Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
jedan_dobar_dan

#1601 Re: Federalna televizija

Post by jedan_dobar_dan »

jon_jovi wrote:Uff, hvala Bogu kada završi i ova emisija o ženama. Mogu i pričat Bog ih neubio i žene. I ćemu služi taj 8. Mart? Da nas podsjeti da žene vladaju?
jesi li ti ozbiljan s tim da zene vladaju ??
Control panel

#1602 Re: Federalna televizija

Post by Control panel »

condy wrote:Brega je i suviše inteligentan čovjek, i zna što radi. Sve ovo oko navodne njegove nikad upitne ljubavi prema Sarajevu je dobro uigrana predstava za široke mase... :)
a kada je euforija oko dine merlina ili harija onda to ne smeta.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1603 Re: Federalna televizija

Post by plain vanilla »

jon_jovi wrote:Uff, hvala Bogu kada završi i ova emisija o ženama. Mogu i pričat Bog ih neubio i žene. I ćemu služi taj 8. Mart? Da nas podsjeti da žene vladaju?
trebali su tebi dati emisiju, da nam kazes Ćemu sluzi 8.mart
Opetja033

#1604 Re: Federalna televizija

Post by Opetja033 »

Control panel wrote:
condy wrote:Brega je i suviše inteligentan čovjek, i zna što radi. Sve ovo oko navodne njegove nikad upitne ljubavi prema Sarajevu je dobro uigrana predstava za široke mase... :)
Ako po tebi nema nikakve razlike izmedju njih trojice onda si svojom tvrdoglavom odbranom SDP-a dotakao novo dno.
azurna_obala

#1605 Re: Federalna televizija

Post by azurna_obala »

Control panel wrote:a kada je euforija oko dine merlina ili harija onda to ne smeta.

Ovaj....da li moje oči dobro vide :shock: :shock: de mi Boga ti kaži šta je to GORAN BREGOVIĆ??? Mislim čime je taj čovjek doprinio ovoj državi...ili bilo čemu ovdje?

Ne možeš ga uporediti sa Merlinom...ne može mu opanaka okrenut (ako znaš šta to znači)...a ni Hariju nije blizu.
miop

#1606 Re: Federalna televizija

Post by miop »

Opetja033 wrote:
Control panel wrote:
Ako po tebi nema nikakve razlike izmedju njih trojice onda si svojom tvrdoglavom odbranom SDP-a dotakao novo dno.
Ima, njemu je Brega puno bolji :D i nije ovo odbrana stranke :D
jon_jovi

#1607 Re: Federalna televizija

Post by jon_jovi »

plain vanilla wrote:
trebali su tebi dati emisiju, da nam kazes Ćemu sluzi 8.mart
Ja nemam više riječ ni u svojoj kući a nekamoli se da nešto pred širim auditorijem govorim.
basicm

#1608 Re: Federalna televizija

Post by basicm »

Ako je Bregovic isti kao Merlin i Hari, onda nas stvarno nisi dobro tukli u ratu, jer neke glave su toliko tvrde da je trebalo jace.
Jos Nemanju treba dovesti, i bilo bi vrijeme opet da nas mlate, jer zasluzujemo.
ultima_palabra

#1609 Re: Federalna televizija

Post by ultima_palabra »

basicm wrote:Ako je Bregovic isti kao Merlin i Hari, onda nas stvarno nisi dobro tukli u ratu, jer neke glave su toliko tvrde da je trebalo jace.
Jos Nemanju treba dovesti, i bilo bi vrijeme opet da nas mlate, jer zasluzujemo.
Pa nijedan nije "bio tu kad je bilo najteže"... doduše ova dvojica nisu svirali i pravili soundtrack za Miloševićev režim... doduše nije im niko ni ponudio :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1610 Re: Federalna televizija

Post by plain vanilla »

ima tema o Bregovicevom koncertu..niko nista ne pise, ni da ce ici ni da nece
Filter

#1611 Re: Federalna televizija

Post by Filter »

plain vanilla wrote:ima tema o Bregovicevom koncertu..niko nista ne pise, ni da ce ici ni da nece
taj "event" cu elegantno preskociti... :)

btw. ko ce raditi koncert? ftv?
VjecitiStudent

#1612 Re: Federalna televizija

Post by VjecitiStudent »

Sljedecih dana mozemo ocekivati lavinu priloga na FTV i Avazu o antidrzavnim stanovnicima Pocitelja i Blagaja koji su se drznuli da se dignu protiv talova sklopljenih na visem nivou.

