Taj oglas za cnc, ne vidim na ovim linkovima?O'zone wrote:
Ja bih iskreno preskočio biro i javio se direktno u Centar Format ovdje imaš kontakt podatke
http://www.format.ba/pages/kontakt
Ovaj projekt je direktno vezan za Inside by Ećo i posao kod njih koliko sam shvatio ali ti jedan poziv može riješiti sve nedoumice.
Cnc je nešto što mene zanima ali ne zadovoljavam uslove
Forumasi zaposljavaju
Moderator: anex
-
__Phoenix__
#1601 Re: Forumasi zaposljavaju
- O'zone
- Globalni moderator
#1602 Re: Forumasi zaposljavaju
Mislim da je istekao__Phoenix__ wrote:Taj oglas za cnc, ne vidim na ovim linkovima?O'zone wrote:
Ja bih iskreno preskočio biro i javio se direktno u Centar Format ovdje imaš kontakt podatke
http://www.format.ba/pages/kontakt
Ovaj projekt je direktno vezan za Inside by Ećo i posao kod njih koliko sam shvatio ali ti jedan poziv može riješiti sve nedoumice.
Cnc je nešto što mene zanima ali ne zadovoljavam uslove
http://www.format.ba/pages/cnc-operater
a ima i članak da su poslije obuke primili šest radnika na CNC mašinama
http://www.format.ba/pages/nakon-uspjen ... eo-company
-
kazo
#1604 Re: Forumasi zaposljavaju
Skafa trazi 13 radnika, trgovaca. Kakva su iskustva s njima ?
- JanuaryJones
#1605 Re: Forumasi zaposljavaju
Fondacija Kulturno naslijeđe bez granica (Cultural Heritage without Borders – CHwB) kancelarija u Bosni i Hercegovini traži osobu za rad na određeno vrijeme na radnom mjestu „Junior grafički dizajner/ica“.
U cilju unapređenja kvalitete promotivnog materijala i vizuelnog identiteta tražimo kreativnu i motiviranu osobu spremnu na izazove i timski rad.
Poslovi grafičkog dizajnera/ice obuhvatali bi dizajniranje kreativnih rješenja za različite promotivne aktivnosti, uključujući:
• Izrada i razrađivanje grafičkih elemenata i promotivnih koncepata,
• Sudjelovanje u sveukupnom procesu vizualnog oblikovanja i razvoju vizualnog identiteta CHwB BH,
• Dizajniranje promotivnog materijala (kao što su posteri, brošure, notesi i slično),
• Priprema materijala za print i saradnja sa štamparijama.
Potrebne kvalifikacije:
• Odlično poznavanje rada u CorelDrawu i Adobe programima (Photoshop, Ilustrator, InDesign) (Prednost je rad u 3Du),
• Sposobnost kreiranja različitih grafičkih stilova,
• Kreativnost u radu,
• Sposobnost rada u timu i samostalno,
• Izražene komunikacijske sposobnosti,
• Služi se engleskim jezikom u govoru i pismu,
• Minimalno SSS.
Osoba koja se zaposli na ovom radnom mjestu stječe priliku:
• Raditi u profesionalnom i dinamičnom međunarodnom okruženju,
• Napredovati,
Angažman grafičkog dizajnera/ice trajao bi od 01. marta do 01. juna 2015. godine, uz mogućnost produžetka.
Na [email protected] potrebno je dostaviti CV uz portfolio sa najmanje tri primjera grafičkog vizuala različitog stila s naznakom „Junior grafički dizajner“. Oglas ostaje otvoren zaključno sa 18.02., do 24h.
CHwB djeluje 20. godina u polju zaštite, očuvanja i promocije kulturnog naslijeđa. Kancelarije CHwB-a nalaze se u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu i Švedskoj, dok se različiti projekti realizuju u više od 10 zemalja svijeta. Više informacija o našem radu dostupno je na web stranici, kao i Facebook stranici i Instagram profilu.
- jalle
#1606 Re: Forumasi zaposljavaju
Tražim web developera
Potrebno znanje:
Neka se jave samo oni sa viškom slobodnog vremena i dobrom voljom za učenjem.
Potrebno znanje:
- Frontend CSS/HTML/ Javascript;
ASP za backend - poželjno iskustvo;
Dobra podloga u matematici budući da je sajt naučno-istraživačke prirode
Neka se jave samo oni sa viškom slobodnog vremena i dobrom voljom za učenjem.
