Komitet za normalizaciju

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1601 Re: Komitet za normalizaciju

Post by Velkoski »

:lol:
LSD

#1602 Re: Komitet za normalizaciju

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:Jao LSD & Co. , koliko smoriste protiv ove parole prosto ne mogu da vjerujem koliko ste zaludjeni pa kontate da je svaka kritika za Komitet u stvari naovdno pljuvanje po Osimu. :shock: Zvucite isto ko oni sto ne daju nista da se kaze o reprezentaciji jer su slijepo zaludjeni Papetom.
Ocigledno je da je parola postavljena najvise zbog zabrane gostovanja navijacima.

Ja licno mislim da Komitet koliko toliko radi posao bolje nego sto i to Ceko i kompanija. Neredi na stadionima sigurno nisu posljedica dolaska Komiteta na vlast, nego nekih drugih stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Komitet reaguje koliko moze i koliko mu to mogucnosti dozvoljavaju. Mnogo stvari jos treba popraviti, pogotovo sto se tice kvaliteta sudjenja i organizacija utakmica, ali ne moze se preko noci popraviti ono sto je godinama unistavano.
Jok , pljuvanje je po Beusu, Barbarezu,Ljubojeviću, Bajeviću, cak i po onoj sekretarici Slavici Pecikozi...samo ne Osimu :-) .
Samo eto, nisu to uspjeli naglasili na parolama :lol: :lol: hajd Ježe ne pravi se sad i ti naivan i slijep pored ociju....ko da ne znamo ko je glavna meta one parole, pa sad trebaju neka dodatna pojašnjenja.
LSD

#1603 Re: Komitet za normalizaciju

Post by LSD »

campa_xxx wrote:Ja bih Osimu dao dozivotni mandat i samo neka sjedi gore, ne mora nista raditi...eto sta sad...Mislim da PUNO vise od onih 200-300 ljudi misli bas kao i ja!
Doslovno ovako su pisali ,prije par mjeseci, isti oni koji ga sad prozivaju i pljuju ;-)
jeza u ledja

#1604 Re: Komitet za normalizaciju

Post by jeza u ledja »

LSD wrote: Jok , pljuvanje je po Beusu, Barbarezu,Ljubojeviću, Bajeviću, cak i po onoj sekretarici Slavici Pecikozi...samo ne Osimu :-) .
Samo eto, nisu to uspjeli naglasili na parolama :lol: :lol: hajd Ježe ne pravi se sad i ti naivan i slijep pored ociju....ko da ne znamo ko je glavna meta one parole, pa sad trebaju neka dodatna pojašnjenja.
Glavna meta parole je Komitet, ne Osim.

ISTA bi reakcija bila i da u Komitetu nema Osima.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1605 Re: Komitet za normalizaciju

Post by -LIBERO- »

"Pljuje" se,(citaj parolom proziva) po POTEZIMA,tj. ne potezima ili losim potezima. Po onome sto se nije poboljsalo a svi smo ocekivali da hoce.
Po nekim stvarima koji su se nastavile rezonovati i rjesavati po osnovi i lobijima kako se to radilo i za mandata proslog saveza.

I nije mi jasno sta se ponasate k'o uvrijedjena mlada. Nije ovo ni Jugoslavija za vrijeme Tita ,niti Sjeverna Koreja ili Iran ..pa da su neki ljudi nedodirljivi i da se ne smiju prozvati,cak ni indirektno ,kao neko ko je sastavni dio nekog tijela koje ne radi onako kako bi trebalo.

Ideopoklonstvo,totemizam... je ono sto kod vas izaziva ovakvu reakciju na nasu parolu. A ne zaista sustinski stavovi i protivljenje nasim prozivkama saveza da se mora i treba bolje raditi,pravicnije i da sudije nisu sveta krava,i da svi navijaci nisu huligani.

A oni se upravo ponasaju ,i prema sudijama i prema navijacima,ovako kako sam napisao u recenici iznad ove.
LSD

#1606 Re: Komitet za normalizaciju

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:
LSD wrote: Jok , pljuvanje je po Beusu, Barbarezu,Ljubojeviću, Bajeviću, cak i po onoj sekretarici Slavici Pecikozi...samo ne Osimu :-) .

