Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mrza

#1601 Re: Raskidi dugih veza...

Post by mrza »

male_okice wrote:
Mr.Penguin wrote:Moje misljenje da muskarci kad su usli u tu vezi nisu planirali brak sa tom osobom, pa su pokusavali navesti djevojke da prekinu kad su vidjeli da nece, onda su oni.
zar ne bi bilo lakse prekinuti onda sam ako vidis da vec druga strana nece? Ipak 6 godina provesti sa nekim samo zato sto nemas hrabrosti prekinuti? :shock:
Pa u tome i jeste fazon, poslije 6 godina nije lahko ostaviti djevojku, zato samo trazis njene male ispade i pretvaras ih u nesto veliko da bi sto prije veza zavrsila.
lavorpunvode

#1602 Re: Raskidi dugih veza...

Post by lavorpunvode »

mrza wrote:
male_okice wrote:
Mr.Penguin wrote:Moje misljenje da muskarci kad su usli u tu vezi nisu planirali brak sa tom osobom, pa su pokusavali navesti djevojke da prekinu kad su vidjeli da nece, onda su oni.
zar ne bi bilo lakse prekinuti onda sam ako vidis da vec druga strana nece? Ipak 6 godina provesti sa nekim samo zato sto nemas hrabrosti prekinuti? :shock:
Pa u tome i jeste fazon, poslije 6 godina nije lahko ostaviti djevojku, zato samo trazis njene male ispade i pretvaras ih u nesto veliko da bi sto prije veza zavrsila.
:shock: ma ako je vec doslo do toga da neko od partnera hoce da raskine, s njegove strane vise nema ljubavi, i ta veza mu ne znaci vise nista, tako da je svejedno jesu li bili u vezi mjesec dana ili 6 godina. osobe koje na taj nacin pokusavaju raskinuti su najobicnije kukavice i na isti nacin postupaju bilo da se radi o vezi od par godina ili onoj od par sedmica.
TRŠ

#1603 Re: Raskidi dugih veza...

Post by TRŠ »

Ma kebo veze a pogotovo duge,trebA samo pumpati :D
eluna

#1604 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

alchak.ba wrote:ne smatram se pametnijim od tebe i ne znam sta si tacno prozivljavala, medjutim za tango je potrebno dvoje.

a i sama si rekla da te tvoj bivsi nije poljubio 9 ili 10 mjeseci i da te je napustio zbog zene koja je starija od njega dvije godine, a ti si navodno mladja od njega dosta....

razlog mora postojati za gore navedene stvari koje si ti rekla
upravo tako alčak (iako ne volim kad moram da se složam se tobom, ali eto)

samo što meni NIJE POZNAT ............... možda bi svašta nešto bilo drugačije da mi je pravi, istinski i realni razlog poznat - ko zna .......no - sve u svemu, ta priča samo čeka svoj kraj koji će da odredi sud ....
Ameli_30

#1605 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ameli_30 »

Mene zanimaju iskustva ovih sto su imali dugu vezu, koliko im je bilo potrebno da krenu dalje, da se opet zaljube?
ortodont

#1606 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ortodont »

Ameli_30 wrote:Mene zanimaju iskustva ovih sto su imali dugu vezu, koliko im je bilo potrebno da krenu dalje, da se opet zaljube?
10 godina.
Ameli_30

#1607 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ameli_30 »

nije valjda :(
Joker88

#1608 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Joker88 »

manje od 10 dana :shock: :shock:

veza od koliko ?
Capajebo

#1609 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Capajebo »

10 minuta ocigledno :D
Ameli_30

#1610 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ameli_30 »

u poredjenju sa mojom vezom od 4 godine, ta tvoja od godinu i nije duga :-D
Joker88

#1611 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Joker88 »

hladnokrvno zakinu curu za 11 mjeseci :P
Joker88

#1612 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Joker88 »

Audaces fortuna iuva wrote: bitan je kvalitet veze, vrijeme i ne baš. vala da sam bila i 10 godina, isto bih se ponašala. gubiti vrijeme na žaljenje za nekim...je luksuz :D . bez svakoga se može, samo što ljudi puno preuveličavaju te patnje i gluposti... :-) .
sta si u horoskopu :D
a mora da je ucinio nesto bas bas da ga odmah prekrizis
Capajebo

#1613 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Capajebo »

Audaces fortuna iuva wrote:
purifier wrote:10 minuta ocigledno :D
idealno bi mi bilo minut i 11 sekundi :lol: :wink:
Taman tol'ko i treba da se upoznas sa nekim :D
Ameli_30

#1614 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ameli_30 »

:D divim se tako jakim osobama, svaka cast
Joker88

#1615 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Joker88 »

Ameli_30 wrote::D divim se tako jakim osobama, svaka cast
koliko je tebi dana proslo od raskida ili mjeseci?
Joker88

#1616 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Joker88 »

lav :-D
nakon njegovog forsiranja svega (aman zaman ljubav :lol: ), i moje ljudske postavke s njim (njegovi životni problemi, a moj prokleti prijateljski odnos prema svakome) rekao je da nije siguran da me voli kao što je mislio, ostavih ga i ni okrenula se nisam :D . samo kažem, žali Bože vremena. još kao, da ga sačekam da se "skonta", a 33 mu godine :lol: .
razumijem te :D 10 dana je zaista bilo i previse :D
Ameli_30

