najblaze recenobeni-bu-man wrote:Pa gdje ti zivis, Planet Majmuna ?r_faruk wrote:pa eto, kada pogledam svoj komsiluk, teorija da smo postali od majmuna mi se cini vjerovatnija nego da imamo zajednickog pretka![]()
![]()
![]()
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
r_faruk
#16026 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- arslanica
#16027 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
otvorih temu da šta pročitam, da šta naučim ... a vidi ovo

- Deriguz
#16028 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma jasta, samo besposleni bosnjo moze ovoliko palamudit i pravit se pametan bez potrebe, o nekim lijevim stvarima. Najgori forumi su nasi, prva stranica bude o temi, onda 101 kasnije sve nekakve gluposti, i spamanja.
- drug_profi
#16029 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vidi sad najednom nickova kojih nije na temi ranije bilo...

- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16030 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
javio im neko na viber 
- nepass1
#16031 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad i onaj lijevo i desno krenu na zeleno, a ono ipak mora jos jednom provjeriti je li zeleno.
Pa dok pritisne kvacilo pa ubaci u prvu.....
Pa dok pritisne kvacilo pa ubaci u prvu.....
-
vernes81
#16032 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Notifikacije su zlobitanga_sa_otesa wrote:javio im neko na viber
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- Laplace
#16034 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako sam to sveo na lični nivo ako ti kažem da nisi kvalifikovan da o toj temi pričaš? Jedino ako si doktorirao na biologiji i ako si se tridesetak godina bavio Teorijom evolucije. Svoje lično mišljenje si predstavio kao neoborivu činjenicu.Sodom1 wrote:Sta ce se desiti ?
Pa koliko vidis ako si citao , on je vec pokusao ovo svesti na licni nivo.
Mene to ne dotice , svako neka fura sta hoce , ja s tim nemam problem
Ali, kako rekoh, nije tema. Ostani u zabludi. Kraj offtopica sa moje strane.
- Laplace
#16035 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zašto naši vozači imaju potrebu da se ubacuju ispred u zadnji čas? Ono, kilometar ispred, na uključenju sa sporednog puta čeka da prođem a onda, kad mu priđem na femtometar, odjednom odluči da je vrijeme da se ubaci ispred mene na glavni put. Ljudi vole izazove? Hoće da ga udarim pa da naplati od osiguranja? Kratak spoj u mozgu? Rezonancija u žici koja spaja uši?
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#16036 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I obicno onda nastave gmiliti puzevom brzinom. Hajde vec kad se ubacio, pa da osine po gasu, nego jok! Ubrzava ko mrtav konj i tjera tebe na kocenje.Laplace wrote:Zašto naši vozači imaju potrebu da se ubacuju ispred u zadnji čas? Ono, kilometar ispred, na uključenju sa sporednog puta čeka da prođem a onda, kad mu priđem na femtometar, odjednom odluči da je vrijeme da se ubaci ispred mene na glavni put. Ljudi vole izazove? Hoće da ga udarim pa da naplati od osiguranja? Kratak spoj u mozgu? Rezonancija u žici koja spaja uši?
- Sodom1
#16037 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma nemoj reci , ti kvalifikovan da pricas o ovoj temi,tebe moramo slusati .Odmah da se razumijemo boli me neka stvar ko si i sta si licno.Laplace wrote:Kako sam to sveo na lični nivo ako ti kažem da nisi kvalifikovan da o toj temi pričaš? Jedino ako si doktorirao na biologiji i ako si se tridesetak godina bavio Teorijom evolucije. Svoje lično mišljenje si predstavio kao neoborivu činjenicu.Sodom1 wrote:Sta ce se desiti ?
Pa koliko vidis ako si citao , on je vec pokusao ovo svesti na licni nivo.
Mene to ne dotice , svako neka fura sta hoce , ja s tim nemam problem
Ali, kako rekoh, nije tema. Ostani u zabludi. Kraj offtopica sa moje strane.
I ja u zabludi
Tebi podvalili kukavicje jaje da je covjek nastao od majmuna . Mozak ti iskljucili i ti meni pricas o zabludama
Ja svoje licno mislenje predstavio kao neoborivu cinjenicu , a ti svoje mislenje nisi predstavio kao neoborivu cinjenicu.( s tim sto bi ti trebao bar imati neke dokaze , jer teoriju zelis dokazati, s cime to ti valjda znas)
Last edited by Sodom1 on 04/06/2018 20:03, edited 1 time in total.
- bitanga_sa_otesa
#16038 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zar nije covjek nastao od blata?
- Sodom1
#16039 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa postavi teoriju pa cemo krenuti u dokazivanje. Dokazi za dokazi kontrabitanga_sa_otesa wrote:zar nije covjek nastao od blata?
- bitanga_sa_otesa
#16040 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nisam ja teoretiĆar,ja samo pitam,nekad sam citao pricu neku kad sam bio maliSodom1 wrote: Pa postavi teoriju pa cemo krenuti u dokazivanje. Dokazi za dokazi kontra
- Sodom1
#16041 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hajmo mi o autima pusti ovo krajubitanga_sa_otesa wrote:nisam ja teoretiĆar,ja samo pitam,nekad sam citao pricu neku kad sam bio maliSodom1 wrote: Pa postavi teoriju pa cemo krenuti u dokazivanje. Dokazi za dokazi kontra
- bitanga_sa_otesa
#16042 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma pun mi je q autaSodom1 wrote: Hajmo mi o autima pusti ovo kraju
-
alipasijaner
#16043 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema mi mrze dionice od dionice Sarajevo Mostar sve sch do sch..zdruzdjo wrote:Travnički Noćni Šetač wrote:Pa jest... osim onog renoa uzbrdo uglavnom sam ja sporiji.... tako mi i treba kad postujem ogranicenja...