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... ve-u-zraku
Macolaaa

#1613 Re: Federalna televizija

Post by Macolaaa »

Ja sam stvarno do sad bio vijerni glasac SDP-a ali ova federalna televizija me je za kratko vrijeme ubijedila da vise ne glasam za SDP i to sigurno na sljedecim izborima necu napraviti, zao mi je samo zbog ljudi tipa Svetozara Pudarica ili Emira Suljagica i kad takvi ljudi dodju na celo te stranke mozda opet budem njihov glasac. A ovo cirkusijada sa Bakirom i vodanjem Bregovica po bolnicama i javno prikazivanje kako ga se odmah prima na pregled za koji ostali gradjani koji su cijelo vrijeme rata bili tu cekaju po 6 mjeseci je klasicni debilizam. Nemam protiv Bregovica nista, drago mi je da je se vratio ali cemu taj spektakularni docek? Cim je to Bregovic zasluzio? Bakire cemu ovo blamiranje?????? Izgubili ste svaki dodir sa obicnim narodom, zivite u oblacima i na sljedecim izborima padate na statisticku gresku.
Samo je zalosno sto gradjani lijeve orjentacije poslje vas nemaju nikakvu alternativu, mali dio ce glasat za "svoje" a veci dio nece ni izaci na sljedece izbore.
Ne nisam pogrijesio sto Bakira vezem uz SDP na temi o federalnoj televiziji :lol:
karanana

#1614 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

SDU brate macola

ali sto je najgore, ja sam siguran da su oni svjesni da sami sebe unistavaju sa ovakvim dirigovanjem FTV-a, ali ocigledno ignorisu sve ovo.
VjecitiStudent

#1615 Re: Federalna televizija

Post by VjecitiStudent »

karanana wrote:SDU brate macola

ali sto je najgore, ja sam siguran da su oni svjesni da sami sebe unistavaju sa ovakvim dirigovanjem FTV-a, ali ocigledno ignorisu sve ovo.
Naprotiv, uvjeren sam da oni misle da rade izvanredan posao, da ih iskljucivo kritikuju razni mrzitelji SDP-a, BiH, SBiH-ovci, SDA-ovci itd.
Macolaaa

#1616 Re: Federalna televizija

Post by Macolaaa »

Ma mozda se upravljaju po onoj nasoj balkanskoj jednom glasac jedne stranke uvijek glasac te stranke. Izgubili su svaki kontakt sa biracima kao da zive u nekim sterilnim uvjetima, sterilnim od naroda....
Ali ovo Bakirovo proseravanje sa Bregom je vrhunac diletantizma, ma jebo me svak ako cu ikad vise platit pretplatu koja finansira ovakve projekte.
jazzer

#1617 Re: Federalna televizija

Post by jazzer »

Macolaaa wrote:...
Ali ovo Bakirovo proseravanje sa Bregom je vrhunac diletantizma, ma jebo me svak ako cu ikad vise platit pretplatu koja finansira ovakve projekte.
Nakon onih rektalnih akrobacija sa Bregom, trebace mu policijska zastita od obicnog svijeta koji placa
pretplatu :lol: :lol: .
nellington

#1618 Re: Federalna televizija

Post by nellington »

jazzer wrote:
Macolaaa wrote:...
Nakon onih rektalnih akrobacija sa Bregom, trebace mu policijska zastita od obicnog svijeta koji placa
pretplatu :lol: :lol: .
Jok, trebaće mu ministar RŠM srediti pretrage. Znaš kakve se sve bakterijske infekcije dobiju sa onoliko kontakata te vrste :-?
poznanik

