Logosoft
Moderator: Benq
-
Sakazulu
#16026 Re: Logosoft ALL ABOUT
Aii vama fino kroz haustor, nama planiraju sa balkona na balkon razvući žicu.
Ženi drago, jer će moći još malo veša zakačiti na sušenje.
Ženi drago, jer će moći još malo veša zakačiti na sušenje.
- MTV
#16027 Re: Logosoft ALL ABOUT
Radi li vama Super WEB TV?
Od juce mi samo vrti (ucitava) ali nista da zavrti.
Vidim da su umjesto Arene Sport 1 stavili Arenu Sport 1 HD.
Od juce mi samo vrti (ucitava) ali nista da zavrti.
Vidim da su umjesto Arene Sport 1 stavili Arenu Sport 1 HD.
- afannedim
#16028 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni na poslu preko BHTELECOMA nikako ne radi, ni na IE ni na Chrome
- afannedim
#16029 Re: Logosoft ALL ABOUT
Preko STB-a TNT Kids i Sevdah tv i dalje trzaju, negledljivo.
Dok preko SUPERWEB TV rade odlično., BHT1 HD isto preko SUPERWEB TV radi preko STB-a ne radi
Dok preko SUPERWEB TV rade odlično., BHT1 HD isto preko SUPERWEB TV radi preko STB-a ne radi
- MTV
#16030 Re: Logosoft ALL ABOUT
E ovako je kod mene.
Kako god da udjem na Super WEB TV ne radi, vrti vrti i ispise Error. Mozilla i Chrome na laptopu i chrome na mobitelu. Sve sam brisao historiju i onih 600 dzidza midja nece pa to ti je.
Prije dva-tri dana BHT SD je isao na mjestu BHT HD preko Super web TV. Ide Olimpijada na resiveru pise kod logoa BHT HD a na WEBu samo BHT (a i golim okom se vidi da nije HD).
Kod mene radi BHT HD na resiveru normalno i juce i danas. TnT Kids i Sevdah sada nemam ni preko weba jer mi nijedam kanal ne radi a nemam ga ni preko resivera jer su u Plus paketu.
Na kanalu Eurosport 2 SD je umjesto audia "Auto" stavljen "hrvatski" audio (sada ima engleski, srpski, hrvatski) a na kanalu Eurosport 1 SD jos uvijek stoji "auto" na kojem ide srpski audio (sada ima Auto, srpski i engleski). Valjda ce dodat i na ES 1 SD hrvatski audio. Kakvo je stanje sa HD verzijama ES 1 HD i ES 2 HD?
I iz nekog razloga, da li je do LOLa ili Hayata, Hayatovci opet idu u SD. Kanal haman ide 3 dana u HD onda 2 dana u SD.
Kako god da udjem na Super WEB TV ne radi, vrti vrti i ispise Error. Mozilla i Chrome na laptopu i chrome na mobitelu. Sve sam brisao historiju i onih 600 dzidza midja nece pa to ti je.
Prije dva-tri dana BHT SD je isao na mjestu BHT HD preko Super web TV. Ide Olimpijada na resiveru pise kod logoa BHT HD a na WEBu samo BHT (a i golim okom se vidi da nije HD).
Kod mene radi BHT HD na resiveru normalno i juce i danas. TnT Kids i Sevdah sada nemam ni preko weba jer mi nijedam kanal ne radi a nemam ga ni preko resivera jer su u Plus paketu.
Na kanalu Eurosport 2 SD je umjesto audia "Auto" stavljen "hrvatski" audio (sada ima engleski, srpski, hrvatski) a na kanalu Eurosport 1 SD jos uvijek stoji "auto" na kojem ide srpski audio (sada ima Auto, srpski i engleski). Valjda ce dodat i na ES 1 SD hrvatski audio. Kakvo je stanje sa HD verzijama ES 1 HD i ES 2 HD?
I iz nekog razloga, da li je do LOLa ili Hayata, Hayatovci opet idu u SD. Kanal haman ide 3 dana u HD onda 2 dana u SD.
- afannedim
#16031 Re: Logosoft ALL ABOUT
Auto, srpski i engleski.
BHT1 HD ne radi
BHT1 HD ne radi
- MTV
#16032 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sad tebi dosao moj davni kvar sa BHT HD. 
- afannedim
#16033 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izgleda. Mogao bi i njima jedan mail opet bezobrazni otićiMTV wrote:Sad tebi dosao moj davni kvar sa BHT HD.
- amaretto
#16034 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pozdrav svima sa foruma.
Htio bih se prebaciti sa Telemach internet 15KM+ analogne TV 19.90KM na LoGO! Duo+ paket.
Možete li napisati kako ste zadovoljni Logosoft internet i TV-om. Znam da svako ima problema, nema savršenog operatera ali ne bih da se nerviram zovem, odjavljujem na prvoj reklamaciji. Najbitnije možda kakva im je podrška.
Hvala svima unaprijed,
Htio bih se prebaciti sa Telemach internet 15KM+ analogne TV 19.90KM na LoGO! Duo+ paket.
Možete li napisati kako ste zadovoljni Logosoft internet i TV-om. Znam da svako ima problema, nema savršenog operatera ali ne bih da se nerviram zovem, odjavljujem na prvoj reklamaciji. Najbitnije možda kakva im je podrška.
Hvala svima unaprijed,
- MTV
#16035 Re: Logosoft ALL ABOUT
beni bu man ima taj paket pa ce ti reci kako je zadovoljan.amaretto wrote:Pozdrav svima sa foruma.
