Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rumenige_brajtner

#16026 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

selam alejk, kako je komšije, imal' pivi? koliko suza za malo sna ste isplakali?
avetinja

#16027 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Nemoj tako, vrijeđaš pojedine forumaše. Ovdje se najavljivala oplodnja, zasjedanje na prvo mjesto, a na kraju se ispostavilo da su njihove britvice kratke za Sablju. :izet:
bleee_sa

#16028 Re: Sarajevski derbi

Post by bleee_sa »

leškarenje wrote:Zasto na jugu nije bilo transparenta 8)

#bilokakvog
samo grla i dlanovi bajo moj, old skul :lol:
avetinja

#16029 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Bila 3 transparenta i 3 takozvane krpice.

Nego, zašto nisu došle horde zla?
Last edited by avetinja on 05/10/2015 18:34, edited 1 time in total.
5korpus

#16030 Re: Sarajevski derbi

Post by 5korpus »

Laki je malo nervozan :izet:
Đe ste dziberi,seljaci i ostali :lol:
avetinja

#16031 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

leškarenje wrote:
avetinja wrote:Bila 3 transparenta i 3 takozvane krpice.

Nego, zašto nisu došle horde zla?
Ja nisam vidio nijedan,a evo sad gledam slike sa ss.ba isto nigdje nista :-D
Transparenti "Holy South" i "Irriducibili" su bili postavljeni kod reflektora prema zapadu. Nisu bili okačeni za gelendere, već za mrežu na vrhu tribine. "Brave Heart" je bio odmah na početku tribine gledajući od zapada prema istoku. Odmah do njega mala zastava lokomotive. Na ogradi je bila mala zastavica sa likom Joška Domorockog i još jedna zastava iste veličine. Još jedan transparent "Brave Heart" je momak držao ispod tribine. I da, slika Irvina Pobrića je bila okačena i mala zastava ljiljana na ogradi.

Nego, ti meni nisi odgovorio na postavljeno pitanje. :mrgreen:
Last edited by avetinja on 05/10/2015 19:19, edited 2 times in total.
rumenige_brajtner

#16032 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

nađoše utjehu; razvalili su nas u transparentima :D
avetinja

#16033 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

rumenige_brajtner wrote:nađoše utjehu; razvalili su nas u transparentima :D
I to bi bilo diskutabilno. :D
SkyLimit

#16034 Re: Sarajevski derbi

Post by SkyLimit »

Mozda sa pokaze da je bas mangup poput Mulalica trener za nase lige. Pokusao je Kodro sa igracima Sarajeva gospodski, profesionalno i savremeno, pa znamo kako je zavrsio.
limeni

#16035 Re: Sarajevski derbi

Post by limeni »

Ricken wrote:
limeni wrote:Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
Ima i nesto pozitivno danas, vidio sam toliku radost, nevjericu i euforiju kod navijaca Zelje koji su ovaj za njih veliki dan proslavili kao da su dobili Arsenal FC, to mi pokazuje da smo najveci klub u drzavi bili i ostali.
Sretno i konama i nama u ovoj sezoni pa da i ove sezone derbi na Kosevu odlucuje o prvaku.
Vidiš, pošto danas očigledno svaka fukara sebe može nazivati velikim, a neki idu u krajnosti pa dodaju i ono naj, naš Edis je morao uvesti novi izraz da napravi distinkciju između marketinga, i tradicije, prepoznatljivosti, historije, rezultata i trofeja. GOLEM!

Kad postanete GOLEMI, onda se javite! A to se ne postiže samo jednom sezonom nego kontinuitetom.

A sad adioooooooooooo
Halo mali smiri dozivljaj pricas sa prvakom drzave. Mi jesmo najveci klub uz FK Zeljeznicar u ovoj drzavi i po nekim stvarima smo ispred vas.
Mulalica sam cijenio kao igraca a i kao trener moze biti dobitak za Premijer ligu jer mi se svidjaju njegove izjave kao "poginut cemo zajedno" ili "fanatik sam kao trener" i "da Barcelona dodje ne zanima me igraci ne smiju imati strah".
Ipak treba biti oprezan tek je jednu utakmicu tu i vidjet cemo kako ce se snaci. Ipak ste vi jedan limitirani tim a to znate i sami.

