Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Altsa

#16026 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Altsa »

iceman ze wrote:Serija WACO da li je neko gledao?
Odgledao. moze proci. nista specijalno.
xoklix

#16027 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by xoklix »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Pregledao, odlicna :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#16028 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

mozda uslijedi i nastavak
Kaligrafija

#16029 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

Moze li mi neko pomoci sa nazivom jedne serije, odgledao sam je davno, ali ne mogu da se sjetim naziva, ni imena glumaca da bi je je na bilo koji nacin izgooglao...Serija traje nekih 10-12 epizoda, mislim da je radio netflix, nisam siguran...
Radnja se desava u trenutnom vremenu s tim sto se vraca na nacisticku Njemacku...svi tragaju za nekim satom, mehanizmom, op. tajna drustva, koji treba da sluzi za povratak djavola na zemlju...bla bla..sturo se sjecam serije, skoro da sam zaboravio sve, a zelio bi da je pogledam ponovo...Znam da je stur opis, ali ako neko se sjeca, bio bi mu jako zahvalan...
irac300

#16030 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

Kaligrafija wrote:Moze li mi neko pomoci sa nazivom jedne serije, odgledao sam je davno, ali ne mogu da se sjetim naziva, ni imena glumaca da bi je je na bilo koji nacin izgooglao...Serija traje nekih 10-12 epizoda, mislim da je radio netflix, nisam siguran...
Radnja se desava u trenutnom vremenu s tim sto se vraca na nacisticku Njemacku...svi tragaju za nekim satom, mehanizmom, op. tajna drustva, koji treba da sluzi za povratak djavola na zemlju...bla bla..sturo se sjecam serije, skoro da sam zaboravio sve, a zelio bi da je pogledam ponovo...Znam da je stur opis, ali ako neko se sjeca, bio bi mu jako zahvalan...
Zero Hour
https://www.imdb.com/title/tt2215797/?r ... lmg_act_12
Kaligrafija

#16031 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

irac300 wrote:
Kaligrafija wrote:Moze li mi neko pomoci sa nazivom jedne serije, odgledao sam je davno, ali ne mogu da se sjetim naziva, ni imena glumaca da bi je je na bilo koji nacin izgooglao...Serija traje nekih 10-12 epizoda, mislim da je radio netflix, nisam siguran...
Zero Hour
Taman sam se sjetio i dosao da napisem, da niko ne trazi, a ti si me preduhitrio...! Luda glava, koliko sam serija pregledao dobro se sjecam bilo sta... Bravo majstore, to je ta serija, Zero Hour...! Dobro si iz ovog mog jadnog konteksts skontao, na sta mislim! :thumbup:
irac300

#16032 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

Kaligrafija wrote:
irac300 wrote:
Zero Hour
Taman sam se sjetio i dosao da napisem, da niko ne trazi, a ti si me preduhitrio...! Luda glava, koliko sam serija pregledao dobro se sjecam bilo sta... Bravo majstore, to je ta serija, Zero Hour...! Dobro si iz ovog mog jadnog konteksts skontao, na sta mislim! :thumbup:
Skontao sam odmah po tvom opisu koja je serija, ali ni ja nisam znao naziv. Onda se sjetim da je glavni glumac iz Hitne službe, pa sam samo prečešljao na imdb-u njegove uloge. :D
Kaligrafija

#16033 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

irac300 wrote:
Kaligrafija wrote:
Skontao sam odmah po tvom opisu koja je serija, ali ni ja nisam znao naziv. Onda se sjetim da je glavni glumac iz Hitne službe, pa sam samo prečešljao na imdb-u njegove uloge. :D
Hvala na trudu... :thumbup: Ma cesljao bi i ja imdb po glumcevim ulogama, da sam znao njegovo ime... :lol: :lol:
Neces vjerovati, toliko sam se preokupirao sa tim da sam googlao celave i procelave glumce... :lol: :lol: Da nije tebe bilo, nebi znao nikad da se zove Anthony Edwards, jos covjek dobar producent i osvojio Zlatni globus...to su ti oni dobri glumci, za koje nikad ne znas kako se zovu, al znas da je celav...ono u stilu, koji glumac...!? Ma znas, onaj celavi...! :lol: :lol:

