Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kokuz_sa

#1601 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

osta cura bez neta na laptopu :lol: :lol: :lol:
sophieEl

#1602 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sophieEl »

Oj crnjaka :lol: :-)
Irm@

#1603 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Irm@ »

shady wrote:Evo moj najgori dejt ikad...desilo se prosle zime. Bio sa nekom rajom na kafi, nova raja pa se tek upoznajemo i sad znate kako to vec ide. Sjedimo u kaficu (korner), mrak slabo se vide lica, uglavnom upoznam ja curu iz Tuzle, ovdje dosla da studira. Tamo-vamo mi u neku shemu i ko poljubili se par puta, ali nastavit cemo poslije nasamo.

Sat-dva poslije, vec kasno oko pola 11, sutra treba rano ustati na fax, mi jakne i prema vratima, kisa pada pa nabili kapuljace na glavu. I tako idemo prema tramvaju i cura mi objasnjava kako njoj jos uvijek nema cimerke u stanu (zive negdje na Vojnickom) i pita da li mogu doci da joj namjestim internet na laptopu i kao mozemo kafu popit :lol: .

Ja uzbudjen, cura zgodna...i u istom trenutku dolazi tramvaj na stanicu i njoj zvoni mobitel. Javlja se ona, raja nagrnula na vrata, ulazimo mi tako...vidim ja ide ona iza mene, crnka, kapuljaca na glavi, guzva u tramvaju, jedva stojimo, ja se ni okrenut ne mogu. Kad sam vidio da vise ne prica na mob, ja navalim sa nekom pricom o faxu i studiranju.

I sve tako divno krasno, vazim ja, ona slusa, tramvaj se polako prazni...kad u po frke cura se pokupi i ode da sjedne na kraj tramvaja. Ja zbunjen, krenem za njom, stanem pred nju, pogledam, kad imam sta vidjet, nije ista osoba. Ja ko budala, okrecem se po tramvaju, cura zbunjeno u mene gleda, sve mi se cini svi u mene bulje ...uglavnom prva slijedeca stanica ja iskacem iz tramvaja i ko lud trcim prema prvom taxiju. :run:

Ispostavilo se da ona nije ni usla u tramvaj, a kako nismo brojeve razmjenili nije mi mogla javiti :oops: :oops:
Nikad se vise nismo ni vidjeli ni culi.
pa bilo je prosle zime a ne u proslom stoljecu :D valjda si znao kako se zove mogao si je naci na fb..pa ako je nema znas sta studira pa se malo raspitas...mozda i kampiras ispred faxa :D :lol:
Bogme nije se ona tebi toliko svidjela :-D
Samprotivsviju

#1604 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Samprotivsviju »

shady wrote:Evo moj najgori dejt ikad...desilo se prosle zime. Bio sa nekom rajom na kafi, nova raja pa se tek upoznajemo i sad znate kako to vec ide. Sjedimo u kaficu (korner), mrak slabo se vide lica, uglavnom upoznam ja curu iz Tuzle, ovdje dosla da studira. Tamo-vamo mi u neku shemu i ko poljubili se par puta, ali nastavit cemo poslije nasamo.

Sat-dva poslije, vec kasno oko pola 11, sutra treba rano ustati na fax, mi jakne i prema vratima, kisa pada pa nabili kapuljace na glavu. I tako idemo prema tramvaju i cura mi objasnjava kako njoj jos uvijek nema cimerke u stanu (zive negdje na Vojnickom) i pita da li mogu doci da joj namjestim internet na laptopu i kao mozemo kafu popit :lol: .

Ja uzbudjen, cura zgodna...i u istom trenutku dolazi tramvaj na stanicu i njoj zvoni mobitel. Javlja se ona, raja nagrnula na vrata, ulazimo mi tako...vidim ja ide ona iza mene, crnka, kapuljaca na glavi, guzva u tramvaju, jedva stojimo, ja se ni okrenut ne mogu. Kad sam vidio da vise ne prica na mob, ja navalim sa nekom pricom o faxu i studiranju.

I sve tako divno krasno, vazim ja, ona slusa, tramvaj se polako prazni...kad u po frke cura se pokupi i ode da sjedne na kraj tramvaja. Ja zbunjen, krenem za njom, stanem pred nju, pogledam, kad imam sta vidjet, nije ista osoba. Ja ko budala, okrecem se po tramvaju, cura zbunjeno u mene gleda, sve mi se cini svi u mene bulje ...uglavnom prva slijedeca stanica ja iskacem iz tramvaja i ko lud trcim prema prvom taxiju. :run:

Ispostavilo se da ona nije ni usla u tramvaj, a kako nismo brojeve razmjenili nije mi mogla javiti :oops: :oops:
Nikad se vise nismo ni vidjeli ni culi.
Jel plava bila?

