BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Frankyee
#1601 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ko od nasih igraca ima zute kartone?
- pirmin
#1602 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nas ovi Francuzi bez vecih problema mogu uzeti u 9 od 10 meceva, ne trebaju im nikakvetrcicu trceci wrote:sacekajmo do utorka svi..ja bi bio presretan da nije tako
pomoci sa strane.
Mi se jedino mozemo nadati da cemo bas sad u utorak potrefiti taj jedan njihov prelos dan.
Malo realnosti stvarno nije na odmet, pa dobili smo Luxemburg i Bjelorusiju sa dva igraca vise,ne
Svabe, Spance, Holandijance...

-
Nocty
#1603 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
na rodjendan moj igraju naravno ko i svaki put,kakvo li ce ovo sad "poklonche" bit? 
-
Korisničkoime
#1604 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Stidi se čovječe stidi se. Čuj ako ne pobijedimo Francusku Osim prodao Platiniu tekmu kako bi bio u najsjebanijem savezu u svijetu - šta - vatrogasac i to privremeni - a ja još naivan. Šta je slijedeće Pape prodao tekmu da bi bio trener PSG-a.
Iskreno sramoti se čovječe ! FUuuuuuuuuuuuuj.
Iskreno sramoti se čovječe ! FUuuuuuuuuuuuuj.
-
xyzz3
#1605 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
a ja smatram da si ti apsolutno u krivu.van Basten wrote:zato što je kloc realno, kao igrač a još više kao osoba. Mikado ga je gurao na uštrb kvalitetnijih, nisam siguran ali me ne bi čudilo da je bio u talu za transfer iz Hajduka, drugog racionalnog razloga nema.xyzz3 wrote:
chitao sam dugo ovu diskusiju, prije nego odlucih da se javim.
primjetio sam izuzetnu odbojnost od vecine forumasa prema Ibricicu.
iskreno, gledao sam sve utakmice nase repke.. i ja ne vidimo sta vi toliko trpate protiv covjeka !??
ne vidim.
ibricic je tehnicki jak,. a vidjelo se da je u rusiji radio na fizickoj spremi.
brzi je i jaci nego ikada.
na ledjima je onomad bjeloruse nosio po dvojicu. .. samo je nervozan. kako i ne bi bi bio?
dodje ovdje i procita sve ove budalastine o sebi,,,normalno da se osjeca shitty,.
a stvarno niste u pravu.
pustite ibricica da se opusti..
Onda ucjenom je izbjegao okupljanje reprezentacije u USA, fol mora se navići na Rusiju, a ovamo doletilo hajdučko srce da se Torcidi uvlači u pakaš.
Da ne spominjem ono hebavanje navijača što se vrti(lo) na youtube, bio je i negdje na forumu snimak.
Zadnja dva pasusa bi meni bila dovoljna da ga zauvijek prekrižim iz reprezentacije, ali eto... Pape je nešto merhametli.
o tome koliko je brz i jak... ne bih zaista...
niko ne moze biti kloc a da u hajduku (koji nije mali klub) razvaljuje na daljine.
mislim,, imam i ja oci.
vidim i ja,, ne moras ti meni crtat simbole.
njegovo nejavljanje i you tube pizzdarije nemaju nista sa igrama na terenu ( gdje se vidi da izgara),, za mene je ibricic jedan od jacih igraca u repki., on, medjunanin, zahirovic,,
ja ga nikad nisam vidio da nije dao sve od sebe.. 100% ulaganja, pravo krajisko srce.. never give up...
samo da ne chita ove forume ovdje.. da shvati kako neki komjputerski debeloguzi na forumima ne crtaju razmisljanja svih bosanaca i hercegovaca na svijetu.. i neka se opusti.
u rusiji vec polako stalozira svoju poziciju, a on ce uskoro razvaljivati i u repki..
-
Nocty
#1606 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ma ja ba,kad crnchuga nogu izvali od dva metra nema tu prolaza nikomNas ovi Francuzi bez vecih problema mogu uzeti u 9 od 10 meceva, ne trebaju im nikakve
pomoci sa strane.
-
Korisničkoime
#1607 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Najbolji savjet kojeg je ikad dobio može ga primjeniti i u životu samo pisati zamijeniš sa misliti.SaPnA wrote:Kad hoces nesto da napises , nemoj napisat i bice uredu.
