Cherry-Cherry wrote:stoka seljacka. joj da ih hoce policija nalupati, voljela bih vise neg ista.
Nalupali su ovog heroja ulice koji je pokusao proci,batinama su ga vratili na tvornicke postavke
Cherry-Cherry wrote:stoka seljacka. joj da ih hoce policija nalupati, voljela bih vise neg ista.
Nisu je gradili ni oni koji su je zapalili 92.simonese wrote:sto da ne,nismo je od svojih para ponovo izgradilikamen spoticanja wrote:Plenumasi mogli ste i Vijećnicu ponovo zapalit hebo vas fahro izmanipulirane, nehljebi neradnicki
Četnici su 25.avgusta 1992. zapalili našu biblioteku, dva miliona knjiga i rukopisa je izgorjelo.goran16v wrote:Ja zivim za dan kad ce Vjecnica biti otvorena i kad cu bivsim komsijama i bivsim sarajlijama moci napisati: dzaba ste je zapalili i pobjegli iz grada u sume, izgradili smo je opet, a vi ostadoste u sumama, i sa da mi fahrici i kojekakvi plenumski placenici upropaste taj dan!?![]()
Meni to sve nekako vuce da onima koji se deklarativno bore za bolje drustvi i bolje sutra zapravno zarad licnih interesa nista nije sveto. Paljevinu Skupste grada i Predsjednistva su mogi u jednoj minimalnoj mjeri i opravdati, ali ako upropaste ceremoniju otvaranja Vijecnice onda dileme nema.
Ko ovog picopjevca na 1:14 što bi da probija kordonCherry-Cherry wrote:stoka seljacka. joj da ih hoce policija nalupati, voljela bih vise neg ista.
weredsf wrote:Cherry-Cherry wrote:stoka seljacka. joj da ih hoce policija nalupati, voljela bih vise neg ista.
Nalupali su ovog heroja ulice koji je pokusao proci,batinama su ga vratili na tvornicke postavke
ko ba mi ?kamen spoticanja wrote:Nisu je gradili ni oni koji su je zapalili 92.simonese wrote:sto da ne,nismo je od svojih para ponovo izgradilikamen spoticanja wrote:Plenumasi mogli ste i Vijećnicu ponovo zapalit hebo vas fahro izmanipulirane, nehljebi neradnicki
Za iste interese vi radite majku vam izdajnicku
flashali ROM i vratili originalni firmwareweredsf wrote:Cherry-Cherry wrote:stoka seljacka. joj da ih hoce policija nalupati, voljela bih vise neg ista.
Ako ne kontas simboliku onda ti imas daleko vecih problema od Vijecice...VjecitiStudent wrote:Četnici su 25.avgusta 1992. zapalili našu biblioteku, dva miliona knjiga i rukopisa je izgorjelo.goran16v wrote:Ja zivim za dan kad ce Vjecnica biti otvorena i kad cu bivsim komsijama i bivsim sarajlijama moci napisati: dzaba ste je zapalili i pobjegli iz grada u sume, izgradili smo je opet, a vi ostadoste u sumama, i sa da mi fahrici i kojekakvi plenumski placenici upropaste taj dan!?![]()
Meni to sve nekako vuce da onima koji se deklarativno bore za bolje drustvi i bolje sutra zapravno zarad licnih interesa nista nije sveto. Paljevinu Skupste grada i Predsjednistva su mogi u jednoj minimalnoj mjeri i opravdati, ali ako upropaste ceremoniju otvaranja Vijecnice onda dileme nema.
Biblioteke tamo nema, niti će je biti, a da nije bilo EU ni sama zgrada nikada ne bi bila obnovljena.
Stoga zbilja ne kontam, zbog čega je slavlje i kako smo 'mi' i čime ovim porazili četnike?
Kako je nece biti, nedavno si pisao kako ce gradska uprava istjerati bibliotekuVjecitiStudent wrote:Četnici su 25.avgusta 1992. zapalili našu biblioteku, dva miliona knjiga i rukopisa je izgorjelo.goran16v wrote:Ja zivim za dan kad ce Vjecnica biti otvorena i kad cu bivsim komsijama i bivsim sarajlijama moci napisati: dzaba ste je zapalili i pobjegli iz grada u sume, izgradili smo je opet, a vi ostadoste u sumama, i sa da mi fahrici i kojekakvi plenumski placenici upropaste taj dan!?![]()
Biblioteke tamo nema, niti će je biti, a da nije bilo EU ni sama zgrada nikada ne bi bila obnovljena.
Stoga zbilja ne kontam, zbog čega je slavlje i kako smo 'mi' i čime ovim porazili četnike?
