svak kobajagi zna nešto, ali niko neće da kaže...
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#1601 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobro ljudi, ali je li ima iko išta konkretno da napiše, ovo je Spahič uradio, ono....i tako ot, ja nikako da skontam šta je uradio......jebo te, ovo k'o OZNA, zmaš da je tu negdje samo je ne vidiš
- Grean
#1602 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
E jebi ga @cindirli, ti si bio medju onima koji je najvise pumpo protiv selektora u oci samog prvenstva a sad bi drzao lekcije kako mi ne znamo kako se sta radi i kad je u pravo vrijeme. Gdje ti je tad pamet bila.
- mO k3
#1603 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nisam reko da sam se zezo , nego kroz to mi je bila privatna sfera ugrožena i ti si vidio slike .... Koje su bila postavljanje zar ne , zato ne pričaj da sam sta slagaocindrlimindrli wrote:Znaaaaa on, dezurna mahalusa sve zna. Isto k'o kad mu je buraz slao sliku Halida iz hotela u Zilini gdje njegovPoint. wrote:Zasto ne podijelis to sa nama? Znam ovo, znam ono ali necu da kazem? Koga se bojis? Ionako ce otici sve u qurac krasni kad zavrsimo sa Iranom.mO k3 wrote:
Ja znam za neke stvari Koje su manje ili vise relevantne ....
burazer pije sa Emirom, Halidom, Edinom i ekipom prije utakmice. Kad su ga provalili onda ajjjjjj ja se zez'o.
Problema ima, al' ne znam zasto ljudi uzivaju da nadodaju jos milion drugih sve ne bi li se jos vise zakuhalo, a budala
zna da to ne vodi nigdje sem u tri pm.
Moze se to sve rijesiti u miru, dostojanstveno, bez puno pompe i skandala, oni koji trebaju da idu neka idu, sve fino
i kulturno...primi ovu zlatnu znacku za minuli rad i nemoj vise jarane. Praviti novu, bolju ekipu i polako dalje, u miru
bez skandala i besmislene dreke...
al' koji qrac ja ovo pisem kad i sam zna da mi to ne znamo tako
Btw. Slike sa emirom Edinom i ostalima gdje ti kažeš da je moj buraz pije nije bilo to je već laž sa tvoje strane
-
todd_smith
#1604 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa jarane ja kada sam pisao poslije Innsbrucka ovdje mi se pricalo "ta ti znas joj padobranac, mis izletio iz rupe evo izmislja eto ti znas rekla kazala" a pisao sam sve ono sto se sad evo otkrilo tj sto ce se u narednih par dana otkritiPoint. wrote:Zasto ne podijelis to sa nama? Znam ovo, znam ono ali necu da kazem? Koga se bojis? Ionako ce otici sve u qurac krasni kad zavrsimo sa Iranom.mO k3 wrote:
- It_is_a_Leclerc
#1605 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Svako ko misli da iz konfrontacija, izmošenja prljavog veša, povlačenja po medijima, prolijevanja "krvi" po medijima, može izaći dobrog koliko je crno ispod nokta, za ovu reprezentaciju i za ovu državu uopšte, u najobičnijoj je zabludi.
Ja ne mogu pojmiti tog navijača BiH koji se veseli razbijanju, "kotrljanju", "sad je gotovo", "krenulo je" i slično. Ali dobro.
Nismo svi isti.
Ništa dostojanstveno, sve vruće glave, u korist svoje štete, dok opet ne krenu "bojkoti", "Kodro i prijatelji" itd.

Ja ne mogu pojmiti tog navijača BiH koji se veseli razbijanju, "kotrljanju", "sad je gotovo", "krenulo je" i slično. Ali dobro.
Nismo svi isti.
Ništa dostojanstveno, sve vruće glave, u korist svoje štete, dok opet ne krenu "bojkoti", "Kodro i prijatelji" itd.
-
palermo
#1606 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
zabunio si se u nicku....cindrli ti nije bio u toj pričiGrean wrote:E jebi ga @cindirli, ti si bio medju onima koji je najvise pumpo protiv selektora u oci samog prvenstva a sad bi drzao lekcije kako mi ne znamo kako se sta radi i kad je u pravo vrijeme. Gdje ti je tad pamet bila.
