NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MaroonBrigade

#1601 Re: NFL Balkan

Post by MaroonBrigade »

In Brady we trust 8)
Lacrosse

#1602 Re: NFL Balkan

Post by Lacrosse »

Dje ste strucnjaci sad, vidi sta uradi Baltimore, skinuse tim s najboljim recordom! Denver Broncos and Payton Manning....

Joj koji se mec sprema sljedece sedmice, New England - Baltimore, mores komotno to nazvati Superbowlom...

GB i SF pate jedni druge, evo upravo 24-24, ali ja moram ici leci.

Sve u svemu sjutra opet underdog Seatle Seahawks prolaze Atlantu, i New England bi trebao pobjediti Houston... moja prognoza, iako onako navijackog karaktera... sto bi se reklo srcem a ne pameti...

U Finalu konferencija onda bi isli GB - Seahawks i NE - Baltimore, i koji god od ova 2 tima pobjede bice dobar superbowl, a kad bi jos bio superbowl 2 underdoga Seahawks - Baltimore to bi bilo ponajbolje...

Svidja mi se Baltimore sve vise i vise... Joe Sacco ima ruku, pass salje 70 yardi, ali doduse i igraju u onom kondomu od dvorane u Denveru mensecini, drukcije bi to islo na otvorenom. Ovaj tim ako moze pobjediti Denver, moze pobjediti i NE, moze ici do kraja....
dmr

#1603 Re: NFL Balkan

Post by dmr »

Koja je zvijer ovaj Kaepernick Boze dragi!
MaroonBrigade

#1604 Re: NFL Balkan

Post by MaroonBrigade »

dmr wrote:Koja je zvijer ovaj Kaepernick Boze dragi!
samo je pitanje vremena kad ce i njega nego odvaliti kao i RG3
MaroonBrigade

#1605 Re: NFL Balkan

Post by MaroonBrigade »

Lacrosse wrote: Dje ste strucnjaci sad, vidi sta uradi Baltimore, skinuse tim s najboljim recordom! Denver Broncos and Payton Manning....

Joj koji se mec sprema sljedece sedmice, New England - Baltimore, mores komotno to nazvati Superbowlom...

Sve u svemu sjutra opet underdog Seatle Seahawks prolaze Atlantu, i New England bi trebao pobjediti Houston... moja prognoza, iako onako navijackog karaktera... sto bi se reklo srcem a ne pameti...

U Finalu konferencija onda bi isli GB - Seahawks i NE - Baltimore, i koji god od ova 2 tima pobjede bice dobar superbowl, a kad bi jos bio superbowl 2 underdoga Seahawks - Baltimore to bi bilo ponajbolje...

Svidja mi se Baltimore sve vise i vise... Joe Sacco ima ruku, pass salje 70 yardi, ali doduse i igraju u onom kondomu od dvorane u Denveru mensecini, drukcije bi to islo na otvorenom. Ovaj tim ako moze pobjediti Denver, moze pobjediti i NE, moze ici do kraja....
1. sta ima strucnjak? :mrgreen:
2. SF razvalio GB
3.
http://mtnweekly.com/wp-content/uploads ... ker-09.jpg

cini mi se da ovo ipak nije dvorana :thumbup:
cvrčak_na_hedonizmu

#1606 Re: NFL Balkan

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Lacrosse wrote:Dje ste strucnjaci sad, vidi sta uradi Baltimore, skinuse tim s najboljim recordom! Denver Broncos and Payton Manning....

Zato si ti stručnjak :D

Što se tiče Kapernika, prvi play off nastup u karijeri, 450 osvojenih jardi ukupno, 2 TD trčanjem i 2 pasom, oboren all time rush rekord na poziciji QB ; Momak ima jaku ruku i brze noge. Naklon.

U nedostatku Pitsburga, navijam za SF :D
cvrčak_na_hedonizmu

#1607 Re: NFL Balkan

U isto vrijeme komentari :lol: Al ti si fulio jednu njegovu provalu :D
MaroonBrigade

#1608 Re: NFL Balkan

Post by MaroonBrigade »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:U isto vrijeme komentari :lol: Al ti si fulio jednu njegovu provalu :D
Flacco, Sacco, Kosulja, Kravata..jbg desi se :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#1609 Re: NFL Balkan

:lol:

Al se ne slažem za Kapernika jer i da prestane da trči, po meni, on je u startu bolji QB od Sacca što se tiče pasa, Flacca, tog nekog iz Baltimora :D U glavi naravno. Ako mu neko ne izvali nogu ili ruku prediđam mu strašnu karijeru. RG3 je već sjeban i to mu nije prvi put što je već problematična situacija, jer je relativno mlad.
Pitarrr82

#1610 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Denver - Baltimore 35:38OT

Peyton Manning

#18 | QB | Broncos

28/43, 290 YDS, 3 TD, 2 INT

Joe Flacco

#5 | QB | Ravens

18/34, 331 YDS, 3 TD

Super tekma, ono sto me iznenadilo nocas je samo Flacco jer je bacao neocekivano dobro s par veoma dobrih, dugih bacanja, pruzio je najbolje sto je mogao u najboljem mogucem trenutku :thumbup:

San Francisco - Green Bay 45:31

Colin Kaepernick

#7 | QB | 49ers

17/31, 263 YDS, 2 TD, 1 INT

Aaron Rodgers

#12 | QB | Packers

26/39, 257 YDS, 2 TD, 1 INT

Sto se druge tekme tice ja mislim da je sada svima jasno da Kaepernick zasluzuje svoje startno mjesto i da su 49ers u pravo vrijeme vratili pravu formu, mnogima je vjerujem drago sto GB nije vise u igri... :mrgreen:

Inace moram dodati da nisam ocekivao da ce oba meca biti s ovoliko poena sto zbog odbrana pojedinih ekipa, sto zbog same cinjenice da je PO...
Pitarrr82

#1611 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Lacrosse wrote:Dje ste strucnjaci sad, vidi sta uradi Baltimore, skinuse tim s najboljim recordom! Denver Broncos and Payton Manning....

