Ukrajina

Post Reply
Murat Sabanovic

#16001 Re: Ukrajina

Post by Murat Sabanovic »

@jef
kada klupko postane toliko zamrseno (da ga nemozes odmrsiti kao posmatrac),onda pocni pratiti trag novca! vidjeces kako se lako odmrsava.
sanjin_1

#16002 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

dječak sa šibicama wrote:Bezveze se keberis ko budala na brasno, Interpol nikoga ne stavlja na potjernicu bez jasnih dokaza.

Doticni Yarosh je bio usko povezan sa likvidiranim cecenskim teroristom Doku Umarovim, takodje je dokumentovano njegov pokusaj miniranja plinovoda izmedju Rusije i Ukrajine.
Ma hajde bjezi...zar ono i Jovan Divjak i Ejup Ganic nisu bili na Interpolovoj potjernici?

Zalosno koliko ste providni..
sanjin_1

#16003 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

pici wrote:
KOMANDANT SLAVJANSKA, STRELKOV: Zašto Rusija i Putin ne intervenišu, jel čekaju da nas sve pobiju?

Image
zato sto se s druge strane ne nalaze slabo naouruzani golobradi mladici u tenisicama i trenerkama neg do zuba naouruzana ukrajinska armada...nisi naviko kokosHaru da ti uzvracaju neg bi u pljacku, klanja i silovanja ko u bosni...e kurko na kvadrat...Jadovane...
:thumbup:

Neka cmizdri sada svinja fasisticka, od srca se nadam da ce dozivjeti istu sudbinu kao 3,000 nevinih civila u Visegradu (ovo samo da ne bi bilo zabuno, od srca mu to zelim)
sanjin_1

#16004 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

Challenger__ wrote:
505sCrtom wrote:
Challenger__ wrote:
moj izvor - http://www.lenpravda.ru/anekdot
ocito da tvoji izvori nisu pouzdani. tj. nisi ti pouzdan. dailymail.co.uk/Sunbathers-join-nuns-Rios-Copacabana-beach-million-Catholics-gather-evening-service-Pope.html
Vidi. Ja nemam nikakav problem sa foto-ilustracijom koja može i ne mora biti vjerodostojna. Akcenat je na nečemu drugom, na informaciji o enormnom porastu broja turista na Krimu.

Molim lijepo.
:lol: :lol: :lol: :lol:

E moj "analiticaru" ..... davno ja spomenuh onu o pralelnom svijetu u kojem vi zivite...i sve ti je ovako....
sanjin_1

#16005 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

Challenger__ wrote::lol:

Lako ćemo za mene ili vas. Tu smo da se korigujemo ako je fotka *urac. Od toga nikoga neće zaboliti glava. A kada se vratim želim da čujem vas: "Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu..."

:wink:

Vozdrica.
Bjezi noste djavo ne blamiraj se ko kakav degen...
Onaj ko izbaci ovakvu glupost kao ti sa ovom slikom gubi pravo da se uopse javlja na forumu .. a ono bi jos nekakve zahtjeve postavljalo... :lol:
Ipak mislim da je u ovoj situaciji prikladnije da cujemo "Chelli je lagao" jer sve cinjenice ukazuju upravo na takav razvoj situacije..
sanjin_1

#16006 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

jastuk1 wrote:Umjesto da protestuju protiv rata, onO protestujE što nema dobrU opremu. :( ČETNICI NAD ČETNICIMA I OVE NJIHOVE ŽENTURAČE ČETNIKULJE.

Cetnici su oni koji ratuju rame uz rame sa Strelkovom i ruskim fasitima. Bas kao i u Bosni i Hercegovini...
sanjin_1

#16007 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

KAMI666 wrote:Pametni protesti. Za koga ratovati, za ciju fotelju? Nek sami uzmu puske u ruke i neka pokazu drugima kako se to radi.

Nikome se ne gine za radi tudji interesa.
Osim naravno cetnicima i ruskim fasistima.
sanjin_1

#16008 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

jastuk1 wrote:
KAMI666 wrote:Pametni protesti. Za koga ratovati, za ciju fotelju? Nek sami uzmu puske u ruke i neka pokazu drugima kako se to radi.

