Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gandalf wrote:na kraju treće sezone kada pogledate ko je šta postigao, koji će bitni likovi ispariti, ko će kakvu moć imati, a kakvu je prije imao, biće vam jasno da se puno toga dogodilo, iako se nekada čini da radnja ne mrda, dakle jedna mala analiza na kraju treće sezone i puno će toga biti jasnije
kad si pročitao knjige nema ti šta biti jasnije
al se svejedno navučeš ko narkoman i jedva čekaš slijedeću epizodu
znači usporavanje serije do maximuma - Martin koji do beskraja oteže izdavanje 6. knjige je i rekao da mu je najveći strah da će ga serija stići prije nego što završi knjige - ovakvim rastezanjem serije, Martin će dobiti na vremenu, tako da i izdavanje sedme knjige može razvlačiti još desetak godina ma bravo i za pisca i za produkciju
UnscarD wrote:6-ta , najdosadnija epizoda ...bas ni scena sa juga ...onaj sam me nervira pravo ...kako li je on jos ziv u onakvom svijetu da mi je znati...onaj noz/koplje sto je nasao ce biti vazni kasnije i nesta ce on herojski garant odraditi ....
obsidijan je zajebana stvarcica ,a herojski, hmmmm....
A tako se to zove ...super sto ne upada u klishe da je on p**kica svo vrijeme pa onda nesto herojski odradi i zivi do kraja zivota u ljubavi sa onom sto nije bas u najboljim odnosima sa ocem
Ovo meni lagano postaje isto kao Viza za budućnost. Tri epizode trebaju da prođe jedan dan radnje.
Nekako mislim da ovaj format serije jednom sedmično nije dovoljan da prikaže količinu svih ovih dešavanja, ovo je više za kakvu svakodnevnu seriju a la Sulejman Veličanstveni jer imam osjećaj da ima toliko materijala da se ispriča.
mene je najviše radovala ona svadba u Kraljevoj luci, ali izgleda da to neće biti ove godine, šteta, htio sam vidjeti borbu na svinjama i štetnost alkohola
Gandalf wrote:znači usporavanje serije do maximuma - Martin koji do beskraja oteže izdavanje 6. knjige je i rekao da mu je najveći strah da će ga serija stići prije nego što završi knjige - ovakvim rastezanjem serije, Martin će dobiti na vremenu, tako da i izdavanje sedme knjige može razvlačiti još desetak godina ma bravo i za pisca i za produkciju
Ovo je sve smisljeno, ja tvrdim da ce nova knjiga izaci tek kad serija obradi sve postojece knjige ili vjerovatnije najprije sezona sa novim radnjama, pa poslije nje nova knjiga.