Pročitaj prijašnje postove. Evo, ovaj gore kaže da se radujemo ko sirotinja, a i ostali se čude što slavimo. Ne kontam, i vi ste slavili, čak ste i rezultate na kesicama za šećer pisali. Ne bi mi vas ovako zajebavali da pojedinci nisu svašta pisali, a sam znaš čega je sve bilo. Od ponižavanja Edisa preko ismijavanja svega što se tiče Želje i na kraju prizivanje katastrofe na sred Grbavice. Da ste bili korektni, ja ne bih ništa posebno napisao. Žao mi je što će korektnim pitarima ovi postovi bosti oči.todd_smith wrote:jarane slavi, ko ovdje prica "vidi ih sto slave pobjedu u derbiju"?avetinja wrote:![]()
![]()
![]()
Kone se hvataju za zadnju slamku. Čuj što se radujemo.![]()
![]()
![]()
Sami sebe prekucavaju. Zar vam je toliko loše da nas pozivate da ne slavimo pobjedu?![]()
![]()
![]()
Ni apaurini ne pomažu?![]()
![]()
![]()
Opušteno, slavili ste i vi pretprošli put. Još ste na kesicama za šećer pisali rezultat. Kako se onda to zove?![]()
![]()
nego mi sega kaze jedan lik nabili vam komplekse...jer ste nas uzeli 1-0? ok, dodje drugi kaze zeljina skola sampioni, a skontas da su samo 3 igraca iz zeljine skole bila na terenu i nisu osvojili nista u karijerii onda dodje treci kaze Mulalic bh Simone nakon 1 utakmice u ligi
![]()
i onda se smijes tome i dodje ti lik i kaze vidi sto se smiju od muke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, i ti slaviš. Na kladari si stavio 1X.