vjeciti samo ima taj anti-protivni problemcic... inace je sasvim ok, al eto malcice pretjera...goran16v wrote:Ako ne kontas simboliku onda ti imas daleko vecih problema od Vijecice...VjecitiStudent wrote:Četnici su 25.avgusta 1992. zapalili našu biblioteku, dva miliona knjiga i rukopisa je izgorjelo.goran16v wrote:Ja zivim za dan kad ce Vjecnica biti otvorena i kad cu bivsim komsijama i bivsim sarajlijama moci napisati: dzaba ste je zapalili i pobjegli iz grada u sume, izgradili smo je opet, a vi ostadoste u sumama, i sa da mi fahrici i kojekakvi plenumski placenici upropaste taj dan!?![]()
Ako ne kontaš nekadašnji značaj i simboliku paljenja NACIONALNE biblioteke, jednog od simbola države Bosne i Hercegovine, ne mogu ni ja tebi pomoći.goran16v wrote:Ako ne kontas simboliku onda ti imas daleko vecih problema od Vijecice...VjecitiStudent wrote:Četnici su 25.avgusta 1992. zapalili našu biblioteku, dva miliona knjiga i rukopisa je izgorjelo.goran16v wrote:Ja zivim za dan kad ce Vjecnica biti otvorena i kad cu bivsim komsijama i bivsim sarajlijama moci napisati: dzaba ste je zapalili i pobjegli iz grada u sume, izgradili smo je opet, a vi ostadoste u sumama, i sa da mi fahrici i kojekakvi plenumski placenici upropaste taj dan!?![]()
Na snimku se vidi to raspolozenje, raduje me toAlfons Kauders wrote:flashali ROM i vratili originalni firmwareweredsf wrote:Cherry-Cherry wrote:stoka seljacka. joj da ih hoce policija nalupati, voljela bih vise neg ista.
Nalupali su ovog heroja ulice koji je pokusao proci,batinama su ga vratili na tvornicke postavke![]()
gle cuda... malo sad teze paliti i mlatiti muriju kad odnos snaga nije 1:100... a jos drotovi horni da vrate od prosli put, s kamatama
da, i gradonacelnik ce haman za svoj ured imati otprilike isto kvadrata kao causesku... jer vijecnica je obnovljena SAMO zato da bi tamo sjedio gradonacelnik i uprava... nista drugo tamo nece biti, svi ce fino imati po 200m2, da mogu basketa igratweredsf wrote:Kako je nece biti, nedavno si pisao kako ce gradska uprava istjerati bibliotekuVjecitiStudent wrote:Četnici su 25.avgusta 1992. zapalili našu biblioteku, dva miliona knjiga i rukopisa je izgorjelo.goran16v wrote:Ja zivim za dan kad ce Vjecnica biti otvorena i kad cu bivsim komsijama i bivsim sarajlijama moci napisati: dzaba ste je zapalili i pobjegli iz grada u sume, izgradili smo je opet, a vi ostadoste u sumama, i sa da mi fahrici i kojekakvi plenumski placenici upropaste taj dan!?![]()
Od kada je napravljena u njoj postoji Gradonacelnikov ured i jos neke kancelarije namjenjene za upravu grada, sada su oni u cudu sto ce tamo ponovo biti Gradonacelnik, cuj Gradonacelnik u gradskoj Vijecnici, pa to nigdje na svijetu nemada, i gradonacelnik ce haman za svoj ured imati otprilike isto kvadrata kao causesku... jer vijecnica je obnovljena SAMO zato da bi tamo sjedio gradonacelnik i uprava... nista drugo tamo nece biti, svi ce fino imati po 200m2, da mogu basketa igrat
Sta papani znaju,,,weredsf wrote:Od kada je napravljena u njoj postoji Gradonacelnikov ured i jos neke kancelarije namjenjene za upravu grada, sada su oni u cudu sto ce tamo ponovo biti Gradonacelnik, cuj Gradonacelnik u gradskoj Vijecnici, pa to nigdje na svijetu nemada, i gradonacelnik ce haman za svoj ured imati otprilike isto kvadrata kao causesku... jer vijecnica je obnovljena SAMO zato da bi tamo sjedio gradonacelnik i uprava... nista drugo tamo nece biti, svi ce fino imati po 200m2, da mogu basketa igrat
Oni koji su zapalili predsjednistvo, drzavni arhiv i Vijecnicu 92.simonese wrote:
ko ba mi ?
i zipa kome majku spominjes
instalirali mu Android 4.5 Kadaifweredsf wrote:Na snimku se vidi to raspolozenje, raduje me toAlfons Kauders wrote:flashali ROM i vratili originalni firmwareweredsf wrote:
Nalupali su ovog heroja ulice koji je pokusao proci,batinama su ga vratili na tvornicke postavke![]()
gle cuda... malo sad teze paliti i mlatiti muriju kad odnos snaga nije 1:100... a jos drotovi horni da vrate od prosli put, s kamatama
Istinito taman koliko i Bakirovo oslobađanje Alije.weredsf wrote:Od kada je napravljena u njoj postoji Gradonacelnikov ured i jos neke kancelarije namjenjene za upravu grada, sada su oni u cudu sto ce tamo ponovo biti Gradonacelnik, cuj Gradonacelnik u gradskoj Vijecnici, pa to nigdje na svijetu nemada, i gradonacelnik ce haman za svoj ured imati otprilike isto kvadrata kao causesku... jer vijecnica je obnovljena SAMO zato da bi tamo sjedio gradonacelnik i uprava... nista drugo tamo nece biti, svi ce fino imati po 200m2, da mogu basketa igrat
ama jesi,ali je zalosno da mi nismo mogli za 20.g skupit pare i reci,"E,mi smo je ponovo napravili"kamen spoticanja wrote:Oni koji su zapalili predsjednistvo, drzavni arhiv i Vijecnicu 92.simonese wrote:
ko ba mi ?
i zipa kome majku spominjes
Njima majku spominjem...jel mozda nisam upravu?