Nikome se ne gine za radi tudji interesa.
Osim možda Kozacima koji su danas imali neku smotru. Nakon fašističke Ukrajinske armije ove spodobe baš ne mogu. Al ipak smatram da Donbas I BILO KOJI DRUGI DIO UKRAJINE ima pravo da ne želi živjeti sa pljuvačima po sebi i fašistima.

Fasisticka je armija ona koja vrsi aneksiju (e) suverenih zemalja. U ovom slucaju to su ruski fasiti podpomognuti pravoslavnim teroristima
sanjin_1

#16009 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

Black swan wrote: u mojim postovima ne veličam zločine i ne spominjem BiH
Naravno da ne spominjes a i najvecoj budali je jasno zasto jer kontas da ces popusiti ban. Da parafraziram Dezulovica od neki dan, guzice bi ti dao samo kad bi smio reci ono sto zaista mislis o BiH ..
sanjin_1

#16010 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

dječak sa šibicama wrote:Nadam se da su dezurni klovnovi zavrsili sa offtopicarenjem, cetnicima i tako dalje, neda mi se citati zadnjih par stranica, pa da nastavimo sa Ukrajinom.

Nakon Yacenjukove ostavke i pada vlade, Ukrajina planira nove izbore... ima se para? :D

Amerikanci su od te drzave napravili novi Irak, mora im se odati priznanje, kauboji su maheri, svjetski prvaci u rasturanju tudjih domovina. Paraziti. Kakva pantljicara, i nju su zajebali.
Kako su cetnici u Ukraini "ooftopicarenje" ? Citas li ti ikakve vijesti? Ako ne vrati se koju stranicu unazad, sve lijepo dokumentovano cak i fotografisano (nemoj se zahebat pa nabasat na one "analiticareve" slike)
jastuk1

#16011 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

sanjin_1 wrote:
Fasisticka je armija ona koja vrsi aneksiju (e) suverenih zemalja. U ovom slucaju to su ruski fasiti podpomognuti pravoslavnim teroristima
Uvažavam tvoj stav, a smatram da je Ukr hunta fašistička jer granatama ubija civile pred kućnim pragom. Ubijanjem civila se ne brani, niti se tako ikad može odbraniti jedna suverena zemlja.

Žalosno je i za svaku osudu na šta je spala Ukrajina i koji je metod da brani svoju teritoriju izabrala.
jefferson

#16012 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Konfucije je rekao:
Uci istoriju da bi definisao buducnost!

https://www.youtube.com/watch?v=6BLG4RDHbi4#t=2022
zilog

#16013 Re: Ukrajina

Post by zilog »

Challenger__ wrote:
505sCrtom wrote:fotografija je sa copacabane, kada je tamo papa bio, prosle godine.
moj izvor - http://www.lenpravda.ru/anekdot
Kao i tvoji fasisticki izvori, nemas ni trunke obraza ni za izvinjenje...
Nego dopunjavas sa titlom na laznpj slici
Challenger__ wrote:Vidi. Ja nemam nikakav problem sa foto-ilustracijom koja može i ne mora biti vjerodostojna. Akcenat je na nečemu drugom, na informaciji o enormnom porastu broja turista na Krimu.
Seoske varalice
zilog

#16014 Re: Ukrajina

Post by zilog »

sanjin_1 wrote:Ipak mislim da je u ovoj situaciji prikladnije da cujemo "Chelli je lagao" jer sve cinjenice ukazuju upravo na takav razvoj situacije..
U sridu :thumbup:

Sada ne vadi
zilog

#16015 Re: Ukrajina

Post by zilog »

Da stvar bude tragicnija, na vrhu stranice sa koje je trol pokupio sliku, pise:

Питерские анекдоты
Peterburski Vicevi

Eto odakle samoobljubljeni trol pokusava podvaliti stvari drugim forumasima.
5 0 5

#16016 Re: Ukrajina

Post by 5 0 5 »

Igor Strelkov: Key MH17 Crash Suspect Linked to Massacre of 3,000 Bosnian Muslims in 1992

http://bit.ly/1nIc1bo
Alfons Kauders

#16017 Re: Ukrajina

Post by Alfons Kauders »