Ako jeste,mislim da znam koja je...ako jeste to ta cura...budi jos sretan sto nisi zavrsio sa njom :D 8-)
shady

#1605 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shady »

Irm@ wrote:pa bilo je prosle zime a ne u proslom stoljecu :D valjda si znao kako se zove mogao si je naci na fb..pa ako je nema znas sta studira pa se malo raspitas...mozda i kampiras ispred faxa :D :lol:
Ma previse me stid bilo ista pitati. :lol:

Nije, full crnka.
Ujedam

#1606 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ujedam »

Sad sam se sjetila još jednog propalog dejta. Prije par godina izađem sa jednim momkom koji me stalno zvao da izađemo i hajd izađem ja s njim. Sjeli smo mi nasuprot u jedan kafić i raspričali se fino. U po frke pitam ja njega kako se preziva, jer to nisam znala. I on sad kaže prezime, ja u šoku. Pitam ja njega imaš li porodice tu i tu, i ispostavimo da smo rođaci. :D Nije baš prvo koljeno, jeste šesto možda. :-)
Izvadi on meni ličnu kartu da mi dokaže da ne laže, ja umrla od smijeha. Svakako ne bih htjela bilo šta s tim momkom, i da nije bio rođak. I neki dan ga sretnem u gradu sa djevojkom, kad maše, smije se i viknu "Gdje si rodice". :D
Jack Be Nimble

#1607 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jack Be Nimble »

Ja u Americi hodao sa nekom nasom 2 mjeseca, nazvao dedu da mu se pohvalim sto sam nasao neku nasu i kada rekoh prezime i odakle je on zagalami na mene, pa to ti je rod! :x
ProbuseniDolar

#1608 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ProbuseniDolar »

Rod, nerod, ja bih ga pristavio.
Jack Be Nimble

#1609 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jack Be Nimble »

Ona nije htjela poslje toga da ima ista, ali zeljela da budemo prijatelji :oops: nismo bili sada neki bliski rod, ako ja za nju nisam znao prije naseg susreta, niti za njenu familiju, to za mene nije rod. Medjutim ona to nije tako vidjela.
shady

#1610 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shady »

Ne znam kako sam ovo mogao zaboraviti, ali uglavnom zatekao se ja u jednom manjem BH gradicu, trebam da prenocim dvije noci. Prvu noc odem u kafic, kad imam sta vidjet, glavna atrakcija plavusa iz Amerike, naravno dijaspora. Tamo vamo dodjem i ja na red da se nabacujem, elem nista, cura hladno ignorise. Sutradan ja na pizzu, kad ona tamo, ja samo sto sam se pozdravio, cura poce oko mene da se vrti, prosipa neku pricu o izlascima i momcima.

Haj kontam posrecilo se i meni jednom, dogovorimo se da izadjemo sve super i jos kao predstavi mene svom rodjaku (koji je iz tog gradica) i nekako naglasi da cemo izaci veceras. Sve divno krasno, izadjemo mi...kad imam sta i da cujem, cura se meni izvinjava jer kao njoj njeni roditelji nisu dali da izadje sa nekim momkom koji nije "nase nacionalnosti" pa sam joj ja izgovor za veceras i jos kao moli me ako mogu da se nadjem s njom kad ona krene kuci, kao da bude da sam je otpratio.

Ja onako sokiran, samo se okrenem, sjednem u auto i pravac Sarajevo. Malo rec da sam bio sjeb* :x
Inace ova prica o familiji me podsjetila, jer sam u tom gradicu izmedju ostalog namjestao bezicni internet nekoj rodbini :lol:
B6Redhell

#1611 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by B6Redhell »

shady wrote:Ne znam kako sam ovo mogao zaboraviti, ali uglavnom zatekao se ja u jednom manjem BH gradicu, trebam da prenocim dvije noci. Prvu noc odem u kafic, kad imam sta vidjet, glavna atrakcija plavusa iz Amerike, naravno dijaspora. Tamo vamo dodjem i ja na red da se nabacujem, elem nista, cura hladno ignorise. Sutradan ja na pizzu, kad ona tamo, ja samo sto sam se pozdravio, cura poce oko mene da se vrti, prosipa neku pricu o izlascima i momcima.