Sigurno nemas vise od 15 godina.
-
Nocty
#1608 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pobjedjujemo ih a oni opet s ircima igraju 
da irska dobije svoj revange
tako to zna bivavt u fuzbalu 
da irska dobije svoj revange
-
Korisničkoime
#1609 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
@trčeći Ima čovjek pravo šta se raspravljam s tobom vjerovatno si neki malac, tako da je ok ali nemoj tako postojali su igrači i treneri legende i prije ovih što danas gledaš u Ligi prvaka koji su se uz to pokazali kao veliki ljudi ne samo javno nego i privatno ono kad ih niko ne vidi i što skoro niko i nesazna ne da bi se reklamirali već jednostavno zato što su dobri ljudi. Eh jedan od tih ti je Ivica Osim i njega za ovakvo nešto optuživat nije ti fino ako ne vjeruješ meni pitaj svog starog ko je i šta je Osim.
-
LSD
#1610 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Baš toliko stalo Platiniju do Bosne, jeltrcicu trceci wrote:inace ne razmisljam nikada tako, ali evo sad kako imam neku predstavu:leet wrote:odma' neke zavjere.. nase tipicno razmisljanje
-platini postavio osima i obecao mu da ima njegovu podrsku za sve
-obecao dobro sudjenje u svim utakmicama do francuske
-dao svo ovlastenje osimu
.....................................................
Ili si možda umislio da smo tolika sila i prijetnja ostalim u Evropi pa su sve ovo Platini i UEFA smislili i skovali ovaj pakleni plan, to što ti navodiš redom:
-platini postavio osima i obecao mu da ima njegovu podrsku za sve
-obecao dobro sudjenje u svim utakmicama do francuske
-dao svo ovlastenje osimu i sve to:
u zamjenu za pobjedu francuza protiv nas
- Gandalf
#1611 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
-fakat ova tema ide u pogrešnom pravcu
- u Utorak je bitno da igrači zaigraju hrabro i složno protiv boljeg protivnika, koji naravno ima i svojih mana
- niti su Francuzi nepobjedivi niti smo mi tol'ki levati pa da se već sada trebamo pomiriti s porazom
- ne primimo li gol u prvih 15 minuta njihovog pritiska, moći ćemo uspostaviti balans na terenu i ne vidim zašto ih ne iznenadimo nekim šok golom iz prekida ( a imamo više grača koji znaju zabiti iz prekida )
- ima neke simbolike u ovom Papetovom povratku u Francusku ( pa i Pjanićevom ).
- u Utorak je bitno da igrači zaigraju hrabro i složno protiv boljeg protivnika, koji naravno ima i svojih mana
- niti su Francuzi nepobjedivi niti smo mi tol'ki levati pa da se već sada trebamo pomiriti s porazom
- ne primimo li gol u prvih 15 minuta njihovog pritiska, moći ćemo uspostaviti balans na terenu i ne vidim zašto ih ne iznenadimo nekim šok golom iz prekida ( a imamo više grača koji znaju zabiti iz prekida )
- ima neke simbolike u ovom Papetovom povratku u Francusku ( pa i Pjanićevom ).
- Riddle
#1612 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Momak je najavio da ce povremeno pricati gluposti ovih dana, jer ga nervoza i trema pucaju. 
- ultima_palabra
#1613 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Riddle wrote:Momak je najavio da ce povremeno pricati gluposti ovih dana, jer ga nervoza i trema pucaju.
-
BHanibal
#1614 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne mogu ja da vjerujem da ce Safet staviti Hasagica na gol jer je postao spor, trom i traljav a da o skoku i ne govorim...sada koliko moze da skoci jedva da bi se avaz mogao izvuc ispod njega!
evo jos jedne greske ja ne znam sta mu je trebalo pa da izadje i covjek ga kulturno zaobidje ko' najveceg levata...
http://www.youtube.com/watch?v=_L19seLe ... r_embedded#!
evo jos jedne greske ja ne znam sta mu je trebalo pa da izadje i covjek ga kulturno zaobidje ko' najveceg levata...
- ultima_palabra
#1615 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
BHanibal wrote:Ne mogu ja da vjerujem da ce Safet staviti Hasagica na gol jer je postao spor, trom i traljav a da o skoku i ne govorim...sada koliko moze da skoci jedva da bi se avaz mogao izvuc ispod njega!
