ne od ponedeljka, od utorka...JoseMujica wrote:hajte sad če Putin da zavrne rukave i pokaže ko je glavni baja![]()
Rusija supersila...od ponedeljka
ponedeljkom se trijezne...
ne od ponedeljka, od utorka...JoseMujica wrote:hajte sad če Putin da zavrne rukave i pokaže ko je glavni baja![]()
Rusija supersila...od ponedeljka
Ne zaboravi ni ove sto snivaju "treci"pismo-nosa wrote:treba razumjeti odakle tolika podrška nekih forumaša ruskim teroristima u Ukrajini
http://novovrijeme.ba/ruski-dobrovoljci ... liona-ima/
Ovo je ta slikakaranana wrote:a ovo nije strelkov na slici?
nakon sto sam vidio jucer sliku, nisam bio ukljucen u pracenje potvrdjivanja ili negiranja da je to on.
haj brzo ce donjeck. jebe se ruse ocigledno za taj dio.
nakon toga pravac krim, nema zaustavljanja.

Desno bi mogao biti Boban Inđić:На фото: Александр Мухарев (в центре), командир отряда русских наемников «Царские волки» (Фото из архива Александра Мухарева)
http://www.sovsekretno.ru/articles/id/4068

sta reci...Samoprozvana ‘separatistica’ Ekatarina Parkomenko iz Toreza, mjesta nedaleko od lokacije pada Malezijskog Boeinga, hvalila se na društvenim mrežama novom maskarom, ukradenom iz preživjele prtljage putnika leta MH17
- Maskara iz Amsterdama, ili, da budem precizna, s polja. No, razumijete već..., napisala je Parkomenko na svojem Instagram profilu.
Kada su je sljedbenici pitali da li se šali, i kako je stvarno dobila maskaru, odgovorila je ‘jedan moj poznanik, pljačkaš, mi ju je dao’.
Parkomenko samu sebe na društvenim mrežama opisuje kao ‘separatisticu’ kojoj ‘se gadi i koja mrzi sve ukrajinsko.’
Ubrzo nakon objave fotografije, morala je izbrisati svoje račune na društvenim mrežama jer je postala izložena brutalnim napadima ogorčenih ljudi.
Snage ukrajinske vojske došle su do predgrađa Donjecka, jednog od glavnih uporišta proruskih separatista, rekao je portparol ukrajinskih sigurnosnih snaga.
Andrij Lisenko je naveo da su ukrajinske snage ispred mjesta Horlikva, sjeverno od milionskog grada Donjecka.
- Pošto osvoje Horlikvu, snagama u antiterorističkoj operaciji otvara se direktan put do glavnog grada regiona Donbas - grada Donjecka - rekao je Lisenko novinarima.
Donjeck je veliko uporište separatistista koji se već pet mjeseci bore protiv snaga ukrajinske vlade.
Novinar agencije AP vidio je da su pobunjenici blokirali autoput sjeverno od Donjecka, odakle se čuje i artiljerijska paljba, prenosi Beta.

Ceca Ražnatović.Danguba wrote:sta reci...Samoprozvana ‘separatistica’ Ekatarina Parkomenko iz Toreza, mjesta nedaleko od lokacije pada Malezijskog Boeinga, hvalila se na društvenim mrežama novom maskarom, ukradenom iz preživjele prtljage putnika leta MH17
- Maskara iz Amsterdama, ili, da budem precizna, s polja. No, razumijete već..., napisala je Parkomenko na svojem Instagram profilu.
Kada su je sljedbenici pitali da li se šali, i kako je stvarno dobila maskaru, odgovorila je ‘jedan moj poznanik, pljačkaš, mi ju je dao’.
Parkomenko samu sebe na društvenim mrežama opisuje kao ‘separatisticu’ kojoj ‘se gadi i koja mrzi sve ukrajinsko.’
Ubrzo nakon objave fotografije, morala je izbrisati svoje račune na društvenim mrežama jer je postala izložena brutalnim napadima ogorčenih ljudi.
Amaterka je ona za SvetlanuMcMoy wrote:Ceca Ražnatović.Danguba wrote:sta reci...Samoprozvana ‘separatistica’ Ekatarina Parkomenko iz Toreza, mjesta nedaleko od lokacije pada Malezijskog Boeinga, hvalila se na društvenim mrežama novom maskarom, ukradenom iz preživjele prtljage putnika leta MH17
A za to vam naravno ne trebaju nikakvi dokazi...?Kaligula I wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad- ... 62113.aspx
...nigdje kraja spinovanju, lažima i intervencionizmu...Iz dana u dan dijametralno suprotne izjave...možda ovo i jeste zato što se situacija na terenu ne odvija NLI po volji...a u suštini ništa novo...već pet mjeseci vrte istu priču... 'destabilizacija', 'separatizam', 'pro-ruske snage', 'sankcije', 'Putin', 'naoružavanje' itd...dajte već jednom te dokaze...ili da vam i dalje vjerujemo na riječ?...ovo je stvarno degutantno...ni djeca iz OŠ vam to više ne grizu...ponovo naglašavam, uzrok ove cijele gungule oko Ukrajine jeste želja američkog krupnog kapitala da razvali rusko-njemačke ekonomske projekte...

