BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#1601 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Layne wrote:
LSD wrote:A sinoc ste poletili da svašavate na slovence...sad halale tražite :D
Znaš brate kolko mene boli kita kako je Željo sinoć igro :roll:

Ja, za razliku od nekih, navijam da MOJ klub pobjedi, a ne da najveći rival izgubi što većom razlikom.
Ma promjenit ces ti te stavove vremenom, polako :-) tako sam i ja do skora ,ali me hjeteri natjeraše da se moram držati one Oko za oko, pasta za zube :P
Zbog sinošnjeg opšteg slavlja, covjek mora na silu navijati za bugare koji su mi inace ogavni do jaja :roll: muka je to velika, ali što se mora nije ni teško :-?
ibizza

#1602 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ibizza »

hypko_nurko wrote:
ibizza wrote:
burek_in_space wrote:U revanshu ce Levski igrati drugachije, ici ce na varijantu da ga odmah zabiju na pochetku utakmice, i onda bunkerica. Pitanje je hoce li moci ovi nashi taktichki odraditi ono shto im Jovic odredi.

Mada, tuzhno je ovo da se gleda ko je kod nas bolji, samo zato shto je manje izgubio. Poraz je poraz.
Realno,Sarajevo bi onakav Maribor pocijepalo sinoc...
takodjer,poraz je poraz,ali nas poraz je mnogo "laksi" i mi imamo realne sanse da se plasiramko dalje...

Ovog Levskog treba nabiti 2-0 :thumbup:
pocijepalo bi ko veceras sto pocijepaste levski
a ocito te pamcenje sluzi kad si zaboravio da je prije mjesec taj isti maribor uvalio vama 6 komada. s toga tisu misu
Jel ti vokri sto nismo primili petardu?
Jel ti vokri sto je SARAJEVO veceras bilo bolje i sto je nadigralo protivnika?
Citam tvoje komentare od sinoc,sinoc si srao ovdje kako se eto mi sladimo vasim porazonm,kako smo kompleksasi itd,pa sta si ti onda,imas obraza poslije ovakve igre pricati nesto?
Kemal Malovčić

#1603 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

Marijan je rekao sve o odnosu Levskog i Maribora. :thumbup:
hypko_nurko

#1604 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

ibizza wrote:Jel ti vokri sto nismo primili petardu?
Citam tvoje komentare od sinoc,sinoc si srao ovdje kako se eto mi sladimo vasim porazonm,kako smo kompleksasi itd,pa sta si ti onda,imas obraza poslije ovakve igre pricati nesto?
šest komada, šest :lol:
primicete vi na kosevu pet komada, ne sumnjam ja u levski ;-)
Last edited by hypko_nurko on 19/07/2012 21:36, edited 1 time in total.
BalkanPrince1

#1605 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BalkanPrince1 »

Treba sto vise napadati na pocetku kad igramo na Kosevu. Nece moci Bugari izdrzati Sarajevski blitzkrieg Image
LSD

#1606 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

The 51st State wrote:
LSD wrote:
JThomas wrote:bili su po grupnim fazama, al' nisu zadnjih godina.

ne, željo nije smio izgubiti 4-1, nije bilo nijednog razloga za to. za razliku od onih u tel avivu koji su nam svaku akciju mogli dati gol, ovi su baš hajrovali našom glupošću ni krivi ni dužni. minimalni poraz bi bio realan obzirom na prikazanu igru.
Ma jok ba...divovi su najbolji reprezenti obraza grada, države, kantona, mjesne zajednice, svoje mahale....mašu sa minimanim porazima u drugim pretkolom ko sa zastavom....ponos je to :-) golema qurcebana
I onda upiru prstom na ko fol ljubomorne, naravno po njihovom.
ispadas glupa kad hoces nazor da budes duhovit, ovakva partija nekog naseg tima, osim sarajeva, protiv ovakvih ekipa, ostaje ceznja.

p.s.
jeli ono penal bio?
Ceznja, jel :lol: ....nisam znao da si ceznjiv i u porazima :-) ali ako je tebi dobro, dobro je i meni :D
Baltazar_khan

#1607 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

a čekajte, jel šta cvrčak hajrovao na kladionici, rekao je da će igrati neke hendikepe pa će onda na more u lijepu našu? :mrgreen:
Last edited by Baltazar_khan on 19/07/2012 21:37, edited 1 time in total.
JThomas

#1608 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

burek_in_space wrote:
LSD wrote: http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... 011_1.html

vidi ovo :-) ....pošto kolege izvlace neke paralele, a ja to nisam zapoceo prvi
Nemam ja problem sa tim shto je Zheljo prvak ( mislim imam :mrgreen: , ali Sarajevo ima 30 kola koliko i Zheljo da to promijeni ), ali je problem kada se pochne omalovazhavati ono shto je fakt - Zheljo je dobio objektivno slabiju ekipu od Sarajeva i...obrukao se.
Isto to cu reci i kada se mom Sarajevu to desi.
uopšte se ne bih složio. ali vidjećemo.
salle_eh1986

