Ne volim Sa taxi tj. ne mogu ih ocima ali me nerviraju te predrasude, nisu svi isti.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
-
hljebarnik
#1601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zasto bi' njoj vjerovao a ne ovom svjedoku iz taksija ? 
Ne volim Sa taxi tj. ne mogu ih ocima ali me nerviraju te predrasude, nisu svi isti.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#1602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zato što se vidi da ova djevojka govori u strahu, iskreno iz srca i nema nikakvog interesa da laže, već naprotiv kao svjedok izlaže se opasnosti od idiota ... Jedini interes da laže ima taksista ...hljebarnik wrote:Zasto bi' njoj vjerovao a ne ovom svjedoku iz taksija ?
Last edited by antimobbing on 17/02/2012 15:39, edited 1 time in total.
-
hljebarnik
#1603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ovo zakljuces zbog posta na forumu ?antimobbing wrote: Ova djevojka govori iskreno iz srca
Ako se ne varam, Despina je ona sto je stavljala tudje oci na onu temu na BC, toliko o tome da govori "istinu" na forumu.. attention .....
Last edited by hljebarnik on 17/02/2012 15:41, edited 1 time in total.
- Cholina_Lokica
#1604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Na forumu 2 svjedoka tvrde da je onako kako zena kaze, znaci 2-1 u njenu korist
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
iz čega ti zaključuješ da je obratno pa se tako posprdno odnosiš prema ostalima?hljebarnik wrote:Ovo zakljuces zbog posta na forumu ?antimobbing wrote: Ova djevojka govori iskreno iz srca
-
hljebarnik
#1606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja nista ne zakljucujem, nervira me kolektivno napadanje zbog necijih navoda koji mogu biti tacni a i ne moraju.
- zateznistub
#1607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma ja ba, đe ce taksista, fini su oni pravohljebarnik wrote:Kako ti znas da laze, bila si tamo ili sta ?
'oće ove trudnice da se biju kad su gravidne...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
zaključuješ da despina ne govori istinu. iako je otišla korak dalje i sama od sebe rekla da će sve to prijaviti u MUP, pod vlastitim imenom i prezimenom.
al' hajd'
al' hajd'
-
hljebarnik
#1609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pjesaci su divni i krasni. 
- cigara
#1610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
curi bilo dosadno a i voli trudnice pa trosi vrijeme na forumu raspitivajuci se kako da prijavi, plus izmislja pricu o javljanju policajacahljebarnik wrote:Ja nista ne zakljucujem, nervira me kolektivno napadanje zbog necijih navoda koji mogu biti tacni a i ne moraju.
- despina
#1611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
hljebarnik wrote:Ovo zakljuces zbog posta na forumu ?antimobbing wrote: Ova djevojka govori iskreno iz srca
Ako se ne varam, Despina je ona sto je stavljala tudje oci na onu temu na BC, toliko o tome da govori "istinu" na forumu.. attention .....
jel ti vidiš šta pišeš čovječe???? kakve nebuloze valjaš?? prije svega, jeste da nije tema, ali problem oko "očiju" je riješen. jel ti misliš da sam ja neka paćenica željna pažnje??? da kradem tuđe oči sa interneta i prodajem ih kao svoje?? da izmišljam priču da sam nešto vidjela samo da privučem pažnju NEKOGA ??
ako će ti biti lakše u životu, pitaj moderatora chmolju jesam li ja lagala na postu sa očima. fakat, nije ni vrijeme ni mjesto za ovu diskusiju, ali kada me već vučeš za jezik i indirektno me nazivaš lažovom, ne mogu da ti ne odgovorim!!!
hoću li ja možda dobiti neku nagradu za svjedočenje?? stvarno, ljudi, ja ne razumijem koji vam je.... obavila sam svoju moralnu i građansku dužnost zato što želim pomoći. a pomoć i istina je za neke na ovom forumu izgleda strana riječ.
toliko od mene, ja sam uradila šta smatram da je ispravno, a neka ovi iz policije vide šta dalje.
iskreno, nadam se da će pravda biti na strani žene.... ja ne znam da li je ona prešla preko crvenog ili ne, to nisam vidjela, ali apsolutno ništa ne daje pravo tom muškarcu da digne ruke na nju, i to ne samo jednom!!