Hvala svima unaprijed,
Ja imam Logo Trio 50/3 vecina vremena je preko npr 55/3,5
Osnovni TV paket ima 164 funkcionalna kanala od toga 16 HD kanala (+ osam pogasenih Sport klub kanala). Ona lista im je malo netacna jer pojedine kanale broje 2 puta radi starih SD resivera pa ako ti treba najtacnija lista saljem u inbox/privatne poruke.
Prethodni period je bio problem sa pojedinim kanalima da nisu radili ili trzali (MTV Hits, Kanal 6 HD, Viasat Nature) a sada je rade savrseno.
Podrska, ocjena od 1 do 10 je 15 barem kod mene.
-
Sakazulu
#16036 Re: Logosoft ALL ABOUT
Eto ga, riknuo je!
Malo minusa i ode net.
Vratiće se jači i bolji, lafo
Malo minusa i ode net.
Vratiće se jači i bolji, lafo
- kokikol
#16037 Re: Logosoft ALL ABOUT
nije valjda da koristiš sve operatereMTV wrote:Na Super WEB TV dodani su sljedeci kanali:
- Kanal 6 HD
- Sevdah TV
- TnT Kids
Sva tri normalno rade a ova dva zadnja imam sad preko web TV a nemam preko resivera jer se nalaze u Plus paketu.
P.S. Kad nema Adre ovi nam nesto ubacuju
Edit: Kanal 6 HD radi normalno preko AirTies HD resivera.
- semirsar
#16038 Re: Logosoft ALL ABOUT
kokikol wrote:nije valjda da koristiš sve operatereMTV wrote:Na Super WEB TV dodani su sljedeci kanali:
- Kanal 6 HD
- Sevdah TV
- TnT Kids
Sva tri normalno rade a ova dva zadnja imam sad preko web TV a nemam preko resivera jer se nalaze u Plus paketu.
Lol-a ti je on stari, a ex HS-ovac... na anamotamo onoj vasoj temi je odbranio doktorat zbogradi eventualnog preseljenja... stima liniju sebi da bidne da ima sta o cemu pisati a BHT imade samo u mobilnoj verziji
P.S. Superwebwau tv je onije ko vasi d3go iliti eon preko browsera
- kokikol
#16039 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma jasno ko dan......semirsar wrote:kokikol wrote:nije valjda da koristiš sve operatereMTV wrote:Na Super WEB TV dodani su sljedeci kanali:
- Kanal 6 HD
- Sevdah TV
- TnT Kids
Lol-a ti je on stari, a ex HS-ovac... na anamotamo onoj vasoj temi je odbranio doktorat zbogradi eventualnog preseljenja... stima liniju sebi da bidne da ima sta o cemu pisati a BHT imade samo u mobilnoj verziji
P.S. Superwebwau tv je onije ko vasi d3go iliti eon preko browsera
- beni-bu-man
#16040 Re: Logosoft ALL ABOUT
LoGO! Duo+ paket 35,80 KM plus ja sam kod njih uzeo dodati Mag254 box koji placam dodatno neki 4,70 KM.MTV wrote:beni bu man ima taj paket pa ce ti reci kako je zadovoljan.amaretto wrote:Pozdrav svima sa foruma.
Hvala svima unaprijed,
Ja imam Logo Trio 50/3 vecina vremena je preko npr 55/3,5
Osnovni TV paket ima 164 funkcionalna kanala od toga 16 HD kanala (+ osam pogasenih Sport klub kanala). Ona lista im je malo netacna jer pojedine kanale broje 2 puta radi starih SD resivera pa ako ti treba najtacnija lista saljem u inbox/privatne poruke.
Prethodni period je bio problem sa pojedinim kanalima da nisu radili ili trzali (MTV Hits, Kanal 6 HD, Viasat Nature) a sada je rade savrseno.
Podrska, ocjena od 1 do 10 je 15 barem kod mene.
Sto se interneta tice nemam do sad nikakvih zamjerki a od Decembra sam njihov korisnik a sto se tice televizije objasnio ti je forumas @MTV
3 strucna covjeka se pojavila da ispitaju signal i da mi sve skopcaju po stanu :mrgreen
- MTV
#16041 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fakat mi je drago da si zadovoljan. 
- beni-bu-man
#16042 Re: Logosoft ALL ABOUT
hos platit kafuMTV wrote:Fakat mi je drago da si zadovoljan.
- MTV
#16043 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fuka, moze.
Nemogu rec necu, doci ce mi na kucna vrata
- beni-bu-man
#16044 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Fuka, moze.
- afannedim
#16045 Re: Logosoft ALL ABOUT
Šta ovo logo HAYATOVCI bez HD.
- beni-bu-man
#16046 Re: Logosoft ALL ABOUT
Recesijaafannedim wrote:Šta ovo logo HAYATOVCI bez HD.
- MTV
#16047 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ni na satelitu danima vise ne ide u HD. Samo SD.
To je izgleda novi trend prelaziti iz HD u SD
To je izgleda novi trend prelaziti iz HD u SD
- semirsar
#16048 Re: Logosoft ALL ABOUT
pa nijesi mu valjda dao i kucnu adresu?!MTV wrote:Fuka, moze.
Mene par foruma sasvojevremeno pitase kako mi ime i prezime jos i adresu traze, zbogradi preporuke, ma samo rekni onaj otkaceni @semirsar sa foruma, i fakat mi legose uplate
- MTV
#16049 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisam dao adresu a to je receno u sali jer znam ja da se beni voli saliti 
- MTV
#16050 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kaze @Vito:afannedim wrote:Šta ovo logo HAYATOVCI bez HD.
Zbog neke papirologije odložili HD.