Kod nas medjutim se desavaju cudne stvari, ovaj nas trener mi se cini kao ubleha mada i njemu treba dati 5-6 utamica da vidimo na sta to lici nasa igra, hoce li zavesti red u svlacionicu. Previse se uzdizemo iako pored Delaca, Benke, Duljevica i onog iz Nigerije nemamo igrace koji su dominantni u ovoj ligi a tu prvenstveno mislim na Puzigacu, Tatomirovica, Radovca. Predvidjam borbu Slobode, Zrinjskog, Sirokog, Zeljeznicara i Sarajeva za titulu jer se do sada ni jedan tim nije pokazao da odskace u ovoj nasoj ligi.
Zao mi je samo Veleza koji ce izgleda u nizi rang :(
Maharadza

#16036 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

LSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=YohQjx3BtWQ

5 "heroja" mariše jednog covjeka....nebitno uopšte ciji je navijac....kakva gov.na

a u stvarnosti ovi security su najveci jadovi
Ali divi drotova što stoje i gledaju samo...ista su to sve govna zajedno sa ovim zaštitarima koji su obični mangupi u pokušaju i neuspjeli drotovi! :twisted:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16037 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

limeni wrote:
Ricken wrote:
limeni wrote:Prvo cestitke konama na fanaticnoj borbi 90 minuta to je derbi, tako se igraju velike utakmice i svaka cast mozda ste uboli sa Mulalicem kojeg sam cijenio i kao igraca. Nasi nisu ekipa nego skup individualaca hitno se neke stvari moraju pomjeriti ako zelimo da budemo prvaci ove sezone.
Ima i nesto pozitivno danas, vidio sam toliku radost, nevjericu i euforiju kod navijaca Zelje koji su ovaj za njih veliki dan proslavili kao da su dobili Arsenal FC, to mi pokazuje da smo najveci klub u drzavi bili i ostali.
Sretno i konama i nama u ovoj sezoni pa da i ove sezone derbi na Kosevu odlucuje o prvaku.
Vidiš, pošto danas očigledno svaka fukara sebe može nazivati velikim, a neki idu u krajnosti pa dodaju i ono naj, naš Edis je morao uvesti novi izraz da napravi distinkciju između marketinga, i tradicije, prepoznatljivosti, historije, rezultata i trofeja. GOLEM!

Kad postanete GOLEMI, onda se javite! A to se ne postiže samo jednom sezonom nego kontinuitetom.

A sad adioooooooooooo
Halo mali smiri dozivljaj pricas sa prvakom drzave. Mi jesmo najveci klub uz FK Zeljeznicar u ovoj drzavi i po nekim stvarima smo ispred vas.
Mulalica sam cijenio kao igraca a i kao trener moze biti dobitak za Premijer ligu jer mi se svidjaju njegove izjave kao "poginut cemo zajedno" ili "fanatik sam kao trener" i "da Barcelona dodje ne zanima me igraci ne smiju imati strah".
Ipak treba biti oprezan tek je jednu utakmicu tu i vidjet cemo kako ce se snaci. Ipak ste vi jedan limitirani tim a to znate i sami.

Kod nas medjutim se desavaju cudne stvari, ovaj nas trener mi se cini kao ubleha mada i njemu treba dati 5-6 utamica da vidimo na sta to lici nasa igra, hoce li zavesti red u svlacionicu. Previse se uzdizemo iako pored Delaca, Benke, Duljevica i onog iz Nigerije nemamo igrace koji su dominantni u ovoj ligi a tu prvenstveno mislim na Puzigacu, Tatomirovica, Radovca. Predvidjam borbu Slobode, Zrinjskog, Sirokog, Zeljeznicara i Sarajeva za titulu jer se do sada ni jedan tim nije pokazao da odskace u ovoj nasoj ligi.
Zao mi je samo Veleza koji ce izgleda u nizi rang :(
Vi ste najveci "poslije" FK Zeljeznicar
Jedina stvar u kojoj ste bolji je trenutacna pozicija na UEFA listi i to da vas nismo dobili na Kosevu od 2004
Bambino Blu