Sarajevo-mostar
Dionica sa najvise idiota po duznom kilometru.
Svaki put tuda se covjek psihicki treba spremiti. Put do islaska sa ap je svjetla tacka. Sad su ga zatvorili pametnjakovici u sred sezone da rade onaj podzid jer znas mora se. Idu izbori.
- drug_profi
#16044 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja mislim da je od asfalta, grafitne masti i UK ulja.bitanga_sa_otesa wrote:zar nije covjek nastao od blata?
BTW Malo na temu:alipasijaner wrote:Nema mi mrze dionice od dionice Sarajevo Mostar sve sch do sch..zdruzdjo wrote:Travnički Noćni Šetač wrote:Pa jest... osim onog renoa uzbrdo uglavnom sam ja sporiji.... tako mi i treba kad postujem ogranicenja...
Sarajevo-mostar
Dionica sa najvise idiota po duznom kilometru.
Svaki put tuda se covjek psihicki treba spremiti. Put do islaska sa ap je svjetla tacka. Sad su ga zatvorili pametnjakovici u sred sezone da rade onaj podzid jer znas mora se. Idu izbori.
Koji sam baksuz. Naletio na kolonu samo sto sam izasao iz Mostara prema SA i kontam hajd jedno 7-8 auta i sleper na celu, sad cu ja to u 2-3 poteza.
Ide kolona 75-80. Jbg. pegla. Moglo bi se 90 bez problema. Cudim se sto niko ne pokusava pretice na prvoj prilici iako se moglo, te ti ja malo bolje pogledam auta, kad ono iza slepera prvi policijski auto.
E jbg. ne mozes preteci da ne prekoracis brzinu bar na kratko.
Te ti ja tako do Komadinova vrela, i tu stanem neplanirano da pustim nesretnike nek idu. Vukla se ta kolona jos dobrih par minuta kraj mene dok nisu svi prosli.
- amar1994
#16045 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako ce bez radara napisat kaznu 
- drug_profi
#16046 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znas jel u autu mozda montiran.amar1994 wrote:kako ce bez radara napisat kaznu
Ali hajd se ti pravi pametan pa ces platiti kaznu sto ti je sajla kineska, ili prva pomoc bez propisanog broja ziherica, ili naprosto izgubis pola sata peglajuci se sa njima.
Bolje ovako.
- amar1994
#16047 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
drugi profil wrote:Ne znas jel u autu mozda montiran.amar1994 wrote:kako ce bez radara napisat kaznu
Ali hajd se ti pravi pametan pa ces platiti kaznu sto ti je sajla kineska, ili prva pomoc bez propisanog broja ziherica, ili naprosto izgubis pola sata peglajuci se sa njima.
Bolje ovako.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16048 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i eto ti, da si ih i pretekao kod komadina negdje, puna ti je do izlaza iz jablanice, još jedan kamion ili nešto sporo, i stigli su te na semaforu...drugi profil wrote: BTW Malo na temu:
Koji sam baksuz. Naletio na kolonu samo sto sam izasao iz Mostara prema SA i kontam hajd jedno 7-8 auta i sleper na celu, sad cu ja to u 2-3 poteza.
Ide kolona 75-80. Jbg. pegla. Moglo bi se 90 bez problema. Cudim se sto niko ne pokusava pretice na prvoj prilici iako se moglo, te ti ja malo bolje pogledam auta, kad ono iza slepera prvi policijski auto.
Te ti ja tako do Komadinova vrela, i tu stanem neplanirano da pustim nesretnike nek idu. Vukla se ta kolona jos dobrih par minuta kraj mene dok nisu svi prosli.
jednostavno, koncepcija puta u kojem svi idu koliko najsporiji ne valja
30 godina iza rata autoputa na toj dionici nema ni u projektu, a što je još gore nema ni zaobilaznica oko grada, preticajnih traka itd
dok se budu skrivali u žbunju, meni se ne isplati brzati
danas od gračanice do sarajeva, kamiona milion... a haj stisni i prekorači 70
- Bakir1
#16049 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto je problem prestići policiju 
- Travnički Noćni Šetač
#16050 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
drugi profil wrote:
BTW Malo na temu:
hm... teoretski minimalno 4 poteza za takvu kolonu... no u stvarnosti kako se razmaci odrzavaju tesko....
...
Moze se preteci brzinom 90 km/h al jest da je sporo treba duzi pravac... ali preteci policijsko vozilo sa ugasenim rotacijama koje vozi ispod ogranicenja na isprekidanoj liniji nije problem... nisam jednom to uradio....
Prva pomoc nije istekao rok( ima nacin za to da se rijesi ), sajla naravno jeste kineska, ziherica imam troduplo vise ( marka 20 komada u bingu ) i nema peglanja... oni nek pisu a ja cu da se zalim.... inace sa radarom u autu moraju da te snimaju neki vremenski period tako da kratka prekoracenja brzine ne mogu kazniti....
...
No u citavoj prici ima izuzetan detalj.... odmor na Komadinovon vrelu uz malo janjetine odlicna stvar.... nisi valjda namjeravao proci bez stajanja cak i da si ih pretekao sviju.... ?