-
LSD
#1616 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hasagić je mogao u toj situaciji samo rušiti Villu (španci bi dobili penal, a mi i crveni karton usput)...ovaj naš igrac po meni snosi veci krivicu što nije pratio i pokušao izbiti loptu...ko je ovo bio?' jel Nadarević
...nema mozga da skonta i da isprati akciju do kraja...da je pratio blokirao bi ovaj šut iz mrtvog ugla.
- DoradO
#1617 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Top Commentsultima_palabra wrote:BHanibal wrote:Ne mogu ja da vjerujem da ce Safet staviti Hasagica na gol jer je postao spor, trom i traljav a da o skoku i ne govorim...sada koliko moze da skoci jedva da bi se avaz mogao izvuc ispod njega!
http://www.youtube.com/watch?v=_L19seLe ... r_embedded#!Niđe veze... sve čovjek uradio kako treba... nema deset igrača na svijetu koji bi pogodili iz one pozicije na koju ga je Hasagić otjerao, jedan od njih je David Villa
BiH winner to Spania to ZENICA 3:1
I´m no spack good English...hehehee...,ali jarane ima nebo da gori!
ELsan85 2 years ago 7
- pirmin
- neo7
#1619 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Zanimljivo, sudija je isti koji ce nam suditi u utorakBHanibal wrote:Ne mogu ja da vjerujem da ce Safet staviti Hasagica na gol jer je postao spor, trom i traljav a da o skoku i ne govorim...sada koliko moze da skoci jedva da bi se avaz mogao izvuc ispod njega!
- slusaj vamo
#1620 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jeste, i to je jos jedan dobar znak (da ga ne ureknem), a sta ce biti vidjet cemo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1621 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
kakav kraljpirmin wrote:Ocekujem jedno Remijevo ulijetanje u utorak
http://www.youtube.com/watch?v=5TaecFvN ... re=related
- pirmin
#1622 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kako je ovdje dobio po pichci na 00:59leet wrote:kakav kraljpirmin wrote:Ocekujem jedno Remijevo ulijetanje u utorak
http://www.youtube.com/watch?v=5TaecFvN ... re=related
-
bihboys
#1623 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sve medije u Francuskoj pricaju o provokacije Ramia protiv Pjanica ...
Rami :
- Pjanic je igrac koji samo zna da pada na terenu i samo zna da place ...
Radio RTL nakon te izjave je odma kontaktiro Pjanica koji im je ljepo i kulturno odgovorio :
- Nisam nikad imo problema sa Ramiom, mozda sam igrac koji voli se igrati sudijom ...
Francuske medije najavljivaju da poslje Spahica kojeg su Francuzi vrjedzali zbog njegove agresivnost na terenu, sad i Pjanic ce imati razlog da sve dadne od sebe da pobjede Francusku . Cak najavljuju da nasa reprezentacija ce doci nervozna na teren stade de france zbog te izjave, i da bi mozda bilo bolje da je Rami u ovim momentama reko da postuje protivnika ...
Izor : http://www.football365.fr/equipe-de-fra ... 3511.shtml
Rami :
- Pjanic je igrac koji samo zna da pada na terenu i samo zna da place ...
Radio RTL nakon te izjave je odma kontaktiro Pjanica koji im je ljepo i kulturno odgovorio :
- Nisam nikad imo problema sa Ramiom, mozda sam igrac koji voli se igrati sudijom ...
Francuske medije najavljivaju da poslje Spahica kojeg su Francuzi vrjedzali zbog njegove agresivnost na terenu, sad i Pjanic ce imati razlog da sve dadne od sebe da pobjede Francusku . Cak najavljuju da nasa reprezentacija ce doci nervozna na teren stade de france zbog te izjave, i da bi mozda bilo bolje da je Rami u ovim momentama reko da postuje protivnika ...
Izor : http://www.football365.fr/equipe-de-fra ... 3511.shtml
- just principe
#1624 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
kad ne moze na terenu Adil Rami trazi pozornost van njega,,,
- just principe
#1625 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
mozda bi bilo bolje da se otvorila posebna tema za francuze jer ovako mi izgleda smjesno to lux