sarajevoxxxx wrote:Challenger__ wrote:
Tu "mržnju" vidi samo Zio-Wahhabi blok i njihovi kurdski sateliti (Barzanijev kriminalni krug).
Pogledaj današnje zastave u Kirkuku "ja husein" i dr. čovječe Irak se guši u sektaštvu. Zašto rat protiv Kurda? Jesu li Kurdi puštali Isil u Siriju i Irak ili Turska? Zar nije logično da za pad Mosula odgovara vlada u Bagdadu?
Šije i njihovu opsjednutost vehabijama koristili su protiv Isila, danas ih koriste protiv Kurda, ko je slijedeći na redu? A u oba rata i protiv Isila i evo sada protiv Kurda sve uredno Iran i šiitske milicije sarađuju sa Amerikancima

Ahaaaa, smeta ti "ja Husein!", a nije ti smetalo "ja Muavyah" kada je tvoj miljenik, krepali Zehran Aloush, pocetkom revolucije uzvikivao (zelis li da opet postavljam video?)?! I sta kazes, nisi munafik, vrijedja te to?!
Znas li ti, uopce, sta znaci "ja Husein"?! To moze smetati iskljucivo nasibijama, mrziteljima casnog Ehli Bejta.
Za hazreti Huseinovu casnu borbu, ustanak protiv nepravde, tiranije i zla je svako cuo, sirom Dunjaluka, bez obzira na vjeroispovijest i licna uvjerenja. Zna se kome jedino ta parola moze smetati.