Haj kontam posrecilo se i meni jednom, dogovorimo se da izadjemo sve super i jos kao predstavi mene svom rodjaku (koji je iz tog gradica) i nekako naglasi da cemo izaci veceras. Sve divno krasno, izadjemo mi...kad imam sta i da cujem, cura se meni izvinjava jer kao njoj njeni roditelji nisu dali da izadje sa nekim momkom koji nije "nase nacionalnosti" pa sam joj ja izgovor za veceras i jos kao moli me ako mogu da se nadjem s njom kad ona krene kuci, kao da bude da sam je otpratio.

Ja onako sokiran, samo se okrenem, sjednem u auto i pravac Sarajevo. Malo rec da sam bio sjeb* :x
Inace ova prica o familiji me podsjetila, jer sam u tom gradicu izmedju ostalog namjestao bezicni internet nekoj rodbini :lol:
A jes' ti navalio s tim internetima :D :D Kani se ti tih internet instalacija :thumbup: :thumbup:
Irm@

#1612 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Irm@ »

shady wrote:
Irm@ wrote:pa bilo je prosle zime a ne u proslom stoljecu :D valjda si znao kako se zove mogao si je naci na fb..pa ako je nema znas sta studira pa se malo raspitas...mozda i kampiras ispred faxa :D :lol:
Ma previse me stid bilo ista pitati. :lol:

Nije, full crnka.
ma koga te bilo stid bolan ne bio ccc :D
pa nisi procitao onu pricu ovdje kad je momak dobro zaprdio djevojci a ona njemu kihula i sve istresla u krilo pa su sad muz i zena :-D :D
shady

#1613 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shady »

Tu slucajnost nisam ni primijetio dok se nisam sjetio ovo drugog "dejta", ali eto, odsad cu da pazim cim neko spomene internet :mrgreen:

E to za prdjenje i kihanje prvi put cujem, citao sam samo onu kad je lik kihnuo i istresao sve na prozor u tramvaju :lol: :lol:
respo

#1614 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

Ujedam wrote:Malo me je stid pisati moje promašaje jer ih imam više, ne znam kako to izvodim, kao da sam magnet za budale. :-)
Upoznali smo se preko fb naravno, i počela je priča, ja imala 17godina, on 20godina, momak studira arhitekturu, ja treći srednje. Uglavnom dopisivali smo se duže vrijeme i izađemo na kafu. Bila je subota navečer i odemo u Alfonso na piće. Obukao se užasno-imao je neke reperske hlače, neku utrpanu majicu, katastrofa, ali hajd prešla sam preko toga jer je preko neta zvučao pametno i zabavno.
Pričali smo dosta, nije bio glup ali je bio čudan oko pitanja veza. On živi u Barama, a ja sam planirala prespavati kod prijateljice na Ciglanama. I krenuli mi premo kući skupa pješke. Hodajući kroz grad nije progovorio riječ, a na svako moje pitanje je odgovarao kratko, potpuno nezainteresovano. Također svaku "napucanu" trebu je okom skidao, a ja pored njega ko debil gledam. I napokon došli do Ciglana ( srećom bila sam na ravnom ), i poljubimo se u obraz i svako svojim putem. Zove on mene dva dana poslije da odemo prošetati, i ja pristanem. Nađemo se kod Ciglana i ondje na čošku ima neka radnja kuhinja i bijelog namještaja, i kaže on meni da uđemo tamo, ja ga pitam što ćemo tamo, kaže uđi imam iznenađenje. I ja sva glupava uđem, a on istog trenutka kako sam ja ušla, zatvori vrata i ne da mi da izađem ( valja se frajer od smijeha ). :oops: :x
I ja pokušavam da guram ne mogu izaći, i šta ću prošetam malo i napokon izađem kad se odmakao od vrata. Pitam ja njega jel'normalan, kakva je ono glupa šala, a on se smije ko najveći idiot. Otom potom, šetamo mi, i dođemo do Bara, kaže on da svratimo kod njega u stan da gledamo film, i ja opet krenem. :roll:
Ušli mi u sobu njegovu, gledamo nekakav film, ja očima odmjeram sobu, vidim pravo uredna, a na stolu pored kompjutera stoji pakovanje kondoma. Rekoh, hajd nema veze, svako ima kondome :D
Kad u po frke on skoči na mene ljubi me, i ja pokušavam da ga odgurnem od sebe, ali ne ide. On sav sretan ljubi i rukama pokušava da mi otkopča hlače, i ja razmišljam čime da ga spucam, kad se otvoriše vrata sobe, a na vratima njegova mama sa dva kolača i dva soka :O :oops: :twisted:
On ustade kulira, ja u šoku, ustanem, zviznem mu šamarčinu i odem. Prošlo par dana, od njega ni traga. Jedan dan zove on mene da mi čestita 8mart, i da mi kaže da mu je žao što me je varao. :-) :roll:
Poslije sam skontala da je bio u vezi neke 2 godine, a da je meni osmislio drugu totalno priču, samo da izađe sa mnom i da pokuša sa mnom. Ne moram vam reći da sam ga htjela pljunuti kad ga vidim. :D
ja sam ovdje zaakljucio da imas maximalno 23 godine i da si pravo naivna :D
Eborg

