrala sad na derbiju nisu osvojili nista u karijeri?

a najstariji od njih trojice ima 19 godina... :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16056 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

trippy wrote:
todd_smith wrote:Najuspjesniji period u historiji kluba im cinili Nyeme i Adilovici i ono ti dodje i laprda o nekoj skoli i djeci
:lol: :lol:

Pored Nyeme i Adilovica u tom periodu su igrali i izvjesni Zeba, Armin Hodzic, Colic, Zolotic, Svraka, Jamak, Eldar Hasanovic... i oni su necija djeca valjda...

i kazes ova trojica sto su igrala sad na derbiju nisu osvojili nista u karijeri?

a najstariji od njih trojice ima 19 godina... :lol:
kako nisu osvojili kad su derali guzove PItarima u omladinskim konkurencijama godinama
todd_smith

#16057 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

avetinja wrote:
todd_smith wrote:

Kone se hvataju za zadnju slamku. Čuj što se radujemo. :lol: :lol: :lol:

Sami sebe prekucavaju. Zar vam je toliko loše da nas pozivate da ne slavimo pobjedu? :lol: :lol: :lol:

Ni apaurini ne pomažu? :lol: :lol: :lol:

Opušteno, slavili ste i vi pretprošli put. Još ste na kesicama za šećer pisali rezultat. Kako se onda to zove? :lol: :lol: :lol:
jarane slavi, ko ovdje prica "vidi ih sto slave pobjedu u derbiju"?

nego mi sega kaze jedan lik nabili vam komplekse...jer ste nas uzeli 1-0? ok, dodje drugi kaze zeljina skola sampioni, a skontas da su samo 3 igraca iz zeljine skole bila na terenu i nisu osvojili nista u karijeri :lol: i onda dodje treci kaze Mulalic bh Simone nakon 1 utakmice u ligi :lol:

i onda se smijes tome i dodje ti lik i kaze vidi sto se smiju od muke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pročitaj prijašnje postove. Evo, ovaj gore kaže da se radujemo ko sirotinja, a i ostali se čude što slavimo. Ne kontam, i vi ste slavili, čak ste i rezultate na kesicama za šećer pisali. Ne bi mi vas ovako zajebavali da pojedinci nisu svašta pisali, a sam znaš čega je sve bilo. Od ponižavanja Edisa preko ismijavanja svega što se tiče Želje i na kraju prizivanje katastrofe na sred Grbavice. Da ste bili korektni, ja ne bih ništa posebno napisao. Žao mi je što će korektnim pitarima ovi postovi bosti oči.

Nego, i ti slaviš. Na kladari si stavio 1X. :mrgreen:
pa meni ste smijesni sto jednog djilkosa kao sto je Mulalic dizete u nebesa kao da je fkt Simeone :lol: :lol:

Sto se mene tice ima post, rado bih da Mulalic ostane dozivotno vama trener, one izjave i nacin obracanja....ono je vrh vrhova za ismijvanje, ako je mene stid Dzenana bilo, ne daj Boze da dodjem u poziciju da ovakvog gledam na klupi Sarajeva :lol: i onda kazete nazor se smijete :lol:

Uzmite titulu sa njim, eh onda ima materijala za Simeone i slicno, ovako ste smijesni jbte :lol: Slavi pobjedu na derbiju, nemoj slaviti seljobera na klupi kluba :lol:

i to sto pricas o kesicama na seceru i slicno PA TO JE NABIJANJE KOMPLEKSA kada ti sada slavis U INAT tome, jbte pola vas i ne zna sta je definicija kompleksa :lol:
avetinja

#16058 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
avetinja

#16059 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

todd_smith wrote:pa meni ste smijesni sto jednog djilkosa kao sto je Mulalic dizete u nebesa kao da je fkt Simeone :lol: :lol:

Sto se mene tice ima post, rado bih da Mulalic ostane dozivotno vama trener, one izjave i nacin obracanja....ono je vrh vrhova za ismijvanje, ako je mene stid Dzenana bilo, ne daj Boze da dodjem u poziciju da ovakvog gledam na klupi Sarajeva :lol: i onda kazete nazor se smijete :lol:

Uzmite titulu sa njim, eh onda ima materijala za Simeone i slicno, ovako ste smijesni jbte :lol: Slavi pobjedu na derbiju, nemoj slaviti seljobera na klupi kluba :lol:

i to sto pricas o kesicama na seceru i slicno PA TO JE NABIJANJE KOMPLEKSA kada ti sada slavis U INAT tome, jbte pola vas i ne zna sta je definicija kompleksa :lol:
Sablja vas je razmontirao skroz na skroz. Možete vi njega ismijavati, ali opet mu se dobar dio sageo za ono ismijavanje. :izet: :lol: :lol: :lol:

Nabijanje kompleksa? Ja samo govorim na koji vi način slavite pobjede. Kako ne znamo, evo, žalite se što slavimo Sablju, što slavimo pobjedu na derbiju. Još da nas očigledno zamolite da više ne pišemo i da zaokružimo priču. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lafo, vidi ih što slave, a u sebi govore "Nemoj više, nema apaurina, nije legla plata". :lol: :lol: :lol: :lol:
ganjeta

#16060 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Šta kaže ovaj gore, duže ramazan traje :lol: :lol: :lol:
Logovan

#16061 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Kone euforične (nije prvi put ove sezone), misle da su najjači, najbolji, u nebesima su trenutno, pojedinci najaviše titulu, kao i uprava. Ako i ove sezone ostanu bez trofeja, biće smiješno gledati kako plaču, a pravdat će se kako je cilj plasman u Europu. :nargila:
ganjeta

#16062 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Mia, Mia, Mianmar :lol: :lol: :lol: .

