Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
daky585 wrote:Ovdje na forumu očigledno vlada mišljenje da si državni izdajnik ako bojkotuješ nakaradni BHRT-
Pa kad je to istina.
Za mene svako ko u ovakvoj državi stoji na strani sa najgorim neprijateljima BIH - iz RS i hrvatskog naroda - u udruženom poduhvatu rušenja i obesmišljavanja još jedne državne institucije - nije ništa drugo do izdajnik.
To je jednostavna matematika odabira strane.
ta konstatacija bi bila ok da bhrt ima normalan broj uposlenih i smislenu politiku koja ide u korist gradjana kroz dobro osmisljen i planiran program. ali sa stotinama zaposlenih viska,beskrajnim reprizama i filmovima iz prahistorije, politickim igrama i beskrajnom ljenoscu uposlenika, nemoguce je braniti bhrt, koliko god bio patriota.
Uhljebi i paraziti be like...
Identično razmišljaju i paraziti iz federalne, vik-a itd.
BHRT je javni emiter države Bosne i Hercegovine kojoj se, na dnevnoj osnovi, osporavaju sve ingerencije i gase njene ustanove, u interesu entitetskih koje, u velikoj mjeri, obavljaju funkcije države. Biti, u toj situaciji, na strani onih koji govore: "Treba ugasiti BHRT !" (i biti pritom svjestan da će FTV i RTRS nastaviti funkiconisati) je ništa drugo nego anti-državno ponašanje.
Da budem jasan do kraja, direktori, menadžment i uprave se mijenjaju; para ima ili nema, a s njima i kvalitetnog programa i ispunjavanja želja gledateljima. Ono što međutim mora ostati je - državni javni emiter koji predstavlja državu u svim međunarodnim i drugim organizacijama. Neka ode Belmin K, svi urednici, direktori i menadžeri; neka se uvede prinudna uprava, ali državni javni emiter se ne smije ugasiti u korist entitetskih.
Eto - zato su svi oni koji bi da ugase državnu televiziju - za mene - državni neprijatelji i izdajnici.
It_is_a_Leclerc wrote:BHRT je javni emiter države Bosne i Hercegovine kojoj se, na dnevnoj osnovi, osporavaju sve ingerencije i gase njene ustanove, u interesu entitetskih koje, u velikoj mjeri, obavljaju funkcije države. Biti, u toj situaciji, na strani onih koji govore: "Treba ugasiti BHRT !" (i biti pritom svjestan da će FTV i RTRS nastaviti funkiconisati) je ništa drugo nego anti-državno ponašanje.
Da budem jasan do kraja, direktori, menadžment i uprave se mijenjaju; para ima ili nema, a s njima i kvalitetnog programa i ispunjavanja želja gledateljima. Ono što međutim mora ostati je - državni javni emiter koji predstavlja državu u svim međunarodnim i drugim organizacijama. Neka ode Belmin K, svi urednici, direktori i menadžeri; neka se uvede prinudna uprava, ali državni javni emiter se ne smije ugasiti u korist entitetskih.
Eto - zato su svi oni koji bi da ugase državnu televiziju - za mene - državni neprijatelji i izdajnici.
E jbg,ti fakat ne kontas.Niko nece da ugasi BHRT,ali niko takodjer nece ni da daje svoje zaradjene pare nekom ko ih ne zaradi.Po ovoj programskoj semi,sto se mene tice,mogu komotno zauzeti kanal,napisati velikim slovima BHRT, i placati samo troskove struje i ostalih dadzbina.Ne treba niko od radnika, a kamo li 1300...
It_is_a_Leclerc wrote:BHRT je javni emiter države Bosne i Hercegovine kojoj se, na dnevnoj osnovi, osporavaju sve ingerencije i gase njene ustanove, u interesu entitetskih koje, u velikoj mjeri, obavljaju funkcije države. Biti, u toj situaciji, na strani onih koji govore: "Treba ugasiti BHRT !" (i biti pritom svjestan da će FTV i RTRS nastaviti funkiconisati) je ništa drugo nego anti-državno ponašanje.
E jbg,ti fakat ne kontas.Niko nece da ugasi BHRT,ali niko takodjer nece ni da daje svoje zaradjene pare nekom ko ih ne zaradi.Po ovoj programskoj semi,sto se mene tice,mogu komotno zauzeti kanal,napisati velikim slovima BHRT, i placati samo troskove struje i ostalih dadzbina.Ne treba niko od radnika, a kamo li 1300...
je li mogiuce da na BHT pise da sutra u 14 i 55 se ukljucuju u izuzetno vazan prenos džudoa,pa u 15 i 15 u porenos vaterpola,dok sa atletikom zavrsavaju u 14 i 55???,je li se to neko zajebava??,sutra naime nastupa amel tuka u 15 i 10
Vjerovatno će im prenos biti na 13-om kanalu, oni imaju 12 i nisu znali da će Tuka bit na tom 13-om, kako je petak neradni dan u Iranu oni nisu u mogućnosti da plate dodatna sredstva koja kao što znate nemaju da vidimo prenos Amela Tuke, nažalost, али зато увек можемо уживати у преносу наших ватерполиста
Po mojim informacijama koje imam Tuka trci sutra kvalifikacije na 800m u 15h 10min po nasem vremenu. I bice prijenos 100%,ako me jaran nije slagao.
Larisa je oko 16h 30min
mali_milojica wrote:Po mojim informacijama koje imam Tuka trci sutra kvalifikacije na 800m u 15h 10min po nasem vremenu. I bice prijenos 100%,ako me jaran nije slagao.
Larisa je oko 16h 30min
mali_milojica wrote:Po mojim informacijama koje imam Tuka trci sutra kvalifikacije na 800m u 15h 10min po nasem vremenu. I bice prijenos 100%,ako me jaran nije slagao.
Larisa je oko 16h 30min
po txt i siteu BHT prenosa tukine trke nece biti
Ukljucenje u trku 800m i ukljucenje u borbu Larise Ceric.
Larisa je oko 16h 30min
po txt i siteu BHT prenosa tukine trke nece biti
Ukljucenje u trku 800m i ukljucenje u borbu Larise Ceric.
koja je logika cak i da se ukljuce pred anelovu trku odmah poslije vrsiti prnos vaterpola jer sta ako amel ne bude u ona 3 ili koliko vec koji se direktno plasiraju u polufinale,zar nije vaznije pratiti ostale trkena 800 nego prenos jebenog vaterpola
koja je logika cak i da se ukljuce pred anelovu trku odmah poslije vrsiti prnos vaterpola jer sta ako amel ne bude u ona 3 ili koliko vec koji se direktno plasiraju u polufinale,zar nije vaznije pratiti ostale trkena 800 nego prenos jebenog vaterpola
Nemam pojma,a nisam ni pitao. Slabo ti se ja volim petljati u tudji posao i pametovati,a ne volim ni kad se meni neko petlja u moj.
Da sam urednik na bht,ja bih vam pustio prvih 200 metara pa zacrnio ekran ili stavio sliku majmuna koji cese guzicu.ali nemaju oni muda za tako nesto.kolko vidim ovdje skoro niko ne placa tv pretplatu,hvale se jos s tim,navijaju da se ugasi DRZAVNA tv(koju ni dr.dabic nije zapalio i ugasio),izmisljaju da je srbija vaznija,a pritom bi uredjivali program koji,ako sam dobro shvatio,ne gledaju i ne placaju....jeste cinjenica da znaju biti nesposobni i mutavi,ali ovoliko kenjanja...