:mrgreen: Samo to mogu reci :mrgreen:
Pitarrr82

#1612 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Mora se danas malo odspavati, ne moze ovako nema sanse :mrgreen:

P.S. Manning i nije toliko los bio, samo sto je imao lose odluke i losa bacanja u kriticnim momentima.
Te njegove odluke su Ravens-ima donijele 17 poena, nije to malo...

Treba spomenuti i Ray Rice-a sa 30 nosenja za 131 yard i 1TD, kao i Torrey Smith-a sa 98 yardi u samo 3 hvatanja za 2TD-a...
The Realist

#1613 Re: NFL Balkan

Post by The Realist »

Izgubi GB. Gledao sam do 14-7 i onda sam morao leći. Vidim da nije ni knap bilo, barem po rezultatu. Hebiga, očito je odbrana zakazala.
Pitarrr82

#1614 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Za sada raspad sistema u Seattle-u, ne mogu nista da naprave ovo bi mogla biti jednosmjerna tekma...
MaroonBrigade

#1615 Re: NFL Balkan

Post by MaroonBrigade »

8-)

Image
Pitarrr82

#1616 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Ne bih se bunio :mrgreen:
Pitarrr82

#1617 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Steta za Seattle, odlican povratak u tekmu, ipak Atlanta uzvraca u zadnjom minuti sa FG-om...

Inace fin im poklon napravi trener Seattle-a s ovim timeout-om kod prvog pokusaja, namjestio se tamam za drugi pokusaj...

Wilson je postavio rekord fransize u yardima, u PO-u...
cvrčak_na_hedonizmu

#1618 Re: NFL Balkan

Pitarrr82 wrote:Steta za Seattle, odlican povratak u tekmu, ipak Atlanta uzvraca u zadnjom minuti sa FG-om...

Inace fin im poklon napravi trener Seattle-a s ovim timeout-om kod prvog pokusaja, namjestio se tamam za drugi pokusaj...

Iritantni kreten sa žvakom, glupi Amerikanac :D Sijetl odlična ekipa, Rayan choker ali je ovaj put izdržao ( sekunde su ga dijele od 0/4 omjera u PO utakmicama ). Iako SF gostuje u Atlanti mislim da SF ide u SB. Kapernik je mnogo bolji QB ako se ja pitam dok SF ima mnogo potentniji napad. Moje mišljenje naravno.
Pitarrr82

#1619 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Pitarrr82 wrote:Steta za Seattle, odlican povratak u tekmu, ipak Atlanta uzvraca u zadnjom minuti sa FG-om...

Iritantni kreten sa žvakom, glupi Amerikanac :D Sijetl odlična ekipa, Rayan choker ali je ovaj put izdržao ( sekunde su ga dijele od 0/4 omjera u PO utakmicama ). Iako SF gostuje u Atlanti mislim da SF ide u SB. Kapernik je mnogo bolji QB ako se ja pitam dok SF ima mnogo potentniji napad. Moje mišljenje naravno.

Ma dobro, vecina trenera to uradi, nije me cudilo sto je i ovaj ali jbg ide na njegovu kapu a i ocekivao sam malo bolju odbranu u zadnjoj minuti, ocigledno su u mislima vec slavili...
cvrčak_na_hedonizmu

#1620 Re: NFL Balkan

Nije isto zamrznuti šutera kada puca 30-ak yardi koje se inače pogađaju i sa 49 yardi koje se mogu promašiti. Nakon prvog promašaja čovjeks e taman namjestio da pogodi. Retardirano :D
Pitarrr82

#1621 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Nista ostaje da gledamo kako Brady vjerovatno rastavlja Houston, volio bih da nije tako ali ce vjerovatno biti...
MaroonBrigade

#1622 Re: NFL Balkan

Post by MaroonBrigade »

a sad' spektakl....Brady, Gronkowsk & co.
cvrčak_na_hedonizmu

#1623 Re: NFL Balkan

Ovaj Hjuston je baš zalutao u drugi krug play off-a. Stvarno su kanta od ekipe :oops:
Mustang1

#1624 Re: NFL Balkan

Post by Mustang1 »

Dobit ce Houston 8-)
cvrčak_na_hedonizmu

#1625 Re: NFL Balkan

NE mi je baš odvratna ekipa, zato me Hjustonova loša igra nervirala :D Sad me malo manje nerviraju :D Nemaju šanse al eto, nek barem bude zanimljivo :skoljka:

Na Areni NFL, na računaru Mirza :mrgreen:
Post Reply