#16038 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

I opleti opet :D

Image
House

#16039 Re: Sarajevski derbi

Post by House »

LSD wrote:
Image

Kokot :lol: Tatomirovic :lol: :lol:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
todd_smith

#16040 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Ako ste vi golemi sta li je Krupa onda jbte
avetinja

#16041 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Onda su i oni veći od vas.
alberto_tomba

#16042 Re: Sarajevski derbi

Post by alberto_tomba »

Sve vam se poklopilo, pa cak i ova slika gde Beli orao kara kapitena.

Simeone na onoj hrdjavoj, limenoj skalameriji :lol:
Pryda

#16043 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

bleee_sa wrote:Popišam se ja na navijača Sarajeva kojem vi možete nabit' kompleks bilo kakav, toliko. :izet:
Pisaj se onda na citav sjever :lol: :lol: :lol:

Image
Bambino Blu

#16044 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Samprotivsviju

#16045 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

Jebote koje ovi komplekse od nas imaju...citam ive postove i gledam slike...covjek bi pomislio 10 komada razlike dobili :lol:

Koja sreca, meni majke mi donekle i drago...sta bi bilo da je opet Sarajevo dobilo...ugasili klub?
todd_smith

#16046 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

govorili bi "vidi sto im je drago jesmo im komplekse nabili"

:lol:
Stroj-2

#16047 Re: Sarajevski derbi

Post by Stroj-2 »

Al baš kakva radost i euforija ne pamtim da su ovakvi bili, to samo pokazuje našu veličinu, vidi se kolko su željni uspjeha bilo kakvog, baš se ono ko sirotinja raduje... Neka ih zanimljivi su ovakvi.... :izet:
avetinja

#16048 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

:lol: :lol: :lol:

Kone se hvataju za zadnju slamku. Čuj što se radujemo. :lol: :lol: :lol:

Sami sebe prekucavaju. Zar vam je toliko loše da nas pozivate da ne slavimo pobjedu? :lol: :lol: :lol:

Ni apaurini ne pomažu? :lol: :lol: :lol:

Opušteno, slavili ste i vi pretprošli put. Još ste na kesicama za šećer pisali rezultat. Kako se onda to zove? :lol: :lol: :lol:
todd_smith

#16049 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

avetinja wrote::lol: :lol: :lol:

Kone se hvataju za zadnju slamku. Čuj što se radujemo. :lol: :lol: :lol:

Sami sebe prekucavaju. Zar vam je toliko loše da nas pozivate da ne slavimo pobjedu? :lol: :lol: :lol:

Ni apaurini ne pomažu? :lol: :lol: :lol:

Opušteno, slavili ste i vi pretprošli put. Još ste na kesicama za šećer pisali rezultat. Kako se onda to zove? :lol: :lol: :lol:
jarane slavi, ko ovdje prica "vidi ih sto slave pobjedu u derbiju"?

nego mi sega kaze jedan lik nabili vam komplekse...jer ste nas uzeli 1-0? ok, dodje drugi kaze zeljina skola sampioni, a skontas da su samo 3 igraca iz zeljine skole bila na terenu i nisu osvojili nista u karijeri :lol: i onda dodje treci kaze Mulalic bh Simone nakon 1 utakmice u ligi :lol:

i onda se smijes tome i dodje ti lik i kaze vidi sto se smiju od muke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#16050 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Samprotivsviju wrote:Jebote koje ovi komplekse od nas imaju...citam ive postove i gledam slike...covjek bi pomislio 10 komada razlike dobili :lol:

Koja sreca, meni majke mi donekle i drago...sta bi bilo da je opet Sarajevo dobilo...ugasili klub?
"Golem je Željo, goleM"

Edi Mulalić Sablja, bosanski Diego Simeone :mrgreen:

al priznajte da vas je natakario na tuki, da su vam od siline penetracije oci poispadale :izet: :D

priznajte i bice vam lakše
Post Reply