Pa iskreno receno, volio bih da Osim odstupi sa mjesta predsjednika tog famoznog komiteta "gospodo yebite se kolektivno svi, eto vam ponovo Iljo i Suljo pa njih drkajte sa svojim parolama " svakako je covjek narušenog zdravlja, niti mu treba u životu da ga svaka šuša proziva kad mu digne neka stvar.
Last edited by LSD on 18/10/2011 00:06, edited 1 time in total.
Richard Wagner

#1607 Re: Komitet za normalizaciju

Post by Richard Wagner »

jeza u ledja

#1608 Re: Komitet za normalizaciju

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:
jeza u ledja wrote:

Pa iskreno receno, volio bih da Osim odstupi sa mjesta predsjednika tog famoznog komiteta "gospodo yebite se kolektivno svi, eto vam ponovo Iljo i Suljo pa njih drkajte sa svojim paroloma " svakako je covjek narušenog zdravlja, niti mu treba u životu da ga svaka šuša proziva kad mu digne neka stvar.
I dalje ti nastavljas o Osimu. Covjece shvati, nije tema o njemu!
Kazem ti, isti si ko Corola kad pocne u Susicu. Ne mozes uopste normalno rezonovati, nego Osim Osim Osim i tacka. Sve samo nemojte na Osima.
Pa nije Osim uopste glavni problem jebote! Da bogdo imamo 6 zdravih I. Osima u Komitetu, a ne ovih 6, plus jos hipter uvlaciguza u kojekakvim komisijama.

PS: Kad si na javnoj funkciji ti si izlozen kritikama, pa da si bog i otac zajedno.
Richard Wagner

#1609 Re: Komitet za normalizaciju

Post by Richard Wagner »

toliko dugo forumamo i ne možemo shvatiti da niko nije od lsd-ja izmamio realan post
LSD

#1610 Re: Komitet za normalizaciju

Post by LSD »

Kakvim ba kritikama?? imaju li imena i prezimena ti kriticari/parolaši?? ... sabiju su u grupaciju ,izbace parolu i to je ko biva to, jel...e qurceve kritike...pa eto imaju priliku svaki dan da siđu u ferhadiju pa da protestuju pred zgradom NS.

Mah, uostalom neka forsiraju i dalje svoje, možda im ta borba urodi plodom- pa Komitet odstupi....neka povedu i medije sa sobom.

Šta kaže onaj jedan "to mi plasiramo parole da ih natjeramo da bolje rade" :lol: :lol: baš ce Komitet pratiti parole navijaca Sarajeva i šta ovi misle o njima...stalo im pravo da njihovog mišljenja.
Last edited by LSD on 18/10/2011 00:16, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#1611 Re: Komitet za normalizaciju

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:Kakvim ba kritikama?? imaju li imena i prezimena ti kriticari/parolaši?? ... sabiju su u grupaciju ,izbace parolu i to je ko biva to, jel...e qurceve kritike...pa eto imaju priliku svaki dan da siđu u ferhadiju pa da protestuju pred zgradom NS.

Mah, uostalom neka forsiraju i dalje svoje, možda im ta borba urodi plodom- pa Komitet odstupi.

Šta kaže onaj jedan "to mi plasiramo parole da ih natjeramo da bolje rade" :lol: :lol: baš ce Komitet pratiti parole navijaca Sarajeva i šta ovi misle o njima...stalo im pravo da njihovog mišljenja.
Znaci navijaci ne mogu kritikovati fudbalski savez?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1612 Re: Komitet za normalizaciju

Post by bordo gandalf »

Gdje je onaj @LSD od onog događaja u Banja Luci...skroz neku drugu pricu je imao :-)
LSD

#1613 Re: Komitet za normalizaciju

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:
LSD wrote:Kakvim ba kritikama?? imaju li imena i prezimena ti kriticari/parolaši?? ... sabiju su u grupaciju ,izbace parolu i to je ko biva to, jel...e qurceve kritike...pa eto imaju priliku svaki dan da siđu u ferhadiju pa da protestuju pred zgradom NS.

Mah, uostalom neka forsiraju i dalje svoje, možda im ta borba urodi plodom- pa Komitet odstupi.

Kažem ti, neka povedu i medije sa sobom u fehadiju...ili da organizuju neki face to face sa Komitetom, neka iznesu sve što im smeta u vezi Komiteta , neka iznesu svoje prijedloge...sve demokratski.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1614 Re: Komitet za normalizaciju

Post by -LIBERO- »

jeza u ledja wrote:

Dok je Ivica,po bilo kojoj osnovi ,u tom savezu ..NE!!!!!

:lol: :shock: :run:
jeza u ledja

#1615 Re: Komitet za normalizaciju

Post by jeza u ledja »

De kazi LSD, je li navijaci ne mogu kritikovati Savez na stadionima?

Reci jel mogu ili ne mogu?
Last edited by jeza u ledja on 18/10/2011 00:18, edited 1 time in total.
tandrlike_chandrlike

#1616 Re: Komitet za normalizaciju

Post by tandrlike_chandrlike »

rashtiman wrote:
tandrlike_chandrlike wrote:ivica osim je bog, doktor, šah, kralj, alfa i omega kad je fudbal u pitanju. kad on govori, sve što drugi mogu uraditi je da stanu mirno i slušaju šta se govori.
Da je bog, nije, sve ostalo bi moglo stajati...Ovdje niko ne dira u njega kao legendu jer on i jeste nasa legenda....ovdje se on(uz cijeli komitet) pominje kao predsjednik komiteta za normalizaciju i pominje se njegov rad u sluzbi predsjednika, koji nije bas kako se ocekivalo...
imaš pravo da vjeruješ u šta hoćeš, ali to tražim i za sebe. dakle, meni je on bog, pošto ni u jednog drugog ne vjerujem!
LSD

#1617 Re: Komitet za normalizaciju

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:De kazi LSD, je li navijaci ne mogu kritikovati Savez na stadionima?

