Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- NeonFelin
#1601 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Bas sam sa prijateljicama imala tu temu razgovora,pa me zanimalo vase misljenje,pretposavljala sam da je radi njega ne radi nje,sto nije obavio sto je naumio 
- duplanula
#1602 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ray wrote:To se zove naucno - strah od vezivanja. Strah obaveze,jer zna muskarac da moze potrajati,a nije mu trenutno do toliko ozbiljne veze pa se uhvati noge,evo ovakoSo_help_me_God wrote:Ode ovo u pogresnom smjeru.Niti sam ocajna, niti sam rekla da predobro izgledam da bi mi neko prisao, samo sam pitala zasto muskarci tvrde da su sve zene lose,sponzoruse i sl., a kada nađu neku sa normalnim vrijednostima i stavovima bjeze glavom bez obzira.... to je bilo sve sto sam htjela reci.
![]()
Zato sto vecina nema pojma sta je normalno
- MedenoSrce
#1603 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A ne ne ovdje, ima tema I za to:mrgreen:
- honky tonk
#1604 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
muskarci, sto vas nema vise sa brkovima?
mnogim zeMskim su privlacni, smatraju ih muzevnim.
tom selek se sa svojima proslavio:

tom selek se sa svojima proslavio:

- Averus
#1605 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
honky tonk wrote:muskarci, sto vas nema vise sa brkovima?mnogim zeMskim su privlacni, smatraju ih muzevnim.
uskoro... http://en.wikipedia.org/wiki/Movember
- alchak.ba
#1606 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne volim brkove, imam bradu
- honky tonk
#1607 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
dobra je i brada, al ''sto je muskarac bez brkova?''alchak.ba wrote:ne volim brkove, imam bradu
- Ray
#1608 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Za mene je normalno da nadjem djevojku,s kojom sutra planiram uci u brak i imati djecu...Osobu moralnu i karakternu,s kojom znam da moze potrajati nesto - vecina muskaraca moje dobi,pa do 30tih(a i nadaljem@m@ wrote:Zato sto vecina nema pojma sta je normalno, jer muski i zenski pojam normalnog nije isti
.
pa de nas malo prosvijetlitesta je za vas "normalno"?
Sto se tice djevojaka,to nek ti zene odgovore,ali ono u cemu se mozemo svi sloziti,jeste da vise na osnovu postupaka ne mozes zakljuciti kome to vise prilici;muskarcu ili zeni - prije se bar znalo da muskarci mogu biti kreteni,sad je haman to obostrano i otislo dodjavola
- Ray
#1609 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mislim da zna vecina sta je normalno,samo se malo zakomplikuje situacija,pa ne zele normalne stvari,jer ih je malo teze dosegnutiduplanula wrote:Ray wrote:To se zove naucno - strah od vezivanja. Strah obaveze,jer zna muskarac da moze potrajati,a nije mu trenutno do toliko ozbiljne veze pa se uhvati noge,evo ovakoSo_help_me_God wrote:Ode ovo u pogresnom smjeru.Niti sam ocajna, niti sam rekla da predobro izgledam da bi mi neko prisao, samo sam pitala zasto muskarci tvrde da su sve zene lose,sponzoruse i sl., a kada nađu neku sa normalnim vrijednostima i stavovima bjeze glavom bez obzira.... to je bilo sve sto sam htjela reci.
![]()
Zato sto vecina nema pojma sta je normalno, jer muski i zenski pojam normalnog nije isti
.
- honky tonk
#1610 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sama cinjenica da raste broj zenskih koje loču vise od prosjecnog momka je famozna. srecom nisam musko, valja sutra naci koliko-toliko normalnu zenu za zenidbe a ponuda je sve manja...Ray wrote: ... prije se bar znalo da muskarci mogu biti kreteni,sad je haman to obostrano i otislo dodjavola
- madner
#1611 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma dobro, pri vrhu jos uvijek nije problem u ponudi. Normalno ovi muskarci iz drugog reda imaju uzi izbor.
- duplanula
#1612 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nije ti ni sa momcima nista bolje, ali mislim da je nastupio period kada su djevojke ako ne i gore od muskaraca po nekim pitanjama...honky tonk wrote:sama cinjenica da raste broj zenskih koje loču vise od prosjecnog momka je famozna. srecom nisam musko, valja sutra naci koliko-toliko normalnu zenu za zenidbe a ponuda je sve manja...Ray wrote: ... prije se bar znalo da muskarci mogu biti kreteni,sad je haman to obostrano i otislo dodjavola
- Ray
#1613 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
slazem seduplanula wrote:Nije ti ni sa momcima nista bolje, ali mislim da je nastupio period kada su djevojke ako ne i gore od muskaraca po nekim pitanjama...honky tonk wrote:sama cinjenica da raste broj zenskih koje loču vise od prosjecnog momka je famozna. srecom nisam musko, valja sutra naci koliko-toliko normalnu zenu za zenidbe a ponuda je sve manja...Ray wrote: ... prije se bar znalo da muskarci mogu biti kreteni,sad je haman to obostrano i otislo dodjavola
- alchak.ba
#1614 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kad imam bradu imam i brkovehonky tonk wrote:dobra je i brada, al ''sto je muskarac bez brkova?''alchak.ba wrote:ne volim brkove, imam bradu
- honky tonk
#1615 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
alchak.ba wrote: kad imam bradu imam i brkove
al brkovi sami, sta fali malo za promjenu?
- alchak.ba
#1616 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nisam nikad razmisljao samo o brkovima
- honky tonk
#1617 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

pozeljno je biti originalan
- Ray
#1618 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to je ono stohonky tonk wrote:sama cinjenica da raste broj zenskih koje loču vise od prosjecnog momka je famozna. srecom nisam musko, valja sutra naci koliko-toliko normalnu zenu za zenidbe a ponuda je sve manja...Ray wrote: ... prije se bar znalo da muskarci mogu biti kreteni,sad je haman to obostrano i otislo dodjavola
- VeriBizi
- alchak.ba
#1620 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne bih ucinio nista sto nije po mojoj volji i zelji.kiki-miki wrote:Da li biste ugradili silikone u svoje dupe po želji drage?![]()
- VeriBizi
#1621 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
valja li to tako?

- Ray
#1622 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Tu bi mi negdje i kraj biokiki-miki wrote:Da li biste ugradili silikone u svoje dupe po želji drage?![]()
- Kemal Malovčić
#1623 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to care!!!alchak.ba wrote:ne bih ucinio nista sto nije po mojoj volji i zelji.kiki-miki wrote:Da li biste ugradili silikone u svoje dupe po želji drage?![]()
-
♥ Julianna ♥
#1624 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Da se nadovežem, a da li bi ste ugradili silikone u vašu dragu po vašoj želji ?kiki-miki wrote:Da li biste ugradili silikone u svoje dupe po želji drage?![]()
- Zox
#1625 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne bih. Platio bih doktora za to.kiki-miki wrote:Da li biste ugradili silikone u svoje dupe po želji drage?![]()