BHRT - javni servis, državna radio-televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Maharadza

#1601 Re: RE: Re: BHT

Post by Maharadza »

Srebrni wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
daky585 wrote:Ovdje na forumu očigledno vlada mišljenje da si državni izdajnik ako bojkotuješ nakaradni BHRT- :roll:
Pa kad je to istina.

Za mene svako ko u ovakvoj državi stoji na strani sa najgorim neprijateljima BIH - iz RS i hrvatskog naroda - u udruženom poduhvatu rušenja i obesmišljavanja još jedne državne institucije - nije ništa drugo do izdajnik.

To je jednostavna matematika odabira strane.
ta konstatacija bi bila ok da bhrt ima normalan broj uposlenih i smislenu politiku koja ide u korist gradjana kroz dobro osmisljen i planiran program. ali sa stotinama zaposlenih viska,beskrajnim reprizama i filmovima iz prahistorije, politickim igrama i beskrajnom ljenoscu uposlenika, nemoguce je braniti bhrt, koliko god bio patriota.
Uhljebi i paraziti be like...

Image

Identično razmišljaju i paraziti iz federalne, vik-a itd.
It_is_a_Leclerc

#1602 Re: BHT

Post by It_is_a_Leclerc »

BHRT je javni emiter države Bosne i Hercegovine kojoj se, na dnevnoj osnovi, osporavaju sve ingerencije i gase njene ustanove, u interesu entitetskih koje, u velikoj mjeri, obavljaju funkcije države. Biti, u toj situaciji, na strani onih koji govore: "Treba ugasiti BHRT !" (i biti pritom svjestan da će FTV i RTRS nastaviti funkiconisati) je ništa drugo nego anti-državno ponašanje.

Da budem jasan do kraja, direktori, menadžment i uprave se mijenjaju; para ima ili nema, a s njima i kvalitetnog programa i ispunjavanja želja gledateljima. Ono što međutim mora ostati je - državni javni emiter koji predstavlja državu u svim međunarodnim i drugim organizacijama. Neka ode Belmin K, svi urednici, direktori i menadžeri; neka se uvede prinudna uprava, ali državni javni emiter se ne smije ugasiti u korist entitetskih.

Eto - zato su svi oni koji bi da ugase državnu televiziju - za mene - državni neprijatelji i izdajnici.
Kiki_Musampa

#1603 Re: BHT

Post by Kiki_Musampa »

It_is_a_Leclerc wrote:BHRT je javni emiter države Bosne i Hercegovine kojoj se, na dnevnoj osnovi, osporavaju sve ingerencije i gase njene ustanove, u interesu entitetskih koje, u velikoj mjeri, obavljaju funkcije države. Biti, u toj situaciji, na strani onih koji govore: "Treba ugasiti BHRT !" (i biti pritom svjestan da će FTV i RTRS nastaviti funkiconisati) je ništa drugo nego anti-državno ponašanje.

Da budem jasan do kraja, direktori, menadžment i uprave se mijenjaju; para ima ili nema, a s njima i kvalitetnog programa i ispunjavanja želja gledateljima. Ono što međutim mora ostati je - državni javni emiter koji predstavlja državu u svim međunarodnim i drugim organizacijama. Neka ode Belmin K, svi urednici, direktori i menadžeri; neka se uvede prinudna uprava, ali državni javni emiter se ne smije ugasiti u korist entitetskih.

Eto - zato su svi oni koji bi da ugase državnu televiziju - za mene - državni neprijatelji i izdajnici.
E jbg,ti fakat ne kontas.Niko nece da ugasi BHRT,ali niko takodjer nece ni da daje svoje zaradjene pare nekom ko ih ne zaradi.Po ovoj programskoj semi,sto se mene tice,mogu komotno zauzeti kanal,napisati velikim slovima BHRT, i placati samo troskove struje i ostalih dadzbina.Ne treba niko od radnika, a kamo li 1300...

Sent from mTalk
Srebrni

#1604 Re: BHT

Post by Srebrni »

Kiki_Musampa wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:BHRT je javni emiter države Bosne i Hercegovine kojoj se, na dnevnoj osnovi, osporavaju sve ingerencije i gase njene ustanove, u interesu entitetskih koje, u velikoj mjeri, obavljaju funkcije države. Biti, u toj situaciji, na strani onih koji govore: "Treba ugasiti BHRT !" (i biti pritom svjestan da će FTV i RTRS nastaviti funkiconisati) je ništa drugo nego anti-državno ponašanje.

E jbg,ti fakat ne kontas.Niko nece da ugasi BHRT,ali niko takodjer nece ni da daje svoje zaradjene pare nekom ko ih ne zaradi.Po ovoj programskoj semi,sto se mene tice,mogu komotno zauzeti kanal,napisati velikim slovima BHRT, i placati samo troskove struje i ostalih dadzbina.Ne treba niko od radnika, a kamo li 1300...