Image

:pliska: :pliska: :pliska:
OxyDo

#16063 Re: Sarajevski derbi

Post by OxyDo »

Čestitam konama na borbenosti, definitivno su više zaslužili pobjedu.

Ne bi mi bilo krivo da smo izgubili, ali da smo se borili za pobjedu. Ono što su naši igrači jučer prikazali je nedopustivo, ne samo u derbiju nego u svakoj utakmici koju zaigraju u svetom dresu. Još na jučerašnji datum... oprosti im Vedrane, sve su to pičkice!

P.S. Mulalić je jedan klaun, samo kone mogu veličati onakvo ponašanje trenera. Željina postavka igre mi se učinila sličnom kao u prvoj utakmici protiv Ferencvaroša, svi iza lopte i igra na kontre. Zar je moguće da ste se toliko prepali? :)
1946--1987

#16064 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

cinjenica je da je sramota za jesica i njegov strucni stab da izgubi od mulalica i pekica jbt :D
moram priznati da mi je drago sto se poslije onolikog pljuvanja igraca i jebavanja majki ovih dana dizu u zvijezde.A onda opet poslije dva kiksa sljedeca dva kola slijedi smjena na klupi bosansnog simeonea i pljuvanje belog orla i ekipe :D
vec vidjeno mnogo puta prije kod malih plavih.... :D
avetinja

#16065 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

:lol: :lol: :lol:

Vidi ih što dolaze u kasne sate.

Ja očekujem saopštenje povodom derbija. :D

Kone se vratile starom pljuvanju igrača. :D
todd_smith

#16066 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

sa obzirom da ste se zalili na sudiju to je vas posao? :lol: :lol: :lol:
1946--1987

#16067 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

Iskreno, ocekivao sam danas otvaranje kampa ali nista od toga.Skontali da nam ne mogu bacati prasinu u oci na taj nacin vise :D
avetinja

#16068 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

todd_smith wrote:

sa obzirom da ste se zalili na sudiju to je vas posao? :lol: :lol: :lol:
Ni vi niste ostali dužni. Te naša gruba igra, te sudija ne svira onako kako "treba", te Mulalić, ne znam šta sve nije bilo. Svi su krivi, sem vaših igrača. Barem su tako pojedinci napisali ovdje. :lol: :lol:
todd_smith

#16069 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Pa da je jedan nas start bio kao npr onaj Kokotov ovdje do sljedeceg derbija ne bi bio kraj o "kupovanju sudija"

OxyDo

#16070 Re: Sarajevski derbi

Post by OxyDo »

Može li mi neko naći izjavu Barbarića gdje kaže "nije bitno koliko razlike"?
ganjeta

#16071 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Ne popušta mudojed, nažalost, aj crnjaka..

Boli vas karina ima li ste više transparenata, a fakat su vaši mirisali, čak sam i ja osjetio na jugoistoku...kako i nebi kad su prehodali tekmu, nisu se ni oznojili. Zato su i nagrađeni što su mirisali.

Kaže mi drug, neki skauti što su bili na zapadu, zapazili vašu #4 kaže ima lik centaršut, ubija :nargila: :kravata:
avetinja

#16072 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

todd_smith wrote:Pa da je jedan nas start bio kao npr onaj Kokotov ovdje do sljedeceg derbija ne bi bio kraj o "kupovanju sudija"

Kupovali ste utakmice i prošle sezone, pa opet nisam pričao o sudijama.
1946--1987

#16073 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

OxyDo wrote:Može li mi neko naći izjavu Barbarića gdje kaže "nije bitno koliko razlike"?
Naravno da ne moze, kreten ne bira sredstva kako da nafura onu hrpu mesara.I uspio je, svaka mu cast, samo na njegovu zalost nafurat ce ih kurac protiv bilo koga drugog :D
avetinja

#16074 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

leškarenje wrote:Bolan brkas stvari,jedno je sta pise raja na forumu a drugo sta pise Uprava sa saopstenjima.kOntas ?
Vi ste svakako mahalski klub. Otjerali Uščuplića i Ibrakovića. Šta god mahala kaže uprava mora ispuniti, nema tu pogovora. 8-)
1946--1987

#16075 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

avetinja wrote:
todd_smith wrote:Pa da je jedan nas start bio kao npr onaj Kokotov ovdje do sljedeceg derbija ne bi bio kraj o "kupovanju sudija"

Kupovali ste utakmice i prošle sezone, pa opet nisam pričao o sudijama.
:kiss: kupovat cemo i ove i osvojiti titulu a ti ces opet sljedece godine maj provesti u misijoj rupi daleko od ociju javnosti i suncevih zraka :D
Last edited by 1946--1987 on 05/10/2015 23:52, edited 1 time in total.
Post Reply