#1609 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by salle_eh1986 »

ibizza wrote:Jel ti vokri sto je SARAJEVO veceras bilo bolje i sto je nadigralo protivnika?
eh jebiga sad, od poraza do revanša će doći priča da ste ih totalno razvalili ali ljudi iz jedne kontre dali gol i pobjedili
nemoj sad i ti pretjerivati, jeste bili dobri, bolji niste
LSD

#1610 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

burek_in_space wrote:
LSD wrote: http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... 011_1.html

vidi ovo :-) ....pošto kolege izvlace neke paralele, a ja to nisam zapoceo prvi
Nemam ja problem sa tim shto je Zheljo prvak ( mislim imam :mrgreen: , ali Sarajevo ima 30 kola koliko i Zheljo da to promijeni ), ali je problem kada se pochne omalovazhavati ono shto je fakt - Zheljo je dobio objektivno slabiju ekipu od Sarajeva i...obrukao se.
Isto to cu reci i kada se mom Sarajevu to desi.
Naravno to je samo tvoje mišljenje, bez uvrede...više pokaza onaj Hibernians od bugara, bar zabiše 6 komada ako ništa
Kemal Malovčić

#1611 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

salle_eh1986 wrote:
ibizza wrote:Jel ti vokri sto je SARAJEVO veceras bilo bolje i sto je nadigralo protivnika?
eh jebiga sad, od poraza do revanša će doći priča da ste ih totalno razvalili ali ljudi iz jedne kontre dali gol i pobjedili
Ja mislim (a trudim se realan biti) da jesmo bili bolji...
ibizza

#1612 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ibizza »

hypko_nurko wrote:
Boli,boli,jel tako??? :D :dance: :dance:
Haj vozdra :)
Baltazar_khan

#1613 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

zabiše 6, ali i primiše 9.
hypko_nurko

#1614 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

ibizza wrote:
hypko_nurko wrote:
Boli,boli,jel tako??? :D :dance: :dance:
Haj vozdra :)
boli me da ti ne kazem sta :lol: :mrgreen:
Salah ad-Din

#1615 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Salah ad-Din »

salle_eh1986 wrote:
Hajd to je i dobro, ovi iz Maribora su mađioničari, iz 3 prilike dali 4 gola, a naravno vi ste ih razvalili :)
The 51st State

#1616 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

[/quote]
Ceznja, jel :lol: ....nisam znao da si ceznjiv i u porazima :-) ali ako je tebi dobro, dobro je i meni :D[/quote]

ima nesto izmedju poraza, pobjede i nerjesenog..., napravis malu komparaciju ove dvije tekme, pa zapalis, mozda ti se i rasciste misli.
dino84

#1617 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

Baltazar_khan wrote:jelde sad je levski levatska i odron ekipa a prije utakmice danima se najavljivao debakl bordo tima, posebno sinoć. na sve načine se pokušava diskreditirati sada protivnik sarajeva kao eto ne valja!? šta se sve neće pročitati na ovoj temi :-)
Koji si ti lazov to je odvratno i za citati,pravi "ministar informisanja" ovdje,pa ja sam jos jutros procitao bar 4-5 pitarskih najava potopa i debakla,znaci najave od samih navijaca Sarajeva,a bilo ih je garant jos tamo na vasem pdf-u.Vise je likova ovdje poslije meca pocelo laprdati kako je nama "tesko".

Sto se tice mog komentara,reci cu samo da ste smijesni bar sto se tice komentara ovdje,sada ce se Jovic proglasavati strucnjakom i takticarem a prije 10 dana ga se htjelo otjerati,psovalo mu se,te taktika 4-3-3,te pokupi se i otidji sam i povedi Comora i sta li vec.
Niko nece naravno reci da je onaj mec nastiman,da se igralo na +7 golova na kladionici,a sada protiv Levskog odbrana odjednom na nivou,a Torlaka se slalo na klupu i zazivalo otjeranog Zrnanovica.

I u cemu je problem ako se kaze da je ovaj Levski presmijesna ekipa,pa likovi zadrzavaju vrijeme na rodjenom stadionu u prvom mecu ovog pretkola,Maribor je sto se tice igre u polju i dodavanja fakat Barca za ove.To nas ne vadi ni u kojem pogledu za onu bruku,mi smo za vas visi nivo ove godine u Evropi pa su nam i ozbiljniji protivnici,osvojite titulu pa pokusajte bolje.
Ali jok,ono samo predstavlja drzavu i ne blamira je,a vrhunac gluposti je ova sreckica sto nam je vec odredila koliko ce nas doci na revans protiv Maribora - 5000.
Ja evo sada kazem da cu se banovati sa foruma ako nas dodje 5000 hiljada ili manje.Eto sreckice pa me drzi za rijec.
ibizza

#1618 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ibizza »

salle_eh1986 wrote:
U mojim ocima je Sarajevo bolje bilo,ne puno,ali ipak bolje.
LSD