Sent from mTalk
Upravo tako
kakavdanakneiskustvu

#1605 Re: BHT

Post by kakavdanakneiskustvu »

je li mogiuce da na BHT pise da sutra u 14 i 55 se ukljucuju u izuzetno vazan prenos džudoa,pa u 15 i 15 u porenos vaterpola,dok sa atletikom zavrsavaju u 14 i 55???,je li se to neko zajebava??,sutra naime nastupa amel tuka u 15 i 10
isx

#1606 Re: BHT

Post by isx »

Nebi me iznenadilo da ne gledamo Amela na BHTu, mozda kakav snimak puste u ta doba?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Krokodajl

#1607 Re: BHT

Post by Krokodajl »

Vjerovatno će im prenos biti na 13-om kanalu, oni imaju 12 i nisu znali da će Tuka bit na tom 13-om, kako je petak neradni dan u Iranu oni nisu u mogućnosti da plate dodatna sredstva koja kao što znate nemaju da vidimo prenos Amela Tuke, nažalost, али зато увек можемо уживати у преносу наших ватерполиста :thumbup: :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#1608 Re: BHT

ma ne mogu da vjerujem
oldtajmer

#1609 Re: BHT

Post by oldtajmer »

kazu nije Tukina traka pokrivena kamerom,jbg do brazilaca je
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1610 Re: BHT

Post by mali_milojica »

Po mojim informacijama koje imam Tuka trci sutra kvalifikacije na 800m u 15h 10min po nasem vremenu. I bice prijenos 100%,ako me jaran nije slagao.
Larisa je oko 16h 30min
karanana

#1611 Re: BHT

Post by karanana »

pa stavi rijec snimak u cosak ako pustas nesto sto nije uzivo.
isx

#1612 Re: BHT

Post by isx »

Znamo kad Tuka trči, problem je što će BHT u ta doba emitovati snimak vaterpolo reprezentacije Srbije.

kakavdanakneiskustvu

#1613 Re: BHT

isx wrote:Znamo kad Tuka trči, problem je što će BHT u ta doba emitovati snimak vaterpolo reprezentacije Srbije.

u 14 i 55 džudo,u 15 i 15 vaterpolo,za ne povjerovati,za ne povjerovati
kakavdanakneiskustvu

#1614 Re: BHT

mali_milojica wrote:Po mojim informacijama koje imam Tuka trci sutra kvalifikacije na 800m u 15h 10min po nasem vremenu. I bice prijenos 100%,ako me jaran nije slagao.
Larisa je oko 16h 30min

po txt i siteu BHT prenosa tukine trke nece biti
mali_milojica

#1615 Re: BHT

Post by mali_milojica »

kakavdanakneiskustvu wrote:
mali_milojica wrote:Po mojim informacijama koje imam Tuka trci sutra kvalifikacije na 800m u 15h 10min po nasem vremenu. I bice prijenos 100%,ako me jaran nije slagao.
Larisa je oko 16h 30min

Ukljucenje u trku 800m i ukljucenje u borbu Larise Ceric.
kakavdanakneiskustvu

#1616 Re: BHT

mali_milojica wrote:
Larisa je oko 16h 30min

Ukljucenje u trku 800m i ukljucenje u borbu Larise Ceric.

jbg,tako im ne pise ni na txt ni na siteu
mali_milojica

#1617 Re: BHT

Post by mali_milojica »

Ja sam druga ruka,a imam informaciju iz prve :D
It_is_a_Leclerc

#1618 Re: BHT

Post by It_is_a_Leclerc »

I dalje preskandalozan odabir.

Možda bi neko da vidi i u kakvoj su formi Amelovi i Larisini protivnici ?

Al' ne možeš, jer dok ovi što se loptaju u vodi ne završe, na BHT-u ništa drugo nije važno
kakavdanakneiskustvu

#1619 Re: BHT

mali_milojica wrote:

koja je logika cak i da se ukljuce pred anelovu trku odmah poslije vrsiti prnos vaterpola jer sta ako amel ne bude u ona 3 ili koliko vec koji se direktno plasiraju u polufinale,zar nije vaznije pratiti ostale trkena 800 nego prenos jebenog vaterpola
recto-verso

#1620 Re: BHT

Post by recto-verso »

Ima prenos i Tuke i Larise.
karanana

#1621 Re: BHT

Post by karanana »

mali_milojica wrote:

koja je logika cak i da se ukljuce pred anelovu trku odmah poslije vrsiti prnos vaterpola jer sta ako amel ne bude u ona 3 ili koliko vec koji se direktno plasiraju u polufinale,zar nije vaznije pratiti ostale trkena 800 nego prenos jebenog vaterpola
ko igra vaterpolo?
mali_milojica

#1622 Re: BHT

Post by mali_milojica »

mali_milojica wrote:

Nemam pojma,a nisam ni pitao. Slabo ti se ja volim petljati u tudji posao i pametovati,a ne volim ni kad se meni neko petlja u moj.
elk

#1623 Re: BHT

Post by elk »

Da sam urednik na bht,ja bih vam pustio prvih 200 metara pa zacrnio ekran ili stavio sliku majmuna koji cese guzicu.ali nemaju oni muda za tako nesto.kolko vidim ovdje skoro niko ne placa tv pretplatu,hvale se jos s tim,navijaju da se ugasi DRZAVNA tv(koju ni dr.dabic nije zapalio i ugasio),izmisljaju da je srbija vaznija,a pritom bi uredjivali program koji,ako sam dobro shvatio,ne gledaju i ne placaju....jeste cinjenica da znaju biti nesposobni i mutavi,ali ovoliko kenjanja...
Krokodajl

#1624 Re: BHT

Post by Krokodajl »

Ja placam RTV pretplatu, ne podržavam BHRT, nisam za to da se televizija ugasi ali restrukturiranje te televizije je nešto čemu se mora pribjeći....

Amel Tuka će bit direktno kao i Larisa i Mihajlo.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1625 Re: BHT

Post by KatarinaKosaca »

Medina najbolji sportski komentator. Neku vecer gimnastiku komentirala lagano, lijepo strucno, sad atletiku isto... :thumbup:
Post Reply