nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
l33t
#16001 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa ev prvih 20 sec... na 0.22 da je iz suprotnog pravca blize bilo vozilo o ovome bi se na crnoj hronici pisalo
i da spuco je nju adrenalin dala mu je odma poslije da se smire (bebo polako vikala)
i da spuco je nju adrenalin dala mu je odma poslije da se smire (bebo polako vikala)
- славянин
#16002 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sve je ovo sa srecom prosao ... jer da se desila cak i mala nepredvidjena situacija (da je neko malo jace nakocio,krenuo da se iskljuci ili ukljuci na cestu) skupljali bi dijelove a i ovog sumahera i pratnju mu po cesti - a posle “steta mladih zivota”l33t wrote:pa ev prvih 20 sec... na 0.22 da je iz suprotnog pravca blize bilo vozilo o ovome bi se na crnoj hronici pisalo
-
l33t
#16003 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
normalno da je sreca, al ona konta i on isto da zna voziti.. jedna poznanica kaze za ovu brzu voznju isto tako " jaranica me vozila sve izmedju auta ide po gradu brzo vozi - bas zna voziti "славянин wrote:Sve je ovo sa srecom prosao ... jer da se desila cak i mala nepredvidjena situacija (da je neko malo jace nakocio,krenuo da se iskljuci ili ukljuci na cestu) skupljali bi dijelove a i ovog sumahera i pratnju mu po cesti - a posle “steta mladih zivota”l33t wrote:pa ev prvih 20 sec... na 0.22 da je iz suprotnog pravca blize bilo vozilo o ovome bi se na crnoj hronici pisalo
fuj - sto neko rece pritisak mu se digo zbog klipa... ovdje kriviti i njega i nju sto sjeda sa ovakvim retardom u auto
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16004 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
l33t wrote:jaranica me vozila sve izmedju auta ide po gradu brzo vozi - bas zna voziti "
da nije vanessssica ?
-
l33t
#16005 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
to ona luda sa nekim sarenim golfombitanga_sa_otesa wrote:l33t wrote:jaranica me vozila sve izmedju auta ide po gradu brzo vozi - bas zna voziti "![]()
![]()
![]()
![]()
da nije vanessssica ?
- bitanga_sa_otesa
#16006 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma ja ,rejserka...l33t wrote: to ona luda sa nekim sarenim golfom? nije to ta ima jos talenata
- vješalica
#16007 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kad ih pronosaju na tabutu ide posebna tura ronjenja suza i jadikovanja sjebanim roditeljimabitanga_sa_otesa wrote:ma stavi ynate heyteri....samo treba gasat i divljat,tako se glupe kokoske i debili impresioniraju
obična seljačkoglava fukara i da izgini jedino bi mi bilo žao nevinog insana kojeg bi pokupili
poslije one tragedije sa onim kretenom i BMWom još uvijek ima bolesnika i prehlađenih degenerika koji bi našli opravdanja za ovakve seljačke izdrkotine
- bitanga_sa_otesa
#16008 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
uvijek ce ih i biti jer njihov ćunersko-rejserski mozak i IQ im ne dozvoljava da razmisle da ce se njima to desiti,jer oni su svi superiorni, bolji i brzi od drugih...vješalica wrote: kad ih pronosaju na tabutu ide posebna tura ronjenja suza i jadikovanja sjebanim roditeljima
obična seljačkoglava fukara i da izgini jedino bi mi bilo žao nevinog insana kojeg bi pokupili
poslije one tragedije sa onim kretenom i BMWom još uvijek ima bolesnika i prehlađenih degenerika koji bi našli opravdanja za ovakve seljačke izdrkotine
- славянин
#16009 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima neka ja sam se smijao - u golfu sivom... taksista joj na raskrsnici uze prvenstvo onda na gas da ga udari jedva pobjeze ko oprzen taksista 
- bitanga_sa_otesa
#16010 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pokusala je nedavno meni da se uvaljuje pa je iznenada odustalaславянин wrote:Ima neka ja sam se smijao - u golfu sivom... taksista joj na raskrsnici uze prvenstvo onda na gas da ga udari jedva pobjeze ko oprzen taksista
- vješalica
#16011 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vjeruj mi 70% degena koji nadju nacina da objasne kako se svakome moglo desiti su seljacke lole koje su gore od 90% cunera i mudera sa raspalim grobovima iz 1983. Getejima /peterostrukim ajnspricom itd...bitanga_sa_otesa wrote:uvijek ce ih i biti jer njihov ćunersko-rejserski mozak i IQ im ne dozvoljava da razmisle da ce se njima to desiti,jer oni su svi superiorni, bolji i brzi od drugih...vješalica wrote: kad ih pronosaju na tabutu ide posebna tura ronjenja suza i jadikovanja sjebanim roditeljima
Mahom su to besposlene seljandure koje su napravile zajedicki FB profil "Nizama Munto Papkanovic'' i otisnule se u medijski prostor putem drustvenih mreza a uvijek im nadjes kamaru slika sa " teferidza" gdje janje okrecu pod auspuhom dvojke i vesele se i lafo njeguju ljudskost i dobrotu
Obavezno Allahanje i Dzenetanje i saburaj.....