Last edited by jalle on 11/02/2015 13:51, edited 2 times in total.
- jalle
- JanuaryJones
#1608 Re: Forumasi zaposljavaju
Parlamentarna skupština Međunarodnog sekretarijata OSCE redovno prima osam do devet diplomiranih studenata političkih nauka, prava i međunarodnih odnosa sa univerziteta u OSCE zemljama, na pozicije istraživača. Istraživačke pozicije se dodjeljuju u periodu od šest mjeseci. Svim uspješnim aplikantima biće obezbeđen besplatan smještaj, mala stipendija od 564 evra mjesečno, što pokriva minimalne životne troškove u Kopenhagenu ili Beču. Studenti koji odluče da apliciraju imaju mogućnost da se pridruže Međunarodnom sekretarijatu, da steknu praktična iskustva u području međunarodnih odnosa, rada Skupštine, a s druge strane, koristi od unapređenja lingvističkih vještina kao i jačanje istraživačkih kapaciteta.
Obaveze
Primarni zadatak je da se sprovedu suštinska istraživanja na različitim projektima u radu Skupštine i da se pruži pomoć službenicima koji su zaposleni u OSCE. Istraživači će redovno pripremati izvještaje za parlamentarne delegacije, uključujući i posmatranje izbornih misija i službene posjete članova Parlamentarne skupštine. Istraživači će, takođe, pomagati u planiranju i izvršenju sastanaka Skupštine, radiće sa skupštinskim odborima, pratiti rad OSCE misije na terenu, i pomoći u izradi raznih skupštinskih izvještava. Pored toga, istraživači će učestvovati u izradi govora i izjava, kao i na pisanju radova o posebnim projekatima koje sprovodi Sekretarijat Skupštine.
Kvalifikacije
Sekretarijat uglavnom prima diplomirane studenate uzrasta između 21 i 26 godina sa istaknutim osobinama za istraživanje i pisanje istraživačkih radova. Kandidati moraju posjedovati interes za politiku OSCE regije. Neophodno je odlično znanje engleskog jezika koji je ujedno i radni jezik. Poznavanje nekog drugog službenog jezika OSCE regije (francuski, njemački, italijanski, ruski ili španski) je poželjno. Poznavanje rada na računaru, takođe je neophodno.
Postupak aplikacije
Istraživačke pozicije su na raspolaganju dva puta godišnje: prvi ciklus u septembru / oktobr, drugi u februaru / martu.
Prijave za OSCE istraživački program prihvataju se u bilo koje doba godine, ali je rok za aplikaciju do 1. maja svake godine, i do 1. oktobra, za drugi aplikacioni ciklus. Prijave moraju uključivati: popunjeni obrazac prijave, kratko propratno pismo, CV, uvjerenje o akademskim ocjenama, dva pisma preporuke i novu fotografiju.
Obrazac za prijavu http://www.oscepa.org/publications/all- ... -form/file
Molimo Vas da popunjene prijave šaljete na:
E-mail: [email protected]
Dana Bjerregaard
Pomoćnik generalnog sekretara
Parlamentarna skupština OSCE-a
Tordenskjoldsgade 1
1055 Kopenhagen, Danska
Tel .: +45 33 37 80 40
Fax: +45 33 37 80 30
-
Muuky
#1609 Re: Forumasi zaposljavaju
Ima li ko info o firmi IN TIME ? Platee ,radno vrijeme?