- alibegoa
#1612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma ne, mi joj samo ne vjerujemo dok to i ne odradi i ne dokaže da je odradila, a ne samo navede kao izjavu na forumu.Chmoljo wrote:zaključuješ da despina ne govori istinu. iako je otišla korak dalje i sama od sebe rekla da će sve to prijaviti u MUP, pod vlastitim imenom i prezimenom.
al' hajd'
Mi smo jako skeptični.
- Troll_Happens
#1613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Izjave i jednih i drugih su oprecne i nepotvrdjene i dok se ne dokaze nevjerujem ni toj trudnici od 17 god ni taxisti. A ovima koji su shatro bili u policiji ili zvali ponajmanje. Sto bi se ko imo peglat i ic pored lijepog vremena i sjedenja u baschi 
-
malecka 27
#1614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Djevojko SVAKA TI CAST,to sto si ti uradila je danas rijetkost, fakticki i sebe si sada "ubacila" u cijelu tu pricu, a mnogi od nas upravo zbog toga okrecu glavu na takve stvari kojih je danas,nazalost,jako mnogo.Jos jednom, SVAKA CAST!
-
Sitijevac2011
#1615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
gdje si tačno bila ? u vozilu pored ili tri vozila iza ?despina wrote:
taksista laže ko pas! čuj nije je dohvatio![]()
bila sam u vozilu pored i vidjela kako je udarao šakama! ako je potrebno, potvrdit ću to i policiji. jedan momak je prišao i pokušao razdvojiti ženu i taksistu. ja ne znam o kakvim svjedocima priča taksista, ja sam svojim očima vidjela kako je udara, više puta!! fuj
bila sam u drugom taksiju, 3 auta iza njegovog vozila! tačno znam šta sam vidjela
A ako se zaista potvrdi da je mamlaz udarao djevojku, treba to posložiti da bude primjer drugima...pa da sam ja otac djeteta koje ona nosi, u crnoj hronici bi me čitali.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sto mislite da nije otisla i dala svoj iskaz kao svjedok? Jel mislite da vise ne postoji niti jedan covjek sa moralom? I kako bi vi to voljeli da vam se dokaze? Bez veze prica skroz samo mi je zao ako je zaista taksista udario tu zenu sto se u autu iz nije nasao neko ravan njemu pa da mu pokaze kako izgleda kad sila udari na silu. Ali kazem "ako je zaista tacno" jer ja to nisam vidio.
- poznanik
#1617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Biće dovoljno da pronađeš oštećenu djevojku i njoj daš svoje podatke i pristanak da budeš svjedok incidenta.despina wrote:neće sigurno ostati samo na forumu, nazvat ću policiju i reći šta sam vidjela!!!taksista koji me vozio je također vidjeo šta se desilo, jer je on prvi primjetio tuču. krivo mi što ne znam broj taksiste u kojem sam ja bila, znam da je sarajevo taksi.
mater mu vandalsku, čuj nije je ni dodirnuo...cccc....
- saxson
#1618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Da ti nisi taxita?hljebarnik wrote:Kako ti znas da laze, bila si tamo ili sta ?
Mene zanima gdje je nestala gradjanska soldarnost? Ako nismo u stanju pomoci, znaci da trebamo da okaljamo i one koji imaju vise srca od nas samih i u stanju su to da prijave? Dragi forumasi, da li se iko od vas upita kako bi bilo da se nadje u istoj situaciji kao zrtva, ili mozda vasa majka, sestra, zena, cerka...?
Zaboravili ste i slucaj Denisa Mrnjavca? Svi su bili promatraci! Ne govorim da je neko trebao uci u direktan sukob, ali i nakon svega niko nista nije vidio...
Stidim se ovog grada i ljudi u njemu! Ako slucajno neko i nije takav, daj da ga odmah okaljami i ponizimo! Kakav smo mi narod, neka nas je stid samih sebe!
P.S. drago moje Sarajevo, nisi vise sto si nekad bilo! Bilo je ovdje hrabrih i postenih ljudi, a sada, sada...
-
hljebarnik
#1619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
A vec je i bilo vrijeme da neko kaze da sam ja taj taksista 
Ne kontas poentu mog posta, zaobidji me pliiizzz.
@ovaj dole post
ŠBB KBB me ne zanima.