Vamo kad vide dobro auto mutiraju u ludjake i nek malo se djeca provozaju kaf imaju, jednom se zivi,mladost je to,ja volim svoje dijete kad je Allah dao nek imade
Takva ti budala naleti na cesti i hajde ti u najgorem slucaju trazi pravdu po sudovima a u najboljem lezi i nek ti lezarina bude 8,5KM godisnje i nije neki trosak, i nek ti stoji umjetno cvijece do dana uskrsnuca
- hellhammer
#16012 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovaj maksimalno vozi 120km/hbitanga_sa_otesa wrote:https://tuzlanski.ba/carsija/polako-pog ... KCzv0Rf_0k
- bitanga_sa_otesa
#16013 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
moze se desiti svakome ko izaziva ili receno po narodski: ko je trazio qrca uvijek ga je i nasao...najgore je kad takvi povrijede ili ubiju nekoga neduznog ili mu uniste imovinu....vješalica wrote: Vjeruj mi 70% degena koji nadju nacina da objasne kako se svakome moglo desiti su seljacke lole koje su gore od 90% cunera i mudera sa raspalim grobovima iz 1983. Getejima /peterostrukim ajnspricom itd...
Mahom su to besposlene seljandure koje su napravile zajedicki FB profil "Nizama Munto Papkanovic'' i otisnule se u medijski prostor putem drustvenih mreza a uvijek im nadjes kamaru slika sa " teferidza" gdje janje okrecu pod auspuhom dvojke i vesele se i lafo njeguju ljudskost i dobrotu
Obavezno Allahanje i Dzenetanje i saburaj.....
Vamo kad vide dobro auto mutiraju u ludjake i nek malo se djeca provozaju kaf imaju, jednom se zivi,mladost je to,ja volim svoje dijete kad je Allah dao nek imade
Takva ti budala naleti na cesti i hajde ti u najgorem slucaju trazi pravdu po sudovima a u najboljem lezi i nek ti lezarina bude 8,5KM godisnje i nije neki trosak, i nek ti stoji umjetno cvijece do dana uskrsnuca
- bitanga_sa_otesa
#16014 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hellhammer wrote: Ovaj maksimalno vozi 120km/h

- Bakir1
#16015 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mislim da bi bio red da ga nas forumas izazove na megdan 
- amar1994
#16016 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mirzet ce ih u macanu uzet 
-
BadBoy
#16017 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja mislim da policija može na osnovu ovog klipa provesti istragu i tako doći do kretena. Na isti način su uhvatili i kaznili onog motordžiju što je onomad vozio od Konjica do Sarajeva za 20 minuta.
Ali neće, jer im je mrsko raditi.
- славянин
#16018 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo moze li se ovakav snimak koristiti kao dokaz ?BadBoy wrote:Ja mislim da policija može na osnovu ovog klipa provesti istragu i tako doći do kretena. Na isti način su uhvatili i kaznili onog motordžiju što je onomad vozio od Konjica do Sarajeva za 20 minuta.
-
BadBoy
#16019 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa ne može ovaj snimak jer se na njemu slabo vidi bilo šta. Ali ako imaju nadzorne kamere sa obližnjih pumpi ili objekata mogu na osnovu toga dodatno potvrditi brzinu kretanja.славянин wrote:Samo moze li se ovakav snimak koristiti kao dokaz ?BadBoy wrote:Ja mislim da policija može na osnovu ovog klipa provesti istragu i tako doći do kretena. Na isti način su uhvatili i kaznili onog motordžiju što je onomad vozio od Konjica do Sarajeva za 20 minuta.
Uostalom, da ga malo pritisnu priznao bi debil sam, sve.
- drug_profi
#16020 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da je proizasla nesreca iz ove voznje, snimak bi sigurno bio uvrsten u dokaze. Ovako pojeo vuk magarca.
Inace ja bih predlozio da prekoracenje brzine za 100% bude smatrano krivicnim djelom kao izazivanje opste opasnosti.
Inace ja bih predlozio da prekoracenje brzine za 100% bude smatrano krivicnim djelom kao izazivanje opste opasnosti.
-
Throttle
#16021 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako nadzorna kamera uhvati nekog na 240kmh dovoljno ostro, proizvodjacu treba skinut kapu 
- zomri
#16022 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
drug_profi wrote:Da je proizasla nesreca iz ove voznje, snimak bi sigurno bio uvrsten u dokaze. Ovako pojeo vuk magarca.
uz oduzimanje i uništavanje vozila bez izuzetaka. ovakve najviše boli kad im ljubimca uzmeš.
- Travnički Noćni Šetač
#16023 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma najgore u cijeloj priči je to što će iz ove i ovakve vožnje jednog dana proizići nesreća...sada nije ali drugi put hoće...drug_profi wrote:Da je proizasla nesreca iz ove voznje, snimak bi sigurno bio uvrsten u dokaze. Ovako pojeo vuk magarca.
- basicm
#16024 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne mora znaciti, mozda mlada bude lakse davala pa ce njegove frustracije biti proslost.
-
shandrprcSA