-
sumirprimus
#1607 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sve kontam ako sad legnem do ujtro propusticu uvod u kum 4 dio....palermo wrote:Dobro ljudi, ali je li ima iko išta konkretno da napiše, ovo je Spahič uradio, ono....i tako ot, ja nikako da skontam šta je uradio......jebo te, ovo k'o OZNA, zmaš da je tu negdje samo je ne vidiš![]()
A ovi bili prinudjeni pobrisat.....
-
palermo
#1608 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa zanimljivije je tako.......uvijek je zabavnije rušiti nego graditiIt_is_a_Leclerc wrote:Svako ko misli da iz konfrontacija, izmošenja prljavog veša, povlačenja po medijima, prolijevanja "krvi" po medijima, može izaći dobrog koliko je crno ispod nokta, za ovu reprezentaciju i za ovu državu uopšte, u najobičnijoj je zabludi.
Nismo svi isti.
- dzeno123
#1609 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Otjerati smetljara...
Lazni kapitenu.
Lazni kapitenu.
Last edited by dzeno123 on 25/06/2014 00:40, edited 1 time in total.
- mO k3
#1611 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma ne konta niko vise ništa ....Stari wrote:![]()
Ne kontam
![]()
- burekodsira
#1612 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
i ja mislim da se radi o razlicitim osobama o kojima je rijec u tom razgovoruKvaziExpert wrote:Samo meni ovdje ima neki prelaz izmedju "Spahic se htio potuci" i "ma onog smetljara treba..." kao da spahic nije taj smetljar, tako mi je zvucalo? Ko je onda? Da nije Ibricic? Necu da pomislim da je Dzeko,...
Sent from my SGP521 using Tapatalk
-
zetareticula
#1613 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jednostvano svi igraci koji su odrasli van balkana su jedno 1021470897 svjetlosnih godina ispred u zrelosti i samom profesionalizm
-
sumirprimus
#1614 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
De ba zivotati pdf filozofijs je gore negdje....It_is_a_Leclerc wrote:Svako ko misli da iz konfrontacija, izmošenja prljavog veša, povlačenja po medijima, prolijevanja "krvi" po medijima, može izaći dobrog koliko je crno ispod nokta, za ovu reprezentaciju i za ovu državu uopšte, u najobičnijoj je zabludi.
Nismo svi isti.
- mO k3
#1615 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U prvom trenutku sam mislio na pepeta....burekodsira wrote:i ja mislim da se radi o razlicitim osobama o kojima je rijec u tom razgovoruKvaziExpert wrote:Samo meni ovdje ima neki prelaz izmedju "Spahic se htio potuci" i "ma onog smetljara treba..." kao da spahic nije taj smetljar, tako mi je zvucalo? Ko je onda? Da nije Ibricic? Necu da pomislim da je Dzeko,...
Sent from my SGP521 using Tapatalk
- dzeno123
#1616 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
To je to, pogledati samo Begovica. Lik mi je vise za Njemacke reprezentacije, ko da nije Bosanac po profesionalizmu, stavu, izgledu...zetareticula wrote:Jednostvano svi igraci koji su odrasli van balkana su jedno 1021470897 svjetlosnih godina ispred u zrelosti i samom profesionalizm
-
todd_smith
#1617 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zato ce nam za Euro biti svjeza ekipa sa mirnim i stalozenim momcima poput Pjanica i Begovica i Kolasinca na celu.zetareticula wrote:Jednostvano svi igraci koji su odrasli van balkana su jedno 1021470897 svjetlosnih godina ispred u zrelosti i samom profesionalizm
- P308
#1618 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
rekla-kazala - tipicno nasepalermo wrote:Dobro ljudi, ali je li ima iko išta konkretno da napiše, ovo je Spahič uradio, ono....i tako ot, ja nikako da skontam šta je uradio......jebo te, ovo k'o OZNA, zmaš da je tu negdje samo je ne vidiš![]()
-
lider
#1619 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U pravu si, treba da šutimo i guramo pod tepih do neke slijedeće Francuske, Egipta, Nigerije itd..It_is_a_Leclerc wrote:Svako ko misli da iz konfrontacija, izmošenja prljavog veša, povlačenja po medijima, prolijevanja "krvi" po medijima, može izaći dobrog koliko je crno ispod nokta, za ovu reprezentaciju i za ovu državu uopšte, u najobičnijoj je zabludi.