@ovaj dole post
ŠBB KBB me ne zanima.
Last edited by hljebarnik on 17/02/2012 17:08, edited 1 time in total.
-
MercedesBenz
#1620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nazalost, nalazio sam se u autu do taxiste sa jos 3 saputnika. Desilo se to sto se desilo, ne volim taxiste opcenito iz vise razloga, a klosarke jos manje.Da je izaso iz auta, tacno je, da je udario(udarao) nije tacno, da je ruku dizo na nju je tacno, da je rukama ufatio za ramena je isto tacno.Ukoliko dodje do sudjenja, spremni smo sva trojica svjedocit.
I da, nisam se registrovo da branim taxistu, nit sam taxista, nit mi je rod taxista tako da, zaobidjite.
btw, citam "izjavu" forumasice gdje kaze da je bila "DO" taxiste
djevojko, urazumi se malo, kako ces biti na mom mjestu?

I da, nisam se registrovo da branim taxistu, nit sam taxista, nit mi je rod taxista tako da, zaobidjite.
btw, citam "izjavu" forumasice gdje kaze da je bila "DO" taxiste
Bice da nisi na kraju bila ni u blizini ?despina wrote:
bila sam u vozilu pored i vidjela kako je udarao šakama! ako je potrebno, potvrdit ću to i policiji. jedan momak je prišao i pokušao razdvojiti ženu i taksistu. ja ne znam o kakvim svjedocima priča taksista, ja sam svojim očima vidjela kako je udara, više puta!! fuj
bila sam u drugom taksiju, 3 auta iza njegovog vozila! tačno znam šta sam vidjela
Last edited by MercedesBenz on 17/02/2012 17:05, edited 2 times in total.
- neo7
#1621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pu pu jebo te....pa dosta mi je vise ovih junaka preko tastature. Svi nesto pametuju, svi analiziraju a kada se desi nesto u gradu samo okrenu glavu i nastave dalje. Onda dodju na forum i prosipaju suplju...ma ..... 
-
smijesni_ste
#1622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
haha...neočekivani preokret

- saxson
#1623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Mozda sam glup pa ne kontam? Objasni mi pliz?hljebarnik wrote:A vec je i bilo vrijeme da neko kaze da sam ja taj taksista
Mislis da ja nemam problema sa pjesacima? Ali nacin mog reagovanja nije kao u ovog taxite? Zanima me kako ti reagujes? Zanima me kako bi ti reagovao da si bio svjedok?
- despina
#1624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sitijevac2011 wrote:gdje si tačno bila ? u vozilu pored ili tri vozila iza ?despina wrote:
A ako se zaista potvrdi da je mamlaz udarao djevojku, treba to posložiti da bude primjer drugima...pa da sam ja otac djeteta koje ona nosi, u crnoj hronici bi me čitali.
stvorila se gužva na raskrsnici, jer je vozilo sarajevo taksija stalo. ja sam bila u drugom vozilu sarajevo taksija (da ne bude da mrzim ili blatim tu firmu). moj taksista se progurao do same raskrsnice, jer je želio skrenuti lijevo, znači iz pravca fabrike duhana prema željezničkoj stanici. do nas (znači paralelno) su isto tako stala tri vozila, oni su išli pravcem prema grbavici.
moj taksista je prokomentarisao : "vidi, umalo što je auto nije udarilo".... ja to nisam vidjela, jer sam u tom trenutku tražila mobitel u torbi (tako da ne znam da li je ona prva počela udarati po vozilu). zatim, vidim ženu kako ide prema vozilu, imala je tamnu jaknu sa kapuljačom na glavi, niska je, nisam joj lice vidjela jer je bila leđima okrenuta prema meni. vozač taksija , visok i krupan, prosijede kose, izlazi iz vozila i tu se počnu svađati. uhvatio je za ramena i kao počeo tresti, a ona je digla ruke prema gore, zatim je udario, ona je koliko sam mogla upratiti isto udarila njega. moj taksista je prokomentarisao nešto kao :"vidi ove budale što udara ženu". znači i on je to vidjeo, sada mi je krivo što ne znam broj taksija koji me vozio, samo znam da je bio sarajevo taksi.
- Troll_Happens
#1625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Koliko je trudulja nevina jasno govori podatak da je dobila prijavu.