...'balvan revolucija' je samo posljedica, a uzrok je nametanje NLI i dužničkog ropstva, odnosno želja za globalnom dominacijom i upravljanjem iz jednog centra...naravno, oni koji su medijski indoktrinirani to ne mogu da shvate...klavirdžija wrote:Slažem se, i ovu balvan revoluciju u Ukrajini su Rusi po ugledu na onomad braću Srbe započeli praćkama, po nagovoru vatikansko-džihadskih slobodnih zidara.
insomnia78 wrote:Pocela traktorijada?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
...hajde odgovori sebi, ako nećeš meni, što to motivira Amerikance da se tako zdušno angažiraju u Ukrajini?...nemoj mi samo reći da je to borba za demokraciju i ljudska prava...ta je fraza toliko izlizana i otrcana da više ne pije vode ni u samoj Americi...L u c i f e r wrote:A za to vam naravno ne trebaju nikakvi dokazi...?Kaligula I wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad- ... 62113.aspx
...nigdje kraja spinovanju, lažima i intervencionizmu...Iz dana u dan dijametralno suprotne izjave...možda ovo i jeste zato što se situacija na terenu ne odvija NLI po volji...a u suštini ništa novo...već pet mjeseci vrte istu priču... 'destabilizacija', 'separatizam', 'pro-ruske snage', 'sankcije', 'Putin', 'naoružavanje' itd...dajte već jednom te dokaze...ili da vam i dalje vjerujemo na riječ?...ovo je stvarno degutantno...ni djeca iz OŠ vam to više ne grizu...ponovo naglašavam, uzrok ove cijele gungule oko Ukrajine jeste želja američkog krupnog kapitala da razvali rusko-njemačke ekonomske projekte...

Halo "krupni kapital" covjek te pita....dokaz (nemas pecat)Kaligula I wrote:...hajde odgovori sebi, ako nećeš meni, što to motivira Amerikance da se tako zdušno angažiraju u Ukrajini?...nemoj mi samo reći da je to borba za demokraciju i ljudska prava...ta je fraza toliko izlizana i otrcana da više ne pije vode ni u samoj Americi...L u c i f e r wrote:A za to vam naravno ne trebaju nikakvi dokazi...?Kaligula I wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad- ... 62113.aspx
Stipu šuplju, daj dokaze...Kaligula I wrote:se tako zdušno angažiraju u Ukrajini?...nemoj mi samo reći da je to borba za demokraciju i ljudska prava...ta je fraza toliko izlizana i otrcana da više ne pije vode ni u samoj Americi...
...zar ti treba veći dokaz od 700. američkih baza diljem svijeta, obaranja niza režima od WWII pa nadalje...npr. Gvatemala; ubijen preds. Arbenaz-1954, Čile; ubijen preds. Aljende-1974, Ekvador; ubijen preds. Roldos-1981, Panama; ubijen preds. Torihos-1981, Irak; ubijen preds. Sadam Husein, Libija; ubijen preds. Gadafi-2011...sada je na red došla i Ukrajina, pa će iza toga, naravno ako mogne, doći na red Rusija, Kina itd, jer je cilj globalna dominacija...ali hajde ti odgovori čemu ovaj američki intervencionizam? ako nije PROFIT KRUPNOG KAPITALA...General War wrote:
Halo "krupni kapital" covjek te pita....dokaz (nemas pecat)
...L u c i f e r wrote:Stipu šuplju, daj dokaze...Kaligula I wrote:se tako zdušno angažiraju u Ukrajini?...nemoj mi samo reći da je to borba za demokraciju i ljudska prava...ta je fraza toliko izlizana i otrcana da više ne pije vode ni u samoj Americi...
paravinjaGeneral War wrote:Cini mi se da neko rece da nema dokaza da je jedan gradjanin srbije uhvacen od strane ukrajinske vojske...
Elem evo nam heroja...doduse malo zabrinutog...i video.
krupni kapital moraš pisati velikim slovima inače niko ne primječujeKaligula I wrote: želja američkog krupnog kapitala da razvali rusko-njemačke ekonomske projekte...