#1615 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Prije par mjeseci bio neki dernek i hajde zove mene raja da se priključim. Oni se kao svi znaju od ranije a ja osim ovih par svojih ne znam nikoga.

Dođem ja, snimim situaciju odmah s vrata, sjednem malo da dahnem dušom i upoznam se, rasporedim snage i napadnem domaćicu. :D I dobro me krenulo pravo, mlada pozitivno reaguje, krenulo grljenje i masiranje, namiguju ljudi. Međutim, s obzirom da sam joj rekao nadimak, nakon nekog vremena pita ona mene za pravo ime i ja joj kažem. Vidim ona se nešto ušuti, otpi vina, uzdahnu i nastavi priču. Meni glupo nešto, nastavim da provaljujem, opet se vrati cura u normalu kad me odjednom pita za prezime. Ja joj u čudu kažem kad skoči cura sva bijesna i dere se prema drugaricama. Kao što je zezaju, što je provociraju, to nije nikako fer da okolo pričaju njene probleme, da ih sve mrzi i to. Meni neugodno sad, ne znam u čemu je problem, incident. :D Elem, ispostavi se da imam isto ime i prezime kao njen bivši momak, k'o ljubav njenog života s kojim je prekinula prije par dana. :lol:

Smiri se ona kad sam joj pokazao ličnu, pokaza ona meni moje ime napisano na zidu. Ja se smijem, govorim joj da će se lakše naviknuti ovako, gluposti neke valjam. Sve joj ono vino turam pod nos da pije međutim prošlo je jebačko-ašikačko raspoloženje.

Odsad samo - "Ćao lutko, ja sam Sutko!" i to je to. :mrgreen:
ljubav_aha

#1616 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ljubav_aha »

Eborg wrote:Prije par mjeseci bio neki dernek i hajde zove mene raja da se priključim. Oni se kao svi znaju od ranije a ja osim ovih par svojih ne znam nikoga.

Dođem ja, snimim situaciju odmah s vrata, sjednem malo da dahnem dušom i upoznam se, rasporedim snage i napadnem domaćicu. :D I dobro me krenulo pravo, mlada pozitivno reaguje, krenulo grljenje i masiranje, namiguju ljudi. Međutim, s obzirom da sam joj rekao nadimak, nakon nekog vremena pita ona mene za pravo ime i ja joj kažem. Vidim ona se nešto ušuti, otpi vina, uzdahnu i nastavi priču. Meni glupo nešto, nastavim da provaljujem, opet se vrati cura u normalu kad me odjednom pita za prezime. Ja joj u čudu kažem kad skoči cura sva bijesna i dere se prema drugaricama. Kao što je zezaju, što je provociraju, to nije nikako fer da okolo pričaju njene probleme, da ih sve mrzi i to. Meni neugodno sad, ne znam u čemu je problem, incident. :D Elem, ispostavi se da imam isto ime i prezime kao njen bivši momak, k'o ljubav njenog života s kojim je prekinula prije par dana. :lol:

Smiri se ona kad sam joj pokazao ličnu, pokaza ona meni moje ime napisano na zidu. Ja se smijem, govorim joj da će se lakše naviknuti ovako, gluposti neke valjam. Sve joj ono vino turam pod nos da pije međutim prošlo je jebačko-ašikačko raspoloženje.