#1619 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Baltazar_khan wrote:zabiše 6, ali i primiše 9.
Primili bi i ovi bugarski metilji da znate zabiti gola...onaj Belošević promaši šansu za koju se odbija citava plata....imali ste šansi, imacete ih u revanšu...ako ne prođete ovakve bugare, ne trebati više ni izlaziti u evropu
Obuca9

#1620 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Obuca9 »

LSD wrote:
Layne wrote:
LSD wrote:A sinoc ste poletili da svašavate na slovence...sad halale tražite :D
Znaš brate kolko mene boli kita kako je Željo sinoć igro :roll:

Ja, za razliku od nekih, navijam da MOJ klub pobjedi, a ne da najveći rival izgubi što većom razlikom.
Ma promjenit ces ti te stavove vremenom, polako :-) tako sam i ja do skora ,ali me hjeteri natjeraše da se moram držati one Oko za oko, pasta za zube :P
Zbog sinošnjeg opšteg slavlja, covjek mora na silu navijati za bugare koji su mi inace ogavni do jaja :roll: muka je to velika, ali što se mora nije ni teško :-?
Jah eto, ovdje bilo tako mirno poslije utakmica sa Hiberniansom, nikako se nije onanisalo na šest golova koje su "ribari, konobari, šoferi i ostala buranija" dali u dvije utakmice. To sam ja samo sanjao.
Mračajski proto

#1621 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Mračajski proto »

Joj komšija. :lol:
hypko_nurko

#1622 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

dino84 wrote:
Baltazar_khan wrote:jelde sad je levski levatska i odron ekipa a prije utakmice danima se najavljivao debakl bordo tima, posebno sinoć. na sve načine se pokušava diskreditirati sada protivnik sarajeva kao eto ne valja!? šta se sve neće pročitati na ovoj temi :-)
Koji si ti lazov to je odvratno i za citati,pravi "ministar informisanja" ovdje,pa ja sam jos jutros procitao bar 4-5 pitarskih najava potopa i debakla,znaci najave od samih navijaca Sarajeva,a bilo ih je garant jos tamo na vasem pdf-u.Vise je likova ovdje poslije meca pocelo laprdati kako je nama "tesko".

Sto se tice mog komentara,reci cu samo da ste smijesni bar sto se tice komentara ovdje,sada ce se Jovic proglasavati strucnjakom i takticarem a prije 10 dana ga se htjelo otjerati,psovalo mu se,te taktika 4-3-3,te pokupi se i otidji sam i povedi Comora i sta li vec.
Niko nece naravno reci da je onaj mec nastiman,da se igralo na +7 golova na kladionici,a sada protiv Levskog odbrana odjednom na nivou,a Torlaka se slalo na klupu i zazivalo otjeranog Zrnanovica.

I u cemu je problem ako se kaze da je ovaj Levski presmijesna ekipa,pa likovi zadrzavaju vrijeme na rodjenom stadionu u prvom mecu ovog pretkola,Maribor je sto se tice igre u polju i dodavanja fakat Barca za ove.To nas ne vadi ni u kojem pogledu za onu bruku,mi smo za vas visi nivo ove godine u Evropi pa su nam i ozbiljniji protivnici,osvojite titulu pa pokusajte bolje.
Ali jok,ono samo predstavlja drzavu i ne blamira je,a vrhunac gluposti je ova sreckica sto nam je vec odredila koliko ce nas doci na revans protiv Maribora - 5000.
Ja evo sada kazem da cu se banovati sa foruma ako nas dodje 5000 hiljada ili manje.Eto sreckice pa me drzi za rijec.
pusti ga, on je najavljivao prosle sezone nakon 5 kola da ce sarajevo biti prvak pa gdje su zavrsili :lol:
burek_in_space

#1623 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by burek_in_space »

JThomas wrote:
uopšte se ne bih složio. ali vidjećemo.
Hajde ovako da kazhem - ekipa koja u evropskim okvirima nije totalni anonimus. Nije ni neka sila, ali Levski je ipak koliko toliko prepoznatljivo ime, dok Mariboru ne pomazhe ni to shto su Rangers izbacili jer ce uvijek biti dilema da li su iz Slovachke ili Slovenije :-) kod prosjechnog evropljanina.
LSD wrote: Naravno to je samo tvoje mišljenje, bez uvrede...više pokaza onaj Hibernians od bugara, bar zabiše 6 komada ako ništa
Nema uvrede, diskutujemo.
Sachekacemo revansh na Koshevu, pa cemo vidjeti da li je ono sa Maltezhanima bilo samo mazanje ochiju Bugarima, ne bi li se opustili.
bosanska senzacija

#1624 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by bosanska senzacija »

Našim ekipama uz standardne fizičke pripreme obavezno treba uvesti i one psihičke,fjordovske.

A gledajući ovog debila iz Širokog treba uvesti i obavezne testove za inteligenciju.
Mračajski proto

#1625 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Mračajski proto »

Haha, vidi što se pale kone. :mrgreen:
Locked