#1617 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ameli_30 »

tri mjeseca je proslo od kad smo raskinuli :-?

dosta je bilo tugovanja :lol:
eluna

#1618 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

Ameli_30 wrote:Mene zanimaju iskustva ovih sto su imali dugu vezu, koliko im je bilo potrebno da krenu dalje, da se opet zaljube?
to ti je individualno ............. zavisi i od snage ličnosti (tj. kako poslažeš kockice sam sa sobom), ali i od spleta okolnosti ..... koliko si samo puta čuo "jao, pa nije prošlo ni 2 mjeseca a on/ona se oženio/udala!!"

ne brigaj - sredi sebe i svoj život i sve će doći na svoje mjesto :thumbup:
eluna

#1619 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

Ameli_30 wrote:u poredjenju sa mojom vezom od 4 godine, ta tvoja od godinu i nije duga :-D
oboje ste "prpravnici" za mojih 14 godina ukupno ..............

:lol: :lol:
eluna

#1620 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

svako je jak, samo treba realno sagledati situaciju bez laganja samog sebe, suočiš se sa činjenicama. ko te ne voli i nije mu stalo, misli da može bolje - ma odmah ćao 8-) , ne gubite ljudi vrijeme. ja jedino sebi ne mogu da oprostim što mi prođe godina i 11 mjeseci da mi neko kaže da nije siguran da me voli :lol: , u tom trenutku, svi moji osjećaji prema njemu su umrli. pusti one priče, ljubav...volim ga, volim je...ljubav je dvosmjerna ulica a ne slijepi put :-D .
ne budi prestroga - momku se mora priznati da je barem REKAO ................ onaj moj bivši, kako čujem, i sad kuka da je ostao bez žene, a dok smo bili skupa buljio je u računar kao u sveto pismo ................i pričao da me voli :-) :-) :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1621 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Truba »

imam osjećaj da ćeš povući tužbu i da ćete se pomirit

a ovi gore što se odmah oporave i nađu nekog...

to nije bila prava veza

ili su mnogo ranije pregorjeli :D pa su postali kalkulanti
eluna

#1622 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

Black swan wrote:imam osjećaj da ćeš povući tužbu i da ćete se pomirit

a ovi gore što se odmah oporave i nađu nekog...

to nije bila prava veza

ili su mnogo ranije pregorjeli :D pa su postali kalkulanti
BOŽE SAČUVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tako nešto mi na pament ne pada ........ pa dovoljno sam bila luda ............ okrenula sam život u drugom pravcu, i dobro zagazila tim putem ...........a i nisam navikla da se vraćam na staro
Nokija

#1623 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Nokija »

svako je jak, samo treba realno sagledati situaciju bez laganja samog sebe, suočiš se sa činjenicama. ko te ne voli i nije mu stalo, misli da može bolje - ma odmah ćao 8-) , ne gubite ljudi vrijeme. ja jedino sebi ne mogu da oprostim što mi prođe godina i 11 mjeseci da mi neko kaže da nije siguran da me voli :lol: , u tom trenutku, svi moji osjećaji prema njemu su umrli. pusti one priče, ljubav...volim ga, volim je...ljubav je dvosmjerna ulica a ne slijepi put :-D .
Uvijek su mi bili zanimljivi ljudi koji kao u sekundi nekoga otpisu. Nisam nacisto ili zavaravaju sami sebe ili sve ostale.

U tvom slucaju bi ja prije rekla da je ljubav za tebe kalkulacija. Ne kalkulise se samo u finansijskom smislu, nego i u emotivnom. A meni je to gore 100 puta.
Joker88

#1624 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Joker88 »

Nokija wrote:
Uvijek su mi bili zanimljivi ljudi koji kao u sekundi nekoga otpisu. Nisam nacisto ili zavaravaju sami sebe ili sve ostale.

U tvom slucaju bi ja prije rekla da je ljubav za tebe kalkulacija. Ne kalkulise se samo u finansijskom smislu, nego i u emotivnom. A meni je to gore 100 puta.
pa eto trebala se patiti sa likom (tj. da ga ne otpise) koji je nakon skoro dvije godine skontao da je mozda ne voli, de molim te..
Nokija

#1625 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Nokija »

Joker88 wrote:
Nokija wrote:

pa eto trebala se patiti sa likom (tj. da ga ne otpise) koji je nakon skoro dvije godine skontao da je mozda ne voli, de molim te..
Bojim se da razumijes moju poentu.
Da ti se svijet u tom momentu srusi kad ti neko kaze da te ne voli to mi je jasno. Ali da ga/nju mozes prezaliti za 24 sata to mi nije jasno. Ljudi najcesce ne pate zbog gubitka partnera nego zbog sebe i zbog toga sto im se nisu ostvarili snovi i planovi.
A posebno mi nije jasno da ova djevojka nije primjetila da nesto nije u redu nego kao iz vedra neba joj frajer dao nogu. Smjesno. Ustvari ako je tako onda momku svaka cast kad je takav glumac. I za to treba imati spolni organ.
Post Reply