Nismo svi isti.
- Point.
#1620 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jebi ga sad, ne mogu se sjetiti sta si pisao poslije Innsbrucka. Uglavnom, ja da znam nesto pouzdano u vezi reprezenatcije i igraca, ja bi javno iznio, pa ko hoce da vjeruje vjerovace, zaboli me za internet anonimuse koji mozda nebi svarili istinu. Ja ne znam sta konkretno smrdi u reprezentaciji sada, ali da smrdi u to vjerujem, mada bih licno streljao osobe koji svoj licni ego stavljaju ispred reprezentacije, navijaca, naroda i drzave. Licno sumnjam da su Spahic i Dzeko glavni tu, barem po ponasanju u zadnje vrijeme.todd_smith wrote:Pa jarane ja kada sam pisao poslije Innsbrucka ovdje mi se pricalo "ta ti znas joj padobranac, mis izletio iz rupe evo izmislja eto ti znas rekla kazala" a pisao sam sve ono sto se sad evo otkrilo tj sto ce se u narednih par dana otkritiPoint. wrote:Zasto ne podijelis to sa nama? Znam ovo, znam ono ali necu da kazem? Koga se bojis? Ionako ce otici sve u qurac krasni kad zavrsimo sa Iranom.mO k3 wrote:
-
sumirprimus
#1621 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Samomi nikako ne ide uglavu onolipacni spaha njih ds mobinguje.pa otreso bi ga ko emenike... 
- AhmetShabo
#1622 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Odlicno zapazanje.. u svemu ovome najvise mi je zao hajrovica, besica, begovica i pjanica, donekle i lulica koji je zrtva taktike. za vedu da ne govorim, mi tog insana ne zasluzujemo... Dakle SPahic , nacija svrsi kad osamari marina ili kad na hayatu gostuje na bajramskom programu i govori da slusa prije svake utakmice o zefire kad poletis.. i onda halid mu to otpjeva a kapiten jedva nabada rijeci za njim..ustvari je taj spahic najmutniji igrac ikad sto je nosio dreszetareticula wrote:Jednostvano svi igraci koji su odrasli van balkana su jedno 1021470897 svjetlosnih godina ispred u zrelosti i samom profesionalizm
- It_is_a_Leclerc
#1623 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne nervirajte se. Vidite da vam sva slova pobjegoše sa tastature.sumirprimus wrote:De ba zivotati pdf filozofijs je gore negdje....It_is_a_Leclerc wrote:Svako ko misli da iz konfrontacija, izmošenja prljavog veša, povlačenja po medijima, prolijevanja "krvi" po medijima, može izaći dobrog koliko je crno ispod nokta, za ovu reprezentaciju i za ovu državu uopšte, u najobičnijoj je zabludi.
Nismo svi isti.
-
palermo
#1624 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jakako, ali ovu ekipu su , što go se reklo sada, ili što god ispliva, podigli Edin, Spaha i Miske......mislim, koje su vam to nebuloze......zetareticula wrote:Jednostvano svi igraci koji su odrasli van balkana su jedno 1021470897 svjetlosnih godina ispred u zrelosti i samom profesionalizm
-
Stari
#1625 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Skontao sam ...biva neko se pobio ... neko maltretira Hajrovica ....neko nekog postrojava ...neko cuga ...neko ne cuga ... neko ima diplomatski pasos ...neko nema ...
jos kad bih to znao povezati ... ne bi ja bio ovako star i izhlapio ... meni treba puno vise asocijacija
fakat ne kontam
jos kad bih to znao povezati ... ne bi ja bio ovako star i izhlapio ... meni treba puno vise asocijacija
fakat ne kontam