Treba mu jos 10 god. dodati zbog ovoga danas
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
incognito071
#16026 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mamu mu folerantsku hebem.
- Dupli_skalp
#16027 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/prekinu ... /171129076
dokad će se ovo više dopuštati i tolerisati?
ustašluk i četništvo protjerati iz parlamenta, pa po cijenu da nemamo vlast.
dokad će se ovo više dopuštati i tolerisati?
ustašluk i četništvo protjerati iz parlamenta, pa po cijenu da nemamo vlast.
- House
#16028 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a otrova i govana 
- Norm
#16029 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ok ja neznam lika...sta je njegovo? jesu li to 'ovi' koji su osudjeni i pri tom pisati post koji po meni jeste prijetnja novim ratom...sorry, ako mu ih je zao, sta reci? meni je zao svi onih nemocnih koji su platili zivotom neciju aspiraciju da ovladaju necijim teritorijem...bez obzira na cijoj strani...SaraFina wrote: Ovo za Lincoln - a nije tačno. Tip uopće nije nikakav fanatik. Nikad ga nisam vidjela da je bilo kakvim uvredljivim gestom reagirao ni po hrvatskim forumima naspram drugih nacionalnosti iako dozvoljavaju svašta.
Fakat regularno uvjek zastupa svoje.
- moa
#16030 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jbga samo na televiziji nije lepa brena ali se stari sjeca ratnih vremena.pici wrote:
ja castim tura za sve!!!
Haj zivjeli
- Lincoln-Burrows
#16031 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ubili su me.seln wrote:Svi su prezivjeli sve i svasta... ovdje se radi o onima koji nisu prezivjeli.Lincoln-Burrows wrote:
Ma ja sam proživio sve i svašta i nikada nitko nije odgovarao za to
Jesi li i ti bio u nekom od onih 500 logora u Sarajevu ili su te, nedajboze, ubili?
-
megaman4
#16032 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ziv je.irac300 wrote:Ne pratim, je l' krep'o?
- O'zone
- Globalni moderator
#16033 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Veliko je srce junačko. Potrebno je više od otrova da ga zaustavi....
- fosna2014
#16034 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ova na HRT zeli da stavi Srbiju u istu ravninu sa Hvatskom. Koristi Vanish ...
- House
#16035 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
O'zone wrote:Veliko je srce junačko. Potrebno je više od otrova da ga zaustavi....
- House
#16036 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
uuuu al se kmeči na HRT 1
-
channel10
#16037 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
incognito071 wrote:Mamu mu folerantsku hebem.
-
invincible1921
#16038 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znam da je bilo cak i tesko za ocekivato UZP, ali to je jedina pravedna i prava istina.
HVO kao prvo nikada nije ni bio vojska. Jedino sto su imali vojno su bile uniforme. HVO je bio kvislinska, ratnoprofiterska, kriminalna hunta u sluzbi mocnika.
Pored borbe protiv BiH i pokusaja pripajanju njenog dijela HRV , HVO je uglavnom vodio privatne ratove radi novcane i svake druge dobiti. Ne znam koliko je vas upoznato, ali kod komadanta HVOa , generala Ante Rosse pri posjeti Sarajevu pronađena je ogromna količina droge što možda i najbolje oslikava tu vojnu huntu. Sve i da uzmemo da je ovo bio splet okolnosti i da Rosso ustvari nije kriv, ima milion i jedan primjer koji potvrđuju moje riječi.
Što se tiče UZP-a iz ovoga sto sam napisao moze se zakljuciti uloga hrvatske. Ona je takva da HVO ne bi smio prnuti u BiH bez HRV vojske i Tuđmana...a i vako su zajedno sa njima dobili po usima od srednje bosne pa nadalje.
Srbija nije osuđena jer su sakrili vješto dokaze, a i zaboravlja se jedna bitna činjenica. VRS sa Mladićem na čelu kao i političko vodstvo su bili puno samostalniji u odnosu na HVO i HB. Recimo svaki vojnik ma odakle on bio morao je biti pod direktnom komandom VRS odnosno u njenom lancu komandovanja dok sa druge strane ovaj pokusaj vojske od HVO-a nije mogao bukvalno nista da uradi osim muckih i hinjskih zasjeda u kojima su ubijani neistomljenici. Bez Hrvatske i HV-a hrvati ne bi smjeli ni pomislit na pokusaj napada na Armiju pogotovo jer im je pola vojnika bilo muslimani.

HVO kao prvo nikada nije ni bio vojska. Jedino sto su imali vojno su bile uniforme. HVO je bio kvislinska, ratnoprofiterska, kriminalna hunta u sluzbi mocnika.
Pored borbe protiv BiH i pokusaja pripajanju njenog dijela HRV , HVO je uglavnom vodio privatne ratove radi novcane i svake druge dobiti. Ne znam koliko je vas upoznato, ali kod komadanta HVOa , generala Ante Rosse pri posjeti Sarajevu pronađena je ogromna količina droge što možda i najbolje oslikava tu vojnu huntu. Sve i da uzmemo da je ovo bio splet okolnosti i da Rosso ustvari nije kriv, ima milion i jedan primjer koji potvrđuju moje riječi.
Što se tiče UZP-a iz ovoga sto sam napisao moze se zakljuciti uloga hrvatske. Ona je takva da HVO ne bi smio prnuti u BiH bez HRV vojske i Tuđmana...a i vako su zajedno sa njima dobili po usima od srednje bosne pa nadalje.