-
ElmaZenica
#1610 Re: Forumasi zaposljavaju
Pozdrav,
student sam jednog od fakulteta u Sarajevu i da bih iduci semestar uopste nastavila svoje skolovanje potrebno mi je da nadjem neki posao kojim bih pokrila troskove mjesecne karte i sitni dzeparac da ostane, nista basnoslovno a opet, kako se cini, nedostizno. Dakle, ako neko zna da se negdje trazi neka radnica, u radnji, butiku, necemu slicnom, pa i sanku (ne bih da konobarim, ne jer bjezim od tog posla nego jer sam nesposobna da nosim tacnu
) molim Vas, molim Vas, pomaziteeeeee
student sam jednog od fakulteta u Sarajevu i da bih iduci semestar uopste nastavila svoje skolovanje potrebno mi je da nadjem neki posao kojim bih pokrila troskove mjesecne karte i sitni dzeparac da ostane, nista basnoslovno a opet, kako se cini, nedostizno. Dakle, ako neko zna da se negdje trazi neka radnica, u radnji, butiku, necemu slicnom, pa i sanku (ne bih da konobarim, ne jer bjezim od tog posla nego jer sam nesposobna da nosim tacnu
-
Dzole_SSS
#1611 Re: Forumasi zaposljavaju
Pokusaj ti naci kakvu stipendiju pa vani nastavti studirati, jer ovdje kada zavrsisi fakultet bez stele si niko i nista opet.ElmaZenica wrote:Pozdrav,
student sam jednog od fakulteta u Sarajevu i da bih iduci semestar uopste nastavila svoje skolovanje potrebno mi je da nadjem neki posao kojim bih pokrila troskove mjesecne karte i sitni dzeparac da ostane, nista basnoslovno a opet, kako se cini, nedostizno. Dakle, ako neko zna da se negdje trazi neka radnica, u radnji, butiku, necemu slicnom, pa i sanku (ne bih da konobarim, ne jer bjezim od tog posla nego jer sam nesposobna da nosim tacnu) molim Vas, molim Vas, pomaziteeeeee
Ako se vec boris da ostanes u gradu, vjeruj mi da ti je deset puta vise isplatiti borba negdje vani, kada imas ujedno da znas za sta se boris.
Ja se se zajebao i ostao sam, sada su godine studentske iza mene. Tako, moj ti je savjet da ne pravis moju gresku jer kada zavrisis sjetit ces se ove price.
- ranger
#1612 Re: Forumasi zaposljavaju
eno u fisu u halilovicima na vratima zalijepljeno traze radnika ne upratih za koju tacno poziciju al ne vjerujem da je nesto aman zahtjevno... vjerovatno kasirka il slicno..ElmaZenica wrote:Pozdrav,
student sam jednog od fakulteta u Sarajevu i da bih iduci semestar uopste nastavila svoje skolovanje potrebno mi je da nadjem neki posao kojim bih pokrila troskove mjesecne karte i sitni dzeparac da ostane, nista basnoslovno a opet, kako se cini, nedostizno. Dakle, ako neko zna da se negdje trazi neka radnica, u radnji, butiku, necemu slicnom, pa i sanku (ne bih da konobarim, ne jer bjezim od tog posla nego jer sam nesposobna da nosim tacnu) molim Vas, molim Vas, pomaziteeeeee
- Magarece_godine
#1613 Re: Forumasi zaposljavaju
Traze kontrolora nečeg ...ranger wrote:eno u fisu u halilovicima na vratima zalijepljeno traze radnika ne upratih za koju tacno poziciju al ne vjerujem da je nesto aman zahtjevno... vjerovatno kasirka il slicno..ElmaZenica wrote:Pozdrav,
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1614 Re: Forumasi zaposljavaju
Valjda nude barem dvije milje za ovoJanuaryJones wrote:Sportske igre mladih: Potreban PR
Nevladina organizacija Sportske igre mladih raspisuje konkurs za radno mjesto:
PR Manager, Sarajevo
Opis posla PR Managera:
Organizacija, osmišljavanje i provođenje PR strategije Sportskih igara mladih za 2015. godinu
Medijska gostovanja i prezentacija Sportskih igara mladih
Izrada PR materijala, pisanje i distribucija saopštenja za medije
Redovna komunikacija sa medijima na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine
Promocija Sportskih igara mladih u medijima širom Bosne i Hercegovine
Organizacija i moderacija konferencija za medije i drugih javnih događaja u saradnji sa partnerima i javnim ličnostima
Pripremanje materijala za sponzorske i donatorske izvještaje
Održavanje web stranice Sportskih igara mladih
Osmišljavanje i komunikacija sadržaja putem društvenih mreža (Facebook, Twitter, Instagram)
Kandidati/kinje za poziciju PR Managera trebaju ispunjavati slijedeće uslove:
VSS društvenog smjera
Minimalno trogodišnje iskustvo rada u odnosima sa javnošću, novinarstvu, medijskim nastupima i pisanju saopštenja za javnost
Poznavanje medija u Bosni i Hercegovini
Izraženu elokventnost i komunikativnost
Izražene organizacione sposobnosti, odgovornost i posvećenost poslu
Sposobnost rada u timu, ali i mogućnost samostalnog djelovanja
Poznavanje društvenih medija i novih tehnologija
Vozačka dozvola B kategorije
Poznavanje engleskog jezika i rada na računaru (MS Office paket)
Spremnost na fleksibilno radno vrijeme
Spremnost na putovanja i boravak u gradovima širom Bosne i Hercegovine
Sve zainteresovane kandidate/kinje željne izazova i dokazivanja pozivamo da nam dostave svoje biografije sa fotografijom na mail: [email protected].
Kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na intervju.
Konkurs ostaje otvoren do 28.02.2015.
-
feferon
#1615 Re: Forumasi zaposljavaju
Pozdrav
Tražim hitno dvije radnice za rad u caffe-konobi u Travniku (okolica Travnika).
Dnevnica je 40KM + ručak + besplatan smještaj u novoj kući s grijanjem, internetom, kablovskom itd.
Starosne dobi do 29 godina, može i bez radnog iskustva.
Ne znam da li smijem objavljivati broj telefona ovdje na forumu pa ako ima zainteresiranih molim da mi se jave u privatne poruke
Dnevnica je 40KM + ručak + besplatan smještaj u novoj kući s grijanjem, internetom, kablovskom itd.
Ne znam da li smijem objavljivati broj telefona ovdje na forumu pa ako ima zainteresiranih molim da mi se jave u privatne poruke
- holowey
#1617 Re: Forumasi zaposljavaju
da je osigurana ne bi bila placena na dnevnicu nego bi imala regularnu platuseoBIH wrote:Osigurana?
- muha_sa
#1618 Re: Forumasi zaposljavaju
baš do 29feferon wrote:Pozdrav
- holowey
#1619 Re: Forumasi zaposljavaju
samo mlado, nista preko 30muha_sa wrote:baš do 29feferon wrote:Pozdrav
- Bluemore
#1620 Re: Forumasi zaposljavaju
.
Last edited by Bluemore on 23/02/2015 19:44, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#1621 Re: Forumasi zaposljavaju
Evo nam naš dragi portal traži novinare pa svi Vi koji ste u struci a bez posla Bujrum kažu da daju redovno platu 
http://www.klix.ba/posao/novinar
A komentari na FB stranici su za upiš
https://www.facebook.com/Klix.ba/posts/381884718532151
http://www.klix.ba/posao/novinar
A komentari na FB stranici su za upiš
https://www.facebook.com/Klix.ba/posts/381884718532151
-
Voltriz
#1622 Re: Forumasi zaposljavaju
Pozdrav!
Imam priliku za zaposlenje u gradu u kojem nemam prebivaliste. Sta mi treba od dokumentacije? Jel treba da mijenjam prebivaliste, licnu i sa radnom knjizicom direktno poslodavcu?
Imam priliku za zaposlenje u gradu u kojem nemam prebivaliste. Sta mi treba od dokumentacije? Jel treba da mijenjam prebivaliste, licnu i sa radnom knjizicom direktno poslodavcu?
- holowey
#1623 Re: Forumasi zaposljavaju
a sto bi mijenjao prebivaliste? kao da ti neko brani da zivis u jednom mjestu a radis u drugom... svako jutro kolona preko vraca, ljudi iz istocnog sarajeva rade u sarajevu, niko ne mijenja prebivaliste...Voltriz wrote:Pozdrav!
radnu knjizicu u ruke i na posao...
-
ViaCombusta
#1624 Re: Forumasi zaposljavaju
Ne mogu da pronadjem temu o sudskim tumacima, ima li ovdje neki sudski tumac za njemacki, da prevede diplomu i koliko to kosta?
- Ady88
#1625 Re: Forumasi zaposljavaju
Lista svih sudskih tumača samo odaberi jezik, sto se tice prevoda naplaćuju od 70-80pf po jednom redu sve zavisi. Uglavnom oko 20KMViaCombusta wrote:Ne mogu da pronadjem temu o sudskim tumacima, ima li ovdje neki sudski tumac za njemacki, da prevede diplomu i koliko to kosta?
http://www.fmp.gov.ba/index.php?part=st ... id=oglasi1