Odsad samo - "Ćao lutko, ja sam Sutko!" i to je to. :mrgreen:
:lol: :thumbup: na lijepi sabah me odlicno nasmija :-D
Eborg

#1617 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Meni nije bilo do smijanja, zagrlio sam je nakon svega i isplakala mi se na ramenu k'o velika. :mrgreen: I to je život. :mrgreen:
hocunecu

#1618 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

mozda si joj ti sudjeni, a onaj prvi pogresni :D
Eborg

#1619 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Još sam joj rekao da će joj lakše biti vrištati moje ime kada je prihvatim, garant se navikla do tada. :lol: Sada me izbjegava i zove isključivo nadimkom. :lol:
hocunecu

#1620 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

ko zna na sta ce to izaci, ne odustaj :D
6.april

#1621 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by 6.april »

Hm u zanosu, kada bude uzdisala tvoje ime, nikada nećeš biti apsolutno siguran koga zaziva. Tebe ili njega.
Eborg

#1622 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

I to je tačno. :lol:
Traktor`

#1623 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

hajde da prvo odgovorim ovim sto me prozivaju za vristecu djevojku s magarcem...ne idem ja toliko cesto na vikendicu, jer je u Hercegovini, da bih mogo s njom biti u bilo kakvoj vezi, osim povremenog vidjanja...bio je eto neki date...jebi ga dobra je ona sva, ali da nije bilo magarca, jos bi mi koji put izasli kad odem tamo...i ne, nemam iphone...imam neki samsung koji je trenutno na servisu prvi put nakon 4 godine...nisam ljubitelj ovih modernih lafo pametnih telefona, jer ga koristim iskljucivo da nazovem i posaljem poruku...

eh evo nesto od prije nekih mjesec dana...u zadnje vrijeme mi se potrefilo da izlazim samo sa starijim djevojkama od sebe...otprilike po 4-5 godina starije...i tako ja preko drugarice upoznam djevojku, ima tridesetak godina...hajde nekako ja zavrsim broj telefona, pa smo se malo porukama dopisivali, pa ona malo nazove, pa nazovem ja i to je trajalo par dana...ono razumijemo se nas dvoje savrseno bez obzira na godine i to...i doslo vrijeme da mi izadjemo na popodnevnu kafu...cekam ja na dogovorenom mjestu kad ide ona i vodi curicu neku za ruku...pozdravljamo se mi, kad ona meni govori kao, ovo je moja kcerka pa ime...ja cucnem pozdravim se s malom i hajde kontam idemo negdje na kafu, caj, bilo sta, samo da se sklonim s one zime...ma nisam ni pito gdje cemo, kaze ona meni da ja odem u park s malom i da je malo zabavim dok ona ode do merkatora da nesto kupi...kontam jebo te, gdje cu zabavljati dijete po ovoj zimi...al' hajde reko idi ti to kupi, pa prozovi da vidis gdje smo...uglavnom meni bilo zao curice, gdje cu je po ovoj zimi u park voditi, nego ja fino s malom u kafic...i djetetu toplu cokoladu narucim, prico s njom o skoli, ma siti se ispricali...eto tata je negdje u dijasporu otiso s drugom mamom :roll: ...ona ide u prvi razred itd. itd., ma slomio se da zabavim dijete...proslo vec 40 minuta, a ova ne zove...ja vec polako ludim, jer nisam zapalio cigaru od kako sam se naso s njom, glupo mi pred djetetom, kontam kad vec sebe trujem, ne moram i dijete...ja za telefon i nazovem ovu, reko majke ti gdje si?...joj kaze ja zaboravila skroz, srela drugaricu u merkatoru, pa sjele na kafu...kontam u sebi a budaletine majko rodjena, hajde sto je mene zaboravila, nego kako ce dijete rodjeno zaboraviti...hajd ti reko lagano se spremi i kreni prema nama...i ja njoj laganini dovodim malu, a ona meni ni izvini, ma nista, nego mi samo govori kao cucemo se...drugarica joj tu, ni njoj nista nije jasno, a ja osto ono to :shock:

nakon nekoliko dana me zvala da dodjem kod nje na veceru i odem...sreca pa je drugi date ipak bio ok...mala zaspala oko 9, a nas dvoje tek oko 4 ujutro... :D
Not My Idea

#1624 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

iskupila se znaci :D :thumbup: :lol:
Traktor`

#1625 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

Not My Idea wrote:iskupila se znaci :D :thumbup: :lol:
pa bio je red... :lol:
Post Reply