Alfons Kauders

#16018 Re: Ukrajina

Post by Alfons Kauders »

tema o ratu u ukrajini... i srpski salonac u dva posta predje na pricu o turskom zulumu i genocidu pocinjenom nad armencima... dokazujuci po ko zna koji put da krv nije voda... :D
Martinez_

#16019 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Alfons Kauders wrote:tema o ratu u ukrajini... i srpski salonac u dva posta predje na pricu o turskom zulumu i genocidu pocinjenom nad armencima... dokazujuci po ko zna koji put da krv nije voda... :D
Dok Alfonsova prethodnica na forumu non stop prebira o Srbima, četnicima i njihovoj naklonosti Izraelu i Rusiji. Šta li je to, krv ili frustracija?
Alfons Kauders

#16020 Re: Ukrajina

Post by Alfons Kauders »

Martinez_ wrote:
Alfons Kauders wrote:tema o ratu u ukrajini... i srpski salonac u dva posta predje na pricu o turskom zulumu i genocidu pocinjenom nad armencima... dokazujuci po ko zna koji put da krv nije voda... :D
Dok Alfonsova prethodnica na forumu non stop prebira o Srbima, četnicima i njihovoj naklonosti Izraelu i Rusiji. Šta li je to, krv ili frustracija?
Srbi nisu naklonjeni Izraelu, samo je srpska politika ocajna i trazi bilo kakvog saveznika. Izrael zivo zaboli kurac i za vama i za nama.

A sreca nasa da ste naklonjeni Rusiji. Da ste kojim slucajem bili naklonjeni zapadu, Bosna bi davno prestala postojati, a Kosovo bi zaista bilo srce Srbije.

U proteklih 100 godina Srbija je od regionalne sile postala crna rupa Evrope. Prije 100 godina Bosna nije imala nikakvu sansu da se izbori za nezavisnost a Bosnjaci su bili samo jedna mala etnicka grupa na brdovitom Balkanu, 600,000 ljudi spram vise od 4,000,000 Srba u okruzenju, ukljucujuci 800,000 u samoj Bosni.

Mi smo od nicega stvorili nesto, nista posebno, ali barem nesto. Vi ste prosjecnu, naprednu evropsku drzavu na granici izmedju istoka i zapada, na uscu Save i Dunava, pretvorili u anus Evrope okruzen neprijateljima. Cestitam na viziji, samo nastavite, vidim da vam super ide.
Co0l

#16021 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Ima li vijesti iz Luganska,kakva je tamo situacija?Ono javise prije dva-tri dana da je ukrajinska vojska usla u juzni,cini mi se,dio grada.Je li tacno to i vode li se borbe u gradu?
dječak sa šibicama

#16022 Re: Ukrajina

Post by dječak sa šibicama »

Dakle, od 1. avgusta nema vise plata vojsci.

Bice zanimljivo pratiti desavanja u Ukrajini narednih dana, vladajuca koaliocija se raspala, po svjedocenjima mobiliziranih ukrajinskih vojnika vecina njih Desni sektor i njihove paravojne formacije mrzi vise nego pobunjenike, na kraju ce tu doci do medjusobnog obracuna UA i Nacionalne garde (citaj nacista iz Desnog sektora).

Nacionalnoj gardi ne ukidaju plate, da dodam.

A galicijani dovedeni na Maidan, sade luk i paprike po Kijevskim parkovima :lol: nece seljaci nazad na selo :lol: paralele za povlaciti.
Challenger__

#16023 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

insomnia78 wrote: Upravu si
Desava se i najboljima
Klixu npr.
I evo sad i Chelengeru :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Znaš kako... Po pravilu dobro provjerim izvor prije nego informaciju/foto zakačim na forum. Jučer ne, jer sam, radeći par poslova paralelno, mehanički prenio informaciju sa stranih foruma. Kao danas 505-ica:
505sCrtom wrote:...http://bit.ly/1nIc1bo
A na izvoru fotografija lika koji nije Strelkov.
Challenger__

#16024 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Ali, kapiram, što je dopušteno konju, nije senatoru, pa je nastalo seosko veselje.
dječak sa šibicama

#16025 Re: Ukrajina

Post by dječak sa šibicama »

Za Kijev ne znam, a vladajuca koalicija je pala :)

Jos samo da... zahladi... a nema vise ruskog plina... bice njima Maidan 2.
Post Reply