E sad imam drugi problem, nema zivog linka da gledam online sa prevodom, a nema ni zivog torrenta da skinem...Zna li iko za Zero Hour ima li gdje ziv torrent, pa makar i sa samo jednim seederom... !?...ja ga nisam mogao naci ... :D
kakavdanakneiskustvu

#16034 Re: Gledate seriju - preporucite je

Kaligrafija wrote:
irac300 wrote:
Hvala na trudu... :thumbup: Ma cesljao bi i ja imdb po glumcevim ulogama, da sam znao njegovo ime... :lol: :lol:
Neces vjerovati, toliko sam se preokupirao sa tim da sam googlao celave i procelave glumce... :lol: :lol: Da nije tebe bilo, nebi znao nikad da se zove Anthony Edwards, jos covjek dobar producent i osvojio Zlatni globus...to su ti oni dobri glumci, za koje nikad ne znas kako se zovu, al znas da je celav...ono u stilu, koji glumac...!? Ma znas, onaj celavi...! :lol: :lol:

E sad imam drugi problem, nema zivog linka da gledam online sa prevodom, a nema ni zivog torrenta da skinem...Zna li iko za Zero Hour ima li gdje ziv torrent, pa makar i sa samo jednim seederom... !?...ja ga nisam mogao naci ... :D[/quote]

jesi probao ovo?

http://www.onlajnfilmovi.at.ua/publ/str ... r_2013/195
Kaligrafija

#16035 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

Jesam, ne radi link... :sad:
irac300

#16037 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

Kaligrafija wrote:Jesam, ne radi link... :sad:
Ne znam za linkove, ali Kodi fercera, addon Incursion. Imaju sve epizode u HD-u.
kakavdanakneiskustvu

#16038 Re: Gledate seriju - preporucite je

da,i meni sad pade na pamet da vjerovatno ima na kodiju
Kaligrafija

#16039 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

A obrisao sam Kodi nesto mi je pravio probleme na kompu...Haj valjda naletim na torrent kakav...
Jack Be Nimble

#16041 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jack Be Nimble »

Odlicno su priveli kraju Amerikance.
brazzo19

#16042 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by brazzo19 »

Pregledah konacno La Casa De Papel, serija je vrh vrhova ! izgleda da ce se biti i 3.a sezona 2019 godine ...
relativno84

#16043 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by relativno84 »

Jack Be Nimble wrote:Odlicno su priveli kraju Amerikance.
Od prve do zadnje :thumbup: :kakoste:
relativno84

#16045 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by relativno84 »

brazzo19 wrote:Pregledah konacno La Casa De Papel, serija je vrh vrhova ! izgleda da ce se biti i 3.a sezona 2019 godine ...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#16047 Re: Gledate seriju - preporucite je

gledam ovu dansko-švedsku ili švedsko-dansku seriju bron/broen,i jedno me zanima,jesu li švedski i danski jezici bas slicni?
Altsa

#16048 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Altsa »

kakavdanakneiskustvu wrote:gledam ovu dansko-švedsku ili švedsko-dansku seriju bron/broen,i jedno me zanima,jesu li švedski i danski jezici bas slicni?
Jesu slicni ali ipak koriste prevod. Ako ne znas ni jedan onda nema ni veze.
kakavdanakneiskustvu

#16049 Re: Gledate seriju - preporucite je

Altsa wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:gledam ovu dansko-švedsku ili švedsko-dansku seriju bron/broen,i jedno me zanima,jesu li švedski i danski jezici bas slicni?

pa logicno da ne znam ni jedan od tih jezika nego mi onako smijesno da pricaju kao dva jezika a razumiju se,hvala
Altsa

#16050 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Altsa »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Altsa wrote:

pa logicno da ne znam ni jedan od tih jezika nego mi onako smijesno da pricaju kao dva jezika a razumiju se,hvala
ma pretpostvljam da ovi koji zive na granici znaju oba jezika jer mnogi svedi idu da rade u dansku i obratno.
Post Reply