Pitari-CHWIILA wrote:cudan osjecaj u meni
cas euforija cas neki blagi pesimizam
pitanje..jesu li nasi svo ovo vrijeme bili u gradu i trenirali ili su bili negdje
Ja znam za takve prenose jedino kad djevojke uhvati PMS
Sanjao sam 6:1 za nas
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pitari-CHWIILA wrote:cudan osjecaj u meni
pitanje..jesu li nasi svo ovo vrijeme bili u gradu i trenirali ili su bili negdje
leo karan wrote:samo da se poselamim sa travnatom podlogom na kosevu.
u cetvrtak oranica
Nemoj Boga ti ništa sanjat, vidio si kako prođu oni što sanjaju i paranojišu...Pitarrr82 wrote:Pitari-CHWIILA wrote:cudan osjecaj u meni
Ja znam za takve prenose jedino kad djevojke uhvati PMS![]()
Sanjao sam 6:1 za nas![]()
Sramota da do sad nisu odradili drenazu i grijanje na najvecem stadionu u drzavi, nesto kao u Zenici!leo karan wrote:samo da se poselamim sa travnatom podlogom na kosevu.
u cetvrtak oranica
odvadi malo od tog sna..nidze vezePitarrr82 wrote:Pitari-CHWIILA wrote:cudan osjecaj u meni
Ja znam za takve prenose jedino kad djevojke uhvati PMS![]()
Sanjao sam 6:1 za nas![]()
hehehehe , zar moze nesto biti vece od kvadrocefalusatodd_smith wrote:Odem uzmem kartu, dodjem kuci JEBENA PCELA ubode, noga mi natekla, veca od Amarove glave![]()
![]()
Samo ti sanjaj, pusti njihPitarrr82 wrote:Jbt ne smijes vise ni sanjati ili reci da si sanjao, eto bas cu nam ja s tim snom pehirati daj ba
strong69 wrote:Samo ti sanjaj, pusti njihPitarrr82 wrote:Jbt ne smijes vise ni sanjati ili reci da si sanjao, eto bas cu nam ja s tim snom pehirati daj ba
Ako ti se ostvari pola od ovog sna imas gajbu Cockte od mene
just principe wrote:kad je Dudelange mozemo i mi. Nema straha nema predaje![]()
![]()
![]()

Ko kaze ba, da divis kad meho ponese po jedan primjerak oslobođenja I avaza (da se niko ne uvrijedi) i lagano umota onu stolicu u novine i zasjedne, pa ni monsun mu ne moze pokvasit' guzu.Salah ad-Din wrote:Samo 11.000 karata pušteno u prodaju :/
Dino štampaj još toga, možemo mi po dvojica na jednu stolicu, i onako niko neće sjediti, mokre stolice
Obrazložio je da su ulaznice puštene u prodaju, nešto više od 11 hiljada po cijeni od 7 KM za sjever i 12 KM za istok i jug (koji je namijenjen isključivo za gostujuće tifoze).Hedg wrote:Zar samo 11 milja u prodaji?