#1619 Re: Federalna televizija

Post by poznanik »

Macolaaa wrote:...Ali ovo Bakirovo proseravanje sa Bregom je vrhunac diletantizma, ma jebo me svak ako cu ikad vise platit pretplatu koja finansira ovakve projekte.
Nećeš odbiti plaćanje pretplate FTV, već takse na posjedovanje radio ili tv aparata Javnom RTV servisu BiH, odakle se dio novca preraspoređuje i za FTV. Izbjegavanjem plaćanja ove takse samo ćeš sebi stvoriti problem, radije svoje nezadovoljstvo FTV-om i frustracije usmjeri na njihov Upravni odbor, oni su najodgovorniji za uređivačku politiku i kompletan raspored svih blamaža, javašluka i sveg ostalog novinarskog "smeća" koje nam podmeću njihovi kvazi urednici i trećerazredni novinari.

UO RTV FBiH je glavni krivac :x Evo ih: http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... ction=info
Platformas

#1620 Re: Federalna televizija

Post by Platformas »

azurna_obala wrote:
Control panel wrote:a kada je euforija oko dine merlina ili harija onda to ne smeta.

Ovaj....da li moje oči dobro vide :shock: :shock: de mi Boga ti kaži šta je to GORAN BREGOVIĆ??? Mislim čime je taj čovjek doprinio ovoj državi...ili bilo čemu ovdje?

Ne možeš ga uporediti sa Merlinom...ne može mu opanaka okrenut (ako znaš šta to znači)...a ni Hariju nije blizu.
Nijedan od navedenih nije rat proveo u Sa.
Svi su plagijatori.
Dvojca su se obogatila na "rodoljubnim" pjesmama.

Jedan nam je govorio da nece nikad pjevat u Srbiji a svima je jasno da bi taj i za Milosevica pjevao da mu se adekvatno plati/lo, bas kao i Bregovic.
basicm

#1621 Federalna televizija

Post by basicm »

Evo opet klasicno po naski, strpaj sve u isti kos, ko je valjo ne valja a ko nije valjo ispade bolji od onog prvog.
dječak sa šibicama

#1622 Re: Federalna televizija

Post by dječak sa šibicama »

Bregovic bio u Parizu, Merlin u Njemackoj. Brega saradjivao sa Kusturicom, Merlin sa Cecom.

Ja razlike, drasticne :-)

Brega se zahebo sto nije napravio pjesmu o Aliji, onda bi mu neki sve oprostili :-)
Banksy

#1623 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:

Naprotiv, uvjeren sam da oni misle da rade izvanredan posao, da ih iskljucivo kritikuju razni mrzitelji SDP-a, BiH, SBiH-ovci, SDA-ovci itd.
I misle, zaista. To je još veća tragedija ...
Halcyon

#1624 Re: Federalna televizija

Post by Halcyon »

kakavdanakneiskustvu wrote:
VjecitiStudent wrote:

ja fakat ne znam za koga bi glasao,do sad sam većinom za sdp ,ovo šta bakir h. radi na ftv a i ovo lagumdžijino uređivanje dnevnima je dno dna
Ima još opcija, koliko hoćeš. U najgorem slučaju uništi glasački listić. :thumbup:
poznanik

#1625 Re: Federalna televizija

Post by poznanik »

Halcyon wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ja fakat ne znam za koga bi glasao,do sad sam većinom za sdp ,ovo šta bakir h. radi na ftv a i ovo lagumdžijino uređivanje dnevnima je dno dna
Ima još opcija, koliko hoćeš. U najgorem slučaju uništi glasački listić. :thumbup:
Uništenjem glasačkog listića samo održavaš postojeće stranke u vlasti, produžavaš sopstvenu agoniju. Uvijek ima novih i drugačijih. Najskuplje je uništenje glasačkog listića :-)
Post Reply