Ja sam za to da ti anonimni kriticari/parolaši izađu iz grupe, dođu pred kamere Face to Face sa Komitetom, pa sve to fino iznesu pred medijima, da ih razotkriju (kao što su BHF ondašnji Nogometni Savez) da kažu sve šta imaju reci i da citava država to vidi...mislim, da bi to bilo najpoštenije.
jeza u ledja

#1618 Re: Komitet za normalizaciju

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:
jeza u ledja wrote:De kazi LSD, je li navijaci ne mogu kritikovati Savez na stadionima?

Ja sam za to da ti anonimni kriticari/parolaši izađu iz grupe, dođu pred kamere Face to Face sa Komitetom, pa sve to fino iznesu pred medijima, da ih razotkriju (kao što su BHF ondašnji Nogometni Savez) da kažu sve šta imaju reci i da citava država to vidi...mislim, da bi to bilo najpoštenije.
Dobro, to bi bilo najpostenije.

Al de mi reci, da li navijaci na stadionu mogu protestovati protiv fudbalskog saveza?
LSD

#1619 Re: Komitet za normalizaciju

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:
LSD wrote:

Al de mi reci, da li navijaci na stadionu mogu protestovati protiv fudbalskog saveza?
Mogu, naravno...mogu i protiv države protestovati (kao u BL ili Hercegovini), mogu paliti zastave svoje države, mogu velicati zlocince...OPCENITO GOVORECI navijaci u našoj državi, mogu sve :!:
bordo gandalf

#1620 Re: Komitet za normalizaciju

Post by bordo gandalf »

tandrlike_chandrlike wrote:
rashtiman wrote:
tandrlike_chandrlike wrote:ivica osim je bog, doktor, šah, kralj, alfa i omega kad je fudbal u pitanju. kad on govori, sve što drugi mogu uraditi je da stanu mirno i slušaju šta se govori.
Da je bog, nije, sve ostalo bi moglo stajati...Ovdje niko ne dira u njega kao legendu jer on i jeste nasa legenda....ovdje se on(uz cijeli komitet) pominje kao predsjednik komiteta za normalizaciju i pominje se njegov rad u sluzbi predsjednika, koji nije bas kako se ocekivalo...
imaš pravo da vjeruješ u šta hoćeš, ali to tražim i za sebe. dakle, meni je on bog, pošto ni u jednog drugog ne vjerujem!
Nekome je bog nekome je predsjednik komiteta za (ne)normalizaciju
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1621 Re: Komitet za normalizaciju

Post by Velkoski »

nema poente u raspravljanju da idolopoklonicima :mrgreen:
tandrlike_chandrlike

#1622 Re: Komitet za normalizaciju

Post by tandrlike_chandrlike »

rashtiman wrote: Nekome je bog nekome je predsjednik komiteta za (ne)normalizaciju
nekome je alah bog, a nekome ubleha, stvar ličnog uvjerenja. al mislim da ovo nije mjesto za raspravu te vrste
Richard Wagner

#1623 Re: Komitet za normalizaciju

Post by Richard Wagner »

LSD wrote:
jeza u ledja wrote:
LSD wrote: Ja sam za to da ti anonimni kriticari/parolaši izađu iz grupe, dođu pred kamere Face to Face sa Komitetom, pa sve to fino iznesu pred medijima, da ih razotkriju (kao što su BHF ondašnji Nogometni Savez) da kažu sve šta imaju reci i da citava država to vidi...mislim, da bi to bilo najpoštenije.

Mogu, naravno...mogu i protiv države protestovati (kao u BL ili Hercegovini), mogu paliti zastave svoje države, mogu velicati zlocince...OPCENITO GOVORECI navijaci u našoj državi, mogu sve :!:
i ovako on relativizira. sve vrijeme. jednostavno izjednačava nešto što se ne može izjednačiti. majstor. dragulj foruma

da nije kasno, sad bih svjesno zaradio ban
bordo gandalf

#1624 Re: Komitet za normalizaciju

Post by bordo gandalf »

rashtiman wrote:Gdje je onaj @LSD od onog događaja u Banja Luci...skroz neku drugu pricu je imao :-)
LSD

#1625 Re: Komitet za normalizaciju

Post by LSD »

A ona parola ne izjednacava Komitet sa ona tri grobara BH fudbala (slucajno su onako navedena njihova imena, omaklo se :-) ) , jelde Wagneru...mudar je decko, ko da je sa Tibeta :lol:
Locked