Srbija nije osuđena jer su sakrili vješto dokaze, a i zaboravlja se jedna bitna činjenica. VRS sa Mladićem na čelu kao i političko vodstvo su bili puno samostalniji u odnosu na HVO i HB. Recimo svaki vojnik ma odakle on bio morao je biti pod direktnom komandom VRS odnosno u njenom lancu komandovanja dok sa druge strane ovaj pokusaj vojske od HVO-a nije mogao bukvalno nista da uradi osim muckih i hinjskih zasjeda u kojima su ubijani neistomljenici. Bez Hrvatske i HV-a hrvati ne bi smjeli ni pomislit na pokusaj napada na Armiju pogotovo jer im je pola vojnika bilo muslimani.
Last edited by invincible1921 on 29/11/2017 14:10, edited 1 time in total.
- SaraFina
#16039 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Norm wrote:Ok ja neznam lika...sta je njegovo? jesu li to 'ovi' koji su osudjeni i pri tom pisati post koji po meni jeste prijetnja novim ratom...sorry, ako mu ih je zao, sta reci? meni je zao svi onih nemocnih koji su platili zivotom neciju aspiraciju da ovladaju necijim teritorijem...bez obzira na cijoj strani...SaraFina wrote: Ovo za Lincoln - a nije tačno. Tip uopće nije nikakav fanatik. Nikad ga nisam vidjela da je bilo kakvim uvredljivim gestom reagirao ni po hrvatskim forumima naspram drugih nacionalnosti iako dozvoljavaju svašta.
Fakat regularno uvjek zastupa svoje.
Svako u komunikaciji na forumu ima pravo da brani "svoju stranu" bez obzira što ti ili ja mislili o tome s moralnog aspekta sve dok otvoreno ne vrijedja.
Pozivao je na paralizu FBIH zbog IZ koji je djelomično usvojio US po Ljubićevoj apelaciji. Nije na rat.
-
sportman1
#16040 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
dali je presuda donesena ili nije?
- jazzer
#16041 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Meni upravo zbog toga i izgleda kao farsa. Popice otrov koji ne djeluje istog trenutka, zna da ce bitiSaraFina wrote:Nije farsa. Mislim da je stvarno očekivao oslobadjajuću presudu. Ko zna po čijim uvjeravanjima. Jer oslužio je 2/3 svakako a nije dobio ni dana više.
Nikakvog računa nije imao dramatizirati i narušavati zdravlje u poznim godinama.
zbrinut iste sekunde jer su doktori u istoj zgradi..a poslace poruku svijetu da se radi o nekom muceniku
koji se bori nepravde i sl sranja. A zna i da ubrzo izlazi iz zatvora jer je skoro pa odsluzio 2/3 kazne.
Ne zaboravimo, lik je izmedju ostalog i reziser, zavrsio akademiju.
- House
- muha_sa
#16043 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kukavicluk na kvadrat
- Matzan
#16044 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro rekoh, Sraljak. Sraćka obična. Kakva jadna predstava.
I takva je većina tih tzv. "narodnih heroja",a ustvari bolesnika koji su hrabri samo u čoporu.
A kad ga izvedeš na čistac pi*ka obična.
I takva je većina tih tzv. "narodnih heroja",a ustvari bolesnika koji su hrabri samo u čoporu.
A kad ga izvedeš na čistac pi*ka obična.
- House
#16045 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mirko Mirić · Zagreb, Croatia
Čast izuzecima ali dobar dio Hercegovaca iz dana u dan svojim komentarima dokazuju da su nazadni, primitivni i zadrti šovinisti koji ne mare za ljudskim životima i silovanim ženama. Vrlo malo je morala i empatije u takvim ljudima. Umjesto da šute i da se poklone žrtvama oni u stilu mladićevih bosanskih srba omalovažavaju i sprdaju se sa žrtvama.
- sheilak
#16046 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ok za presudu, drago mi je da je tudjman povezan sa agresijom, no nije mi jasno zasto su ovako direktno povezali hrvatsku, a ne srbiju. cime je srbija drzala sud u saci? isto tako, presuda tj kazna je visoka i nije mi opet jasno kako su dobili tako visoke kazne, a srpski duznosnici koji su odgovorni za pokolj po istocnoj bosni ili krajini hodaju slobodni nakon relativno niskih kazni.
sve u svemu, presudu ce covic znati ispolitizirati svakako.
vapaj covica uz jauk dodika za 3,2,1...
sve u svemu, presudu ce covic znati ispolitizirati svakako.
vapaj covica uz jauk dodika za 3,2,1...
- muha_sa
- Matzan
#16048 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije bilo suđenje Hrvatskoj, to i nije nadležnost ovog suda, (o)suđena su njih 6-orica za UZP.
- SaraFina
#16049 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Možda se varam, ali kod presude Prliću kamera ga je povremeno "fatala" lice mu je poprimalo neku čudnu boju... izmedju crvene i zelene. Ne možeš baš toliko glumatati.jazzer wrote:Meni upravo zbog toga i izgleda kao farsa. Popice otrov koji ne djeluje istog trenutka, zna da ce bitiSaraFina wrote:Nije farsa. Mislim da je stvarno očekivao oslobadjajuću presudu. Ko zna po čijim uvjeravanjima. Jer oslužio je 2/3 svakako a nije dobio ni dana više.
Nikakvog računa nije imao dramatizirati i narušavati zdravlje u poznim godinama.
zbrinut iste sekunde jer su doktori u istoj zgradi..a poslace poruku svijetu da se radi o nekom muceniku
koji se bori nepravde i sl sranja. A zna i da ubrzo izlazi iz zatvora jer je skoro pa odsluzio 2/3 kazne.
Ne zaboravimo, lik je izmedju ostalog i reziser, zavrsio akademiju.
Plus svega čovjek je u godinama svjestan da takve stvari mu ozbiljno mogu narušiti zdravlje. Čak i dovesti do smrti. Piše da oživljavan.
-
megaman4
#16050 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za otrov spremni.