Baltazar_khan wrote:jelde sad je levski levatska i odron ekipa a prije utakmice danima se najavljivao debakl bordo tima, posebno sinoć. na sve načine se pokušava diskreditirati sada protivnik sarajeva kao eto ne valja!? šta se sve neće pročitati na ovoj temi

Koji si ti lazov to je odvratno i za citati,pravi "ministar informisanja" ovdje,pa ja sam jos jutros procitao bar 4-5 pitarskih najava potopa i debakla,znaci najave od samih navijaca Sarajeva,a bilo ih je garant jos tamo na vasem pdf-u.Vise je likova ovdje poslije meca pocelo laprdati kako je nama "tesko".
Sto se tice mog komentara,reci cu samo da ste smijesni bar sto se tice komentara ovdje,sada ce se Jovic proglasavati strucnjakom i takticarem a prije 10 dana ga se htjelo otjerati,psovalo mu se,te taktika 4-3-3,te pokupi se i otidji sam i povedi Comora i sta li vec.
Niko nece naravno reci da je onaj mec nastiman,da se igralo na +7 golova na kladionici,a sada protiv Levskog odbrana odjednom na nivou,a Torlaka se slalo na klupu i zazivalo otjeranog Zrnanovica.
I u cemu je problem ako se kaze da je ovaj Levski presmijesna ekipa,pa likovi zadrzavaju vrijeme na rodjenom stadionu u prvom mecu ovog pretkola,Maribor je sto se tice igre u polju i dodavanja fakat Barca za ove.To nas ne vadi ni u kojem pogledu za onu bruku,mi smo za vas visi nivo ove godine u Evropi pa su nam i ozbiljniji protivnici,osvojite titulu pa pokusajte bolje.
Ali jok,ono samo predstavlja drzavu i ne blamira je,a vrhunac gluposti je ova sreckica sto nam je vec odredila koliko ce nas doci na revans protiv Maribora - 5000.
Ja evo sada kazem da cu se banovati sa foruma ako nas dodje 5000 hiljada ili manje.Eto sreckice pa me drzi za rijec.